8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Oriza #877 Nekem sincs sajnos -
gstup #876 Sziasztok!
Lehet tudni vlmit a megjelenésről?
Üdv Mindenkinek! -
#875 Asszem építeni tudnak hajót a kalózok, legalábbis én így tudom. Az egy dolog, hogy ha a kalóz elveszti a hajóját, akkor újat kell elfoglalnia, de az nem egy hű de nehéz dolog NPC-ktől...
Én sem támogatom, hogy akár csak 3rd rate-ket is használhassanak, túl nagy előny ez már számukra. -
#874 Már miért ne? Megvenni nem tudja csak PvP-ben elfoglalni nem? ráadásul NPC-k is kergetni fogják meg gondolom a Playerek sem hagyják annyiban, hogy mindig lenyomják a hajójukat.
Arról nem bezsélve, hogyha a Kalóz hajót veszt az elúszott, kezdheti nulláról (ha nem volt más hajója) -
#873 Ritka nagy hülyeséget csinált a FLS, hogy a kalózok kezébe elfoglalhatónak adta a 1st és más rated hajókat. Jelenleg több 1st and 2nd rate hajójuk van captured kategóriában, mint a Navyknek. Remélem a következő patch során ez megváltozik, mert nem elég, hogy 65%-a a populációnak main karakterrel kalóz (20%-a brit, 9%-a francia, 6%-a meg spanyol), az ő bizniszük megy a legjobban, és még ilyen hajókat is vezethetnek. Szóval röhej. Ezt ki kéne javítani, mert ha ez így megy livera, akkor sok élmény nem lesz a játékban ... Egyszerűen nagy hajót ne tudjanak megszerezni! -
#872 In PvE. :)
A port battlek hatalmasak. Nagyon állat hangulata van az egésznek. -
Cnut #871 Most a kalózzal elég élvezetes a harcolás is. Úgy csinálom, hogy bar vagy star shottal lenyírom a vitorlákat (ez két lövéssel meg is van). Innentől áll a hajója és könnyű megcsáklyázni. Elég messziről is lehet, útközben még jöhet egy kis legénység irtás és aztán board. Ott meg egyszerűen lelövöm a kapitányt és kész. -
#870 Hajócsata.
Van ugye a szél. Az a jó ha a hátadnál van. Különböző golyókkal lőheted a hajókat. A heavyk a hullra és amit még ír, a többi "golyó" a vitorlára ill. a legénység egészségére hatásos. Az ágyúknak van hatósugaruk, befolyásolja a célzást, hogy mennyire van kieresztve a vitorlád. Ha zöld, lőhetsz. Ha sárga, tölt, ha szürke hatósugaron kívül van vagy nem tud odalőni amelyik célpontot kiválasztottad. Akkor tudsz lőni, ha van célpont. Ha a hajód jó turningben, akkor forogj, ha batárerős ágyúid vannak, akkor reload. A kiegészítő kütyüket is úgy válogasd meg. -
Snipa #869 koszi infokat!!
hmm, a kardozas meg nem teljesen vilagos!
Mert egyszeruen mikor ejjel probalkoztam nem tudtam tamadni,
olvastam tutorial ban a skilleket, de nem tudtam ezeket hasznalni, vedekezni ugy vettem eszre magatol vedekezik!
kardot magatol vette elo, de mivel nem tudtam hogy mivel tamadok igy mindig levertek mint a taknyot! nah ok, mondjuk 5 percig probaltam ;-)
fel 1 kor mar nem volt kedvem tovabb szarakodni :-))) addigra jott le game!
player neve: Don Hernando José
Eddig ugy nez ki 3 an fogunk vitorlat bontani este naval officerekkel!
;-) De mint lathatod meg kezdo szinten vagyok! :-) Osszes tapasztalat a regebbi pirates jatekokbol fakad! ;-)
Ventrin is fenn elszunk ha erdekel megadom keress majd rank! ;-) -
#868 Preferences. Ott vannak a billentyűbeállítások. Oda érdemes benézni. Átállítani mindent ami neked a legjobb. Nincs sok gomb, így nem nehéz ügy.
Boarding.
Van egy kis icon, az ágyúid sziluettje alatt/mellett. Alap esetben szürke. Ha sárga, már készülhetsz (ráviszed a kurzort, és kiírja, hogy hány % az esélye a boardingnak), ha zöld, akkor nyomd meg, succesful lesz, mivel 100% az esély. Kb. Ehhez lehetsz közvetlen közel, lehetsz pár méternyire, a lényeg, hogy a sebességed egy adott érték fölé ne menjen. Persze ha sárga, akkor is megnyomhatod, csak nem feltétlenül lesz sikeres a boardning és várhatsz akár 1 percet is az új lehetőségre.
Kardozás.
Vannak skilljeid. A zöld és piros színű skillek/támadások a tényleges/nagy/nagyobb/kicsi sebzést adó támadások. A sárga skillek, amikkel fel tudod tölteni azt a bart középen, a HAM barodból, amivel a nehezebb zöld skilleket tudod használni. Tehát egy piros skillhez ált. kell adott initiate, de követelhet balanceot is. Ezeket a sárga támadásokkal tudod tölteni. Ilyenkor tulajdonképpen védekezel, ill. picit ide-oda sebzel, de megölni sárga skillel nem fogsz tudni senkit. Pontosabban max. level 10 alatti embereket jó pár perc után. Az adott speckó (piros és zöld) támadások használatával azonban igen. Rohadt nagyot lehet sebezni velük. Van még pisztolyskilled is, sőt dobótőr, ill gránát is. Persze más-más fegyvercsoportoknál.
Szerintem a florentine a legjobb, de más más mond. A lényeg, hogy ha váltanál alap fegyvercastot, akkor a kardot is cseréld ki, mert nem fogod tudni a zöld ill. piros skilleket használni.
Amúgy ha a "skilltreere" (a következő builddel tényleg tree formája lesz) rámész, kiírja, hogy melyik ütés-vágás-rugás-dobás stb. mit ér, mi kell hozzá, és mennyi a cooldownja. Ugyanígy meg tudod nézni a tengeri skilljeidet is.
Délután inkább ráérek ma. Este még nem tudom. :(
Milyen néven vagy? -
Snipa #867 valaki magyarazza el nekem vazeg a kardozast es hajoval valo csatazast csaklyazast! :-)
bazeg, billentyu leirasban semmi nincs hogy mivel mit kell!
vagy csak noob vagyok es nem talalom! :)
egyebkent este indul egy spanyol flotta aki akar csatlakozhat! ;-) -
#866 Kérdezz! -
#865 Én tegnap próbálgattanm de még semmit nem értek a játékból... -
#864 :) Hajrá!
Szóval kipróbálva az összes castot, nos, a privateer annyira, de annyira jellegtelen, hogy az valami szörnyű.
A kalózok közül mindenki azért kalóz, mert PvPzni akar, és ebben a játékban ez a lényeg sokaknak. A PvP - most már jobban belevetve magam - nagyon eltalált.
Bár az igazán menő, nem csak pár napos de már 50es newbiekkal persze, hogy a freetrader karim akad össze, pont akkor, amikor a 2000es rakterű hajóm tömve van cuccossal. :)
De visszamentem egy saját építésű defiant MCvel, ha már megígértem neki. Jó móka volt. Nem civil hajóval, azért már nehezebb elsüllyedni.
Akinek van kedve, holnap szívesen grouplnék vele du valamikor. A de a kereskedésé. -
Cnut #863 Na hát én meg itt még annyi mindent nem tudok, hogy eszembe se jutott player ellen menni. Nagyon sokminden van ebben a játékban. -
#862 Francia egyenlőre freetradert próbálgatom. -
#861 Nemzet? Kalóz? -
#860 *Bár egy ruszki hangzású kalóz ... -
#859 Ha naval officer vagy, akkor is van izgi harc, csak playerre kell menni. Ma két órát cirkáltam Havana körül, és egy Stralsund MC Frigattal elég jól el voltam nagyobb hajók között. Bár hangzású csaj meglógott előlem. :(
De freetraderként is jól el lehet lenni, ha van expert captain, sailmaster, carpenter, stb. a hajódon kalózok ellen is. :) -
#858 Csak hát ugye a craft. Na az "nem az igazi". :D -
Cnut #857 Közben írok egy rövidet, hátha valakit érdekel, hogy játszottam 2 órát kalózként és ez sokkal jobban tetszett mint a naval eddig. A város hangulatos, a küldetések egy fokkal jobbak és már volt izgi harc is. -
#856 Falábú Pluskat:) -
#855 Megvan utánna néztem a fórumon az avatar LOD-t nullára kellett állítani. De azért még néha látok fél testű emberkéket de legalább nem picassok:) -
#854 Ue. itt is. Néha. Ez van. Játszál!
Milyen néven vagy? -
#853 új Nvidia driver esetleg?
Esetleg vistat használsz? -
#852 Feltoltam mindent maxra gond nélkül is megy és szép is de az arcok borzasztóak szét akarnak folyni... Új video patchet is felraktam és utánna néztem 7900Gt-m van szóval pixel shader 3.0 a verzio amit támogat a fejlesztők meg azt írták 2.0 kell. -
#851 Grafikai beállításokat fel kell tolni, bekapcsolni a nagyobb lod-okat, high texturákat miegymás. Default asszem alapon és kikapcsolva van minden, mindent fel kell tologatni. -
#850 hmm ez van:) -
pedrohsi #849 mivan itt már mindenkinek van bétája kivéve engem?:) -
#848 Srácok egy kérdésem lenne és ha valaki tud rá választ mondja meg:) Leszedtem a játékot viszont van egy nagyon zavaró dolog és kíváncsi lennék, hogy ez csak nállam van vagy a béta miatt. Nevezetesen, hogy a gépi karakterek feje olyan mintha picasso rajzolta volna meg. Szétesik és beesik a fejük. Nállatok is van ilyen vagy ez csak nállam probléma? -
Cnut #847 Holnap kipróbálom a kalózokat ;) -
#846 Affene, akkor mégiscsak nekünk kell majd megcsinálni... :/ -
#845 Sajna nem. Csak egy postot olvastam fórumon, hogy új hajók lesznek, 15 db L40-50 és az apró, meg, hogy a Mordaunt Navy hajó lesz, ami vsz hónapokig a legjobb navy hajóvá emeli, mert nem kell hozzá egy db writ sem. Típusokat nem írnak, legalábbis én nem láttam. -
#844 Nem tudod véletlenül, a HMS Victory (1740-es verzió) megcsinálta vki suttyomban, benne van ebben a 15-ben?
Rákérdezek Kris-nél az Anthelope-unkra, mert elvileg kész van az is, legalábbis mindent legyártottam hozzá, ami kellett... -
#843 LOL, és a Mourdauntot csak a Navy fogja tudni használni ... :) -
#842 Amúgy 9/11-től 15 új hajó kerül a játékba L40-50 között és mások alacsonyabb szinten. -
#841 megfotosoppolta. Sharpen, nagyobb kontraszt, és egy durva noise. -
pedrohsi #840 mi történt ezzel a képpel?:) -
#839 Na ő az a bizonyos Trinity 2nd Rate, amiről már szó esett. (Egyik karim jelenlegi legjobb hajója!)
-
#838 Érdekes. Ötletem sincs.