8964
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • a.carkey
    Csak a festék jött le róla ... :)
  • Snipa
    Gratula minden magyar résztvevőnek (tudomásom szerint 3an spanyol oldalon)a tegnap esti diadalmas caracasi csatáért! :) Plusika, kár hogy nem voltál!!! :(

Azt hiszem ennek a győzelemnek a fénye mindig ott fog fényleni a potbs spanyol flotta fegyverein! :-)

A teljes angol flotta (9 hadihajó) elpusztult, míg a mi oldalunkon csak 2 hajó veszett oda! Azt kell mondjam a taktikánk tökéletes volt, az angolok többször is hibáztak! Egyrészt nem használták ki a helyzeti előnyüket és összeszorultak egy szűk területen egymást akadályozták fordulás közben szélárnyékos oldalon. Míg mi gyönyörű szépen a 2 felvezető vezér hajó mögött vonalban lőttük rommá mindet...
    Sajnos a.carkey hajója is az élen ment így elsüllyedt ő is, de a győzelem érdekében ez az ár nem volt kár! ;-)

Így wipe elött még meg tudtuk mutatni a spanyol flotta erejét!!! :)

Remélem a spanyol-francia szerződésnek hamarosan vége, és a köv buildben már azokat is aprítani fogjuk! ;-)
  • Snipa
    kár hogy most van wipe, pedig este mehetne a csata caracasert :(

• cain
    meglepne, ha a station dolog megvalósítása a launchpadnél tovább terjedne, és egy-két fun item birtoklásánál komolyabb dolgokat kellene hozzá leprogramozni a kódban.
  • Snipa
    ne tudom nezte mar valaki! megvolt a reset? :-)
  • Kata
    Kell hozzá csomó pénz, csomó nyersanyag, és idő. Építeni kell nyersanyagtermelő épületeket a megfelelő kikötőkben (meg lehet nézni hol mit lehet termelni), ezekből gyűjteni a szükséges nyersanyagokat, ami akár napokig eltarthat (a termelés is pénzbe kerül), majd összerakni a különböző részeket, végül azokból a hajót. Természetesen tervrajzok kellenek (deeds) mindenhez, a nyersanyagtermelő épületekhez, az alkatrészgyártáshoz és végül a hajógyártáshoz is.
  • Snipa
    hogy lehet epiteni hajot?
  • a.carkey
    ...
  • Bucser
    nem unalmas még a SOE bashing?
  • a.carkey
    Ok. Lépjünk túl rajta.
  • Kata
    Figy, felőlem rakhatod a képeket, ha te bevállalod, engem nem zavarnak. Sőt.
    Csak figyelmeztetni akartalak, hogy akár rossz vége is lehet a dolognak, de pusztán jóindulatból.
  • a.carkey
    De ha van itt moderátor, törölje ...
  • a.carkey
    Nem hisztizek ...
    Nézz be a Gods and Heroes topicba, az is SOE! Inkább amiatt aggódnék, nem 1 db kép miatt itt, amiből 100000 van a neten ...
  • Kata
    Ne hisztizz, nem mi köpünk be. De ha lefuttatnak egy keresést potbs vagy pirates of the burning sea kulcsszóval magyar oldalkra, ezt a fórumot az elsők között dobja ki.
  • a.carkey
    Ok. Köpjetek be ...
  • a.carkey
    Ezért érdemes küzdeni!
    Tegnap csináltam két Mordauntot (ez a legnagyobb hajó amit királyi engedély nélkül craftolni lehet, a következő patchtől csak a tengerészet használhatja). Rakat meló volt vele ... Bár még nem látom előre a live lehetőségeit (most is wipe jön), de baromi nagy meló volt egy 4th rate craftjai is. Iszonyat sok pénzbe került, már maga az anyaggyűjtés, aztán idő az utazgatás, szóval nekem mire ez összeállt, 5 hét volt. Ha kijön a játék, nos, nagyon meglepődnék, ha 1st rate hajó egy-másfél hónapon belül lenne ... Iszonyat sok munka van vele. De megéri. Nos, a trinityhez képest az invincible osztály jobb hajóosztály. Ezt teszteltem. Eddig a legjobb. A prince-t veri a trinity, de az invincible-t nem.
    Aztán ha újabb hajók jönnek, na akkor lesz igazán szép a craft és a választék. :)
  • Bucser
    Az NDA az NDA.
  • a.carkey
    Csak nem szólnak már 1 db kép miatt. Ráadásul jó fényben állítom be a játékot ... :)
  • Snipa
    hehe,

a spanyol flotta buszkesegei!
    Ma rossz nap virradt a kalozokra! :-)))
  • Kata
    Nemtom célszerű-e direktbe képet linkelni ide, én nem mertem, csak a galériámban rejtegetem őket. :)
  • a.carkey
    Tegnap mókáztunk kicsit ... :)
  • a.carkey
    fent ...
  • a.carkey
    Jose! El ne menj. Simán ledobott ...
    Amint van, jövök fel!
  • a.carkey
    Miért ne lenne igaz? A következő buildtől lép be a SOE. Station account, egyebek. Ez az igazság.
  • a.carkey
    Jaja.
    Szerintem pont csata lesz Caracasnál. Tegnap egy másik sráccal 1500 pontot csináltunk ketten. Mára biztos már veres körös a dolog.

Pluskat!
    Szerintem semmibe. Ugyanis hétfőn wipe, és mindent kezdhetsze előlről. :( Inkább tesztelj. Ha nem akarsz L50 lenni és látni a skilljeid tulajdonságát, akkor kezd el nyomni a küldiket. Minél többen írják, ha vmi bugos, annál inkább javítják! Ha ez sem okés, akkor csinálj 1 karit, aki L50, és spanyol (privateer vagy naval officer) és este irány a pvp, csoportosan. :)
    PL! :)

Amúgy kb. úgy képzelj el mindent, mint a Pirates!ben, csak több a player és nincs tánc (csak kocsmában, templomban, stb ... :))

Más.
    Mindenki rögötn L50 lehet, még hétfőig!!! Utána ki kell gyúrni a karit erre a szintre ...

A regional központokban tudsz vásárolni hajót az 1 millából, ship equipmentet és egy "tales" nevezetű itemmel (leírja, hogy hol találod a bazárban, a regional marketenél amikor bejön a launcher a játékhoz) tudod magad azonnal L50re alakítani. Aztán megtanulod az aktuális skilleket az odavaló trainereknél (ha naval vagy, nála, ha freetrader nála, stb.) egyebek, bár a legjobb hajó ami még jelenleg is kapható, az egy Stralsund MC Frigate ... :(

Freetrader bányát, gyártóépületeket bármikor le tud pakolni, de nagyobb hajók/alkatrészek legyártásához MIN L30 freetrader kell.

Zászlót a carrier questekkel tudsz szerezni, ill saját magad tervezel egyet, aztán beteszik. Vitorlát szintén ugyanígy.

Ház még nincs, lesz, minden mást az economyban tudsz elindítani.
  • Snipa
    Én is freemailest egyébként! ;-)

a.carkey: akkor este indulhat a spanyol officer team!? ;-)
    Aki akar csatlakozhat mostmár kéne egy kis kalózírtás :-))))

Ezek a hajó, zászló, vitorla és ház építéses lehetőségek milyen szinttől elérhetőek?

Jobb hajót hogy lehet szerezni?
    Nincs valami segítség, hogy küldetésnél minimum milyen szint a követelmény? Volt már pár olyan ami túl erős volt és belebuktam...

• Pluskast
    Én freemailt adtam meg anno.
  • cain
    szvsz hagyd ezt a powered by soe marhaságot. egyrészt nem igaz, másrészt baromira hisztérikus.
  • Pluskast
    Na akkor lenne egy kérdésem:)
    Tegnap sikerűlt eljutnom oda, hogy este volt kb 3 órám, hogy ki tudjam próbálni. A dolog nagyon tetszik és élvezetes játék! Viszont tudtok nekem tanácsot adni, hogy mint kezdo freetrader mi a szöszbe kezdjek bele? Csakmert ugye van valamivel több mint 1 milla kezdő pénz ami gondolom nem sok de mit csináljak vele? Az alapokat már értem a harcrendszert is és eljutottam lvl 6-ig ami biztos még egy nagy nulla de az alapok elsajátításához talán elég. Szóval a kérdésem az, hogy mibe kezdjek bele?
  • Cnut
    Klassz lesz nagyon!
  • a.carkey
    Jó lesz ez a 9/11-i wipe, mert végre zéróról kezdi mindenki ismét. Új build lesz, új skinek, grafika, küldik, hajók, balance, áttervezett, sokszor nagyobb városok, pici átalakítások, és powered by SOE. Kiváncsi leszek! :)

Addig meg hajókat építek és conquest. Ráadásul holnap az asszony is elmegy külföldre, szóval lesz időm erre is ... :)
  • Lyan Kyj
    same here
  • Bucser
    Én idestova 1 éve várok meghívóra. heti 3-szor nézem az oldalt. de írt fórumon olyan is aki már 2004 óta reggelve van és nyista:)
  • a.carkey
    Van olyan. :)
  • Cnut
    Na, felépítettem az első épületemet a játékban! Valami fafeldolgozó vagy mi ;)
  • a.carkey
    Más, de sokunknak nem jött mail, csak véletlenül rátaláltunk a meghívóra ...
  • gstup
    Sziasztok!

Aki kapott beta kulcsot az milyen mailt adott meg anno a regnél:citro v freemail v hotmail esetleg más?Köszi a választ a megjelenéssel kapcsolatosan!

Üdv Mindenkinek
  • a.carkey
    Hülye vagyok. Nem freetrader ... Privateeeeeeer!!!

Minden amit írtam, rá vonatkozik.
  • a.carkey
    Na ez jó ötlet, csak a freetradernek pont van ehhez hasoló képessége, viszont, mint kaszt amúgy meg egy nagy kaki a kalózhoz képest.

A freetrader az a bizonyos "Letter of Marque" arc, aki ha megfizetik, akkor harcol. Jó, szép, okos ötlet az ő kasztja, de csak mint szerepjátékos tudom elképzelni. Mondjuk egyelőre akármekkora MMO is a PoftheBS, mint szerepjáték még sokat kell gyúrnia.

A Roma Victorban több szerepjátékra van esély, mint itt, pedig itt már a béta alatt nagyobb a népesség, mint ott valaha is volt. De reménykedjünk!
  • Chris
    Szerintem sok problémát megoldana, ha a kalóz nem fakció lenne hanem kaszt, amiről netalántán még át is lehetne térni békésebb kereskedőre bizonyos büntetések, kitételek fejében. Nem járható ez az út?