8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Snipa
    Kuldjek el az en emailemre a magyaroket aztan forwardolom nektek! ;-)
  • Pluskast
    Amúgy én már minden biztonsági levédést kiapcsoltam az emailnél. Csak úgy özönlik a sok szar spam de pont ami kellene az nem jön. Amúgy meg nem csak a magyar címekkel van gond. A jpóknak sem jön meg amcsit is láttam aki írt, hogy ő sem kapott.
  • Pluskast
    Én játszom illetve játszanék ha küldenék a kulcsot. Amúgy az tényleg normáléis megoldás lenne ha a fórumos mailcímünkre küldenék.
  • a.carkey
    Két karim lesz. Nem pocsékolok időt többe. Múltkor minden kasztot végigpróbáltam. Az egyik freetrader, a másik naval officer.
    És maradok majd freetradernél a florentinenál, a navynél meg a dirty fightingnál. Vagy fordítva! :)
  • a.carkey
    Rajtam kívül kettőt tudok. Az egyik fogja nyomni, de ő nem sgs.A másik csak pár hónap múlva.

De még nincs beta szerver, szóval nyugi! :)
  • Snipa
    hmm, a vegen kiderul, hogy marha sok magyar jatszott wipe elott! :-)

csak kivancsisag, de irjon mar be az aki jatszott/jatszik!
  • Cnut
    Köszi, írok.
  • Snipa
    Nekem megjott es magyar szerver!
    Raadasul cepheus sal ugyanazon a mail serveren vagyunk!
    Es neki megse jott! ;-)

Valami santit!
  • a.carkey
    Írj a missing e-mail topicba!
  • a.carkey
    Elcseszték ezt a mail küldést nagyon.
    Azt írja, hogy biztos azért mert nem tud Magyarországra küldeni az FLS mail szerver.
    Ja, de naponta vagy 15 levelet kapok tőlük arról, hogy vki válaszol vmit abban a topicban ahová kb. 4 hete írtam. Ráadásul ki van kapcsolva a leveléküldés topic válszra funkció. Aztán tőlük is kaptam mindig mailt, amiben a leírták, hogy tudomásul vették az általam írt bugot, kérdést, stb. Szóval nevetséges védekezés. Egyszerűen vagy nincs elég kulcsuk, ezért a probléma, vagy egyszerűen szar az adatbázisuk. Mert, hogy van jó adatbázisuk, az tuti, pont a fent leírtak miatt. Lófasz sem blokkolja őket itthonról, hiába ezzel védekeznek ...
    Írtam a srácnak privit, beírtam még két haveromat is akik szintén itt csücsülnek, mert nem jött meg a kulcsuk. Remélem a srác manuálisan pótolja a leveleket. De röhej, mert csak bele kéne nézniük a User CP profile mail részébe, és minden működne. Vagy küldjék el privátban, vagy mit tudom én. De röhejes az egész!
  • Lyan Kyj
    szólj nekik, h nekem is küldjenek:P
  • Pluskast
    Olvastam és köszi!:)
    Amúgy most írtam a beta fórumra többed magammal és az egyik fejlesztő srác elküldi ismét azoknak akik írták, hogy nem kaptak semmi levelet.
    Szóval van remény:)
  • Cnut
    Na, én sem kaptam kulcsot, pedig nagyon szerettem volna. Van valami remény?
  • Snipa
    ok!

Egyebkent nincs annal jobb mikor a sok britet lehet a tenger fenekere kuldeni! :-))))
  • a.carkey
    Snipa! Nézd meg a privid!

Amúgy, Bastiano ilyen névvel akar még francia lenni?
  • a.carkey
    Na brit bizti nem leszek. Ez tuti! :)
  • Snipa
    Elképesztő vazeg... Ilyen birót honnan szalajtottak?
  • a.carkey
    Mellé ...
  • a.carkey
    Hát ami beprodukált a skót bíró a törökök ellen ...
  • Kata
    jól van, nem kell ekkora feneket keríteni neki, írd le egyszerűen, hogy spanyolok lesztek megint
  • a.carkey
    Nem tudom. Először is meg kéne nézni milyen lett az új nyersanyagelosztás.
    Sok magyar nyomta spanyol oldalon, jó társasággal találkoztunk, és bár volt olyan akivel összebeszéltünk, hogy ok, spanyol side, de a többséggel csak ott találkoztam. Sajna fog sincs hány magyar gamel, mert sajna nincs sem idegenek felvétele a friendslistbe, sem más nyelvek beszélése - kivétel ha nem tanulod meg 1 skillpontért a skillt a general trainernél ... Szóval passz. Rajtam kívül 4 emberről tudom, hogy bejött a spanyol oldal. És mivel roppant bugos az egész, de szép, én speckó örülnék neki, de ez én vagyok. Mondjuk a karakterem neve pl. egy britnek vagy franciának szintén nem túl jó (Borgese). :)
    De mondhatnám a többiekét is: Bastiano, Jose, Herrera ...
  • Snipa
    hat, ha majd elindul a beta server!
    Akkor en ujra a spanyolokhoz allok! Cepi is biztos oda jon!
    Remelem a fasza kis corp unk ujra osszejon!

megneztem a testbedet, hat vannak uj dolgok kajakra megvaltozott kezelofelulet is alapbol... Es meglepoen sokan vannak benn :)
    Es mikozben neztem a server 2szer ujraindult... szal... :) nem 1 stabil!
  • Kata
    ...melyikkel lesztek?
  • a.carkey
    Még nincs béta szerver.
  • Kata
    És most melyik néppel nyomul a társaság?
  • a.carkey
    Én sem kaptam. Azt hittem írtam ide is. Pluskatnak is ment a levél a beta forumon priviben. Ezek szerint nem nézte. Sajna az van, ami mindig szokott lenni. X ember bétázik, rossz helyre megy ki kulcs, sokan kimaradnak. (Valahol olvastam béta forumon, hogy kb. a fele kapott kulcsot, a többiek vagy nem vagy rossz kulcsot. A levelet az FLS küldte ki, a kulcsok a SOEtól jöttek. Egyszerűen egy tök felesleges dolgot cseszett el az FLS, és most napokra áll a béta. Az ilyen station baromságok 2 héttel a megjelenés előtt, vagy az open béta kezdetekor szokták belőni, nem akkor, amikor tényleg a teszt kéne, mert kb. két oldal működik igazán, van állandótan javítva, a francia és spanyol részt meg egyszerűen kihagyták. A britek vadi új kinézetű, sok helyen nem egyen városokat kaptak. A kalózoknál már legeleje óta nagyon első rangú volt az art. A franciáknál a legjobb a zene, ez tuti. Most a brit részt is feldobták. A kalózok kaptak szintén új valamit, a spanyolok meg szart sem. Sem artban, sem hangokban. Artban 1 valamit javítottak. A dupla koldus helyett csak szimpla van Vera Cruzban a new buildben, magyarul csak 1 feje maradt ... Szóval gratula hozzá!)

Kata!
    Megvolt a wipe!
  • Kata
    majd szóljatok, ha wipe megtörtént, mert mostanában nem nézegetek be, oszt jövök. Köszönöm
  • Snipa
    Hehe, mer csóóókos vagyok!!!! :-)
    Nem is tudjatok mennyit kellett erte a nyelvemmel csapkodnom! :-)

Szerintem tuti megoldjak, max csinalnak valami uj regelesi cuccot!
    Ures szerverrel nem lehet tesztelni!

Egyebkent este besasolok testbedbe, milyen ujdonsagok vannak! ;-)
  • Cepheus
    Azt hiszem José kapott egyedül, legalábbis mikor Caracasért ment a csata, akkor még Anulunak sem volt. Én sem kaptam, de a forumon mintha olyasmit olvastam volna hogy folyamatosan küldik ki. Meglátjuk.....
  • Pluskast
    Hát én már annyira el vagyok keseredve:( Az az érzésem nem fogok új kulcsot kapni ha eddig nem küldték meg. Te kaptál és José is én viszont nem:(
  • MarkBlade
    Rakjatok be képeket pls!! Csorgatni akarom a nyálam :)
  • Snipa
    Igy van...
    A test server addig nem megy amig nem javitjak!
    Szoval egyellore a testbed elerheto azoknak akik kaptak kodot!
  • a.carkey
    Nem te vagy az egyetlen. Amúgy jelenleg nem is lehet, mert nincs beta server. A testbed meg ténylegesen tesztre való.
  • Pluskast
    Azért nem tudok jönni mert nem kaptam mailt:(( Erego nem tudok játszani:(
  • Snipa
    akkor majd ujra festjük! csapatban gyorsabb! ;-)
  • a.carkey
    Csak a festék jött le róla ... :)
  • Snipa
    Gratula minden magyar résztvevőnek (tudomásom szerint 3an spanyol oldalon)a tegnap esti diadalmas caracasi csatáért! :) Plusika, kár hogy nem voltál!!! :(

Azt hiszem ennek a győzelemnek a fénye mindig ott fog fényleni a potbs spanyol flotta fegyverein! :-)

A teljes angol flotta (9 hadihajó) elpusztult, míg a mi oldalunkon csak 2 hajó veszett oda! Azt kell mondjam a taktikánk tökéletes volt, az angolok többször is hibáztak! Egyrészt nem használták ki a helyzeti előnyüket és összeszorultak egy szűk területen egymást akadályozták fordulás közben szélárnyékos oldalon. Míg mi gyönyörű szépen a 2 felvezető vezér hajó mögött vonalban lőttük rommá mindet...
    Sajnos a.carkey hajója is az élen ment így elsüllyedt ő is, de a győzelem érdekében ez az ár nem volt kár! ;-)

Így wipe elött még meg tudtuk mutatni a spanyol flotta erejét!!! :)

Remélem a spanyol-francia szerződésnek hamarosan vége, és a köv buildben már azokat is aprítani fogjuk! ;-)
  • Snipa
    kár hogy most van wipe, pedig este mehetne a csata caracasert :(

• cain
    meglepne, ha a station dolog megvalósítása a launchpadnél tovább terjedne, és egy-két fun item birtoklásánál komolyabb dolgokat kellene hozzá leprogramozni a kódban.
  • Snipa
    ne tudom nezte mar valaki! megvolt a reset? :-)