8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • a.carkey
    Megcsináltam a regisztrációt a sonyhoz, de szerintem az lesz, ami cnuttal volt pár percig ...
  • a.carkey
    Én négy hétig napi 15-18 órát minimum ...
  • a.carkey
    Dehogynem voltak. Írd be azt, hogy "/who" és megtudod hány spanyol van online.
  • a.carkey
    Mert ugyanaz lesz, mint itt volt neked percekig (órákig): nem fogod látni a béta fórumot, mert az accod nincs a beta teszterek közé aktiválva, mert nem kaptad meg azt a bizonyos kulcsot ...
    Aztán ebből a helyzetből érd el azt, bigyó, bigyó józsi géza station account alól, hogy beazonosítsanak mint cnut a fls fórumon. Szóval ha nem jön meg a kulcs az átállásig, max. Snipa tud majd értünk lobbyzni, mert csak neki van. (Meg Hunnennek ...)
  • Snipa
    nahszoval, este ment egy rovid idore a beta! aztan ahogy irtam lekapcsoltak!

most reggel kivancsisagbol felleptem, ment atestbed meg a listabol a "blackbeard" arra felleptem lenyomtam elso traininget es nagyon furcsa volt, hogy tele van a varos spanyollal!
    megneztem mennyien online 39!!!!! bazeg ennyien wipe elott sose voltak online pedig marha sokat toltuk!

ovatos feltetelezes de nem lehet hogy a sony a kulcsokat a sajat spanjainak osztotta ki??? Egy nev se volt ismeros! En ugyanugy Don Hernando Jose vagyok! Szal fura..

Egyebkent a sony-s forumba biztos, hogy a station accounttal lehet irni! A key hianya csak azt zarja ki, hogy a potb ben jatszatok!
  • Cnut
    Jó reggelt! Igencsak amatőr hiba ez tőlük. Vagy az van amit Te írtál, bát valószínűleg tundak generálni még kulcsot, vagy pedig egyszerűen csak lusták elküldeni kézzel... A sony-s fórumra amúgy miért ne tudnánk írni?
  • Freeeee
    Elég régóta várom játékot,de mióta megtudtam hogy a Sony kezeli,eéggé elment a kedvem. Átéltem mit tettek a SWG-vel.
  • a.carkey
    Nyertem. Szar sem érkezett priviben. De bejelentették, hogy új lesz a fórum, és csak a sony stationon keresztül lehet majd belépni. Ez ugye mindenki számára világos, hogy mit jelent ...

Úgyhogy Snipa, neked kell majd lobbyznod, ha ezek a majmok lelövik a fórumot ...

Ejj de éreztem! Sokan írtán, hogy Sonyfóbság az egész, de egyszerűen 4 éve vagyok náluk, és ismerem őket, mint a szart. A 20 jegyű kód meg nem az FLS mulasztása volt, hanem a SONYé. Szóval nevetséges az egész.

Na ez van!
    Snipa, pls, majd irogass a nevünkben is az új fórumra, ne hagyd már annyiban az egészet.
  • a.carkey
    Ha reggel sincs ott vagy nem működik, max folytatjuk az egész kampányt. :)

Amúgy én speckó nem remélek csodát. Már rég megtehették volna uezt. Nem 5 nap alatt, hanem 20 perc. Ki írt be? Ő, ő, ő, ő, ő, és ő. Ennyi. Vsz egyszereűen nincs elég 20 jegyű kóduk, és mi pl. ezért beszoptuk. Szerintem max. az várható, hogy ma kapnak párat, és pótolnak némi hibát. Vagy páran megkapjuk. Mert 50 (tegnap még nem volt ennyi) key kiküldése azért ne jelentsem már ekkora problémát, ha én naponta 10-15 levelet kapok tőlük más-más témakörben. De ok. Adjunk neki egy esélyt. Max. nem lesz belőle semmi.
    Mondjuk leszarom. Rakat filmet megnéztem amivel már így is adós voltam magamnak, ráadásul béta sem volt. Jót is tett ez a kis szünet. :)
    Ha megjön a kulcs, úgyis jöhet a grind 1-ről 50-re. Mert L22--23 körül úgyis az lesz. L36 után meg szintenként 10k XP kell majd minimum úgy, hogy max 240 XP egy hajó. MAX!!! Na mindegy. Húzok aludni.
  • Cnut
    És még azóta jelentkeztünk páran akik nem kaptunk. Úgy számoltam hogy kb 50 ember jelezte az ilyen gondját a topicban. Remélem nem fognak csak úgy elfelejteni minket.
  • a.carkey
    Kiváncsi leszek ...
    (Ugyanez a muki tegnap elküldte 29 embernek, és 2 ember kapta meg.)
    De reméljünk! :)
  • Hunor1
    Hi Nektek.
    Látom egy kicsit zűrös ma az élet..Azért kérdeznék innen a körön kívülről párat:

Ez a mostani ugye csak egy "szűk" zárt béta.Vajon lesz még majd többrésztvevős " open beta " is ?
    Melyik hajót kapja elsőnek a játékos?(megnézném a ship quide-ban)
    Az tisztán látszik hogy a legtöbben angliát vagy a kalózokat választják majd, így akkor mondjuk a spanyoloknak örökké túlerőben lévő (számbeli)ellenféllel kell küzdeni a pvp-s tengeren ? Ill ha angol vagyok akkor elvétve találok humán ellenfelet a vizeken..?(gondolom a játék majd generál spanyol computer-hajókat(botok)de az mégsem human players..
    Hogy lehet váltani a szerepköröket ha mondjuk nem tetszik pl a naval officer? Eccerüen csinálok egy új karit? Csak akkor gondolom elveszítek mindent és újból 0-ról kell kezdeni?
    Lehet hogy ökörség, de mi van akkor ha mondjuk egy angol privateer megtámad egy zsíros angol kereskedőt a nyílt vizen?? (bár gondolom saját nációt nem lehet megtámadni).
    ha kereskedőként kezdek honnan kaphatok infót hogy melyik kikötőben mit lehet jó áron eladni. ill olcsón venni? Vagy ez egyszerűen vakrepülés az első időkben? (mondjuk megpakolom a hajómat rummal aztán bolyongok a kikötők között hogy hol találok jó árat ? )
    Jah még egy..Remélem kell a legénység részére is készletezni kaját vizet rumot stb az utakra..mi van ha egy hosszabb úton kifogysz a kajából vagy vízből? ( ettől lenne számomra realisztikusabb a játék)Kell-e valamilyen bért fizetni a legénységnek havonta ?

Köszi a válasz(okat :- ))
  • Snipa
    Nezzetek meg a forumos PM eket:
    Some time today, I'm going to send another batch out. For folks I sent a re-send to yesterday and have reported not yet getting it, I'm going to try sending them via PM from the forums.
  • Cnut
    Írtam, alattam 3mal van a te mostani írásod.
  • Kata
    Jaja. :) Úgysem marad le az ember semmiről.
  • a.carkey
    Ok. Akkor amit írtam, menj oda, és írj, hogy nem jött mailed!
  • a.carkey
    Snipa! Hagyd a bétát. Alapszabály: patch napján ne játsz! (Különösen ha amerikai a szerver, és 10k ember akarja bepótolni egy éjszaka alatt az eltelt pár nap kihagyást. Hagyd holnapra, nézz egy filmet, stb. Kb. ez lesz félóránként.
  • Cnut
    Változás van! Kaptam emailt a visszaváltoztatott régi címre, hogy klikkeljek az URL-re és akkor lesz érvényes a változtatás, így már látom a beta fórumot is!
  • Cnut
    Én meg azóta is szenvedek de semmi. 5 percenként beugrik valami ötlet pl hogy hátha explorerrel megy vagy valami és nagy lelkesen kipróbálom de nem történik semmi. Nézem mindkét email címet 5 percenként :( Ez kb olyan mint abban a filmben ahol a főszereplőt kitörlik minden nyilvántartásból és így megszűntetik, csak kicsiben.
  • Snipa
    bazeg lekapcsoltak a betat! :(

ehhh...

• Cnut
    Hát, nem tudok okot. Írtam pár szót a küldetésekről, 3 karakterem volt akikkel játszogattam is. Szóval inaktív nem voltam. Konfliktusba nem kerültem, csúnya szavat se írtam meg semmi.

Igen cnut néven voltam. :(
  • Cnut
    Ezt tenném ha tudnék írni. De semmit nem tudok ott, ki is írja hogy nem írhatok, nem válaszolhatok meg semmi. Visszaváltoztattam a mailcímet kínomban. De az se segített. Kicsit szomorkodok már miatta, mert így nem látok sok esélyt hogy visszakerüljek, pedig már érdekes lenne...
  • Snipa
    Van beta skacok!

Kulcsert kuzdjetek!
  • a.carkey
    Mishanak összeírtam egy hosszú mailt, erre nem fogad privát üzenetet.
    Cnuty! :)

Írj a nem béta fórumba egy létező devnek, hogy te beta teszter voltál, de nem tudsz belépni a beta teszter fórumba. Nézzen utána mitől lehet ez!
  • Bucser
    esetleg ha töröltek bétából valami miatt esetleg?
  • a.carkey
    Jujj :(

Írok az egyik devnek!

Pill.

cnut néven voltál?
  • Cnut
    Egyet tudok elképzelni hogy miért. Mégpedig megváltoztattam pár napja ott a fórumon a profilomban az email címet. a fene se gondolta hogy az lehet ilyen végzetes :(
  • Cnut
    Hát igen, és én is tisztán emlékszem hogy játszottam :)
  • Cnut
    Elfelejtették hogy tester voltam. Régi kliensben rá tudok klikkelni hogy beta forum, aztán meg mondja hogy oda nem nézhetek be :(
  • a.carkey
    Huh, na az tényleg gáz. Mintha nem is lennél bent a bétában, bár én találkoztam veled bent. :)
    Kira!
  • Cnut
    Beta Tester Discussion -t nem is látom.
  • a.carkey
    Na ez érdekes.

Mindegy. Próbáld meg azért:
    login>cnut
    pw>te tudod mi az
    Beta Tester Discussion/Getting Started-Installer Issues/Missing your email?
    aztán azon belül:
    post reply

Semmi extra. Ha ez sem megy, nagyon nagy gázok vannak az FLSnél.
  • Cnut
    cnut ott is, csak kis betűkkel.
  • Cnut
    De nem tudok írni. Belépni tudok, az adataimat is tudom módosítani meg minden. Régebb írni is tudtam (volna) de egyszer se csináltam semmit szóval nemtom hogy lett ez.
  • Snipa
    Cnut, mi a nicked az FLS forumban?
  • a.carkey
    De tudsz írni. Ua a belépés és pw mintha a gambe léptél volna be 1 héttel ezelőtt.
  • Cnut
    Akkor nagyon köszönöm neki!
  • Pluskast
    Kema barátunk már írt a nevedben tegnap este.
  • Cnut
    Nos, én egyre rosszabbul állok, mert nem kaptam új béta kulcsot természtesen, a fórumjukra nem tudok írni, PM-et nem tudok küldeni, semmit se tudok csinálni... Szóval f@sza. Valaki tudna írni a nevemben valahogy?
  • Pluskast
    Ez sem rossz megoldás csak ezt nem fogják neked megtenni:)