8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • a.carkey
    Amúgy leteszteltem.

45 perc alatt átnéztem az összes hozzászólást. Becopyztam 60 nevet 1 fájlba.

Aztán fogtam, és megnyitottam 1 mailküldést, becopyztam 1 mailcímet a sablon szöveggel, generáltam hozzá egy kulcsot. Megnéztem mennyi idő volt. Az egész kiküldése két perc lett volna, mert ellentétben velük, még le is ellenőriztem őket. Az egészet beszoroztam 60al, és láss csodát még 3 óra sem lett volna az egész a listakészítéssel együtt.

Aztán ue listáról, hasonló szöveggel, újból generált kulcsal egy havernak küldtem PMet, mert ez is érdekelt, hogy vajh menny idő.
    Na az még egyszerűbb volt. A srác rögtön megkapta. 1 perc sem volt az egész/emberke, mert néztem a listám, és az elejétől végig mentem az összes néven (volt ABC sorrendes listám is, és volt "ahogy írtak a topicba" féle). Közben pipáltam. Pipálással együtt sem volt szinte semmi idő.

Na szóval 3 óra alatt, ill 2 óra alatt meglett volna bármelyikféleképpen az egész ha az elejétől kell egy listát írnom.

NEM 5 NAP ALATT SEMMI SEM TÖRTÉNIK! Sőt, már vagy másfél hete szarakodnak az egésszel. :( Most éppen um vészhelyzet van az egyik családjánál. Ja, persze. Aztán holnap is az lesz, és szépen el is ment a hétvége. Ha tudom, hogy ez lesz, már rég Ausztriában "nyaralok".
  • Cnut
    Köszi mindenki nevében a listát!
  • Snipa
    de hosszú lista!

• a.carkey
    Ja a csúcs az volt, hogy amikor a dev beírta, hogy mennek a kulcsok, akkor volt 2x2 egyforma név, és két ember hiányzott a listáról. :)
  • Pluskast
    Tudod majd ha ló legel a síromon! Na majd akkor elhiszem neki. Inkább ne mondana semmit.
  • a.carkey
    De a barom még védi is őket.
    Ráadásul hány olyan van, aki kapott, de nem jó, vagy tényleg rossz a kulcs! A csávóé ráadásul jó volt, el is ismeri, még büszke is rá, hogy két kulcsa van, és pofázik is, hogy milyen jó az élet. Más meg innen még anno meghívót sem kapott, neki meg már kulcsa is kettő van pedig 58 ember vár csak a mi listánkról a kurva mailre :).
  • Snipa
    atveres ize van a dolognak!
  • a.carkey
    Egy másik hülye szerint meg a kulcs az FLStől jön. Ja.
    Maga a kulcs tényleg az ő mailjükről jön, de aki generálja a kulcsot az a barom soe az, hisz az ő kapcsólódásukhoz - account - kell. Csak azért nem a SOE szerepel a mailen, mert még nincs áttéve a fórum és a többi baromság station accountra. Eddig.

Aztán azt írja, hogy jött kulcs, de nem tudta aktiválni. Tipikus kamu duma. A gyereknek erre elküldték újból. Persze most már két kulcsa van, és büszke is rá, ugyanis a régi is elindult ... Aztán osztja az észt, hogy mindenki megkapta, meg így, meg úgy. De valahogy mégis van egy rakat név a fórumon, aki nem kapta meg. Még olyanok is, akik a legelső lépéseknél ott voltak.
  • a.carkey
    Már megint mellébeszélnek a beta fórumon. Nevetséges.
    Újabb duma, hogy ma átküldi. Majd ma. Ja. Persze. Lassan másfél hete hallgatom ezt tőlük ...
  • a.carkey
    Szívesen!
  • Hunor1
    Hi Carkey !
    Köszi a válaszokat !!
  • a.carkey
    Jelen pillanatban ez megy a bétában:
    Kérdés: 1000 kérdés ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?
    Válasz: 1db.
    Marad 999 megválaszolatlan kérdés. És ez csak gyűlik.

Eddig baromi jó alap tájékoztatás volt. Szeptember 11-ig. Mindent időben megtudott az ember, látta mi várható, és mit hogy kell.
    Most meg?!

Felkapcsolják a bétát, és kész. Aztán jön a szöveg, hogy mi, hol.
    Megjegyzem anno nem volt szó 20 jegyű kódról Annyit írtak, hogy jön a SOE, launcher, aztán a régi kódommal be tudok lépni. 3 nappal a wipe előtt meg közölték, hogy kapsz/kaptál 20 jegyű digi kódot, azt kőő beütníí!

Nevetségesek!
  • Cnut
    Illetve már most látjuk.
  • Cnut
    Látjuk majd hogy ki az úr a háznál.
  • a.carkey
    Minek kellett a launcher? Ettől több bug jön elő a bétában? Jobb lesz a craft? Nem lesz lag? Vagy mi?
  • Cnut
    Sok itt a kérdés. Pl miért kell kódot váltani launcherhez? Miért nem elég csak login/passt cserélni? Miért nem csak az aktív bétásoknak küldtek kulcsot? Miért nem küldtek nekünk? Miért nem küldenek most nekünk?
  • a.carkey
    Mondjuk máig nem értem miért kellett a béta közben ezt a barom launchert betenni? Miért nem ért rá 1 héttel az open beta vége előtt?
    A lényeg úgysem az, hogy most van-e launcher, vagy sincs. Szerintem tökéletes volt az FLS töltikéje is. Sőt, talán még jobb is, mint a SOE szokásos launcherje.
  • a.carkey
    Ha kaptál 20 jegyű kódot, akkor nagy valószínűséggel be fogsz tudni lépni.
  • Kata
    ha hazaérek én is megnézem be tudok-e lépni, megijesztettetek
  • a.carkey
    Az első lépésük nem sűlt el túl jól, az bizti. Kicsit kevesebb kódot küldtek az FLSnek a szar launcherjükhöz. Jaaa, és szarnak rá! Nem érdekli őket. Szerencsétlen FLS meg csak néz ki a fejéből, hogy ez eddig nálunk nem így volt ...
  • Freeeee
    Sajnos ahova SOE beteszi a lábát ott fű nem terem. Nem josolok nagy jövöt ennek a játékna,és sajnálom a fejlesztőket.
  • Snipa
    bazze, a caracasi diadal utan lett nepszerubb a spanyol oldal!!! Most kaptam infot irc csatirol!

Es faszom a "caracasi veteranok" meg nem kapnak key-t? röhej....
  • Snipa

http://www.burningsea.com/forums/showthread.php?t=25060
  • a.carkey
    Az IRCre én nem leltem rá. Az hol van?
  • a.carkey
    Nem. Csak amihez hozzákötötted a béta 20 jegyű kulcsot!
  • Snipa
    egyebkent van egy irc chaneljuk is!
    esetleg ott lehetne kerni directben 1 keyt?

mas, mikor loggolok soe ba, ott van olyan lehetoseg hogy create new station account, ha csinalok egy ujat, vajon annak is lesz joga potbs hez? mer akkor no para otthon csinalok mindnekinek! ;)
  • a.carkey
    Ez a mostani ugye csak egy "szűk" zárt béta.Vajon lesz még majd többrésztvevős " open beta " is ?
    LESZ.

Melyik hajót kapja elsőnek a játékos?(megnézném a ship quide-ban)
    Halifax Schooner

Az tisztán látszik hogy a legtöbben angliát vagy a kalózokat választják majd, így akkor mondjuk a spanyoloknak örökké túlerőben lévő (számbeli)ellenféllel kell küzdeni a pvp-s tengeren ?
    IGEN. De mivel egy battleba csak meghatározott számú player vehet rész, így végül is nem feltétel, hogy mennyien vagyunk egy-egy oldalom, max ha olyat választasz ahol többen vannak, rohadt nagy lagot kapsz cserébe. (Tesztelve. Ez van!)

Ill ha angol vagyok akkor elvétve találok humán ellenfelet a vizeken..?(gondolom a játék majd generál spanyol computer-hajókat(botok)de az mégsem human players..
    Mindig van elég player más nemzetből a vizeken, de PvPzni csak meghatározott területen lehet, és ott sem bizti, hogy sikeres leszel ...

Hogy lehet váltani a szerepköröket ha mondjuk nem tetszik pl a naval officer? Eccerüen csinálok egy új karit? Csak akkor gondolom elveszítek mindent és újból 0-ról kell kezdeni?
    Ha kalózként kezdesz és naval officer akarsz lenni, akkor bizony új karakter kell. Ha naval vagy és csak kard skillt akarsz cserélni, 10k dublonért cserébe megteheted. Ha máshogy akarod elosztani a kapitány pontjaidat, szintén 10k dublon az ára.

Lehet hogy ökörség, de mi van akkor ha mondjuk egy angol privateer megtámad egy zsíros angol kereskedőt a nyílt vizen?? (bár gondolom saját nációt nem lehet megtámadni).
    Nem lehet.

ha kereskedőként kezdek honnan kaphatok infót hogy melyik kikötőben mit lehet jó áron eladni. ill olcsón venni? Vagy ez egyszerűen vakrepülés az első időkben? (mondjuk megpakolom a hajómat rummal aztán bolyongok a kikötők között hogy hol találok jó árat ? )
    Nem teljesen így működik, de ha látni akarod a többi kikötőt, kell hozzá egy skill, hogy ezt megtehesd. (Ha jól emlékszem min L8 v L11 után van ez a lehetőség.)

Jah még egy..Remélem kell a legénység részére is készletezni kaját vizet rumot stb az utakra..mi van ha egy hosszabb úton kifogysz a kajából vagy vízből? ( ettől lenne számomra realisztikusabb a játék)
    Kell majd kaja, egyelőre nincs jelentősége a bétában.

Kell-e valamilyen bért fizetni a legénységnek havonta ?
    NEM.
  • a.carkey
    A következő tippem, hogy megjön a kulcs, de nem fog működni, újabb napok mennek el, és aztán átállnak a soe stationos beta fórumra, amihez kell a kulcs. Sem írni, sem sírni nem fogunk tudni ...
  • Snipa
    a.carkey maximalisan igazad volt! Nemcsak a fellegekbe "siras" volt! Bazeg, eddig bejott amit gondoltal!
  • a.carkey
    Egyetértek. Ugye-ugye. Amíg egy bizonyos szereplő nem lépett be, minden korrektül ment. Azóta nem lehet a deveknek pmet küldeni, a support is szarik ránk nagyívben, stb.

Amúgy majdnem beírtam nekik valamit, de ha nem történik semmi délutánig, akkor beírom. Mégha bannolnak is.
    5 kurva napja várok, hogy egy semmi dolgot elintézzenek. Zéró idő. 5 perc az egész! 5 kurva perc meló!

A röhej az, hogy van két aktív SOE accom, és megvan a gépemen EREDETIBEN az FLS egyetlen játéka, a Rails Across America (amúgy nem rossz játék).
  • Pluskast
    Ugyan miért lenne az érdekük? Elvesztenek 30 embert akik nem fognak előfizetni rá mikor már lehet vele játszani. Na és? Nagy ügy! Majd jön helyettük 300 másik. Az igazság az, hogy ha akarták volna már rég elküldték vola a kulcsokat mert érdekes módon a fórumon történő hozzászólásaim reagálási átjönnek az email címemre, csak érdekes módon pont az a mail illetve cd kulcs nem jön ami kellene. Ugyan már nevetséges!
  • Snipa
    En abban bizom FLS elintezi a kulcsokat!!!

Az o erdekuk is!

• Pluskast
    Már nem érdekel.....
  • a.carkey
    Majd te is megkapod, hogy a SOE csak a launchpadot, meg a reget, meg a ..., na ja, de ott a lényeg a bétában! :)
  • Pluskast
    Tök mindegy nekem az jött le, hogy akik eddig nem kapták meg a kulcsot azok ezután sem fogják. A sony hozza a szokásos szemétláda multicéges profilját. Soha nem voltam oda értük ezután sem leszek.
    Már ezen a megnyilvánulásukon látszik, hogy leszarják a testereket és csak a játékosok pénzére utaznak. Úgyhogy részemről ennyi volt...
  • Snipa
    Blackbeard is the new name of the Beta server. For various reasons we decided to use a 'real' name instead of 'Beta' for it moving forward. It should be up shortly with the build from Testbed.

na igy mar vilagos!!! :-))))
  • a.carkey
    THX!

Remélem nem lesz így, de mivel anno az SWG beta forumhoz is csak így lehetett hozzáférni, hát, nem csodálkoznék ha most is ez lenne.

Sokan changeltek brit oldalról spanyolra? A lag itt volt elég elfogadható. Nyilván ez sokaknak jó. Ráadásul nem rossz a a nyugis térség Vera Cruztól Pensacoláig. :)

Ja, és ne felejtsd el: napokig nem volt béta. Mindenki próbálja bepótolni a kiesést. :)
  • a.carkey
    Mellesleg, a SOE hiv. oldalon ez a szlogen van:
    "We've Got Your Game™"

Nos, ez totálisan igaz!
  • Snipa
    carkey: jaja ugy neztem meg /who val! De mikor wipe elott toltuk is mindig megneztem de 19 nel tobbet sose lattam!

Ezert furcsallom, a 39 et!!!

Egyebkent, ha a forumos dolog igy lesz no para! Tele fogom irni a forumot az erdeketekben! Sot!! A /support uzi egybol a deveknek meg azokat is bombazni fogom! ;-)
  • a.carkey
    Elérni el lehet valahol a sony fórumot? Vagy még nincs ilyen?