8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Snipa
    Ugy probaltuk, Plusi volt a leader es o volt a legkissebb lvl...

A hajovisszakapas mukodik ;-) tanusithatom! :-))

Este reszemrol vadaszat mehet! Azert tegnap is sikerult szintet lepni!!! :-))
  • a.carkey
    Mondtam srácok, hogy bugos. Úgy próbáljátok, hogy a leggyengébb vagy a legerősebb a leader, és úgy groupoltok, hogy mind egy helyen vagytok. Az esetek 90%-ában működött.

Nem vész el a hajód, ha nincs más hajód a dry dockban! Tehát ami szar, és nem fogod használni, destroy! Akkor kb. uolyat kapsz vissza civilben ha elsüllyedsz. :) Sőt, ha mákod volt, és elsüllyeszted a mondjuk a Cerberusod, akkor a szintednek megfelelő legjobbat kapod vissza.

Amúgy tegnap megvolt az első SOL killem (egy Wenden). Anno volt egy város egy szigeten a korábbi buildekben, na arra felé lőttem ki. Ott mászkálnak a nagyon nagy hajók, bár ahogy olvastam a fórumon, kurva ritkák. Egy másik player kalóz (L50) volt - a barom - betámdott egy L60-as NPCt az orrom előtt. Még szitkozódtam is, hogy milyen mákos, erre bepoppolt egy Wenden 20 mérföldre tőlem. Meg is támadtam. Északra San Juantól egy L30-as Stralsunddal :). 9k dublont dobott és 350Xpt, + jópár hasznos cuccot, amit sajna még nem tudok használni. :) Lassú volt mint állat, kis öbölbe poppoltatta be, és én voltam hátszéllel. Csak a seggét kellett lőni, meg sem tudott fordulni. :)

Mellesleg PvEben, ha egy ellenfél van, akkor MINDEN (akármekkora nagy is) hajó szólózható egy Stralsunddal. Egy Cerberussal még nem, vagy csak javítva, de a dán szépséggel már igen, és még javítani sem kell (bár biztos ami biztos alapon a Wendennél egy javítást rátettem magamra.) És még javítani sem kell. La Fayette Frigateból akár 5öt is bevállalnék. Annál szarabb hajó nincs a játékban! Öröm ránézni olyan NPCre, aki ilyennel megy. Van ugyan 52 ágyúja, de lassan tölt, és mire meglő (és talán eltalál), addigra kétszer le lehet bontani a drágát, mert csak 400 az oldalsópáncélja, és 200 az első és hátsó megerősítése.
    :)
  • Pluskast
    OK
  • Snipa
    Plusi,

Tudom! Irtam supportnak mi az isten faszaert volt "may not enter..." mikor csoportban voltam en is!

egyebkent:
    Snipa=KeMa=Don Hernando José! ;-)
  • Pluskast
    De simán ment volna! Bevontunk egy másik srácot is 30 ágyús cerberus hajója volt. Csak az volkt a baj, hogy José nem tudott bejönni mert persze ismét bugos volt a csata. Ha ő is bent van simán legyepáljuk a srácot.
  • Snipa
    Plusi, nem lehet a tortarol csak a habot megenni! ;-)

En mar 2szer buktam fullra felszerelt hajomat! Naes???

Ha 1 hajod van eleve ugyanolyat kapsz 30lvl-ig!
    Felszerelesre meg kb 2000-3000 nem tobb!

Legutobbi port-battle-ban is elsullyedt 6 hajo! Ez benne van a jatekban, viszont ha megnezed konnyu penzt szerezni es civil hajok meg marha olcsok!
  • Pluskast
    Azért azt nem Fritz:)
  • Fritz Von...
    De most komolyan! Van esetleg itt olyan, akinem nem tetszik a játék, vagy nincs ideje? Én is regsiztráltam már elég régen, sőt a minap frissítettem is a béta jelentkezésemet, de egyelőre semmi. Szóval ha esetleg valakinek lenne egy fölösleges béta kulcsa, azt nagy örömmel és rengeteg hálával átvenném. :)
  • Fritz Von...
    Nagyon szívesen átveszem a béta kulcsodat, ha így elment a kedved... :)
  • Pluskast
    Nem tudom tegnap felment az agyvizem. Letámadott minket egy 40 ágyús player fregatt. Kinyírt így buktam a hajómat szóval nagy kedvem most nincs a játékhoz....
  • Snipa
    na ez ertelmes mondat volt! szal hullja kevesebb :)))
  • Snipa
    Most hogy atvaltottam fregattra eleg erdekes, hogy a hull-ja hull ban kevesebb mint a Lex! :-))

Plusi megnezted aztan, hogy mi lett?
  • Snipa
    Kata: nem kell kulon sony beleptetoszarsagot letolteni! Le kell szedni a potbs uj installerjet abban benne van minden!

• a.carkey
    Egyetlen hátránya a hajónak, hogy kevés rajta az ember ...
  • a.carkey
    Hidd már el, hogy a Locust tökéletes! Cepi meg azért volt "szemlélő" fázisban, mert close rangre pakoltuk rá az összes felszerelést. Ha 100 m-en belülről lőtt volna rá 1x egy hajóra, +27%-os lett volna a sebzése ...

Ne vegyetek részt!
  • Kata
    Én is lemaradtam. Nem találtam honnan kellene a sonys beléptetőszarságot letölteni, úgyhogy nem erőltettem.
  • Cnut
    Látom nagyon lemaradtam... :( Na majd nem tudom mikor széjjeltradelem a galaxist! Vagy mit. Tengert.
  • Snipa
    nem erosebbek locust agyui! ;-)
    oldalt ugyanugy 7 fontos agyuk vannak! hatul brignek 6 locustnak 9 fontos!

gyorsualasa jobb locustnak, viszont max sebesseg kissebb!!
    gyorsfordulo jobb a brignek!
    locustnak jobb a lassu fordulo! ez mondjuk tenyleg jo dolog, de feleannyi legenyseg es joval kissebb hull! 730 mig brignek 950

szal nagyobb hajok ellen mindenkeppen brig! ahogy tegnap is cepi a locusttal "szemlelo" volt az eros fregattok ellen!

vegulis mindegy! a lenyeg hogy csoportban kell harcolni es kiegeszitjuk egymast!

egyebkent csak jelzem holnap reggel csata belizert! santo domingoert!

plusinak es cepinek is 100% van conquest pont beliznel! mert nekem is :) es egyutt vadasztunk ott britekre! viszont egy ilyen csataban civil hajoval! hmmm hat nem tom!
    szerintetek reszt vegyunk benne???
  • a.carkey
    Menj a preferences menübe a launchpad elindítása után, és azon belül full file scan opció!

Hátha ...
  • Pluskast
    Nagy problémám van. Minden ok nélkül beszart a game. megpróbálok beloginolni és kivág a játék, hogy a windows a pirates exe-nél hibát észel ezért bezárja. Nem tudok belépni. Nem tudsz erről valamit?
  • a.carkey
    Ha nagyon van elkölteni való lóvéd, ja. Ha nincs, nem gond. Tökéletesen jó L30-ig a Locust, míg a dán szépség meg nem vehető. (Sajna craftoltat nappal még 1x láttam csak ...)

A Lexi ágyúi szarabbak mint a Locustnak!!! A Lexi viszont jobban bírja a sérülést, több a legénysége, így ha szét is lövik kicsit, még mindig 30 sec alatt tölti újra az ágyút. De a vitorlája katasztrófális, baszott lassan gyorsul, kanyarodni is gázabb vele, és kevesebb az XP, mintha egy Locustal lőnéd ua célpontot ...

• Snipa
    egyuk=agyuk :-)
  • Pluskast
    Na majd ha ma haza érek a melóból akkor megveszem.
  • Snipa
    reszemrol azert volt erdemes atvaltanom lexre, mert
    erosebbek az egyuk asszem 7 fontosak, es 155 ember a legenyseg igy
    jo esellyel kuzdom le hajokat csaklyazas utan! ;-)
  • Pluskast
    Tegnap csak sikerűlt felmennem lvl20-ra:) Szerinted akkor érdemes lexingtont venni?
  • a.carkey
    Minden ex-SWGs bekerül? :)
  • a.carkey
    Ja.
  • pedrohsi
    nyertem egy béta kulcsot, hozzáadtam az adataimhoz (kötőjelek nélkül, mert azokkal nem fogadta el), majd az oldal frissítése után eltűnt a kulcsnak fenntartott mező - ez így jó?
  • Snipa
    hehe fasza kis papagáj! bár ez inkabb a kalozokra jellemzo!
    engem speciel nem vonz, mint spanyol naval officer!
  • a.carkey
    Itt van a faszi vállán amit minden előrendelő megkap:
  • a.carkey
    Azért kérdeztem, hogy mi vagy, mert Freetraderként sajna nem túl jó biznisz ez a fajta grind, mert ugyan gyorsabb a gyúrás, de nem tudsz majd kereskedni nem hazai kikötőkkel, sőt, semmit sem tudsz venni bennük, nem tudsz raktárt építeni sem. Max. kalózokat érdemes nyaggatni. Privateert, nagyobb cégeket ne!
  • a.carkey
    Lol. Nem tudtam, hogy te vagy az ... :)
  • Pluskast
    este 9-ig úgy sem fogok tudni játszani vele, mert meló meg egyébb más dolgom van.
  • Pluskast
    Officer és Bastiano Coimbra:)
  • Since
    Gépigényről írjatok már valamit...Milyen gépetek van, és hogy megy alatta a játék? Szép, csúnya, lagos stb. stb. Köszi!
  • cain
    Amennyiben valaki még nem értesült volna róla, ma reggel 7.30tól legalább 14, de valószínűleg 24 órán át elérhetetlen lesz minden SOE szolgáltatás a telefonos supporton kívül, így valószínűleg a PotBS-be sem tudtok majd bejelentkezni.
  • a.carkey
    Freetrader vagy?

Ja, és milyen néven futsz a spanyoloknál?
  • Fritz Von...
    Nem szép ám ilyen sztorikat leírni úgy, hogy én például nem lehetek online, mert nincs kulcsom...
  • Pluskast
    Tegnap Jose-val nyomtunk éjjel negyed kettőig:) Port Royal-ba elmentünk és 6-an támadtuk a britt konvolyokat amik minimum 50 ágyúsak voltak:) Annyi xp-m lett:) Már 18-as vagyok:)
  • Pluskast
    Remélem még egy darabig nem. Nagyon sok mindent kell még javítani benne és jó pár beigért dolog nincs még meg. Ha mostani állapotában indítanák el az elég szerencsétlen húzás lenne.