8964
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • a.carkey
    Fent az új patch. Nagyon sok dolgot javítottak.
  • a.carkey
    Minél gagyibb a hajód, annál több az xp ...
  • Pluskast
    van 33000 dublonom:) anyagilag ki birom fizetni csakhát maga tudat..
  • Snipa
    En meg nem remove-oltam regi brig hajomat! Ezert hulyeseg, hogy amit hasznalok mar nem tudok atadni! :( Vagy valahogy esetleg megis lehet, Anulu?

Egyebkent szvsz, ha csak egy sima sloop-pal jonnel ugy is jol jarnal! Szemlelo lennel a szelrol mikozben jon a penz meg az XP!
  • Pluskast
    Ja csak tudod, hogy nekem van más hajóm is. szvsz ez nálam felejtős. Most adhatok ki legalább 7000 bublont...
  • Snipa
    Ugy probaltuk, Plusi volt a leader es o volt a legkissebb lvl...

A hajovisszakapas mukodik ;-) tanusithatom! :-))

Este reszemrol vadaszat mehet! Azert tegnap is sikerult szintet lepni!!! :-))
  • a.carkey
    Mondtam srácok, hogy bugos. Úgy próbáljátok, hogy a leggyengébb vagy a legerősebb a leader, és úgy groupoltok, hogy mind egy helyen vagytok. Az esetek 90%-ában működött.

Nem vész el a hajód, ha nincs más hajód a dry dockban! Tehát ami szar, és nem fogod használni, destroy! Akkor kb. uolyat kapsz vissza civilben ha elsüllyedsz. :) Sőt, ha mákod volt, és elsüllyeszted a mondjuk a Cerberusod, akkor a szintednek megfelelő legjobbat kapod vissza.

Amúgy tegnap megvolt az első SOL killem (egy Wenden). Anno volt egy város egy szigeten a korábbi buildekben, na arra felé lőttem ki. Ott mászkálnak a nagyon nagy hajók, bár ahogy olvastam a fórumon, kurva ritkák. Egy másik player kalóz (L50) volt - a barom - betámdott egy L60-as NPCt az orrom előtt. Még szitkozódtam is, hogy milyen mákos, erre bepoppolt egy Wenden 20 mérföldre tőlem. Meg is támadtam. Északra San Juantól egy L30-as Stralsunddal :). 9k dublont dobott és 350Xpt, + jópár hasznos cuccot, amit sajna még nem tudok használni. :) Lassú volt mint állat, kis öbölbe poppoltatta be, és én voltam hátszéllel. Csak a seggét kellett lőni, meg sem tudott fordulni. :)

Mellesleg PvEben, ha egy ellenfél van, akkor MINDEN (akármekkora nagy is) hajó szólózható egy Stralsunddal. Egy Cerberussal még nem, vagy csak javítva, de a dán szépséggel már igen, és még javítani sem kell (bár biztos ami biztos alapon a Wendennél egy javítást rátettem magamra.) És még javítani sem kell. La Fayette Frigateból akár 5öt is bevállalnék. Annál szarabb hajó nincs a játékban! Öröm ránézni olyan NPCre, aki ilyennel megy. Van ugyan 52 ágyúja, de lassan tölt, és mire meglő (és talán eltalál), addigra kétszer le lehet bontani a drágát, mert csak 400 az oldalsópáncélja, és 200 az első és hátsó megerősítése.
    :)
  • Pluskast
    OK
  • Snipa
    Plusi,

Tudom! Irtam supportnak mi az isten faszaert volt "may not enter..." mikor csoportban voltam en is!

egyebkent:
    Snipa=KeMa=Don Hernando José! ;-)
  • Pluskast
    De simán ment volna! Bevontunk egy másik srácot is 30 ágyús cerberus hajója volt. Csak az volkt a baj, hogy José nem tudott bejönni mert persze ismét bugos volt a csata. Ha ő is bent van simán legyepáljuk a srácot.
  • Snipa
    Plusi, nem lehet a tortarol csak a habot megenni! ;-)

En mar 2szer buktam fullra felszerelt hajomat! Naes???

Ha 1 hajod van eleve ugyanolyat kapsz 30lvl-ig!
    Felszerelesre meg kb 2000-3000 nem tobb!

Legutobbi port-battle-ban is elsullyedt 6 hajo! Ez benne van a jatekban, viszont ha megnezed konnyu penzt szerezni es civil hajok meg marha olcsok!
  • Pluskast
    Azért azt nem Fritz:)
  • Fritz Von...
    De most komolyan! Van esetleg itt olyan, akinem nem tetszik a játék, vagy nincs ideje? Én is regsiztráltam már elég régen, sőt a minap frissítettem is a béta jelentkezésemet, de egyelőre semmi. Szóval ha esetleg valakinek lenne egy fölösleges béta kulcsa, azt nagy örömmel és rengeteg hálával átvenném. :)
  • Fritz Von...
    Nagyon szívesen átveszem a béta kulcsodat, ha így elment a kedved... :)
  • Pluskast
    Nem tudom tegnap felment az agyvizem. Letámadott minket egy 40 ágyús player fregatt. Kinyírt így buktam a hajómat szóval nagy kedvem most nincs a játékhoz....
  • Snipa
    na ez ertelmes mondat volt! szal hullja kevesebb :)))
  • Snipa
    Most hogy atvaltottam fregattra eleg erdekes, hogy a hull-ja hull ban kevesebb mint a Lex! :-))

Plusi megnezted aztan, hogy mi lett?
  • Snipa
    Kata: nem kell kulon sony beleptetoszarsagot letolteni! Le kell szedni a potbs uj installerjet abban benne van minden!

• a.carkey
    Egyetlen hátránya a hajónak, hogy kevés rajta az ember ...
  • a.carkey
    Hidd már el, hogy a Locust tökéletes! Cepi meg azért volt "szemlélő" fázisban, mert close rangre pakoltuk rá az összes felszerelést. Ha 100 m-en belülről lőtt volna rá 1x egy hajóra, +27%-os lett volna a sebzése ...

Ne vegyetek részt!
  • Kata
    Én is lemaradtam. Nem találtam honnan kellene a sonys beléptetőszarságot letölteni, úgyhogy nem erőltettem.
  • Cnut
    Látom nagyon lemaradtam... :( Na majd nem tudom mikor széjjeltradelem a galaxist! Vagy mit. Tengert.
  • Snipa
    nem erosebbek locust agyui! ;-)
    oldalt ugyanugy 7 fontos agyuk vannak! hatul brignek 6 locustnak 9 fontos!

gyorsualasa jobb locustnak, viszont max sebesseg kissebb!!
    gyorsfordulo jobb a brignek!
    locustnak jobb a lassu fordulo! ez mondjuk tenyleg jo dolog, de feleannyi legenyseg es joval kissebb hull! 730 mig brignek 950

szal nagyobb hajok ellen mindenkeppen brig! ahogy tegnap is cepi a locusttal "szemlelo" volt az eros fregattok ellen!

vegulis mindegy! a lenyeg hogy csoportban kell harcolni es kiegeszitjuk egymast!

egyebkent csak jelzem holnap reggel csata belizert! santo domingoert!

plusinak es cepinek is 100% van conquest pont beliznel! mert nekem is :) es egyutt vadasztunk ott britekre! viszont egy ilyen csataban civil hajoval! hmmm hat nem tom!
    szerintetek reszt vegyunk benne???
  • a.carkey
    Menj a preferences menübe a launchpad elindítása után, és azon belül full file scan opció!

Hátha ...
  • Pluskast
    Nagy problémám van. Minden ok nélkül beszart a game. megpróbálok beloginolni és kivág a játék, hogy a windows a pirates exe-nél hibát észel ezért bezárja. Nem tudok belépni. Nem tudsz erről valamit?
  • a.carkey
    Ha nagyon van elkölteni való lóvéd, ja. Ha nincs, nem gond. Tökéletesen jó L30-ig a Locust, míg a dán szépség meg nem vehető. (Sajna craftoltat nappal még 1x láttam csak ...)

A Lexi ágyúi szarabbak mint a Locustnak!!! A Lexi viszont jobban bírja a sérülést, több a legénysége, így ha szét is lövik kicsit, még mindig 30 sec alatt tölti újra az ágyút. De a vitorlája katasztrófális, baszott lassan gyorsul, kanyarodni is gázabb vele, és kevesebb az XP, mintha egy Locustal lőnéd ua célpontot ...

• Snipa
    egyuk=agyuk :-)
  • Pluskast
    Na majd ha ma haza érek a melóból akkor megveszem.
  • Snipa
    reszemrol azert volt erdemes atvaltanom lexre, mert
    erosebbek az egyuk asszem 7 fontosak, es 155 ember a legenyseg igy
    jo esellyel kuzdom le hajokat csaklyazas utan! ;-)
  • Pluskast
    Tegnap csak sikerűlt felmennem lvl20-ra:) Szerinted akkor érdemes lexingtont venni?
  • a.carkey
    Minden ex-SWGs bekerül? :)
  • a.carkey
    Ja.
  • pedrohsi
    nyertem egy béta kulcsot, hozzáadtam az adataimhoz (kötőjelek nélkül, mert azokkal nem fogadta el), majd az oldal frissítése után eltűnt a kulcsnak fenntartott mező - ez így jó?
  • Snipa
    hehe fasza kis papagáj! bár ez inkabb a kalozokra jellemzo!
    engem speciel nem vonz, mint spanyol naval officer!
  • a.carkey
    Itt van a faszi vállán amit minden előrendelő megkap:
  • a.carkey
    Azért kérdeztem, hogy mi vagy, mert Freetraderként sajna nem túl jó biznisz ez a fajta grind, mert ugyan gyorsabb a gyúrás, de nem tudsz majd kereskedni nem hazai kikötőkkel, sőt, semmit sem tudsz venni bennük, nem tudsz raktárt építeni sem. Max. kalózokat érdemes nyaggatni. Privateert, nagyobb cégeket ne!
  • a.carkey
    Lol. Nem tudtam, hogy te vagy az ... :)
  • Pluskast
    este 9-ig úgy sem fogok tudni játszani vele, mert meló meg egyébb más dolgom van.
  • Pluskast
    Officer és Bastiano Coimbra:)
  • Since
    Gépigényről írjatok már valamit...Milyen gépetek van, és hogy megy alatta a játék? Szép, csúnya, lagos stb. stb. Köszi!