8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Lyan Kyj #1278 csak így egyik accomat sem tudom megnézni, és lehet már rég kaptam meghívót -
#1277 no para ez a csatolás nekem sem okés teljesen . sőt a mail címemet is átírtam de vhol még mindíg a régit írja ki. :D -
#1276 Ó, nagyon aranyosak vagytok [láv], de ne szenvedjetek vele, majd megpróbálom letölteni egy céges gépen. -
Lyan Kyj #1275 Hm..volt egy Flying Lab fórum accom, amihez régebben, ahogy kérték, csatoltam egy station accot.
Az elmúlt hétben a fórumról nem engedett be, mert bár a belépésnél tovább ment, a fórumban ugyanúgy 'click to log in' volt írva. Ma is megpróbáltam, erre írja, hogy a station account megvan, de csatoljak hozzá egy fórumosat is. Megadom a régit, erre kiírja, hogy ehhez a fórumacchoz már csatoltak stationt. Hát persze, csatoltam, de PONT AHHOZ, AMIHEZ MOST KÉR CSATOLÁST!
Érdekes a dolog, na mindegy. Két teljesen új accot meg nem csinálok... -
#1274 kulcsom van ;) csak nem 4. kéne vacakolnom a letöltéssel de mindegy :( -
#1273 Igen csak úgy. De ha le is szeded kulcs nélkűl akkor sem érsz semmit. -
#1272 egyébként a klinest csak fp-ről meg lauch padon keresztűl lehet szedni ? egyéb alternatíva nuku ? -
#1271 A gond az, hogy large ship constructionos plan nincs a piacon. De 1x még megnézem mit lehet tenni érte, mert kurvára unom, hogy emiatt nincs tisztességes hajó sem. Röhej, de de szerintem nem dobnak az NPCk ilyen receptet mostanában. -
Snipa #1270 jaja 110 mega...
Hamar megvan az! ;-) -
#1269 Bár Katának mindent:)) -
#1268 Ok csak azt tudod, hogy az install cucc 110 mega? -
Snipa #1267 Hehe most olvasom FLS forumban, spanyoloknak mar van SOl hajo! :-)
Nemcsoda, hogy siman foglaljak a varosokat! ;-) -
Snipa #1266 Plusi ha felteszed uploadba, utana kiteszem a filet egy linkre es elkuldom PM-ben Katanak!
Melobol sajna nem tudom feltolteni csak otthonrol! ;) -
#1265 Tedd fel a turulra. De ha kell felrakhatom én is. -
Snipa #1264 Hat ha estig nem oldodik meg, akkor felteszem 1 ftp-re es onnan leszedheted! Nem ertem mi lehet a gond! -
#1263 Hiába akarom letölteni save as-al, nem indul el a letöltés. -
#1262 Amúgy nekem kb 10 perec volt míg leszedte:) -
#1261 Nincs rá időd vagy nem jó az updater? -
#1260 hümmhümm. de ez csak fp-s stress testes béta vagy mi. haver adta :D -
#1259 Idefigyelj Duu!!! A Vg fórumon nem azt írtad, hogy még nincs kulcsod?? :) -
#1258 jah azt láttam csak nincs fp-s előfizum :( na nembaj majd rajtaleszek a témán :) -
pedrohsi #1257 ha a fileplanetes cuccra gondolsz, akkor még ma kezdd el letölteni, mert lassan jön - FP oldaláról lehet ha van előfizud -
#1256 Lol! Mondom én, minden ex-SWGs befut. :) -
#1255 heh ez már nekem is megvan de a kulcs csak 4.től jó. addig várnom kell a letöltéssel :( pedig már nagyon szívessen kipróbálnám. :) -
#1253 Egyébként még mindig nem tudtam letölteni az új updatert. -
#1252 Lehet, hogy volt olyan horgony upgrade-jük, ami növeli a fordulási rátát állóhelyzetben. :) -
#1251 Ez bug, de még mindig nem javították ki. Sőt, Vera Cruzból is ugyanott 148 mérföldre pakol ki. :) -
Snipa #1250 Persze lenyomtunk 48 agyus hajot is csak iszonyat nehez vazeg! Nem kinlodni akarunk! ;)
Probaltuk ugy is hogy lekaptuk vitorlazatat erre a szar ugy fordult vitorla nelkul mint mi vitorlaval.. Röhej :)
Ok, tudjon fordulni de bazeg ne forduljon mar ugy hogy teljes vitorlaval megyek es ramfodul siman... -
#1249 Tegnap egész végig csak 48 ágyús hajókba ütköztünk. Azt írta ki hogy 40 mire meg bementünk 48 ágyús lett... Remélem ezt kijavítják mert nagyon idegesítő. -
#1248 Mondjuk az új patch óta rajtam is kifogott egy Valiant. Majdnem bekrepa lett, de inkább feladtam. 1x nyomtam rossz repairre és pont nem tudtam lebontani a hajót. De még mindig tartom, hogy 1-1 elleniben szólózható MINDEN hajó egy stralsunddal ... -
#1247 Ne már! Kettőtöknek 1-1 L50 körüli hajó? -
Snipa #1246 Pont azt targyaltuk Plsuikaval, hogy ha sak 2en vagyunk vagy port royalhoz megyunk vagy havanna ele...
De az se kizart, hogy lenyomunk 1-2 kuldit :-)))
Csak ez jovedelmezobb! -
Snipa #1245 Este 2en nem nagyon boldogultunk... Tul erosek a hajok san juan-nal! -
#1244 Na majd ha haza érek leszedem. -
#1243 Elég sokat és lassan tölt, úgyhogy aki bétázik és hazaér, kezdje el hamar, mert nem tud majd este nyomulni. -
#1242 Fent az új patch. Nagyon sok dolgot javítottak. -
#1241 Minél gagyibb a hajód, annál több az xp ... -
#1240 van 33000 dublonom:) anyagilag ki birom fizetni csakhát maga tudat.. -
Snipa #1239 En meg nem remove-oltam regi brig hajomat! Ezert hulyeseg, hogy amit hasznalok mar nem tudok atadni! :( Vagy valahogy esetleg megis lehet, Anulu?
Egyebkent szvsz, ha csak egy sima sloop-pal jonnel ugy is jol jarnal! Szemlelo lennel a szelrol mikozben jon a penz meg az XP!
-
#1238 Ja csak tudod, hogy nekem van más hajóm is. szvsz ez nálam felejtős. Most adhatok ki legalább 7000 bublont...