8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • a.carkey
    Nem. Már megy egy Rackham nevű szerver. Azon csináltam egy karit. Amúgy pár óra alatt simán el lehetett jutni level 10ig.
  • Hunor1
    jah, asszem éjféltől lehet csak menni, akkor indul a server( remélem jól tudom...)

Hogy miért spanyol?? talán mert majdnem mindenki kalóz vagy angol népnél van.Így gondolom nem lesz hiány ellenfélből ..:-))
    Nameg az angolok qrva beképzeltek is.

• Torzonborz
    de mé' pont spanyolok a magyarok ? :) nna azt hiszem én is azt választom nem akarok kilógni a sorból :D már feltettem csak még nem fogadja el a kódot hööörghhh.
  • a.carkey
    4 nap után semmit sem fogsz tudni kezdeni. Ez tuti, szóval le is törölheted akár, bár ha livera is viszed, ne tedd, mert kevesebbet kell majd töltened. :)
  • a.carkey
    Egy Halifax Schooner nevü 6+4 ágyús hajóval fogsz kezdeni akár kalóz, akár spanyol, akár francia, akár brit vagy.

Kalózként és britként az első amivel nagyon gyorsan meg fogsz ismerkedni, az a lag.

Elég sok magyar spanyol, de nem az új szerveren, bár én speckó ezen is csináltam egy spanyol privateert, San Docan néven (Society: Magyarorszag Zrt).

Hajóépítéshez össze kell szedni a cuccokat, de itt meg is tudod venni a hajókat (ez ugyanis egy stress teszt, volt már ilyen): most is van civilian hajó, és van Aukciós házban kapható craftolt hajó is, végtelen mennyiségben és elég drágán.

Nem tudom a jelenlegi bétások közül rajtam kívül lesznek-e, de szerintem lesznek.

Hogy a négy nap mire elég? Ez sajna lassan már csak három. Most Level 20ig tudsz eljutni, azt hiszem mindenki ott áll meg. Nem nagy móka, de legalább letesztelik sokan a 1-24-es szintű küldiket.

Mindegy mi vagy. Az bizti, hogy kalóz oldalon talán Cnut nyomta egyedül. Korábban én is csináltam karit, de nem kötött le, pont mert sokan vannak, nagy a lag és mindenki PvPzik. De ha erre akarsz rámenni, hát legyen.

Sajna ez a pár nap csak kedvcsináló. De lényeg - craft - minimum 3-4 napot vesz igénybe (1 hajó minimum 3 nap), csak a HC gamerek tudják ezt tartani, de 4 nap alatt lehet hajót craftolni, ha ezt is ki akarod próbálni. Van anyag az aukciós házakban, de ahhoz pénz is kell, egyedül 4 nap alatt (3 nap) nem fogsz tudni hajót craftolni úgy, hogy tökismeetlenül szállsz be a játékba (bétába), szóval freetrader ne legyél!!! (Szerintem ...)

Ha nemzet oldalán akarsz menni, de kalózkodni is akarsz, akkor privateer legyél. Jó hajóik vannak, és egészen addig nagyon, sőt ütősebbek mint a navy, míg a navynek meg nem jelenik az első jó Ship of Line hajója (egy 3. osztályú, pláne egy 2. osztályú). Privateerrel nagyon jól lehet szerepjátszani is (bár mindegyikkel jól lehet, de a 4 nap talán neki a legtöbb lehetőséggel kecsegtető).

Ha a jelenlegi (L20ig) legjobb és legerősebb hajóval akarsz menni, akkor navy legyél. De csak minimális pénz lootod lesz, és L15ig - míg el nem éred azt a bizonyos L21 legjobb hajót - dögunalom lesz a béta.

Nemzet?
    Tökmindegy. Az állandó magyar gárda spanyol. Ennyi jelenleg a lényeg.
  • Hunor1
    menj fel a file frontra, ott te is letöltheted
  • Fritz Von...
    Szeméttttttt DUUUU!!!!! Játszani akarok!!!!!
  • Hunor1
    Hi Tengeri Magyarok !

Épp most installálom a filefrontos bétát(4 GB ) Ez a béta tényleg csak 4 napig lesz aktív? (játszható) Ezután már csak majd a helyet foglalja??

Na mindegy , megbróbálom ezt a rövid időt kihasználni majd. Tudna valaki tippet adni hogy mit érdemes választani ahoz hogy minél előbb vízreszáljak? Talán esetleg a kalózoknál..??
    (azt hittem hogy az induló hajó rendelkezésre áll mindenkinek? vagy ahogy itt olvasom előbb össze kell szedni a hajóépítéshez a cuccokat ? )Bár eredetileg a spanyollal akartam lenni..de elgondolkodtat a rövid intervallum most..vagy esetleg ha freetradrként azonnal kapok egy kishajót és már horgonyt fel..??

Jah ..látszik hogy még szárazföldi patkány vagyok..de biztosan ti is izgatottak voltatok mielőtt elkezdtétek volna ( ráadásul csak 4 nap..? )

köszi a segítséget
  • a.carkey
    De. Találni senki amúgy nem nagyon lehet. 15 vagy 25 különböző dolog kell hozzá. Ezt mind meg kell venni, ki kell termelni, tudni kell hozzá az összes receptet, stb. Azt tudom, hogy nem egy emberes a dolog. (Nem is kettő.) Lotban baromi sok mindenre kell letenned, ha magadnak akarsz készíteni. 1x amúgy érdemes lenne kipróbálni, de felesleges pénzkidobásnak tartom.
  • Snipa
    jah.. ok :-)

1ebkent gyartani nem lehet ilyen provisiont?
  • a.carkey
    Nem mondtam, hogy nem csinált, csak hogy ritka.
  • Snipa
    marmint nem emlekszem arra, hogy SOl hajot lattam volna a civil hajoarusnal! ;-)

• Snipa
    csak ugy jott a kerdes! mert nem emlekszem ra!
    viszont ha meg senki nem talalt ship provisiont, akkor hogy van a spanyoloknak mar SOL hajojuk?

ezert gondoltam hatha lehet venni civil sol-t csak marha dragan...
  • a.carkey
    San Docan néven csináltam egy spanyom privateert ezen az új szaron. Keress meg ha játszol majd!
  • a.carkey
    Ezt most honnan vetted?
  • Torzonborz
    hmm spanyooool ? az nem jó :(

bazz lejött a nyüves kliens erre hibás a zip. nna szedhetem le megen erggghhh.
  • Snipa
    hat, most per pillanat sehol nem vagyunk! majd hetfotol ha minden igaz! ;-)

egyebkent spanyoloknal! es nem kalozkodunk, sot... inkabb vadaszunk rajuk! ;-)
  • Torzonborz
    nna le is jött a kliens. ez gyors volt. Ti hol/merre vagytok milyen frakció meg mittomén ? remélem kalózkodtak . :)
  • Snipa

lehet venni SOL civil hajot?
  • a.carkey
    Van egy topic ahol az economy van, ott van pár guide, de mire vagy kiváncsi?

Amúgy csinálj egy karit az új serveren, F1 és lesd meg egy hajónál, hogy mit ír receptre, mi kell hozzá, az alkatrészekhez mi kell, milyen recept, anyag, feltétel, szakma, szint, stb. Abból szépen ki lehet következtetni miként is működik a hajóépítés. Rengeteg dolog kell hozzá, az tény. A legfontosabbak a ship provisions és aminél kell, az a writ. Azonkívül a large ship construction, és a naval ship construction receptek.
  • a.carkey
    Van szerver, csak a miénk nem él. :)
  • Snipa
    biza nem! jelen allas szerint! ;)
  • Pluskast
    Na most mi van hétfőig nem lesz szerver?
  • Torzonborz
    hopp jó hogy szóltál már töltöm is :) legalább nem holnap kell vele szenvedni .
  • Snipa
    tudsz olyan forum topicot vagy barmilyen mas linket, ahol a hajoepitest taglaljak? addig mig nuku potbs atolvasnam :-))
  • a.carkey
    Mindegy. L20ig mehetnek el, aztán 4 nap múlva törlődnek. :)
  • pedrohsi
    jól látom, hogy a stress teszt éjfélkor indul?:)

mellesleg a szemetek már nem kötik előfizuhoz a fileplanetes tesztet :p
  • a.carkey
    Fog sincs. Majd utánanézek.
  • Snipa
    es akkor, hogy lehet majd betenni vitorlat?
  • Snipa
    nem lesz wipe! azt mondta 1 okos FLS emberke az ircen! :-)
  • a.carkey
    LOL! Elfogadták a vitorlámat. :) Hehe!
  • a.carkey
    Pedig írták, hogy a bétások fel tudnak majd. Nem látom a stress teszt fórumot sem, meg a szervereket. Ez van. Hétfőig megnézem legalább az "új" Medal of Honort, a Settlerst, Company of Heroest, stb.
  • a.carkey
    Véleményem szerint minden megállt azon a szinten, úgyhogy hétfőn nekifuthatsz. Ha nem, akkor wipeolták az egészet. Kár lenne érte. Mondjuk jó nagy taplóság. Teszteljék a szervereket, de emiatt lelőni a tényleges bétát. Mert pl. én nem tudok fellépni a stress teszt szerverre. :)
  • Snipa
    ezt a szivast! :-)

mennek be hogy a 8 oras port battlebe spanish townnal reszt vegyek...
    erre vazeg, milyen uzi var?

Blackbeard won't be back up until Monday morning.

csak valami stress beta serverek fognak futni... picsaba :(
    nem ertem, minden nap benezek fls forumba de ezt a hirt nem lattam :)

pedig ki akartam probalni anulu, hogy ha elsullyedek 30 as szinten cerberus fregattal, akkor erosebb fregattot kapok vagy sem... :)

hat akkor blackbeard-et elfelejthetjuk hetfoig, ugy tunik!
  • Torzonborz
    hehe és az a jó móka hogy a fórum/station acc. migrálás óta nem látom pm-et :D kezd olyan jó lenni az acc. kezelés mint DnL-nél :))))
  • Lyan Kyj
    gondolom a privát üzik közt.
  • Fritz Von...
    És ott hol lehet látni? :) Hátha nekem is van... :)
  • Pluskast
    Már feltöltöttem úgyhogy Snipa sec-pec alatt elküldi neked:) Kell az erősítés:)
  • Lyan Kyj
    Nem kaptam, de itt ugye többen is írták, hogy sokaknak nem is küldtek, csak észrevették az accjukon a meghívót.
  • Torzonborz
    mail címre nem kapsz értesítést ?