8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#1358 Azért a franciák sincsenek rosszban, de lag cityk és lag térségek veszik őket körül, meg sok büdös kalóz. -
#1357 Mert te a bétában is benne vagy, míg másoknak csak 3 nap jut. :) -
#1356 Nem a sérelmekkel van a baj. Egyszerűen jobb pozicíóban vannak a spanyolok a játékban. -
#1355 jah még nem tudtam karit csinálni. éjéfl után kezdett le patchelni de már fekvés volt ugyhogy majd ma délután jutok csak be :) -
Freeeee #1354 Pedig én is francia leszek,ideje túllépni az évszázados sérelmeken. -
#1353 Köszönöm! Majd sikítsatok, ha megy a szerver, nem nézem óránként.
Miért fog tovább tartani a játék? Ezt nem értettem.
Cigó nemzettel vagytok? -
#1352 Na legalább lesz egy hölgy játékos társunk is -
#1351 Szóval nem hajók ellen mentek, csak vásároltak, ha már ott volt a lehetőség az ingyen cuccok kapcsán. :) -
#1350 San Juan, Basseterre, Grenville, Guanica mind piros, 9000 pont feletti, de lol, mert nem támadás alatt, hanem civil unrest, szóval fellázították az erődöket úgy, hogy szétlootolták az agyukat pénzel, majd vettek cuccost, és abból lázítottak. :) -
#1349 Akkora lag van, hogy nem tudom megnyitni az AHt. :) -
#1348 LOL! Jelenleg 96 spanyol van fent.
Mennyi lehetett éjjel, és mennyien lehetnek a többiek? :) -
#1347 Francisco Zappa megvan.
Don Duudoonga néven nem találtam embert.
Milyen neveken vagytok? -
#1346 És milyennek találtátok? :) -
#1345 Ha ilyen van, a Documents and Settings/administrator/my documents/Pirates of the Burning Sea -n belül van egy olyan, hogy prefs. Nyisd meg wordpaddal, keress rá: "fullscreen". Lesz mellette egy 0, állítsd át 1-re. Indítsd el addig windowed (!!!) modeban, aztán ha látod a szerverlistát állítsd át vissza ugyanígy 0-ról 1-re, majd "fullscreen", és nem lesz vele gondod többet. -
#1344 Neked tovább fog tartani a játék. :) Szóval jelenleg (?) - reggel még nem néztem - egy szerver van (rackham), de majd a blackbeardre gyere. Az béta szerver. -
cain #1343 jah, a launchpad elég hülyén becsüli a letöltéshez szükséges időt. -
Hunor1 #1342 megoldótott..a c-röl indult..csak a server nem ment..így csak egy kicsit felöltöztettem a karimat...háááát nem nagyon volt termékeny ez az éjszaka.....
remélem nektek jobban ment
-
Hunor1 #1341 hmmmm...nincs szerencsém...már mindent kipróbáltam..3 restartoltam a pc-t mindig kidob hibaüzivel miután elindítom..talán megbróbálom a c: meghajtóra telepíteni(van persze D. is), ahová eredetileg is szerette volna magát berakni..volt már ilyen játékom hogy a D:games -ből nem indult csak a c:ről..nektek minden ok ? -
Hunor1 #1340 na ujból elindítom, most men kérte a kulcsot , csak az account jelszavamat...erre most meg beinstallál + 4 gigát a játékba ...?? ez mind update lenne?? vagy egyszerüen nyomjak egy autoplay-t?? ( kis gomb a folyamatkijelzők felett)félek hogy esetleg akkor előröl kell kezdeni az udatét...arrg még 13 perc van hátra...shit:-((( -
Hunor1 #1339 na neeeeeeeeeeee !!! miután aktiv lett a PLAY gomb még megkérdezi hogy fullscreenben fusson-e..majd hibaüzi és leálll:-(((((((((( !!! megpróbálom a gépet restartolni -
Hunor1 #1338 uhhh... most lett kész a betöltés..fél ora:-( (aszem ez az update volt) -
#1337 Elindítottam ezt a sony-s csodát... Mit akar ez nekem 2 és negyed órán át szipogni?! -
#1336 Na most akkor majd melyik szerverre is regeljek? Melyiken vagytok most? -
Hunor1 #1335 ok már megy asszem...
-
Hunor1 #1334 ......nah elfogadta a keyt(?) ezt irja: " You've successfully consumed a key. " de most nem megy tovább ez a lap áll, nem látok semmilyen folyamatjelzőt hogy töltődne ...?? :-(( -
Hunor1 #1333 szerinted mennyi pénzt kapunk induláskor? ebböl lehet mindjárt esetleg 1 upgrade is ? Te melyik városban vagy , ki lehet ezt is választani hogy melyik kikötőben kezdünk? építsek esetleg valamilyen telepet is mondjuk a hajóépítéshez( fürésztelep, kovácsműhely ..stb, vagy inkább csak nyomjak küldiket is ?(szárazföldön is lehet tulajdonságokat gyüjteni a szintlépéshez? ( mondjuk kocsmai bunyó vagy párbajgyőzelem ? ) -
#1332 nna én meg Don Duudoonga leszek vala . a hajüm meg kisladik vagy vmi ilyesmi :D -
#1331 Reggel beveszlek, ha ezen a néven leszel.
Guild?
Volt felesleges 1000 creditem, és erre dobtam ki. :) -
Hunor1 #1330 Hajóm a " Hunnia " lesz
-
Hunor1 #1329 ok köszi..qrva életbe ..még nem enged be.aszondja menjek vissza később 3 pm PDT.. ( valami pacific time ez ?? )
Figyu CArkey ? akkor most te vagy a guildnek a leaderje igaz ?Hogy lehet ezt megtalálni és jelentkezni? Én majd a Francisco Zappa nicken leszek
-
#1328 Van. Főleg harcra az elején, de van economyra is, de az már játék közben.
Összesen 9 helyen tudod a hajód upgradelni. Ebből hat helyre állandóan újból meg kell venni a cuccokat, ha nem reward cuccot raksz rá, 3 helyre (general) pedig levehető, később felhasználható felszerelést tudsz tenni. -
Hunor1 #1327 ok, akkor esetleg ha egy -két küldi sikerül akkor kapok lóvét, ebből tehát inkább upgradeljem a hlifaxot? (gondolom lehet +armort, vagy jobb ágyúkat venni rá? )
Van valami tutorial is az elején?
-
#1326 Jó dolgomban erre a négy napra szerintem tökéletes a név. Aki belép, azt leaderezem és ha lát magyarokat, vegye be őket is. :) Erről tudja egy magyar is, hogy magyarok nyomják.
A bétában Nimfas Corporation néven futunk, de ne csodálkozz, ha olyan nevek találhatók a tagjai között, mint Bastiano Coimbra, vagy Sal Borgese ... :) -
#1325 Röhej, de szerintem a Halifax a Locust Corvettig tökéletes hajó. Cserélni sem nagyon kell HA CSAK KÜLDIZIK AZ EMBER. Persze közte van pár navy is privateer hajó ami jobb, de összességében én pl. nem tudtam dönteni, hogy vegyek-e Lexington Brigget a Locust helyett, és lám, megoldotta az élet: esüllyedtem és Lexit kaptam ... :) -
Hunor1 #1324 Kösz Carkey ! Akkor privateer leszek a spanyol oldalon ! :- )
öö... bocs de mi az a craft ? (craftolni? ) Mondjuk nem is vágyom most a legjobb hajóra( ugy is rövid lesz az idő rá) mondjuk azért talán egy brigg jöhetne..gondolom a sok új játékos miatt tele lesz a tenger halifax-okkal, tehát elég lehet egy kicsivel tökösebb hajó is, a lényeg a játékmenet nekem most..
Ha privateer leszek akkor általában csak az a küldi hogy vadászom az angolokat meg a kalózokat azt jól van?? Vagy van változatosabb küldi is?
( a guild neve a : Magyarország zrt ? )
köszi -
#1323 Snipa!
Mellesleg egy Invincible Writ 70 Royal Encomium medalba kerül. :) -
#1322 Amúgy a spanyolok ritka szarok voltak eddig. Baromi kevesen nyomták az előző buildekben az oldalukon (akadt azért), de valahogy mindig mi voltunk azok, akik vmiért később csöppentünk bele. Most is ez a kulcs faszság. :) De azért ez jelenleg tök mindegy.
Az egyik srác, bizonyos Annex 11 nap alatt lett L50. Spanyol. Velem együtt kapta a kulcsát. De azért ő sem most kezdte a bétát. Nekem sajna most is kimaradt 1 hét, és mire beestem, már nagyon leléptek páran, úgy tűnt brit vagy kalóz uralom lesz ismét, de nem lett. :) Egyszerűen többen rájöttek, hogy miként kell haladni ingame.
Mondjuk nincs napi 16-18 órám a játékra mint Annexnek pl, sőt, örülök ha napi 4 óra összejön, de azért haladok, és végre rájöttem mit kell ahhoz tennem, hogy egy-egy elleniben bármelyik hajót ki lehessen nyírni. Mondjuk kell is, ugyanis ha SOLt akarunk építeni, akkor kell az a bizonyos Royal Encomium medal, ugyanis az adja a writet. Jelenleg azzal szopok, hogy még a ritka drop rate alatt is összeszedtem 12t, de nem tudom beváltani őket, mert az okosok szerint L33-as szinten még nem lehet. Most is kiesik ugye 4 nap, szóval ..., hagyjuk! :)
Jelenleg jó spanyolnak lenni, ugyanis az egyik fő brit bétageci szerint (4ből 3x a britek nyertek):
"We were totally out gunned and slightly out numbered. Guess the Spanish are really organised this round."
:)
Most amúgy pl. a mi societinket a kevés játékidő és a large ship construction recept hiánya gátolja az igazán hatékony működésben, de ez meg fog változni. Minden erőmmel azon leszek, hogy a receptet megszerezzem és végre tudjunk hajókat építeni. SOLt pl. tudnék, de minek, ha senki sem L50 ... :) -
#1321 Miért? Ha belépsz nézz rá a térképre, a városok elhelyezkedésére, teszteld a lagot, stb, és rögtön meglesz a válasz. Amúgy sok különbség nincs mint nemzet, és nemzet, de nem az állandó pvp éltet jelenleg. Ha van pár óra időm játékra, akkor inkább játszom, mint szopok, hogy most brit vagy francia vagyok és árut viszek akkor Tortugánál, vagy Bridgetownnál kapnak el a kalózok. Ha meg kalóz, akkor melyik nemzet koppint rá az orromra a szinte állandó pvp hatás miatt.
Amúgy max. franciaként tudnám elképzelni magam, de franciaként egy magyar a 20. századi történések miatt csak fanatizmusból képzelje el magát ... :) -
#1320 hmm nekem azt mondha hogy okt.4 3 pm PDT után jöjjek vissza regelni a kulcsot. az mostanság lesz vmikor. ezzel mindíg gondban voltam :D -
#1319 végülis az is jó. lényeg hogy nem franciál oldalán vagyunk :) éjfélt még megvárom azt hiszem.