8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#1398 Elég baj ez! -
#1397 WHO-ban is erősen súlyos bugok vannak (kb 10 percenként valaim miatt kifagyok csak úgy hobbiból)
ÉS ott is 2008 q01-re ígérik. De ezért van a beta, hogy kijavítsák. -
#1396 Király lesz a game. Jönnek az amcsik, hétvége van. És ezek már a megjelenést tervezgetik mikor ilyen durva bugok vannak még benne, mint amit most tapasztaltam? :) LOL! Alig várom, hogy 10k ember küldje el az anyjukat percenként/szerver hasonló esetekben ... -
#1395 Na ez kurva jó bug volt. Sisalnál vitorláztam amikor leestem a szerverről, és San Juan mellett találtam magam a legnagyobb pvp zóna kellős közepén.
Gyönyörű! -
#1394 Na skacok. Milyen néven vagytok a stress test serveren? -
#1393 Nincs szerver? -
#1392 Talán a tabula rasa majd.. bár attól sem sokat remélek. -
pedrohsi #1391 nem rossz, de valahogy már nem érzem azt, amit annak idején az SWG-nél - inkább csak elvagyok, mert már nincs
mikor fognak végre valami újat kitalálni az állandó küldi/grind/szaladgálás/kis zárt területek helyett?
igaz még így is érdekes lehet, asszem megveszem majd -
#1390 lásd #1321,22 ;) -
Since #1389 Miért pont spanyol? -
#1388 Spanyol -
Since #1387 Melyik oldalon játszotok? Délután tudok csak felmenni -
#1386 Hát azt mondják csag generált névvel lehetsz bent. De szerintem a leg egyszerübb ha ventrin beszélünk. -
siedrenn #1385 sziasztok,
srácok,ma olvastam a potbs honlapján,h január 22.én akarják indítani a cumót rendesen.
lesz ezelőtt valami open beta vagy hasonló? -
Cepheus #1384 Plusi : este 6-7 fele megyek Én is. Ugyanazzal a névvel leszel?
Esetleg ha nem, küldj 1 privátot, és rádkeresek, KeMa meg fél 9 fele csatlakozik hozzánk -
Cepheus #1383 Persze, gyere nyugodtan. -
#1382 Nem meglepő:) -
#1381 üdv.
nehezen tudom felfogni, hogy miért kell 2 és fél óráig töltögetnem a launchpadből, ha egyszer leszedtem egy 4,5 gigás klienst... olyan nehéz lett volna abba beletenni? -.- -
#1380 Népszerű témák
1. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
2. KONAMI Soccer kiegészítők
3. CRYSIS
4. F1CHL - Retro
5. Humoros és aranyos képek, videók
6. Pirates of The Burning Sea
7. Battlefield 2
8. FORMA1
10. Partyarcok -
#1379 Jó lenne már haza érni és letenni a melót de fél ötig ez esélytelen... -
#1378 azok az olaszok :) -
#1377 Sikerült elcseszniük ismét vmit, úgyhogy pár perc múlva leállás lesz.
Akkor legközelebb du. -
#1376 Azért kérdezem, mert le kell lépnem, és csak du leszek újból.
Zappat meghívtam, de nem tudtam leaderséget adni neki, mert még nem fogadta el. -
#1375 Van most bent rajtam kívül vki akit meg tudok hívni, és tudok neki adni leaderséget, hogy meg tudjon hívni másokat? -
#1374 Ez kb. lehetséges, de szerintem ebből vsz +1 hónap lesz majd. + 3-4 nap elmegy majd az indulásnál amikor ráeresztik a jónépet. -
#1373 Nem. Ez csak stress test. Ez arra jó, hogy "páran", akik nem jutottak be lehetőséghez jussanak és a fejlesztők felmérjék mit tudnak a szervereik. De sajna akinek megtetszik, az viszont sajnálni fogja, hogy 4 napig megnézte ... :(
Amúgy a szokásos faszságok most is megvannak: searching for idle game server, emg hasonlók ... -
#1372 Persze, de nem mindig játszunk egy időben! Sőt. Én főleg nappal vagyok, így alakult, és estére ott a család, stb. Így is már megfekszenek otthon az MMORPG faszságaimtól ... :)
Szóval nekem egyelőre a nappalra kell koncentrálnom, és akkor sajna nem vagytok, csak ha valaki beteg. -
#1371 oks akkor azt hiszem oda majd bekukkantok ha nem gond :) -
#1370 Az ok de te is tudod, hogy sokkal gyorsabban fejlődsz ha nem egyedűl csinálod hanem van 2-3 ember aki segítőkészen bevesz mondjuk 2.3 órányi npc csatába. -
Cepheus #1369 Dehogynem : turul.realhistory.hu
Ezen belül megtalálod a PotBS szobát.
Általában KeMa (Snipa), Plusi, és Én rajta vagyunk -
#1368 ventri vagy ilyesmi gondolom nincsen ahol lehetne dumálni. -
#1367 Ez csak nekem új?:
Here it is: January 22nd, 2008!
That’s our launch date. For Real
-
Snipa #1366 Kata! Digó nemzet inkabb! ;-)
De nekem azert tetszik jobban mert nem volt annyi user spanyolnal mint tobbi nemzetnel! -
Snipa #1365 a stress betaban is sok penzel kezd ember mint wipe elott? -
#1364 Vasárnap este visszakapcsolják a bétát, addig a stress teszt szerver megy csak. -
#1363 Nem ez a lényeg. Én pl. direkte freetraderként kezdtem a bétában, és bár elvileg nem jó, gyakorlatilag igen. :) És nem a gyors fejlődés a lényeg, hanem a kihívás. Kevés küldi van, ami rewardot is ad (kard, ágyú, cuccosok, stb), amiket érdemes megcsinálni. A többi egyszerű XP és pénzszerző gyilkolászás, szar Xpért. Na ezek helyett érdemes betámadni pl. nagy hajókat. A kezdő városok küldijeit mindenképpen érdemes megcsinálni, mert nélkülük nehéz pénzt szerezni, de egy lexivel már rá lehet szállni nagyobb (L30 feletti hajókra). Bár egy la belle light corvettel tegnap pont egy L30as san matteo? akadt elém, és ha már így volt, 9 perc alatt, de lenyomtam. Szóval csak stratégia kérdése a siker. -
#1362 Ez az, úgy hogy ha gyorsan akarsz xp-t szerezni és fejlődni akkor tarts velünk:) -
Freeeee #1361 Legalább már az elején beleedződöm a harcba:)
-
Freeeee #1360 Első benyomásom,hogy karaktergenerálás közben elszállt a login szerver:)
Nem baj majd később próbálkozom még. Nevet nem tudtam beirni,hanem csak választani lehetett,ez a stressz teszt miatt van gondolom. -
#1359 Hajrá!