8964

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Azt hiszem vége a stresselésnek ... :D -
Jaja. -
Snipa #1481 nah fasza... akkor este osszegyulhet megint a team! :-)) -
LOL! 15 óra után lesz beta. Pba! -
gstup #1479 Sziasztok!
Open Beta mikor lesz?
Üdv -
Hunor1 #1478 ....hmm ehez képest most nincs rackham server:-((( -
Amúgy tudod, hogy:
"The test ends Monday at 10am PST. You won’t be able to play after that."
Most 10.48 PM van. Szóval laza 11 órád van még játszani ... -
Nem két hónappal ezelőtti. Annyi a különbség a béta és a stress test server között, hogy a bétában nem L20 a max ...
Amúgy mondtam, hogy ez lesz. (#1470)
-
Hunor1 #1475 oki, közben megvan, cseréltem egy shoonerre, picit erősebb mint a hali, de csak ki akartam próbálni hogy megy a hajó váltás.
Vívás: hmm lehet hogy igazad van, de ahogy mondták ez amúgy is egy 2 hónappal ezelőtti verzió most. Ma amúgy szuper volt a server, legutóbbi hsz. óta most rakott csak ki! 4 óra! :-)) -
Trade deed as a ship ...
Nem kell venni ...
Jó a vívás is, csak fejlettebbnek kell lenned, hogy tényleg élvezetes legyen ... -
Hunor1 #1473 Hi nép!
Ugylátszik ma jobb a server, sokat voltam fenn.Mint privateer vettem egy hajótervet a shopban(civil corvette)...de azt gondolom hogy ezen a stress serveren nincs opció arra hogy megépítsem.
Valaki tudja hogy kell kikötő tárhelyet venni ? (asszem itt lehetne tárolni az elfoglalt hajókat( kalózoknál)
A tengeri csaták nagyon szépek, de a kardozás ill a boardig még elég kaotikus.REmélem ezen még javítanak -
Snipa #1472 nekem is ugy tunik hogy ez nem veletlen stressz szerver!
ez pont arra jo megtudni mit bir a szerver ha ranyomul tobbszaz ember! oszinten mi ertelme 3 nap jateknak? semmi... foleg olyannak aki aztan vegkepp nem jatszhat mig meg nem jelen!
majd hetfotol megy a szokasos jatek teszt! es vege a szerver tesztnek! :DDD
vagy talan mar vasarnaptol! az jobb lenne... -
esetleg dinamikusan tudják állítani a határt és látják mennyien akarnak bejutni? Esetleg dinamikusan tudják tesztelni, hogy az egy pillanatban belépők számát? Nem poénból csinálják. Vagy szerinted igen? -
A bétában eddig alig volt stabilitási gond. Ez a stress test, meg a szept elejei viszont tényleg nagyon szopós volt - ahogy egy st nek lennie kell -, de szeptember elején legalább végig lehetett játszani, pedig akkor is voltak vagy 5000n fent/server egyidőben, mondjuk akkor még nem volt ez az új build, ami elég instabil ...
Egy ideje ugyanis a bétán is megfigyelhető volt, hogy nem engedi fel a csapitagot a csatába, sőt ledob, fals instanszot csinál, stb. Szóval ez vsz holnap is fogja súlytani az embert.
De ami itt megy stress test néven az elég érdekes. Szvsz nevetséges. Nem értem mi értelme van annak, hogy többszáz-ezer ember vár 1 órát vagy többet, aztán a szerver lekúrja 2 perc után, hogy más is feljöhessen??? Bár tény, hogy ez stress test és elvileg a lényege más mint egy bétának, de annak ellenére, hogy boldog boldogtalant felengedtek, nem kéne ezt csinálni mindenkivel, mert én ugyan leszarom, holnap estétől úgyis csökkentett létszámmal nyomjuk tovább, más viszont bármennyire is lelkes, messziről elkerüli majd a liveot ...
Minden esetre ismerve a bétát, szvsz azonban vasárnap jól tudtok majd egy utolsót - liveig utolsót - játszani. Már aki akar ennyi negatív élmény után ... Tehát kitartás. -
Snipa #1469 szerintem ennek a stressznek reszunkre semmi ertelme! ;)
-
Hunor1 #1468 hi Bucser, nem a stabilitásra gondoltam, hanem a játékra magára.Az a gyanúm hogy minden a szépen lemodellezett 3D tengeri ütközetre van kihegyezve( hogy majd ez elviszi a játékot)
Ja kicsit azért furcsa az open sea részben hogy kedvező széllel némelyik hajó úgy száguld mint egy motorcsónak.. -
Hunor1 #1467 hoppá..talán javul a helyzet?? 10 perce jelentkeztem be, akkor a 200. voltam, 4 órás várakozási idővel, most meg már a 70. vagyok és csak 17 percre...hmm -
Akkor játsz a Sid Meiers: Pirates-el. egyébként meg vicces vagy, hogy egy Beta Stress tesztből bármiyen stablitásra vonatkozó következtetést levonsz.... -
Hunor1 #1465 Áhhhh... 17 óra:30 kor értem haza aztán tessék:-(( 400-500 emberke várja hogy belépjen...de legalább garantálnák hogy aki bejut 4 óra várakozás után akkor legalább maradjon is bennt, ne csak 10 percre..egyszerüen föl sem tudom mérni hogy érdemes lesz -e ezt a gammát megvenni...Pl az "open sea" rész a SidMeiers: Pirates-ben jobb.Nekem pl nem életszerű az sem hogy nem tarthatom meg az esetleg elfoglalt hajót( na jó, persze akkor senki sem bajlódna az építéssel, csak szerezne magának hajót) -
és még mindíg várakozok.... röhej. -
ehh bazz 315. vagyok. milyen stress test az ilyen vazz ? ehh. pedig kora délelött egész jókat csatázgattam igaz egyszer szétkapták a hajómat :D -
Mivel nem le, hanem fel ment az idő, így egyelőre nekem ennyi volt a stress teszt. A tenger morajlását nem fogom hallgatni úgy, hogy indul 52 percről, és már 58 percnél "tart". Maradok a bétánál.
Ritka faszság ezt így megoldani! -
Ugyanez volt mikor betették a nagyhajókat. Egyszerre akart 5000 ember fellépni. :)
Amúgy most is dobál le? Mert ha igen, nem várok tovább, mert 1 perc játékért 46 perc várakozás kisség gázos. -
vehehe fullon van a server és várni kell. vicces ugyanaz lesz mint wownál ? :D -
Azért stressz szerver, mert a játékosokat stresszeli random generált leállásokkal. Főleg azokat, akik csak ebben a 3 napban próbálhatják ki.
-
"Basszus csak percekre vagyok benn, kivág folyton..."
Ez a server stressz teszt. állítják, hogy mekkora erőforrás kell adott mennyiségű játékos kezeléséhez. Nem a te boldogságod a fő célja:) -
Hunor1 #1457 ok, igen az zavar hogy a találat helyén kiírja hogy miss ill a számokat (miss-fehér, számok barnásak, nagyon illúziórombolóan néz ki.)
Basszus csak percekre vagyok benn, kivág folyton... -
Az Xpért legalább 1x találnod kell.
Amúgy nem írtam, de a prefs menü interface (???) részénél lehet beállítani. -
Az ágyúrajz mellettt van egy vitorla, ott tudod beállítani a vitorlát.
Mi zavar? A szöveg, hogy nem látod a chatet, vagy az, hogy kiírja a szöveget találatnál.
Az egyikre egy új chat ablak kreálása, és a harc rész odakiírása megoldás, a másikra meg a szöveg letiltása. Csak akkor ne lepődj meg, ha nem kapsz xpt egy-egy hajóért, ugyanis low szinten sokat misselsz lövéskor ...
Elvileg csata nem folytatódik és máshol sem leszel. Elvileg ... -
Hunor1 #1454 megtámadott 2 kalózcsata közben vágott ki...2 kérdés: hogy lehetne kivenni a lövedékek találatánál lévő szöveget(miss) ill számokat? nagyon unrealisztikus így nekem..
Mekyik billentyüvel lehet átlátszóvá tenni a vitorlákat csata közben?
(ha megint visszaenged akkor folytatódik ez a csata, vagy valahol egész máshol leszek? -
Na jó, a 3. városé is úgy ahogy elmegy.
Kedvencem a Dead of the Night. Durván 100 hajó jön, de sajna, mire meg tudnád csinálni, már túl jó a hajód, amúgy jó xp lenne. -
Hagyni kell a francba a hajó biztosítós küldiket, mert a nem feetraderesek unbalanceosak. És csak a rewardosokra kell rámenni ill. 4. és 5. város küldijeire. :) -
Látod, én meg milyen genyó vagyok, itt henyélek, és majd szépen megkérdezem ezeket tőled, ha szükségem lesz rá. :D -
Nagyon várom már a hétfőt, mert ez a teszt tulajdonképpen csak időpocsékolás volt, 3 kidobott nappal eddig. De legalább leszűrtem, hogy mit nem szabad venni, és mit érdemes ha livera megy küldiként megcsinálni. :) -
És ez még csak a béta stress teszt. :) -
Aki felett zöld ! jel van, az adja, aki felett zöld ? van, azzal meg a küldi kapcsán ill. a befejezésért kell beszélni. -
Snipa #1447 :))) -
Népszerű témák
1. Pirates of The Burning Sea
2. Battlefield 2
3. KONAMI Soccer kiegészítők
4. CRYSIS
5. PlayStation3
6. Humoros és aranyos képek, videók
7. F1CHL - Retro
8. Euro Truck Simulator
9. Partyarcok
10. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
szpemmerek -.- -
Hunor1 #1445 Uhh Torzonborz! Nálad zajlik az élet látom...honnan kaptad a küldidet?
-
Hunor1 #1444 ok, én is kidobódtam...köszi a segítségedet mindenképp