8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#1518 Stressen 30k egy fregatt? Ki van csukva. L20ig mehetett a karid. 30kért már egy Cerberust adnak.
Drágább venni, de hajót csak magas szinten érdemes gyártani. Meg ugye míg eljutsz oda, hogy megvannak a receptek ...
OSen valóban így van. Hajó és kiírják mennyien vannak. Ez takarhat csak kereskedelmi hajót, de takarhat kereskedelmi hajók, plusz egy erősebb kisérő hajó.
Saját galéria. Alapból van neked is. -
Hunor1 #1517 Ok, kösz Carkey, de akkor ha lehet hajót venni is+készíteni is akkor nem egyszerűbb venni?VAgy az drágább? (stressben láttam pl egy fregatt 30K volt, csak persze nem lehet addig a tervet sem megvenni amíg nem érem el azt a szintet)Mégegyszer a konvojról: tehát amikor open sea-n voltam akkor ha NPC-s konvojt láttam az mindig csak egy hajó volt, de ki volt irva fölé zárójelben hogy 2-3-5 -en vannak benne.(lehetett kalóz vagy trader mindegy)
OFF
hogy lehet itt az sg-n a saját képtáradat létrehozni? -
Snipa #1516 a testbed mar fut!
-
#1515 Ugyan még nem kapcsolták vissza a betat, de nagyon jó lett az artwork. :)
A junk merchantnál ezentúl lehet kapni "rough" dolgokat is. Sőt, gyüjtögetős küldit is adnak. :) -
#1514 Semmi. -
Snipa #1513 egyebkent mi tortenik akkor ha van pl warehouse om havannaba tele van cuccal, es elfoglalja egy masik nemzet havannat!? vagy ha van ott valami epuletem akkor azzal mi lesz?
elvesztem cuccokat? -
#1512 Ez kicsit nem így van ...
Bármikor vehetsz hajót, de használni csak akor tudod, ha elérted a szintet.
PvPzni magad is tudsz, nem kell hozzá guild. Group azért jó PvPnél, mert ha te L4 vagy, a grouptag meg l3ö, és megtámadsz(tok) egy L20as hajót, akkor együtt nagyobb esélyed van, mint ha szólóznál.
Open Sean nem csak egy hajó látszódik ... -
Hunor1 #1511 Aha..mégis a stress-ben lehetett venni is hajót, csak "tervrajz" kellett + rangok.VAgy ez csak a stress testben volt így? Tehát mondjuk ha valaki a guildből hív a PvP-re akkor egy kikötőböl el lehet indulni? Egyébként az open sea-n akkor ki irányítja a hajót? (mert csak egy látszik a konvojból) -
#1510 Van küldi amit közösen lehet csinálni, és van amit nem (pl. carrier küldik). Az, hogy egy guildben vagyunk vagy sem, nem számít.
A guild sok mindenre jó. Pl. mivel egy ember csak hosszú kemény munkával képes legyártani egy hajót, a társaság felgyorsíthatja a dolgokat. De mindennek csak a képzelet szab határt. -
Hunor1 #1509 Ok hello mindenki.
Ha valaki ráér világosítson fel kicsit.
Tehát adva van egy magyar guild(vagy society? )a benne lévő tagok hogyan tudnak közös akciókra menni? Tudnak-e közösen küldiket csinálni, vagy "csak" PvP-re tudnak menni? A hétvégén csak a computer hajók voltak konvojban(2-5)Igaz amikor a kalóz karival mentem egyszer meghívtak egy csoportba, amit elfogadtam.erre lett még vagy 6 másik kalóz avatar a képernyőmön, azt sem láttam hol az ellenség..nagyon kaotikus volt.A hajók meg csak száguldoztak a vizen mint a jetsik :-P -
#1508 Bingo? :) -
Snipa #1507 ati rulez!
:) -
#1506 ati9800pro here, jeeee.... -
#1505 A memory leak ezek szerint az Ati kártyákkal (főleg a régebbi Atikkal) érintetteket "sebezte" ... -
#1504 Lassan SWG lesz ez a game ...
Nézzétek meg a Build 27 noteot! :) -
#1503 Még nincs szerver. Tegnap lelőtték a Stress Testet, aztán ígérték, hogy visszaállítják a bétát. Ez jelenleg is zajlik. Amúgy ha lesz testbed, akkor várható csak a béta szerver. (Blackbeard a neve.)
Addig is míg szerencsétlenkednek, megnézem a legutóbbi szökést. :) -
#1502 Nálatok is üres a szerverválasztó, vagy csak engem tisztel meg? -
#1501 Jelenleg ez az egy zavar a 15ös buildben (a STen elment, de a betaban nem kéne eröltetni):
"Added tier 1 consumables to the junk dealer."
Ok. egy Atlas Bark jól jönne, de megint elkezdeik azt, amint nem kéne nekik csinálni ... -
Snipa #1500 hehe amit tudok, kapsz egy papagaj! :)) anulu belinkelt egy kepet rola!
lol -
Since #1499 Később lesz EU-ban de ígérték...De semmilyen béta lehetőséget nem mondtak ha előrendeled a játékot. Én ezt találtam furcsának. -
Snipa #1498 since: az igaz, hogy van elore rendeles de nekem ugy remlik csak USA -ban! Europaban majd kesobb...
Hunor: cain nem neked valaszolt! ;-) -
#1497 "We’ll be moving an M27 build to Testbed very soon. (Monday afternoon? Tuesday a.m.?) When it has passed muster, we’ll move it to Blackbeard (Wednesday?)"
Fasza ... -
Since #1496 Rövid vélemény a játékról. Szinte alig tudtam a játékkal játszani de ez várható volt... Összesen két küldetést tudtam megcsinálni a tutorialon kívül, elég mutatósak voltak a küldetések. Sajnos elég sok mindent nemértek mivel nemvagyok benne a bétában és nincsenek infók hogy "mit hogyan kell csinálni" és "mi mire jó" stb, de úgy látom hogy a magyar társaság legfőképpen carkey sokat segített nekem itt a fórumon, illetve ingame is próbálta elmagyarázni az alapokat. Az már más tészta hogy 10 percenként kidobált :-)
Mint tudjuk hogy október vége fele lehet előrendelni a játékot, ami ha jól tudom 7 nappal előbb tudod elkezdeni a játékot. Szerintem ezt egy kcisit elcseszték. Tabula Rasa-ban úgy van, ha előrendeled a játékot automatikusan bekerülsz a bétába. Ugyanígy lehetett volna csinálni ezzel a játékkal is, hiszen több béta tester lenne, jobban tudják tesztelni a servereket, illetve több visszajelzéseket is kapnának a játékról. Ez abszolút a saját véleményem ne vegye senki se zokon amit most írok. Ha nem biztosítanak egy bétakulcsot az előrendeléshez szerintem én nemfogom előrendelni a játékot. Ha belegondoltok a béta arra lenne jó, hogy az ember megismerje az alapokat. Na most ha nem ismerem az alapokat de korábban is tudok vele játszani akkor egy csomó idő belejönni a játékba mint egy olyan embernek aki aktív béta tesztelő. Általában az MMORPG előrendelések biztosítanak az embernek egy bétakulcsot. Röviden ennyi a hozzálszólni valóm :-) -
Hunor1 #1495 @cain: mi az ?? ezt most nekem ?? szerinted ez jön le az előbbi hsz-ből?? én csak Carkeynak akartam válaszolni aki azt irta hogy egy L13-as karaktert 2-3 óra alatt össze lehet hozni...egyébként nem vagyok bétás, csak a stress test-ben voltam benn( tehát a helyemet sem lehet kiadni)
Tehát nem szar az egész, nem utálom, de azért lehetnek észrevételeim talán.Biztos hogy vannak sokkal izgibb küldik is mint ezen az alsó szinteken amin játszottam.
bye -
cain #1494 tényleg semmi értelme. írj egy levelet neki, hogy szar az egész, meg utálod, meg egyébként is kapják be. :P
majd kiadják másnak a helyedet, akit még érdekel a játék. ;) -
Hunor1 #1493 Lehet, de nekem az első 2 napban talán összesen 1 órát ha bennt lehettem a sok crash miatt...Belejönni is baromira nehéz ha mindig megszakad a benntléted.Egyedül vasárnap voltak elfogadható időtartamok a játékon belül. A küldiket is próbáltam "válogatni" ezért elovasni, értelmezni kellett.Aztán volt egy küldi amit vagy 8-10 szer kezdtem újra.Az öbölböl kellet indulni+ volt egy csempész sloop akit el kellet foglalj még mielőtt kifutna nyílt vízre.Sajna ekkor váltottam/elötte/ egy chaleur shoonerra, ami még a halifaxtól is lassúbb.Persze lőttem a vitorlázatát, de még 46% osan is gyorsabb volt mint én.De mégis ez volt a legjobb küldi, ezért tököltem vele ilyen sokat. A többi elég egyforma volt, konvojban egyből az " arénában " vagyok és 3-4-5-7 ellenfél jön ránk. -
#1492 vendor=AH
(SWG ...) -
#1491 L13-as kari kb. 2-3 óra játék. Ma gondoltam rá, hogy folytatom, de kiszámoltam, hogy du háromig nem lenne meg a L20. (5 perc kell 320 XPhez kb.). Erre a barmok még este 7-kor is ébrentartották a szervert. Játszani lehetett, de totál bugos volt minden vendor. Na mindegy.
Ahogy neked írtam, Mediator Cutterrel egy L42-es hajót - ha nem egy discovery frigateot tesz be a bugos hajógenerálás miatt (L45) - simán lehet szólózni, vagyis adott a 320-350 xp/hajó.
Jó lett volna kipróbálni egy Privateer Hermest, de ha nem, hát nem. -
#1490 Nem tudom. Szerintem nem. -
#1489 Na ja még mindíg stressz szerver megy... -
Snipa #1488 szerintem meg eltokoresznek vele mire valami elindul! ;-) -
Snipa #1487 OK, Rackham's down. The original plan was to bring the Beta back up pretty much immediately after we took Rackham down, but that plan wasn't well thought through. It's going to be a while before Blackbeard is back and, when it is back, it'll be the next milestone build. Which means Testbed will be back before Blackbeard. -
Hunor1 #1486 Nemtudom hányan stresseltünk itt, de nektek mi sikerült ezalatt a röpke időben?
Nekem volt egy 6-os spanyol privateer karakterem( + vettem 1 corvettet és 1 chaleur shoonert)
Ill keztem egyet mint kalóz, itt 7-es szintig (+ korvette ill 1 "majdnem" sloop /pénz már megvolt, csak arra vártam hogy befejezzem a küldit de kivágott/ -
#1485 Stress test2: Mikor kapcsolják vissza a szervereket? :) -
Hunor1 #1484 Én azért még reménykedem egy kicsit...Tudom ti meg alíg várjátok a stress végét:-))
(mondjuk engem most már csak az izgat , hogy minél több képet csináljak a játékból, főleg most hogy egy karnyújtásra van egy sloop....na, ne röhögjetek..volt még egy civil-corvette is, sajna elveszett mivel nem elég fordulékony) -
#1483 Azt hiszem vége a stresselésnek ... :D -
#1482 Jaja. -
Snipa #1481 nah fasza... akkor este osszegyulhet megint a team! :-)) -
#1480 LOL! 15 óra után lesz beta. Pba! -
gstup #1479 Sziasztok!
Open Beta mikor lesz?
Üdv