8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Snipa
    carkey, megcsak testbed megy ugye?

• a.carkey
    Ha monjuk navy lennék, akkor Gallant Naval Frigateot szerválnék be. Az nagyon jó kb. L45-ig. És csak L35-ös! :)

Javaslom minden navysnek, hogy arra hajtson rá és mást ne is vegyen!
  • a.carkey
    Ja, és freetrader a karim ... (Jelenleg)
  • a.carkey
    Igen, de míg egy Stralsund L29 (civil 30) addig egy defiant L37 (civil 41). És nagyon rare drop egy large ship construction, hogy az ember legyártson egyet magának. Venni meg nem lehet. Sőt, ha van is, akkor 70-100k. Minek vegyek 70-100kért egy hajót, ha utána a myrmidon sokkal jobb pár szinttel feljebb?

Amúgy mit irtották 2-4esével? L45+ hajókat vagy a szinteden lévő hajókat? Mert nem mindegy! :)

Részemről még két Mastercraft Capricieux Frigateot leszedek egyszerre, de 3at már nem. És hármasával járnak vagy csak egy jön. De már kettőnél IS a pénz-idő-kötszer-lőszer négyes alapján több a "kiadás", mint a "bevétel". Szóval egyesével 350xp/hajó és hajónként 1500-3000 dublon és meg sem kell eröltetni magam, az durván 29-34 hajó szintenként L50ig ha 1 hajó max. 5 perc, és csak golyót kell vennem. Míg ha 3-4 hajó ellen megyek, az több idő, bár jobb xp/és min 10 perc, viszont veszélyesebb, és lehet hogy pont a végén kell lelépnem ezzel ugrik az eddig megszerzett rakományom. Ráadásul repair kitet is használok ami pénzbe kerül, plusz az új szisztémában más a sebzés, a fordulás, ami egy defiantnál nagyon gáz (10 pont, még turbóza is max. 11.20.) míg egy Stralsund civil 11.70 feletti alapból a turn ratere, és nem rossz a mastercrafnak (12.50 a turn rate alapból) a páncélzat-ágyú aránya sem (ágyú/töltés/sebzés).

Volt Defiantom (L37) és Stralsund Mastercraftom (L34). És sajna az utóbbi bár gyengébb elsőre, mégis jobb hajónak mondanám hosszútávon befektetés/gyártás/szint arányában. Most pl. tuti nem vennék Defiantot. Sőt, freetraderként leginkább L44en egy oliphant indiamant a következő befektetés, ami ugyan lassan fordul de 627 az oldalsó ágyúk sebzése (és 1000 a raktere! :), vagy egy conquistadort L45ön, ami viszont egy ultra brutál hajó. :) De a

Egy Defian Mastercraft már mondjuk más tészta, mert az nagyon jó, de akkor inkább egy Capricieux Mastercraft Frigate L50en vagy egy Couronne Galleon, amihez sajna Writ kell (viszont ez tul képp egy first rate hajó, csak kevesebb ágyúval ...).

Kb.
  • Snipa
    Jah ránk férne már egy sorhajó! Bár nekem elég lenne az is, ha árboc és vitorla nélkül nem forogna úgy egy hajó mint 1 óriáskerék! :-)
  • Kata
    Azért a stralsund nem olyan hű de jó hajó (max. a te kedvenced). Defianttal 2-4-esével irtottam őket... :)
  • Pluskast
    Na ja de azért egy sorhajót szívesen elfogadok:))
  • a.carkey
    Egy stralsunddal akármit ki tudsz lőni OSen, és kb. ua idő egy 30 ágyús, mint egy 54 vagy nagyobb. (Bár 2nd és 3rd ratehez azért használni kell repair kitet.) Ha egyedül van, nem crashel a game, nem dob le, még ha ő indul hátszéllel, akkor is befellegzett neki.
  • a.carkey
    Mindegy, hogy 40 vagy 104 ágyús a hajó amit támadsz. Ha jó a taktika, neki annyi. Mondjuk most kisség erősebbek lettek a nagyobb hajók, de a tiéd is ...
  • a.carkey
    Nem, csak a hatótávot növeli. Előbb látod, ha egy player kalóz rádtámad, mint egyébként. Semmi értelme sincs, mert amíg nem növelik a general slotok számát 3ról 6ra, addig felesleges erre pazarolni egy slotot.
  • Pluskast
    Na szép. Akkor marad a szopás meg az idegeskedés....
  • Snipa
    Azt mondtak nemcsak bug! ;-) Szal bug is! :-)))

Mondjuk az hogy 30 agyus helyett egy 34 agyus kerul a battleba meg nem gond, de 40 agyus helyett 48 agyus nah az mar sulyod problema :-)))
    kicsit nagy kulonbseg van a ket hajo kozott! ;)

Egyebkent olyannal gondolom ti is talalkoztatok, hogy "látcső"... Annak a leirasaban mintha remlene, hogy +x% al noveli a hajok azonositasat open sea-n... Vagy valami ilyesmi!

Ilyen skillre nem emlekszem en sem, de lecsekkolhatod gondolom most is be tudsz lepni testbedbe...
  • a.carkey
    Elvileg igazad van, gyakorlatilag nincs. (Leellenőriztem testbeden. Lazán számolta a 4 napot is, amíg állt a testbed is a stress test alatt ...) Ha nem rohadnak el, az tök jó, mert nem kell állandó felügyelet a játékhoz, ha nem vagyok mondjuk egy-két hétig (nyaralás). A Roma Victorban, SWGben, stb., kellett a felügyelet, mert nemcsak elrohadt az épületed, bányád, de oda lett a termés is ...

Hajó téves azonosítása? Nos ez nagy kamu, ugyanis egyik bugreportjukban leírták, hogy ez egy bug. Úgy látszik nem tudták kijavítani, és kitalálták hozzá, hogy ez bizony egy skilltől függ ... A navynél van olyan, hogy intelligence, de ez tök mást csinál, mint amiről ezek regélnek. Szóvalé ez kamu, ugyanis NINCS ILYEN SKILL, ami erre gyúrna rá!!! Ráadásul ki is javították ... :)
  • Snipa
    Mondjuk tokmindegy mert azt az allapotot toltik vissza aminel befejezodott blackbeard!

szal... Minden onnan indul!

Plusi: Ez nemcsak bug... Kerdeztem ircen, az is szinttol fugg, hogy milyennek tudsz azonositani egy hajot! Lehet novelni skillel, eszkozokkel stb...
  • Snipa
    Nekem is ugy tunt, hogy megmarad epulet! Csak bezar es ahoz hogy termelni tudj ujra ki kell fizetni a fenntartasi koltseget...

• Pluskast
    Remélem a hajó lvl bugot is kijavítják mert marha idegesítő amikor a nagytérképen lévő 40 ágyús hajóról a csatában kiderűl, hogy 48 ágyús....
  • a.carkey
    Akkor jó. Én még SWGn szocializálódtam. Ott elrohadnak.
  • Kata
    Miért rohadt volna el? Az épületek megmaradnak, csak ha nincs fizetve fenntartási költség, bezár, és nem termel. De ha fizetsz, újra működik. Legalábbis eddig így volt.
  • a.carkey
    Na most már szöszölnek csak. Holnap fellövik betara is az updatet. Végre. Még egy nap, és elrohadt volna egy épületem, két nap és 9 ...
  • Kata
    Eat cows? :)
  • a.carkey
    Van ugye, hogy kijelölsz egy NPCt, és ha tudsz hozzá beszélni, kiírja, hogy ki az, mi az, milyen szintű. Nos, volt egy olyan bug, hogy ahol vannak csirkék, rá tudtál kattintani, és kiírta, hogy mondjuk L23 Naval Officer. De kiírt mást is ...
  • Snipa
    :-))))

Egyebkent anulu milyen L23 rol van szo? :)
  • Kata
    Igen. Leperkálsz nekem 20K-t, és adok egy béta kulcsot.
  • Colton
    Van beta ha igen hol lehet rá jelentkezni?
    Fizetős?
  • a.carkey
    Most már a csirkére sem írja ki, hogy L23 Naval Officer ... :)
  • a.carkey
    "We believe User Content will be working in this build."
  • a.carkey
    "If Testbed goes well, we’ll patch Beta on Friday"
  • a.carkey
    Kicsit felhúztam magam egy adag barmon. Az amerikaiaknál nagyobb barom ugyanis kevés van aki még olvasni sem tud, de játszani azt bezzeg akar. Kezdem azt hinni, hogy némelyikben tényleg éhen halna egy agyrák ...
  • a.carkey
    Nekem 7800 és semmi baja nem volt. Leszámítva, hogy Tampa és egy kalózváros az óceán kellős közepén volt ... :)
  • Snipa
    marmint van! nah :D
  • Snipa
    hat, nekem geforce 7900 asom volt es nekem is 4 fele oszlott a terkep! ;-)
  • a.carkey
    Sebaj. Legalább megnéztem az összes sorozatot ami kimaradt (Heroes, Prison Break, Bionic Woman, stb.), rakat "korabeli" filmet (Alatriste, Őfelsége kapitánya, Kapitány és katona, stb.) és jelenleg várok. De ma este szerintem már lesz szerver.
  • a.carkey
    Sajna nem. De simán mehetne. Jóval nagyobb bugok voltak anno a szerveren, mint amiért most nem indítják (pl. ATI tulajoknál 4 részből áll a térkép, kék helyett zöld a chatszöveg egyes esetekben, meg hasonló nagy volumenű dolgok ...)

Azt írják, hogy ezentúl vsz az lesz, hogy ha testbedre kerül vmi, lelövik a szervert. :)
  • Snipa
    es eddigi tapasztalat uj builddel? marmint testbedben! gondolom blackbeard meg nem fut!
  • Cepheus
    Hogy állunk blackbeard-el?? Remélem estére már menni fog.
  • Snipa
    szvsz azert nem lottek fel blackbeardet, mert most meg nem az a lenyeg hogy jatszunk, hanem hogy teszteljunk! ergo minidg a legfrissebb allapottal kell jatszani/tesztelni...
  • a.carkey
    Nem vészes. Tegnap nyomtam pár órát (4), és 1x dobott le. Amúgy nem értem, miért nem lőtték fel a blackbeardet az új build nélkül?
  • Snipa
    jaja kozben megtalaltam forumon... meg nagyon ugy tunik ez a build kicsit bugos lett!

Feedback on this build is not overwhelmingly positive and, while most of the problems can be worked around, we're going to fix a few and get out a new patch. More info when I have it...
  • a.carkey
    Csak azt törlik ...
  • Snipa
    hmm, a testbedben is benne vannak a karakterek... ugyanazok mint blackbeardben!