8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • Snipa
    Kis javitas, 10000 pont felett lesz a port battle! Pontosan 24 oraval azutan, hogy atlepte a 10000 pontot...

Port battle, a 2 flotta osszecsap, ;-) erod is van abba partra lehet szalni es ott kardozni.. de jobb ha egyszeruen szetlovik a kikotot! :))

Szarazfoldi pvp -t en is varom biztos tuti jo lesz!
  • Pluskast
    Nem csak ez a fő atrakció de tény és való, hogy fontos mumentuma a játéknak. Sajnos szárazföldi PvP még nincs benne de az ígéretek szerint lesz az is. A dolog úgy zajlik, hogy az adott kikötő elött támadod az ahhoz a nemzethez tartozó hajókat, amikért pontokat kapsz. Ha ezek a pontok felmennek egy bizonyos összeg fölé akkor az Pvp terület lesz. Ha még tovább harcolsz és írtod az ellent akkor ha jól tudom 10000 pont után a város el van foglalva. Egyébként bárki odamehet és lőheti a támadó nemzet katonáit:)
  • Hunor1
    Hi bétások.
    Úgy látom a fő attrakció ebben a játékban az ellenséges kikötő megtámadása, elfoglalása?
    Leírná valaki hogy ez hogyan is zajlik, ill az elfoglalt kikötő aztán megmarad az új tulajdonosok kezében ? Addig világos hogy a port körül egy piros kör látható. A védekező nemzetből bárki odamehet segíteni a támadás visszaveréséhez? Vagy kieggyensúlyozzák a létszámot?
    Köszi
  • Pluskast
    Hmm olyasmi nekem is volt a grafiki beállításon kell változtatnod. Majd ha haza megyek megnézem melyik is az mert így konkrétan nem emlékszem, csak azt tudom, hogy azt minimumre kell állítani. Elötte nekem is ez volt meg szét voltak csúszva a karakterek arcai mintha egy picasso festményxt néztem volna:)
  • a.carkey
    Jövő héten mennek ki új bétakulcsok. Kb. 500 darab. Lehet reménykedni.
  • Snipa
    Kata,

Nem tudom mi lehet a gond, nalam meg nem fagyott a game!
    A blackbeard be leptel be ugye?
  • Snipa
    Turtling Bay a mienk! :-)
    Es nem sikerult elsullyednem! LoL! :-) Nem tudom milyen erosek a spanyolok, de reggel 5 db SOL volt! 102 agyus trinity-k! :)

Keleten, spanish town alatt az egesz egy nagy pvp terulet! :) Kalozok nagyon beindultak! ;-) A kov spanyol celpont ugy tunik, spanish town lesz! :-)))

Szal ugy kene megcsinalni, valami normalis idoben este legyen port battle!
  • a.carkey
    Csak a bobcat nevü haj bugos. De tudják, és keresik miért. Következő patchben fixelik.

Kicsit lassabb lett, mert kicsit javítottak a kinézetén. Fullban néha belassul ha 3 hajót vagy többet támadsz 1 óra játék után. Szóval érdemes kilépni még mindig óránként :).
  • Kata
    Elég ramaty most a játék. A karakter haja abszolute nem jelenik meg, most meg szép nagyot fagyott az egész játék, vele együtt a gépem a shopba bemenet...
  • a.carkey
    Majd írd meg, hogy milyen néven futsz. :)
  • Kata
    Nah sikerült karit csinálnom, túl vagyok a tutorialon. Ott csak a karakter haja nem látszott, most meg már csak a kardja látszik lol.
  • Snipa
    aha toljuk! :)
  • Kata
    Megy valami? 2 órás updatem van.
  • a.carkey
    Már ok. Közben L34 lettem ...
  • Snipa
    nem tudom nekunk nem volt semmi baj! nyontuk delatuan par orat! szinteket leptunk stb...

minden cuccunk megvan! szal mukodik faszan!
  • a.carkey
    Akinek nem menne a bétások közül:

"The workaround seems to be clicking the Test button at the bottom of the launcher; for some reason, Blackbeard is then selectable on what should be the 'normal' server list."

Nevetséges. :)
  • a.carkey
    Nagyon érik a testbed bétává clonozása.
  • a.carkey
    LOL! Elbaszták a bétát. :) Rakat item hiányzik, nincsenek meg egyeseknek a hajóik, stb.
  • a.carkey
    Látod a szervereket? Mert elvileg Európában gebasz van ...
  • a.carkey
    Az egész SOE patchelés egy szarság. Mintha távíróval küldenék a biteket. Reggel még be tudtam lépni. "Javítottak" a patchelésen, és most minden fájlt le akar szedni újra. 8 órát akarja szedni. 8 órát! Irtó nagy gebasz van náluk ...
  • Snipa
    FLS forum:

OK! SOE tells me they fixed their issues. We can start patching now!
  • Snipa
    patchelessel?

nem tom en most felleptem es beleptem blackbeard be!
    igaz 1edul vagyok :-))) spanyolnal!

hehe
  • a.carkey
    Fél hat óta live a Blackbeard, de gáz van a patcheléssel.
  • a.carkey
    "We have completed testing on 0.27.79.1 and have declared it beta-worthy. We are starting work to move that build to Blackbeard. Updates will appear in the "When Can We Play Next?" thread as usual. We hope to have Blackbeard up and running with 0.27.79.1 this evening, but take that with a grain of salt."

Szóval holnap úgy néz ki lesz béta!
  • a.carkey
    Nagyon hosszú élményben lesz részetek. :)
  • Snipa
    jaja cepi most szedi upgradet aztan bemegyunk es kiprobaljuk epitest!
  • a.carkey
    Gyertek a testbedre, mert minél kevesebben tesztelik, annál lassabban rakják vissza, ugyanis ez egy mérföldkő patch volt, és nem lesz mégegyszer B26 ...

Bármibe bele lehet menni, ugyanis nincs mit veszíteni. :)
  • a.carkey
    ...
    "Guys, until we have a 27 build, Blackbeard will not be up. I'm sorry but that's the way it is. This is a one-way migration and we aren't going back to 26."
  • Kata
    Nem azért írtam, mert ellenetek akarok játszani, persze hogy csatlakozom hozzátok - mihelyst elindul a szerver.

Egyébként pvp-ztem le player Stralsundot is eccerre kettőt. Két kalózka nagy bőszen betámadott :)
  • Snipa
    naja meg az is kerdes, hogy npc hajo vagy sem!

npc szar no AI ratyi ahogy van, igazi jo csata pvp ben van!
  • Snipa
    Az is kerdes mi milyen hajokkal vagyunk! ;)
  • a.carkey
    Kérdés, hogy hány bazi erős hajó? :)
  • Snipa
    Kata, inkabb majd joinolj hozzank groupba azt akkor mindegy milyen ellenfel van :-)

Mondjuk igy is elfordult, hogy Plsuival+Cepivel nyulcipo volt! Egy bazi eros hajo nem mindig eri meg a kinlodast!
  • a.carkey
    Sajna.
  • a.carkey
    1 hajó, max 5 perc. Ha jó a szélírány, annyi sincs. De mostanába baszott szar szokott lenni.
  • a.carkey
    Nézd én OSen egy civil Stralsunddal - a mostani hajómmal - leírtok MAX két Capricieux Mastercraft Frigateot egyszerre! Ennél erősebb nem rate hajó nincs. De időben nem éri meg. Így marad 1 hajó. Az 350xp, és 1500-3000 dublon közötti loot és dob pár jó cuccot vagy medalt.

Egy Stralsunddal La Fayette L45-ösből 4 dbot bármikor (sajna 4 sosem jár együtt és 4 a max), Myrmydonból, Capricieuxből, Raaból 3at, Stralsund alattiakból (a nagyok Cerberus, Stralsund akár 4et de még sosem hozott velük össze a sors egyszerre).

Így értettem.
  • a.carkey
    Azt hiszem a fővárosban cserélheted ki, és shipwright gyártja ha van neki receptje hozzá. De talán a legjobb hajó low levelen. Ezzel napi 1 szintet meg tudsz lépni és nem tudom mennyi vagy, de a maradék 15 szint két hét MAX!!!
  • a.carkey
    Nem civil. De ha ebbe befektetsz L35ön, akkor L45ig nincs gondod. Figyelj:

609et sebeznek az oldalsóágyúi 38 ágyú!
    17.00 a speed
    10.00 a fordulás
    2200 a vitorla
    1706 a hull
    1092 az oldalsó armor
    542-273 az első/hátsó armor
    390 a crew

Hátránya:
    200 a raktér
    2 durabilityje van. :)
  • Kata
    Ezekkel nem értek egyet.

Kérdésedre válaszolva pedig, természetesen Stralsundról beszéltem, amiből leölök többet egyszerre, mivel Stralsundról volt szó.
    Most előjöttél a nagyobb hajókkal, pedig te azt írtad, hogy bármit leirtasz Stralsunddal. Ezért hozakodtam elő egy nem sokkal nagyobb fregattal, amivel röhögve lehet aprítani stralsundokat. Most akkor a nagyobb hajókat már nem is érdemes belekeverni a témába.
  • Snipa
    Gallant? az civiles? vagy legyartott hajo?
    Nekem az a bajom gyartottakkal hogy rohadt dragak!