8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#1638 Ne kapcsoljátok be a játék közbeni patch letöltést, a la SWG, mert bugos, és ez okozza a connection lostokat ... -
#1637 Nincs. Minden hajót tudok most már építeni. Pár nap - 1 hét max - és L50 leszek. Addig veszek egy San Matteot, és áttelepítem minden cuccomat Havannába. Durván 357000 dublont tudok még addig szerezni. Abból kell hajót venni, pakolni, majd gyártani. Húzos lesz, az tuti. Nem tudom van-e L50 freetrader már. Szerintem nem sok. -
Snipa #1636 Fasza! ;-) Es mastercraftos?
Es akkor van ugyanilyenben Huge ship construction? Meg colossus? :) -
Snipa #1635 Kata, nem tudtam! En csak hmm szeptember kozepe ota jatszom... kb! ;-) -
#1634 Itt lehet megrendelni pl. Európából! -
#1633 JOSE! Megvan a large ship construction ... Ma reggel szúrtam ki Grenvilleben. 50k volt, meg is vettem rögtön. :) -
#1632 Ezt régóta használják már a játékban, mikor én beléptem a bétába, akkor sem számított újdonságnak. -
#1631 Snipa!
Én meg meghoztam azt a döntést, amit a prestige pont egyensúly miatt már 4 szint óta halogattam, mármint hogy kivel legyek rosszban a három maradék hatalom közül ...
A kalózokat választottam. :( Sajnos úgyis kell valaki akivel szarban vagyok, mert anélkül nincs writ, amit ugye royal commendationsból lehet összeszedni, amit ugye csak L45+ hajók dobnak. Úgyhogy ez van. Innentől számítva már gyerekjáték lesz a maradék csekély 131058 XP ... -
Snipa #1630 sorry fogalmazas -1, emlekszem hegyek! hehe... :-) -
Snipa #1629 Plusi havannaban egesz jol taktikaztak angolok, 2 fele valltak gyorsabb es kisebb hajok tettek egy bazi nagy szikla korul egy kort, kicsit zavaros volt kik menjenek felvenni veluk a harcot tolunk! Kozben eros hajoik betortek a vonalunkba. De aztan helyreallt a rend. Miutan sarokba beszorultak az eros egysegeik eselyuk sem volt! A gyors hajoik mire megkerultek a sziklat mar vegeztunk az erosekkel! Jo kis csata volt...
Port of spainnel, meg pulykaloveszet volt. Felkorben felaltunk 12 (1 SOL) hajoval az erod ele. Persze cepivel kozepen! Jott a 16 angol hajo, es a vonalainkat egyse erte el. Mind a 12en tudtunk loni 1 hajora! :) Nagyon lol volt, 2szer ugyanarra a hajora nem is tudtam loni :-))))
Az utolso 6 hajo megfordult es inkabb menekulesre fogta a dolgot, akkor megindultunk es levadasztuk oket. Gyakorlatilag ebben a csataban egy agyugolyo sem erte hajomat es ha jol emleksze Cepi hajojat sem!
Ha jol emlekszem ezt "standard semi circle" taktikanak hivtak! ;-) Szoval tenyleg kialakultak a dolgok... -
#1628 Hát azért az a havvanai csata nem volt semmi:)) Igaz nem nagyon tdtam lőni mert nagyon messze voltak de már csak részt venni benne jó volt:) -
Hunor1 #1627 Na ez jó hír, nem nagyon bírom a kavalkádot.Stratégiázni szeretek.Akár annak az árán is hogy elhullok, de esetleg előtte meggyengítek valami nagyobb hajót ,hogy a társaim elintézhessék. -
Snipa #1626 Kata, mar vannak taktikak! Sot nagyon jo kis strategiak vannak... legalabb is az utobbi 3 battleban ahol voltam minden groupnak megvolt feladata stb stb...
Ugy nez ki kezd kikupalodni a tarsasag :-))) -
#1625 Kavarog mindenki, nem láttam még szépen taktikázó csapatot, mióta beeresztettek egy rahedli embert. Korábban taktikáztunk, stratégiáztunk ezerrel, na de volt vagy 3 guild összesen nemzetenként, és egy-egy ostromnál max 6-7-en voltak egy oldalon.
Így csak annyit tudok mondani, ha meg akarod érni a csata végét, akkor valamelyik ally árnyékában hajózz. :) A másik oldalról semmit nem lehet tudni, se létszámot, se szintet, csak mikor bekerültök az ostromba és meglátod a hajóikat. -
Hunor1 #1624 Köszi a választ Snipa.
(kezd tisztulni a kép)
Azanya...25 v 25 ..nem semmi.bár gondolom az elején állati nagy a kavalkád ! Lehet ilyenkor valami taktika? VAgy csak kavarog mindenki? A támadók vagy a védők tudják csata előtt hogy mennyi az ellen?
Köszi. -
Snipa #1623 tegnap este ejfelig 3 volt, 2 spanyol 1 brit gyozelem!
Ejjel is volt par, de azoknak nem tudom a veget! ;-)
max 25vs25 lehet a port battleban! Mondjuk ez szerintem nem teljesen ralis, tegnap havannanal 23 an voltunk spanyol oldalon es 16 brit tamadt, eselyuk sem volt...
Szerintem ugy kene szabalyozni, hogy tamadok tobben lehessenek mint vedok... pl. 30vs25 vagy valami hasonlo. majd biztos kialakul ez is.
Itt nincs pontszam, az gyoz aki lenyomja a masik flottat! ;-) -
Hunor1 #1622 Hi!
Mi lett az eredménye a tegnapi port battléknak?
Kérdésem: a várost védök annyian léphetnek be a csatába ahányan csak tudnak(arra az időre) vagy ez olyan mint a pvp areaban mindenki vadászik az ellenfélre és ha megvan a támadóknak bizonyos pontszám akkor a kikötő el van foglalva?
Köszi -
#1621 Minden esetre a kalózok ott sírnak a beta forumon, hogy "jajj de rossz nekünk, mennyire gáz, hogy nerfeltek", stb, stb. -
Snipa #1620 Pedig azt kaptam! Én is csodálkoztam :)
Majd este lecserélem valamire! ;-)
Kata: hat tutira nem fair, mikor fordítva volt hasonló szitu én nem tudtam plusiékhoz bemenni segíteni pont egy kalóz ellen!
Szóval szemétség! :( -
#1619 Igen, két update-tel ezelőtt engem is meglepett, hogy pvp területen pvp battle-ba simán bejöhet még kalóz bármikor (nemtom más bejöhet-e, azt nem tapasztaltam meg). Sztem nem fair dolog. -
#1618 Ne már????
L35 vagy, nem? Az már egy Raat ér, cseszd meg!
Lehet, hogy majd az új guilded megdob egy ingyéééé defivel amit beváltasz gallantra ... :) -
Snipa #1617 Es csak a privateer kepes erre??? Vagy mitol fugg ez?
Hajo? :-) kaptam egy fallbackes lexington brigget, lol! :)
-
#1616 Csak ha pvp a terület. -
#1615 Akkor most milyen hajód van? -
Snipa #1614 Ok! Este majd megkerdezem!
Egyebkent volna kerdesem, a privateer kepes arra, hogy egy player vs npc csataba az npc oldalan beszaljon? :-)
Tegnap a 2 port battleba alig serult hajom, aztan elmentem conquest pontot szerezni St. Johns ba, betamadtam 3 kissebb angol hajos convojt pvp-n.
Elsullyesztek egyet nyomkodom tabot celpont valtoztatasra erre van egy negyedik hajo 44ik szintu privateer ami vadul jon felem. Szoval bejott a csataba kintrol!!! :-)))
Gondolom nem kell ecsetelnem mi lett a csata vege! ;-) hehe...
-
cain #1613 itt az új, egységesített launcher bétája:
http://launcher.station.sony.com/ -
#1612 Besárgult a térség reggelre. :) -
#1611 Jose! Ha hallotok olyanról az új Guildben, hogy Large Ship Construction, akkor szóljatok, mert érdekelni. Ha 50k akkor annyi, ha 100K, akkor annyi, ha kevesebb még jobb. Majd mondjad, hogy a régi guildednek kell! :) -
#1610 Akkor lesznek hajók. -
#1609 Inkább szerezzetek tőlük egy large ship constructiont! :) -
#1608 Nem lépek be külföldi guildbe, különösen a bétában. De ti tudjátok.
Ugyanúgy lehet port battleozni magyar guildből is. :) Sokkal több port battle lesz, nem három. Egész délelőtt St. Johnnál grindeltek a britek. Alig tudtuk lenyomni. (-490re estem vissza náluk, ami kurva sok. Tegnap ugye 260ról indultam.) De aztán jött pár spanyol arc, és SOLokkal elzavarta a jónépet. -
Snipa #1607 SK-sok kertek minket (cepi, plusi), hogy csatlakozzunk hozzajuk! Osszefogast szorgalmaznak britek ellen, mert nagyon belehuztak. Este vazeg 3 port battle!
Ugyhogy ugy nez ki atlepunk oda, szerintem gyere te is anulu! -
#1606 Kata! Próbáld meg a játék grafikai beállításainál az avatar LOD-t nullára beállítani. Nekem így eltüntek ezek a grafikai bugok és anno a fórumban is ez volt a megoldás rá. -
#1605 Bugos a lovely locks haj is (kedvencem), amit én választottam. Átváltoztattam ideiglenesen, mert hülyén nézett ki kopaszon. :)
Van egy küldi amivel most szívok, kicsit sok az ellen, és kevés az ally. Nemtom hogy unbalance miatt, vagy direkt ilyen. -
Snipa #1604 áááá, vazeg nem is azer kerdeztem! ;-) csak ki akartam szurni a lehetoseget... :)
Azokat amiket irsz problemakat grafikanal nalam nem jelentkeztek!
Nem tudom masnak voltak ilyesmik vagy sem...
Spanyoloknal vagy? -
#1603 Én valami lovely-t választottam, és minden látszik a karakteren, kalap, ékszer, nyakbavaló, csak épp a haj nem.
Észrevettem a lassulást, feltoltam a grafikát, amin anno vígan száguldozott nálam a játék, és hát minden kanyarban beszaggat, és visszatesz a sarok elejére. NPC-ket és a saját karimat is hol betölti, hol nem, kedve szerint. Mókás. :) -
#1602 of course (ennyire nem vagyok szőke :P) -
Hunor1 #1601 oki, köszi.
Az 1000 pontot hol látjátok, biztos van info hogy hol jár a pontszám.Nah akkor a port battle-ban(mint uccsó fázis? )már viszont nem boldog boldogtalan vesz részt?Mintha olvastam vón hogy a támadók közül csak azok akik előzőleg a legtöbb pontot gyűjtötték?A védekező flotta viszont aki odaér az adott nemzetből erre az időre(a port battléra) ? -
Snipa #1600 loool :-))) -
#1599 Igen elnézést tanúlt kollégám helyesen kijavított