8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
#1678 jah leálltak a fejlesztéssel mert inkább a startrek-re koncentrálnak .
franc...ezhet még mindíg nem kaptam béta invitet erghhh -
#1677 Hogy érted, hogy lelőtték? Nem adják ki? Én béta teszter vagyok ott igaz amióta itt is az vagyok nem is játszottam vele:)) -
#1676 Na hát a questek kivitelezésén van még mit javítani. Konkrétan a karrier questre gondolok. A mostani amit meg lehetne csinálnom bugos. Ha ezt januárban ki akarják adni akkor ezen még melózni kell rendesen. -
gstup #1675 MOST NÉZTEM ÉN IS KAPTAM!!!!! Na most lecsúszik egy kis grog!:) -
gstup #1674 Hova küldték Neked a meghivót? -
Since #1673 Annak idején letöltöttem a stress testet..Ezt a klienst tudom használni a játékhoz vagy újból le kell hogy töltsem a klienst? -
Since #1672 Sziasztok kaptam béta meghívót a játékra :-) Van már egy station accountom, de azt írják hogy ugyanannak az acocuntnak kell lennie mint ami a flylabs fórum accountom. Maagyarul kell hogy kreáljak egy új station accountot? -
#1671 Kúl. -
#1670 Akkor marad a Roma Victor mint történelmi római kori MMORPG. -
#1669 Egyedül vagy egy erőd és vagy 15 - level 55-70 közötti - hajó ellen. Elvileg blokád áttöréses a küldi, de egy kicsit más, mint a többi. -
#1668 Lol! Most nézem, hogy lelőtték a Gods and Heroes-t?! Akkor csak ez lesz most kiadva? -
#1667 Szívem, ha nagy leszek, segítek. :) -
#1666 Van Cayo de Marquisban egy quest, L70es !!! hajók is vannak benne. :)
Egyedül kész rémálom, de csapatban, nagy csapatban volna vagy 2000 xp, vagy mégtöbb. -
gstup #1665 Persze-persze,én is egyet értek Veled,de akkor is megszakad a szivem!Jónak ecsetelem,Sorstárs... -
Hunor1 #1664 @gstup
szerintem most már kibírjuk, ha már vagy 4 éve várunk rá....
Különben is az öreg(bétás)tengeri medvék szerint még nagyon bugos.. tehát jobb ha később és kevesebb hibával( bugfree változatban nem is reménykedem) -
gstup #1663 Sziasztok!
Most néztem 2008 január a megjelenési dátum!!!Megbolondulok...Nagyon lelombozódtam! -
#1662 Pont most lesz egy update a következő nagy peccsel.
Nem tudom, de engem ma 4 percenként ledobált. Eddig 1x már volt ilyen, de nem sokáig tartott. (Pár hete.) Most újrakezdte.
Pedig nincs is hétvége, sem sok amcsi. :( -
#1661 De még az is változik. :) Meg még jópár hajót csinálnak a játékosok, amik később be fognak kerülni a játékba. -
cain #1660 egy mmorpgben csak a változás állandó. =) ez az egy, ami nem fog változni, minden más igen. ;)
szerintem ha más nem, legalább a ship guide sokakat érdekelne. -
#1659 PotBS oldalt csinálni még sztem nincs elég anyag, mivel a játékban sok dolog nincs kész, és még több dolog folyamatosan változik. -
#1658 Volt már oldal, de törölték, megszűnt? Passz. A kulcsokkal semmi. Elvileg ment pár ki, de fog sincs mikor és hány. -
Hunor1 #1657 Hello.
Mi a helyzet az új bétakulcsokkal? Azt írtátok hogy ezen a héten bővítik a bétások körét.Van valami hír a béta topicban?
Köszi
( lehet hogy korai még, de nem gondolt valaki arra hogy csinál egy Potbs oldalt? vagy még kevesen vagyunk hozzá? ) -
#1656 Fent az új patch. Sok mindent nem változtattak meg. -
#1655 hja.az. nálatok lehet hogy sokan vannak de nálunk nuku nőci. -
cain #1654 ?! van kb. 5 csaj a guildünkben, köztük az egyik leader is. többen a feleségükkel/férjükkel együtt játszanak.
ez annyira meglepő lenne? -
#1653 bakker most látom . egy Hölgy aki mmozik. beszarás...ööö bocsi . :) -
#1652 Tejesen átírják a statisztikákat. Az a rész erőteljesen változni fog. -
Hunor1 #1651 Igen Kata, láttam a képeidet ...gyönyörű a megjelenés..khmmm...
Te valóban kényeztetsz minket, ezért kértem a többieket, több ember több kép:-)
Nekem még nagyon messze van a januári(?) megjelenés.
Kössz -
#1650 Csinálunk, de ide nem publikáljuk, az ördög nem alszik alapon. Ellenben pl. a saját galériámban is találsz pár képet a Defiant fregattról. (Ez pl. egy nagy navy fregatt összesen 40 ágyúval, erős hajótest, erős ágyúk, de kicsit lassabb, és kevésbé fordulékonyabb). De van kép a galériámban a Halifaxról - mindenki kezdőhajójáról, és egy Lexington brigről, ami egy 22 ágyús szintén navy jellegű, 20-as szintű hajó.
Az weboldal ship-guidja abszolute hiányos, és a meglévő adatok jórésze sem stimmel már. Igazából azzal nem is fognak foglalkozni, míg be nem lövik rendesen a hajókat. -
Hunor1 #1649 Carkey@
Csinálnátok néhány képet a fregattról, ill más hajókról amiket érdemes legyártani mert jó a harci vagy manőverezési képessége?? Nézegetem persze a hivatalos oldal ship quide-ját, de ott nem nagyon látom azokat a hajókat amikről itt irogattok.Gondolom ezeket civilek készitették és berakták a játékba?
Köszi -
#1648 Egyelőre olyan állapotban van, hogy egy petákot nem adnék ki érte. :) -
#1647 naja . de a bétások úgyis egyfolytában írkálnak ide. majd Ők megmondják , hogy megjelenés elött milyen állapotban van a cucc. -
cain #1646 én kifizetem, de remélem nem fizetős bétateszt lesz ebből is. =| -
Snipa #1645 Nah orulok! ;-)
Cepieknek is megcsinalta mar a hajoikat ugy tudom! -
#1644 Jose!
Megvan a Deliverance Frigate. Éjjel egykor a shipwrightotok megcsinálta. és még olcsó is volt! :)
Ennek a hajónak eszméletlen szépen szólnak a 16 fontos ágyúi ... :) -
#1643 béta , nem lehet letölteni. nem , nem lesz ingyenes megjelenés után sem hanem szépen meg kell venni és a hülye köcsögök még havidíjat is kérnek érte.... -
#1642 ingyenes? hol lehet letölteni?
-
#1641 Launchpad után, a preferencesben. -
Snipa #1640 betolteni=beallitani -
Snipa #1639 azt hol kell betolteni?:-)