8964

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Snipa #1683 Nah akkor egyre tobb magyar lesz! ;-)
Ez jo hir!
Volt egy link, ami leirja hogy kell az fls accountot a station accounthoz kapcsolni! De ha meg nincs soe-s akkor elotte csak csinalni kell.... -
elvileg jónak kéne lennie feltéve ha a saját accountjukat mergelted a stationnel. legalább is a stress testnél ez után én már a stationnel tudtam belépni. ha nem így van akkor bocs hogy kotnyeleskedtem :) -
Na az az ami engem nagyon de nagyon fog érdekelni! Csakhát mire lehet jelentkezni... 2010 minimum. -
Since #1680 Rendben. Még azt nemértem, hogy a flylinglabs-es accountal kell kreálnom egy station accot és azon keresztül tudok játszani? Csak azért kérdezem mert valami ilyesmit küldtek emailben. Van külön station accom de akkor az valószínűleg nem lesz jó hozzá? -
Ha megvan a stress testes könyvtárad talán pár órával gyorsabb lesz a letöltésed. És igen, mehet a station accra amit a stressnél használtál. -
jah leálltak a fejlesztéssel mert inkább a startrek-re koncentrálnak .
franc...ezhet még mindíg nem kaptam béta invitet erghhh -
Hogy érted, hogy lelőtték? Nem adják ki? Én béta teszter vagyok ott igaz amióta itt is az vagyok nem is játszottam vele:)) -
Na hát a questek kivitelezésén van még mit javítani. Konkrétan a karrier questre gondolok. A mostani amit meg lehetne csinálnom bugos. Ha ezt januárban ki akarják adni akkor ezen még melózni kell rendesen. -
gstup #1675 MOST NÉZTEM ÉN IS KAPTAM!!!!!
Na most lecsúszik egy kis grog!:)
-
gstup #1674 Hova küldték Neked a meghivót? -
Since #1673 Annak idején letöltöttem a stress testet..Ezt a klienst tudom használni a játékhoz vagy újból le kell hogy töltsem a klienst? -
Since #1672 Sziasztok kaptam béta meghívót a játékra :-) Van már egy station accountom, de azt írják hogy ugyanannak az acocuntnak kell lennie mint ami a flylabs fórum accountom. Maagyarul kell hogy kreáljak egy új station accountot? -
Kúl. -
Akkor marad a Roma Victor mint történelmi római kori MMORPG. -
Egyedül vagy egy erőd és vagy 15 - level 55-70 közötti - hajó ellen. Elvileg blokád áttöréses a küldi, de egy kicsit más, mint a többi. -
Lol! Most nézem, hogy lelőtték a Gods and Heroes-t?! Akkor csak ez lesz most kiadva? -
Szívem, ha nagy leszek, segítek. :) -
Van Cayo de Marquisban egy quest, L70es !!! hajók is vannak benne. :)
Egyedül kész rémálom, de csapatban, nagy csapatban volna vagy 2000 xp, vagy mégtöbb. -
gstup #1665 Persze-persze,én is egyet értek Veled,de akkor is megszakad a szivem!Jónak ecsetelem,Sorstárs... -
Hunor1 #1664 @gstup
szerintem most már kibírjuk, ha már vagy 4 éve várunk rá....
Különben is az öreg(bétás)tengeri medvék szerint még nagyon bugos.. tehát jobb ha később és kevesebb hibával( bugfree változatban nem is reménykedem) -
gstup #1663 Sziasztok!
Most néztem 2008 január a megjelenési dátum!!!Megbolondulok...Nagyon lelombozódtam! -
Pont most lesz egy update a következő nagy peccsel.
Nem tudom, de engem ma 4 percenként ledobált. Eddig 1x már volt ilyen, de nem sokáig tartott. (Pár hete.) Most újrakezdte.
Pedig nincs is hétvége, sem sok amcsi. :( -
De még az is változik. :) Meg még jópár hajót csinálnak a játékosok, amik később be fognak kerülni a játékba. -
cain #1660 egy mmorpgben csak a változás állandó. =) ez az egy, ami nem fog változni, minden más igen. ;)
szerintem ha más nem, legalább a ship guide sokakat érdekelne. -
PotBS oldalt csinálni még sztem nincs elég anyag, mivel a játékban sok dolog nincs kész, és még több dolog folyamatosan változik. -
Volt már oldal, de törölték, megszűnt? Passz. A kulcsokkal semmi. Elvileg ment pár ki, de fog sincs mikor és hány. -
Hunor1 #1657 Hello.
Mi a helyzet az új bétakulcsokkal? Azt írtátok hogy ezen a héten bővítik a bétások körét.Van valami hír a béta topicban?
Köszi
( lehet hogy korai még, de nem gondolt valaki arra hogy csinál egy Potbs oldalt? vagy még kevesen vagyunk hozzá? ) -
Fent az új patch. Sok mindent nem változtattak meg. -
hja.az. nálatok lehet hogy sokan vannak de nálunk nuku nőci. -
cain #1654 ?! van kb. 5 csaj a guildünkben, köztük az egyik leader is. többen a feleségükkel/férjükkel együtt játszanak.
ez annyira meglepő lenne? -
bakker most látom . egy Hölgy aki mmozik. 
beszarás...ööö bocsi . :)
-
Tejesen átírják a statisztikákat. Az a rész erőteljesen változni fog. -
Hunor1 #1651 Igen Kata, láttam a képeidet ...gyönyörű a megjelenés..khmmm...
Te valóban kényeztetsz minket, ezért kértem a többieket, több ember több kép:-)
Nekem még nagyon messze van a januári(?) megjelenés.
Kössz -
Csinálunk, de ide nem publikáljuk, az ördög nem alszik alapon. Ellenben pl. a saját galériámban is találsz pár képet a Defiant fregattról. (Ez pl. egy nagy navy fregatt összesen 40 ágyúval, erős hajótest, erős ágyúk, de kicsit lassabb, és kevésbé fordulékonyabb). De van kép a galériámban a Halifaxról - mindenki kezdőhajójáról, és egy Lexington brigről, ami egy 22 ágyús szintén navy jellegű, 20-as szintű hajó.
Az weboldal ship-guidja abszolute hiányos, és a meglévő adatok jórésze sem stimmel már. Igazából azzal nem is fognak foglalkozni, míg be nem lövik rendesen a hajókat. -
Hunor1 #1649 Carkey@
Csinálnátok néhány képet a fregattról, ill más hajókról amiket érdemes legyártani mert jó a harci vagy manőverezési képessége?? Nézegetem persze a hivatalos oldal ship quide-ját, de ott nem nagyon látom azokat a hajókat amikről itt irogattok.Gondolom ezeket civilek készitették és berakták a játékba?
Köszi -
Egyelőre olyan állapotban van, hogy egy petákot nem adnék ki érte. :) -
naja . de a bétások úgyis egyfolytában írkálnak ide. majd Ők megmondják , hogy megjelenés elött milyen állapotban van a cucc. -
cain #1646 én kifizetem, de remélem nem fizetős bétateszt lesz ebből is. =| -
Snipa #1645 Nah orulok! ;-)
Cepieknek is megcsinalta mar a hajoikat ugy tudom! -
Jose!
Megvan a Deliverance Frigate. Éjjel egykor a shipwrightotok megcsinálta. és még olcsó is volt! :)
Ennek a hajónak eszméletlen szépen szólnak a 16 fontos ágyúi ... :)