8959
WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép
HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
-
Hunor1 #1718 Hi
Gratulálok a két új Potbs bétásnak.
Ti hogy kaptátok a meghívást??? Mailban, vagy a hivatalos oldalon priviben..??
Köszi -
gstup #1717 Vlki nem tudja elküldeni ezt a filet?:audio_s.pig.Egyáltalán mekkora? -
Since #1716 Ettől nem lesz gyorsabb...Magyarul azt kérik hogy küld el a log filet sonynak hogy kiderítsék mitől lassúé be a letöltés szerintem. De javítsatok ki ha nem így van... -
gstup #1715 Audio s pig -
gstup #1714 Onnantól hogy "and all your patcher.. -
gstup #1713 We're working with SOE to figure out the slow download/continuous pig download problem. If you are having this problem, we could really use some information from you to help figure it out.
Please go to your PotBS install directory ("C:\Program Files\Flying Lab Software\Pirates of the Burning Sea" by default) and run lp_diagnostics.exe. This will run for a while and then spit out a file called lp_diag.zip.
Sziasztok! Ezt találtam,az a bajom hogy le tudom forditani és értem is de még sem A macskakörmös résszel van a bajom.
Please zip up lp_diag.zip ""and all your patcher log files and attach them to a new support request. The patcher log files are called POTBSPatch.log, POTBSPatch.log.001, etc.""
With the information from these logs Sony will be able to figure out what's going on with the launchpad and fix the problem.
Joe -
Since #1712 Milyen file?
-
gstup #1711 Megnéztem hivatalos PotBS fórumban és ez a SOE hibája kell vlmi file amit most szedtem le azt kell futtatni és akkor megoldódik elvileg a gond és nem lesz 38 óra... -
gstup #1710 Elöszőr nekem is 2óra 40 perc volt,gyorsabban le is telt,szerintem nem volt annyi,aztán jött ez a hülyeség a 24 órával,amiből lett 36...Inditsam újra a gépet,akkor elveszik az eddig letöltött? -
Since #1709 Egyébként van játék crash mint a stress teszt alatt? -
Since #1708 Érdekes, mert a kliensem az 4gb, mennyit tölt le még hozzá? 2 gigát? :) -
Since #1707 Én a stress klienst upgradelem, 3 óra 30 perc van hátra :) -
gstup #1706 Nem vlmi kecsegtető,már 35 óránál járok... -
Since #1705 Köszi! -
#1704 Átküldtem! -
#1703 Huh. Először a privim olvastam, de ha megkéred gstupot, amit neki írtam, átküldi neked is szerintem. :)
A 26 óra az csökkenni fog, de nagyon soknak tűnik. Sajna csak így tudsz vele játszani. :( A support alatti részt viszont már eléred. nézd meg, mert a rooterrel is lehet szórakozni. Azt hiszem answer 36 vagy 38! -
Since #1702 mtudom, de ha beírod a neved akkor rád tellezek egyet este. Csak este tudok karit csinálni :-) Ha jól tudom a navy az jól bánik a fegyverrel, a privater meg hajó bónuszokat kap? -
gstup #1701 Szia!
Ameddig tölti az updatet addig lehet neten játszani mással?Nem fog bezavarni?És még vlmi,mikor v hogy dől el hogy mennyi idő alatt jön le,mert ez a 26 óra nagyon sok.
Üdv Thx a helpet -
#1700 Név? -
#1699 Ma lenyomom a L50t ha nem alszom el. Már nagyon kevés kell. Ha ez meglesz, akkor következik nálam is a navy kari. Már alig várom, hogy minden nemzetet irthassak. A freetraderrel nagyon vissza kellett fognom magam ... :(
Aki elsőként elkezdi, annak javaslom a privater vagy a navy karit,de persze megvan a freetrader szépsége is, csak legyen hozzá erőtök!
Oldal tőletek függ. Spanyol oldalon jópár magyar van. -
Since #1698 Stressben próbáltam a tradert, lehet hogy akkor kipróbálom most a navy officert. Majd hívjatok meg guildbe ha van. -
Since #1697 Sajnos a sony launcher az ilyen :-) Remélem nem kell sokat patchelnem este a stressz tesztre mert akkor ideges leszek :-) -
#1696 De lesz ne aggódj. -
gstup #1695 Hoppá,ugrott egyet és 2 percből lett 16 óra,sőt már 24.Ez most komoly?Nem lesz gyorsabb? -
Cepheus #1694 Jajaja, csak a navy officer kapcsán írtam minket. -
Snipa #1693 Anulu=a.carkey -
Snipa #1692 Anulu es Kata is! Legalabbis van spanyol karakteruk! ;-) -
Cepheus #1691 Spanyolokkal, navy officer, legalábbis Snipa, Plusi, és Én -
Since #1690 Ti melyik nemzettel toljátok? -
Cepheus #1689 Aham -
gstup #1688 Sziasztok!
Nekem vlmi updatet csinál 2 óra valamennyiből már csak 40 perc van.Ha ez megvan akkor már tolhatom is? -
Snipa #1687 Kezdo kari?
hat, attol fugg mire helyezed a hangsulyt! ;-) harc, kereskedelem
Meg melyik nemzethez akarsz csatlakozni! ;-)
Szerintem kariban mivel tesztrol van szo, tokmindegy probald ki mindet... ;-) -
Snipa #1686 nem nem gond! figy FLS forumba keress ra, valahol le van irva, hol kell a kettot osszekapcsolni! -
Since #1685 Oké megvan, kaptam béta kulcsot, reméelm el is fogadja majd. Majd este kipróbálom. Kezdőknek milyen karit érdemes indítani? -
Since #1684 Azt hiszem megcsináltam már! Csak az a gond hogy nem ugyanaz a két accountom fls-en illetve a sonynál. Az nemgond? -
Snipa #1683 Nah akkor egyre tobb magyar lesz! ;-)
Ez jo hir!
Volt egy link, ami leirja hogy kell az fls accountot a station accounthoz kapcsolni! De ha meg nincs soe-s akkor elotte csak csinalni kell.... -
#1682 elvileg jónak kéne lennie feltéve ha a saját accountjukat mergelted a stationnel. legalább is a stress testnél ez után én már a stationnel tudtam belépni. ha nem így van akkor bocs hogy kotnyeleskedtem :) -
#1681 Na az az ami engem nagyon de nagyon fog érdekelni! Csakhát mire lehet jelentkezni... 2010 minimum. -
Since #1680 Rendben. Még azt nemértem, hogy a flylinglabs-es accountal kell kreálnom egy station accot és azon keresztül tudok játszani? Csak azért kérdezem mert valami ilyesmit küldtek emailben. Van külön station accom de akkor az valószínűleg nem lesz jó hozzá? -
#1679 Ha megvan a stress testes könyvtárad talán pár órával gyorsabb lesz a letöltésed. És igen, mehet a station accra amit a stressnél használtál.