8959
10632911461528009486.jpg

WikiRedditGun Guide Sailing GuidesHomepageGun Guide 2.0Térkép

HOLLAND oldalon PVP szerveren vannak a magyar játékosok. A klán pedig a KURUC névre hallgat.
Discord link: https://discord.gg/96xkpq8egZ
  • a.carkey
    A világoskék szín az az "adminblue", vagyis van szerver, de nem tudsz belépni, mert a devek dolgoznak rajta.
    Jelenleg világoskék ...
  • gstup
    Sziasztok!

Honnan lehet tudni hogy nem működik a blackbeard server?

Üdv Mindenkinek!
  • Kata
    Képzeld, lehet duplikálni cuccokat! Amiket ma adtál permanent upgradeket, felraktam a hajóra, de úgy, hogy a harbor masternél, és nem az volt az éppen aktuális hajó. A rakterébe pakoltam az upgradeket, mert ugye csak úgy lehet felrakni őket. Ellenben felrakás után nem tűntek el a raktérből az upgradek, sőt ki tudtam pakolni vissza az aktuális hajóm rakterébe is, miközben a másik hajón minden be volt szerelve. :)
  • Kata
    Eleinte a Defense meg a Gunnery skillekre, azok hasznosak low lvl-en is.
  • Since
    Közben indítottam egy navy karaktert. Mire érdemes rakni a skill pontokat?
  • cain
    ne itt offoljunk, ezért csak annyit, hogy ha az leendő játékosok nem kapják meg az eddigi kiegeket, akkor egyáltalán nem lesznek új játékosok. 40 usdnél meg nem fogják olcsóbban adni az új contentet.
  • Fritz Von...
    Azt még nem tudom, de sacc/kb ez is olyan 40-50 USD lesz majd gondolom.
  • Fritz Von...
    Nincs is ezzel bajom, mert így új játékosok inkább jönnek. Csak akinek már megvan minden kieg meg adventure pack, annak legyen egy olyan opció, hogy olcsóbb. Ha utánaszámolsz, akkor így lenne fair, mert megvettem az alapjátékot, minden kieget stb, ami kb. így most 200 USD. Ha meg valaki most indulna, ugyanezt megkapja 40 USDért... :P
    De mindegy, bocs az OFFért :)
  • Torzonborz
    no lám mik történnek :D mennyi is az annyi ?
  • cain
    mármint ha azt hiszed, hogy jobban járnál... ez kimaradt, sry =)
  • cain
    ha azt hiszed, hogy ha csak a RoK-ot vennéd meg megjelenéskor, akkor nagyon tévedsz. az előző kiegészítő is ennyibe került (40$), és azzal nem kaptad meg az előtte megjelenteket. végre rájöttek, hogy nem csak a dobozoshoz kéne hozzácsapni az összes kieget, hanem a digital downloadhoz is.
  • Fritz Von...
    Na igen, de mivel a SOE megint volt szíves olyan kegyes lenni, hogy megveteti velem az Eq2 eddig megjelent összes kiegészítőjét (így az alapjáték már 4x lesz megvéve) 40 USD-ért (+ÁFA), ezért nem mindegy, hogy mire adom most ki ezt a manit.
    De igazad van, végülis van még rá egy kis idő. Úgyhogy akkor Rise of Kunark előbb. :)
  • cain
    nem látok logikát a kettő között... a preorder tényleg akkortól kezdődik, de a játék csak január végéig jelenik meg, addig bármikor előrendelheted.
  • Fritz Von...
    Szasztok srácok! Jól olvastam ugye, hogy a hivatalos pre-order november 13? :) Ebben az esetben azt hiszem, hogy be fogom áldozni az Everquest2 új expansion packját erre. :)
  • gstup
    Sziasztok!

Kipróbáltam!Tetszik!Privateer vagyok és spanyol.A nevem Gold Marten.Vasárnap leszek.

Üdv
  • gstup
    Sziasztok!

Mekkora hely kell a gamenek?Már letöltött 4.32 Gb-ot sok van még hátra?

Üdv
  • cain
    rollback?
  • a.carkey
    LOL!

Ma éjjel ki akartam lépni Havanából a másik hajómra ami Santo Domingoban volt. Kilépés közben kaptam egy idle server crasht. Reggel lépek be, és látom, hogy a másik hajómban vagyok, de már Havanában.
    Köszi FLS! Jobbak vagytok mint a DHL.

:)
  • a.carkey
    Spanish Town még spanyol ... :)
  • Pluskast
    Látod mondtam én hogy csak ma lesz ebből hajó:))
  • a.carkey
    Ok, de én sem léptem ma még be. :)
  • Snipa
    anulu: ejfeli csataban ott voltam es ott volt a hajoacsunk is! ;-) Elsullyedtem aztan tipliztem! Igy nem tudom spanish townt megvedtuk vagy sem? Egyebkent a hajoacsot is elkaptak, lattam mikor boardingban vesztett egy erosebb kaloz ellen!

Kicsit kaotikus volt a csata, kevesebben voltak kalozok es elbasztuk a taktikat mert tulbecsultuk magunkat! :( Ennek ellenere szerintem gyoztunk mert erosebbek voltunk, de nem vagyok kepben! pls informalj ! :)))
  • a.carkey
    Tegnap éjjel 1.30ig voltam fent. A hajóács srác szólt, hogy elugrik egy csatába. Ez volt éjfélkor. Erre várom, és másfél óra múlva ír, hogy még egy csata. :) Na ekkor léptem le.

Since! Lejött a Patch?
  • Snipa
    Nero!!! zsíír!

Turul ventrire majd gyere! Ott vagyunk fenn plusiekkal mikor gamelunk aztan segitunk! ;-)
  • Pluskast
    nagyszerűűű!!!!:)
  • n3r0k4k
    Plusika, Kema!

Apu kapott egy béta meghívót...
    Dolgozgatok aztán majd, ha végeztem megyek befele...

• Kata
    Gracca! Lépek befele éppen.
  • a.carkey
    Megvan az L50. :)
  • Kata
    Én is minnyá visszamegyek.
  • Since
    Mintha régebben írtátok volna hogy a cuccokat amiket lootolok belehet rakni raktárba. Ezt hogyan tehetem meg? Gondolom ha csatázom és ha bekapok némi sebzést a rakományból is elvesz és egyébként se fér el annyi a kis ladikomba :)
  • a.carkey
    Oki. Beírlak, meghívlak.
  • a.carkey
    Ajaj!
  • Since
    Nicolás Laguna a karim neve.
  • gstup
    Basszus,ha csak 20 óra lenne,az nem gáz de 57 az már igen.
  • a.carkey
    Le kell tölteni. Ha 20 óra, akkor annyi. Sajnos szept. 11. óta szar a launcher. Ez van.
  • Since
    Van ventri serveretek?
  • Kata
    Megy nálatok? Nálam órák óta nincs kapcsolat a szervereikkel.
  • Since
    Én is mailben kaptam.
  • gstup
    Mailben kaptam. a.carkey:mit lehet akkor most csinálni?
  • a.carkey
    Szept 11. óta szar a letöltés ...