155
avagy bios, átalakító stb. problémám van?
  • akela6
    #155
    Sziasztok!
    Lenne egy óriási kérdésem,problémám.(bocs ha rossz helyre írok ezzel kapcsolatban).Tehát: van egy P4i45gv-s alaplapu gépem.A probléma akövetkező:a gép bekapcsolása után elöugrik a windows felirat majd a monitor készenléti állapotra vált.Ilyenkor a gépet még kikapcsolni sem lehet.A másik eset amikor a rendszer föláll majd kis idő múlva folyamatos hibaüzenetek után(a ...hibát észlelt és leállt)ismét készenléti állapotra vált a monitor természetesen a gép kikapcsolása ilyenkor is felejtős.Segítsetek!!!!
  • DonSzykla
    #154
    Üdv mindenkinek remélem dudvalaki segiteni.
    Nos olyan gondom van hogy Flash Player 10 van a gépemen és fel akkarok 1 programot telepiteni és a program Flash Player 8-ast kér.

    Mikor berakom a CD-t ezt írja ki:

    " Régi Flash Playert találtam!
    A régi lejátszó verziószáma: 10.0.12.36
    A CD m működéséhez legalább 8-as verziójú lejátszóra van szükség!
    Telepitsük most a Flash Player 8-as verziót? "

    Rámegyek hogy IGEN fel is telepiti és a telepités után meg ezt írja ki:

    " Error 1904.Module
    C:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\Flash8.ocx
    failed to register. HRESULT -2147220473. Contact
    your support personnel. "

    Hogy ilyenkor mi a tehendö vagy mit csináljak hogy müködjön?
  • czapi
    #153
    Ki akartam csomagolni egy jó nagy méretű fájlt (majdnem 5 giga), de a kicsomagolás után azt írja hogy nincs elég hely a lemezen és az NTFS fájlrendszer nem támogatja a 4 gigánál nagyobb fájlokat. Van 15 giga szabad helyem! Mit lehet ezzel kezdeni?
  • HIS
    #152
    ok értem szoval akkor nem a lappal van a baj. és szerintetek akkor nem éri meg cserélni ramot mivel még garis.vagy ha tudtok lap cserét de mint már én is olvastam Asus M4N78 Pro nál is ugyan ez a hiba van!
    ha van valami irjatok köszi!
  • pxxl
    #151
    ezt mondtam én is az AMD topicban

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nemtom miért kell 10 helyre ugyanazt beírni
  • duracellmumus
    #150
    a hivatalosan csak ha két "A" szlot-ban van memória akkor támogatja a 1066-ot...

    tehát 4 modullal sosem lesz stabil, akárhogy emeled a ramok/északi híd feszültségét..




  • Zsolt1964
    #149
    memória dolgai be vannak állitva a BIOS-ban?? a gyártók honlapjáról le lehet szedni a beállitásokat
  • HIS
    #148
    Szevasztok! Lenne egy olyan jellegü problémám hogy ugye Amd Phenom 9850 x4 BE prcom van ez mellé van egy Gigabyte Ma790fx ds5 alaplapom van benne 4x1 GB csx 1066mhz memoria!Na most ezzel az lenne a baj hogy idöközönként kifagy a gép ha 1066 mhz van futatva eliveg tudnia kell ezt mivel a phenom proci már támogatja ddr2 ben az 1066 mhz-t! szoval aki tudna segiteni annak elöre is köszi!
  • a.carkey
    #147
    Tudna valaki segíteni - nem akartam új topicot nyitni neki -, hogy miért lehet az, hogy:

    minden driveom megvan, minden disket látok, használni is tudom őket, de a disk management alatt - csak itt!!! - csak a dvd meghajtók közül jelez egyet, semmi c, meg más diskek? (Bár az is furcsa, hogy valami okból 2x látom a DVD meghajtóm ...)
  • K Ace
    #146
    HElosztok. Adott egy vadiuj gép. Minden ok vele, egy dolgot kivéve. Ha windows xp bol kikapcsoljuk, akkor rendesen leáll, ahogy kell, majd egy kb 5 mp mulva magától ujra bekapcsol. Ezért rendesen ki se lehet a win bol kapcsolni, csak ha a bekapcsologombot nyomva tartjuk, mert ugy nem kapcsol vissza. Ez mitől lehet? Minden driver fent van.
  • Caligo
    #145
    Csinálj scandisket a windows cd-ről. Elindítod a telepítést, nyomsz egy "R"-t amikor kéri. Ezután csak ki kell választani a windows telepítést, megadni a jelszót, aztán beírod a következőd "chkdsk /r."
  • Willenbrock
    #144
    Ja hely persze még van a D-n,18 Gbyte,szóval nem az a gond hogy betelt vagy kevés a hely.
  • Willenbrock
    #143
    Hy!A D-partícióval fura gondok vannak nálam.Úgy kezdődött hogy torrent filmet töltöttem és egyszer csak leállt a legtöbb letöltés majd ilyen üzi jött:I/O hiba miatt nem teljesült a kérés.Most már úgy van ha fájlt akarok a D-re menteni nem engedi üzenet:A késleltett írás nem sikerült másolja más helyre,a tartalom elveszett bla,bla.Scan disc úgy fut csak le rajta ha a hibás szektor és fájljavítás nincs kipiálva,mert ha ki van a 4. lépésben üzenet nélkül leáll a scan disc.Tördezettmentsítést is csináltam,kis fájlokat egy darabig engedte másolni aztán elölről kezdődött.Azt is írja hogy a hibát hardverhiba vagy a netkapcsolat hibája okozhatja.Egy vinyón van a két partíció de a C gond nélkül megy.A D-is működne csak rátölteni nem lehet.Csak nem a vinyó egy része ment végleg tönkre?Mit kéne tenni,teljes rendszerújratelepítés formázással?
  • jjtiller
    #142
    Sziasztok, szeretném a segítségeteket kérni, csupán arra a költői kérdésre várok választ, hogy az alábbi hibákból kiindulva tudja valaki mi a franc baja lehet a gépemnek? Tegnap kitisztítottam a registryt, csodák csodájára megjavult minden, az addig mindig lefagyó PES is működött hiba nélkül egész nap. Erre ma újra kezdődött minden, sőt, az eddigi "képernyő-elszállás" után újabb módú leállásokat produkál a gép: egyszer fagyhalál, egyszer azonnali restart az operára kattintva, két esetben hirtelen semmit nem csinált, megállt a meccs betöltése közben, párszor meg hirtelen ugyanúgy a képernyő lett tarka... Kitisztítottam és portalanítottam a belsejét is, de mostanra végképp elfogytak az ötleteim. Előre is kösz
  • dover85
    #141
    ilyenkor amikor a boot led villágit szagatva mi lehet a gond?
  • dover85
    #140
    segitség van egy aopen alaplapom és beleraktam egy savage s3 videó kártyát azóta nem indúl csak egy led világit rajta mindig: boot led szagatva SEGITSÉG ellöte meg müködött renben volt vele minden ezt a kártyát csak azért akartam bele rakni hogy halkabb legyen
  • Lantee
    #139
    Marha érdekes. Egy ideje észrevettem, hogy egyre több embernek van hasonló panasza. Látszólag minden hibátlan, mégsem tud internetezni. Persze, az esetek nagyrészében megoldódik a probléma, de már kezdek összeesküvés elméleteket gyártani. xD
  • czapi
    #138
    Visszaállítottam a rendszert egy áprilisi időpontra és most jó. Azért holnap egy kicsit átnézem és leszedem a felesleges progikat.
  • Gabosh
    #137
    Hali!

    Mi lehet a baj?

    A gépen valami miatt nincs net. A Tvnetwork emberei kicserélték a modemet, ezután se működött, azt ajánlották hogy új windows-t telepítsek. Windows felment, viszont net még mindig nincs. Hálózati beállításokat is állítgattam, de semmi. Látja a modemet, és az internetet is, de mégse tudok netezni. Bármi ötlet?
  • Lantee
    #136
    csökkentett mód, vírus és kémprogram keresés, msconfig átbogaraszása, ccleaner futtatása, és egyéb nem kívánt progik kiszűrése. látnom kéne, hogy okosabbat mondjak
  • czapi
    #135
    Kikapcsoltam a tűzfalat, de semmi nem változott. Most már nincs több ötletem mi lehet a baja. A sajátgépben is nagyon lassan tölti be a dolgokat. Lehet egy újratelepítés megoldaná a problémát.
  • Willenbrock
    #134
    U-Torrenttel töltök le torrenteket,de néhánynál mindíg I/O hibát ír ki.Pedig amúgy jönne le elég gyorsan.Mitől lehet ez?
  • Lantee
    #133
    nekem akkor volt ilyen gondom, mikor új routert üzemeltem be, de a tűzfalban nem állítottam be. Látszólag minden rendben volt, de a tűzfal miatt mégsem. (külön drivert pakolt fel)
  • czapi
    #132
    Az elmúlt egy évben nem volt semmi gondom, most meg tegnap este úgy gondolta, hogy nem netezhetek többet.
  • Lantee
    #131
    Tűzfal?
  • czapi
    #130
    Hello! Nagy problémám, hogy nincs net. Az a furcsa, hogy a torrent kliens gyönyörűen fut, feltöltés-letöltés megy, semmi hiba, de a böngészők (Firefox, IE) és az MSN nem megy, egyszerűen nem talál semmilyen oldalt. Vírust nem találtam, modem jó, router jó, még a vezetéket is kipróbáltam másik géppel. Most csökkentett módban vagyok, így nincs semmi probléma. Mi lehet a megoldás????????
  • Kittccyy
    #129
    sziasztok!
    az lenne a problémám h egy ideje ha bedugok bármilyen dolgot a gépbe...ami usbvel működik azonnal lefagy. a kamerát se jelzi már...
    mit csináljak?!:S
  • phoenix1
    #128
    Szia. Elmondod nekünk is, hogy okuljunk belőle? ;)
  • Th0m
    #127
    megoldottam kösz
  • Th0m
    #126
    sziasztok!

    van egy mobil rack, usb 2.0-s , 3.5"

    csatlakoztatom a géphez, felismeri biosban is, eszközkezelőben is, kiírja h új hardver van telepítve samsung hdd usb.. viszont a tartalmát nem látom, se sajátgépbe sehol. sztetek mi lehet a probléma? köszi a válaszokat
  • Lantee
    #125
    Safe módban inditsd a gépet, és eressz rá mindent, amid csak van - Antivírus, AdAware, SpyBot, stb.
  • ISHUMURA
    #124
    Köszi.
    Mi a megoldás? Újra kell telepiteni a windowsot,vagy a viruskeresővel ki lehet -e irtani?
    El0re is köszi
  • rumkola
    #123
    vírus/trójai/féreg
  • csrolli
    #122
    Egyik ismerősöm gépéről van szó, elemcsere kb 2 hónapja volt!
    Szerintem a gyerkőcei nyomkodták össze-vissza!
    Kicsit részletesebben leírnád hogy mit nyomjak, hol?
    Köszi!
  • ISHUMURA
    #121
    Sziasztok!
    Lenne egy nagy kerdesem: amikor ramegyek a netre 5-10 perc utan nagyon lelassul a gepem es mindaddig ugy is marad ,amig meg nem bontom a kapcsolatot.
    Hibauzenet nem jon.
    Vajon mi lehet,igy meg soha nem csinalt?
  • rumkola
    #120
    nyomj a biosban egy load fail safe defaults-ot, vagy állítsd be kézzel a cpu menuben a procit

    vagy elállítgattál valamit vagy merül az elem a lapban
  • csrolli
    #119
    Üdv
    Bekapcsolom a gépet és ez az üzenet fogad:
    "CPU is unworkable or has been changed. Please recheck-CPU SOFT MENU"
    Mi lehet a baj??
    Ha F1-et nyomok akkor elindul, de jó pár hibát kiír.
    HELP!!
  • duracellmumus
    #118
    próbáld meg a következőt: a lapon és a vga-n kívűl húzz ki minden tápdugót...megy-e?
    nézd meg a tápodon: hogy 12V-on max, mekkora áramot tud összesen leadni, ha 25A/300W alatt van ez az érték akkor nem valószínű hogy ezt a konfigot elbírja ez a táp...
  • duracellmumus
    #117
    cseréld ki backup elemet...
  • palkokrisz
    #116
    Sziasztok!

    A segítségeteket szeretném kérni. Ma telepítettem újra a gépem, sp3-at telepítettem, és a mozzilla és az explorer sem tölti le a .rar fájlokat. Vagyis azt írja, hogy letöltve 1ms alatt, de közben neki sem áll a letöltésnek. Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?

    KÖszönettel:

    Palkokrisz