Katasztrófa J-Lo új filmje (képekkel)
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
f
itt
bf
kenu
kajak
zsír
hj
kolm,
l
dg
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
gd
ou 2
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
ou
zhk
h
1
hozzászólások sux, jkanca sux. Sax sucks
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
Nem tom...
Ez a csaj a hatosjarol hires... Mi a f.szert a mellet fenykepezik akkor?!?!!?
Mellesleg eszmeletlenul bejon a csaj, de bevallom, nem a melle miatt!!!
Ez a csaj a hatosjarol hires... Mi a f.szert a mellet fenykepezik akkor?!?!!?
Mellesleg eszmeletlenul bejon a csaj, de bevallom, nem a melle miatt!!!
A premier még csak 27-én volt. 1-étõl vetítik. Majd meglátjuk mit mondanak a nézõk 😄
Az mp3 Legyen Veled!
ez reklám akart lenni! Megmondják hogy milyen rossz, hogy mindenki megnézze és eldöntse tényleg rossz-e. Rossz filmrõl miért tennének fel ennyi képet?! Jennifer énekeljen ne színészkedjen, ahhoz azért kell némi tudás is. Max. statisztának menjen egy filmbe.
Kritikus bárki lehet, aki sok éven át folyamatosan figyeli a filmvilágot és érdekli a színészek pályafutása.
Kritikus bárki lehet, aki sok éven át folyamatosan figyeli a filmvilágot és érdekli a színészek pályafutása.
Na te sem vagy begerjedve!!!:-)
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Na ja: ,,amerikai kritikusok szerint'' << lol.
Mi kell ahhoz, hogy valaki kritikus legyen?
Elég ha amerikai vagyok, vagy csak ha filmes iparban utazom, esetleg népszerû lapoknál publikálok, vagy csak Spilberg, illetve a sarki fûszeres Józsi bácsi is elég hozzá...
(usában vannak menõ kritikusok, ha nekik nem tetszik, akkor nem tetszhet senkinek...)
Mi kell ahhoz, hogy valaki kritikus legyen?
Elég ha amerikai vagyok, vagy csak ha filmes iparban utazom, esetleg népszerû lapoknál publikálok, vagy csak Spilberg, illetve a sarki fûszeres Józsi bácsi is elég hozzá...
(usában vannak menõ kritikusok, ha nekik nem tetszik, akkor nem tetszhet senkinek...)
Egyébként meg jó hogy az Sg ilyen híreket is közöl, legalább kicsit pihentetõbb híreket is olvasok.
Tök mindegy, hogy milyen.
Szinte ezekért olvasom a Hardwired-et is.
Jó cikkek vannak benne és nem csak tömény játék meg technikaismertetõ, ezért jó az SG is.
Tök mindegy, hogy milyen.
Szinte ezekért olvasom a Hardwired-et is.
Jó cikkek vannak benne és nem csak tömény játék meg technikaismertetõ, ezért jó az SG is.
Nemtom mit képzeltek errõl a fimrõl a készítõk.
Szvsz nem kellett volna engedni, hogy egyáltalán megcsinálják.
Még ezt a sz*rt.
Szvsz nem kellett volna engedni, hogy egyáltalán megcsinálják.
Még ezt a sz*rt.
Lopez suxx, Aniston rulez
Oldal 1 / 2Következő →