15
Egy gladiátor rövid története...
 • Árnyvadász
  #15
  Nem nehéz. Egyedül a Lucius testvérek fognak megizzasztani, mivel ők hárman vannak, bár az is igaz, hogy egy női rabtársad viszont neked segédkezik ebben a csatában.
 • Shaman
  #14
  Mennyire nehéz a MOD?
 • Árnyvadász
  #13
  Vérzés nincsen, viszont igazi vérfürdőt is lehet csinálni, egy jól irányzott csapással is, vagy a játék egyik hibáját kihasználva: Karddal a kezedben közelmész egy emberhez és az ahogy hozzáér a kardod már fürdik is a saját vérében. Igen kedves kis móka. Amúgy tőből is lelehet vágni az ellenfelet, de ezt veled is megteszik, ha nem vagy eléggé óvatos.
 • Dns5000
  #12
  a kepek alapjan van benne kezlevagas :)
  fejlevagas :) Arterias verzis is van? Tok jo lenne nezni ahogy az ellenfeled karjabol frocsog a ver es ketsebeesetten probalja elallitani :DD
  De ezek jk3ban is benne lehetnenek, kard vagy fenykard tok mind1.

 • Falabu #11
  Nekem csak 1 problémám van, nincs meg az Jedi Outcast! Énis szivesen lecsekkolnám!
 • Árnyvadász
  #10
  Ez igaz, bár ahogy olvastam a MOD honlapján, ott már tervbe van véve, hogy ebből az egyenlőre aprócska 1.0-ból igenis full játék lesz előbb utóbb! Tehát csiszolnak még ezen a fiúk. Viszont elsőre meglepően kidolgozott az összhatás. Nekem már ott kezdett "nem stimmelni" (jó értelemben) valami, amikor egy intro jellegű képsor köszönt be. Azért ez MOD-oknak nem szokása. Itt erre is időt "pazaroltak". Szóval jobb lesz ez, és még lehet, hogy egy igazi Gladiátor szimulátort köszönthetünk személyében annyi megkötéssel, hogy ugye a motor és a fizika, plussz sebzésmodell már adott.

  Amúgy van egy ilyen progi: Gladiator: Sword of Vengeance... Láttam képeket és nagyon dögösnek néz ki, akár egy jobb csajszi az életben:) Attól félek csak, bár PC is a jelöltek között van, hogy inkább konzolos játékmenet felé tart az ami a képeken visszaköszön. De a features listában viszont azért akad erre némi ellenpélda is. No majd meglátjuk, ha minden igaz, akkor szeptemberen már ezt is lehet felpörgetni a CD-ROM-ban. Juhééééé.....
 • magus
  #9
  mondjuk erdekesn vannak atultetve a kombok ugy felig meddig
 • Árnyvadász
  #8
  Igazából nem tudom. Erre a modra is csak épp véletlen találtam rá. De az www.fpscentral.hu-nak van Jedi Outcast részlege és ott biztos találsz modokat ehhez a méltán nagyszerű Star Wars játékhoz.
 • Árnyvadász
  #7
  Köszönöm! Végre emberek a szobában és nem is akárkik:) Annak örülök elsősorban, hogy bejöttetek és lecsekkoljátok ezt a MOD-ot. Csacsi téged is mindig öröm látni! Cikkirói dologgal kapcsolatban: Lehet igazad van, meg kellene próbálnom. Ha mások is mondják lehet benne valami. De a lényeg: Próbáljátok ki! Aztán várom a véleményeteket ... Éljen, éljen, éljen...:) Na megnézem ezt a Lionheart-ot, mert nagyon kiváncsivá tett az első 5 perc belőle.
 • magus
  #6
  hat 1 ora alatt 5 sdzor vegigvittem, kar hogy ilyen rovid.

  mondjuk az elso-t azt nem nehez megolni felszurassal. a masodik 4 felszuras es egy sarga. ha felszurassal oltem meg, akkor beragadtam a kegyemelemosztasnal. a legjobb resz amikor a legisook is megvannak. kár hogy ilyen rövid:( meghogy nincs multija.

  vannak meg ilyen modok jk2hoz?
 • Csacsi
  #5
  Mindig is örömmel olvasom az írásaid, és eddig még nem nagyon csalódtam abban, amit mondtál. Szóval Én este biztos kipróbálom, és még mindig áll a dolog, hogy szerintem próbálkozz meg elmenni egy cikkírónak, mert szerintem van tehetséged hozzá.
 • Shaman
  #4
  Huhh ecsém,na ez aztán a reklám szöveg!:-)))
  de tudod mit meggyöztél,végülis egy félórát rászánhatok. Majd a héten leszedem.
 • Árnyvadász
  #3
  Nem akarom, hogy leüljön a névtelennek csengő Colosseum név, higyjétek el: Ezt nem szabad kihagyni!!! Szedjétek, bontsátok, töltsétek, egy a lényeg: LE és TRY!!! :) Komolyan.
 • Árnyvadász
  #2
  Szép napot!

  Azért nyitottam ezt a szobát, mert volt szerencsém kipróbálni egy olyan MOD-ot, ami véleményem szerint messze maga mögé utasít mindent. Igaz nagyon rövid, hiszen mindössze 30 percnyi szórakozást nyújt, de akár többször is végigjátszható. Van is miért.

  PC-n ha megjelenne egy komoly fejlesztési idővel megáldott Gladiátoros játék, biztosra veszem, hogy anyagi siker lenne, nekünk játékosoknak pedig egy hihetetlen élmény. Nem értem miért nem foglalkoznak a fejlesztők ilyen jellegű programmal. Abszolult egyedi lenne és példátlan hangulatot lehetne kihozni belőle, kis hardware igénnyel.

  Ez a MOD pont arra jó, hogy bepillantást nyerhessünk egy ilyen jellegű játék pillanatnyi hangulatvételéhez. Aztán örökre rabjai maradunk a stílusnak. És várjuk, hogy megjelenik e vajon valami, ami ehhez fogható, de ennél lényegesen összetettebb, ahogy az kell. Fejlődési rendszer, választható karakterek és fegyverek, remek sztori, jó harcrendszer és sok megmérettető kihívás.

  Talán a Vultures nevű játék elhozza a kánaánt, de előre nem akarok a medve bőrére inni.

  Nézzük ezt a MOD-ot. Ez egy Jedi Outcast MOD, amit erről a helyről lehet letölteni:

  http://www.jakekeating.com/thesis/index.htm

  Mindössze 30 percnyi játékidővel bír, de ebben benne van minden. Lehetne több is, de érjük be ennyivel. Ezt a programot igazából hobbiszinten hozták össze, de így is büntet.

  A readme-ben található telepítés nem okés, hacsak nem az eredeti Outcast van meg valakinek. A következőket kell tenni, hogy induljon a program: ..../Gamedata könyvtárba kell azt a három file-t bemásolni ami a Colosseum 1.0 könyvtárban van, illetve a Gamedata/Base könyvtárba is másoljátok be! Nem próbáltam, hogy melyik a jó, de valószínűnek tartom, hogy a Base könyvárba bemásolt három file a megoldás. Lényeg az, hogy így egyből a Colosseum MOD indul el és ez a lényeg.

  A játék amennyire rövid annyira szigorú már ami a fentebb említett büntetést illeti. Én már tűkön ülve várok egy Galdiátoros programot, ahol mindent meglehet csinálni.

  Értsd: Oroszlánokkal küzdeni, tornákon részt venni, fejlődni, fegyverek tömkelegét kipróbálni, csapatban harcolni és a többi. Remélem lesz ilyen. Ha játékfejlesztő lennék, biztosan rámozdulnék a témára, mert ebből olyan játékot lehetne kihozni, ami után tíz újjúnkat megnyalnánk. Mellesleg akár még év játéka is lehetne belőle. És abszolult nem tartom elfogultságnak amit írok, mert ki ne szeretné átérezni a hatalmas arénákban kivívott véres küzdelmek feledhetetlen hangulatát és izgalmait. Ezt egy jó sztorival megfejelve, csúcsokat lehetne döngetni.

  Maga a MOD is ilyen hangulattal bír. Pedig milyen egyszerű szinten kezeli mindezt. A közönség hurrogása, a fegyverek suhanásának hangja és a jól bevált Ghoul 2 sebzésrendszer odatesz a jónak rendesen.

  Nos csak azért említettem meg mindezt, mert én tegnap este háromszor játszottam végig egymásután ezt a gyöngyszemet, és biztosra veszem, hogy vannak hozzám hasonlóan sokak, akikeket érdekel a téma. Ne hagyják ki ezt a remek MOD-ot és ne ijessze el őket annak rövidsége sem, egyszerűen gondoljanak arra mikor a végére értek, hogy ez egy bemutató, ami a játékfejlesztők felé szinte ordítja: CSINÁLJÁTOK MÁR MEG EZT FULLOSAN, MERT EZZEL BEIRJÁTOK MAGATOKAT A JÁTÉKTÖRTÉNELEM NAGYKÖNYVÉBE. Szóval ilyen ez.

  Mindenki próbálja ki! Senki sem fog csalatkozni benne. Ezt garantálom.

  Jó szórakozást hozzá!
 • Braveheart
  #1
  na hali mi ez