Disciples 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gabikám látom nagyon unatkozol.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Épp ezt akartam mondani, hogy a rise of the elves talán egy kicsit több lehetõséggel kecsegtt, és pont ez a lényege szerintem több pálya új lehetõségek, ami jó azt nem kell elba**ni
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Mindig bõvítik a lehetõségeket, de erdetiség nélkül...olcsó húzás...
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Valaki játszik az új kieggel a rise of the elves-el?
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Sorry, hogy csak így "állva" hagytam az általam kreált topikot, de sajna mivel újként regisztráltam a szerver nem engedte, hogy 24-óráig használjam. Szal ime az ok......
Naszóval, hogy ne érje szó a ház elejét máris mondom, hogy mivégre králtam e topikot. Mivel láttam ,hogy már van ilyen topik de nincs aki látogatná gondoltam felelevenítem már csak a küldi lemezek miatt is.
Tehát kezdjük mindjárt a Guardians of the Light-al:
1. Miért van az, hogy a fõkarim 15. szint után megszûnt "normálisan" szintet lépni. Értem ezalatt, hogy 15. szint alatt minden level up járt némi bónusz skillel (az alap tulajdonságok növelése mellett). Namármost 15 felett mindez megszûnt létezni (mármit a skill bónusz). Vajon mivégre???????
2. Ez már amolyan formaság, mit jelképeznek a karik feje felett megjelenõ kis kard ikonok?? Amik többfajta színben létezhetnek. Ezek mire jók, ill. mit takarnak??
Aki játszott már ezzel a progival egyet érthet velem, hogy ez a game igencsak ott van!! Fõleg így, hogy kijött hozzá a két küldi lemeze, mivel a Guradians messze nehezebb mint az alap D2. Nem véletlen, hogy kezdésnek 10. szint felett érdemes belekezdeni (mondjuk én nem tudtam kivárni, hogy elérjem és elkezdtem 6.szinten a GOTL-ot). Azért érdekelne, hogy kinek mi a véleménye mondjuk a Guardians-ról.
Ja és még 1x sorry, hogy nem írtam eleinte semmit de nem az én hibámból történt!!!
Lone
Naszóval, hogy ne érje szó a ház elejét máris mondom, hogy mivégre králtam e topikot. Mivel láttam ,hogy már van ilyen topik de nincs aki látogatná gondoltam felelevenítem már csak a küldi lemezek miatt is.
Tehát kezdjük mindjárt a Guardians of the Light-al:
1. Miért van az, hogy a fõkarim 15. szint után megszûnt "normálisan" szintet lépni. Értem ezalatt, hogy 15. szint alatt minden level up járt némi bónusz skillel (az alap tulajdonságok növelése mellett). Namármost 15 felett mindez megszûnt létezni (mármit a skill bónusz). Vajon mivégre???????
2. Ez már amolyan formaság, mit jelképeznek a karik feje felett megjelenõ kis kard ikonok?? Amik többfajta színben létezhetnek. Ezek mire jók, ill. mit takarnak??
Aki játszott már ezzel a progival egyet érthet velem, hogy ez a game igencsak ott van!! Fõleg így, hogy kijött hozzá a két küldi lemeze, mivel a Guradians messze nehezebb mint az alap D2. Nem véletlen, hogy kezdésnek 10. szint felett érdemes belekezdeni (mondjuk én nem tudtam kivárni, hogy elérjem és elkezdtem 6.szinten a GOTL-ot). Azért érdekelne, hogy kinek mi a véleménye mondjuk a Guardians-ról.
Ja és még 1x sorry, hogy nem írtam eleinte semmit de nem az én hibámból történt!!!
Lone
nekem tetszett...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A játékról van valami véleményetek?
Azért ha egy moderátor erre téved ,szerintem nyugodtan törölheti ezt a fórumot.
(valahogy csak megleszünk nélküle ,meg egyébként is van még 4)
(valahogy csak megleszünk nélküle ,meg egyébként is van még 4)
Talán az utolsó pillanatban rájött ,hogy van már 4 ilyen topic ,de úgy gondolta ha már begépelte a címet akkor rányom egy OK –ot.
Komolyra fordítva a szót : Nem tudom mi történhetett vele.
Komolyra fordítva a szót : Nem tudom mi történhetett vele.
Ja azt is láttam ,de mivel a készítõ nem írt semmit gondoltam neked címzem.
Más uccse volt a környéken 😊
Más uccse volt a környéken 😊