Wrestlemania x8
Oldal 1 / 3Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha még valaki olvassa ezt a topicot, aki játszik/játszott a WWF No Mercy-vel, az tudna nekem segiteni játék mentéseivel kapcsolatban?
Köszönöm!
Köszönöm!
Ilyen már nekem is volt. Minicar-t rendeltem, aztán vagy 8 munkanap után sem jött semmi. Telefonálgattam a Minicar-os srácoknak, Õk mondták, hogy elküldték már rég és semmi olyan visszajelzés nem jött nekik, hogy elakadt vagy valami. Aztán bementem a postára és megkérdeztem, hogy ugyan már, nem jött -e nekem valami csomagocska.
"Ja, de itt van, elfelejtettük bedobni az értesítõt..."
Már vagy 4 napja ott volt a cucc a postán. Fuck!
"Ja, de itt van, elfelejtettük bedobni az értesítõt..."
Már vagy 4 napja ott volt a cucc a postán. Fuck!
gamertag: kenobita
Na, most a posta vert át! TEGNAP, 5.-én jött meg a játék, csak nem kaptunk értesítést...Megint bizonyítottál nekem! 😊 Nagyon szépen köszönöm!! 😊)
Hmmm... posta néha nagyon suxx. Én a Smackdownra kb. 2 hetet vártam, mire végre kegyeskedtek kihozni. Nem elkeseríteni akartalak ezzel, csak a tényeket közölni.
Szerintem jövõ hét elején azért ott lesz...
Szerintem jövõ hét elején azért ott lesz...
Sorry hogy így eltûnök néha, de azért ne aggódj! Mint látod, a Wrestlemania XIX útban van Feléd... 😊
Üdv! Ma adtam fel a játékot, úgyhogy hamarosan már ütheted õket. 😊 Szerintem csütörtök körül odaér.
Most, ezen a héte, vagy még várni kell egy hetet? Most sajnos nagyon eltûntél, és nem tudom kitõl kérjek segítséget, nem tudom honnan wrestling games videókat..Remélem Te tudod
Cenobite, megtaláltam a No Mercy-t, de a Smack Down! 3-at nem találtam sehol. De remélem jövõhéten megjön a WMXIX!
Én még nem játsszom sehol, bár azért megnézném hogy mit hoztak ki belõle!? Cenobite, ha a jövõhéten megjönne a játék az fantasztikus lenne! Kösz elõre is!
xbox-on
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Játszik valaki rajtam kivül a WWE Raw 2-vel?
Szinkronrendező: Dezsőffy Rajz Katalin
Jahhhhh... sorry! A game szerintem jövõ 7en, esetleg utána megérkezik.
A No Mercy-t én dc++-n láttam már több helyen. Keress rá a n64 rom-okra, stb...!
A No Mercy-t én dc++-n láttam már több helyen. Keress rá a n64 rom-okra, stb...!
Az király, nekem is nagy kedvencem volt, elég régóta vadászok egy Warrior figurára, de eddig még nem jött össze.
Most így fejbõl nem tudom... Nekem 10 giga van megosztva, annyival felenged. Lehet, hogy elég kevesebb is...
Van valakinek Titansports által gyártott pankrációs figurája? Nekem van egy Hulk Hogan és egy Tatanka figurám 1990 és 1991-es verziók.
Cenobite! A az a kedves ismerõsöd megint menne Németo.-ba, akkor beszélj már vele plz hogy kellene ismét egy játék. WMXIX. Ja és tudsz egy hubot mondani, ahonnan töltesz?
Most csak parabolával fogható. Ajánlom figyelmedbe a kwp.ini.hu oldalt. Innen tudsz letölteni meccseket és jók az írások is.
Amúgy én dc++-ról szedem a meccseket, fent van szinte minden.
Amúgy én dc++-ról szedem a meccseket, fent van szinte minden.
melyik csatornán szoktátok nézni a WWF et mert én régen néztem de már nem emlékszem melyik csatornán volt 😞
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Igen, ezt hallottam... Nagyon sokan meghaltak már a régiek közül... (Yokozuna, British Bulldog, Owen Hart, Rawishing Rick Rude, stb...)
R.I.P.
R.I.P.
Meghalt a Legion Of Doom (Road Warriors) egyik tagja, Hawk! 😞
A LOD az egyik kedvenc párosom volt!
A LOD az egyik kedvenc párosom volt!
Erre kíváncsi leszek. Azt hallottad, hogy a Wrestlemania XX-ra (ami ugye jövõre lesz...) a kibocsájtást követõ kb. 5-10 percen(!) belül elkelt az összes(!!!) jegy.
Mármint az IGAZI Wrestlemania-ban, vagy a játékban? Mert ha az igaziban, az azért lenne fura, mert már sem Hogan, sem Randy Savage nem tagja a WWE-nek. Ha jól tudom...
Oldal 1 / 3Következő →