143
Wrestlemania x8
  • Ramires
    Ha még valaki olvassa ezt a topicot, aki játszik/játszott a WWF No Mercy-vel, az tudna nekem segiteni játék mentéseivel kapcsolatban?
    Köszönöm!
  • cenobite
    Ilyen már nekem is volt. Minicar-t rendeltem, aztán vagy 8 munkanap után sem jött semmi. Telefonálgattam a Minicar-os srácoknak, Ők mondták, hogy elküldték már rég és semmi olyan visszajelzés nem jött nekik, hogy elakadt vagy valami. Aztán bementem a postára és megkérdeztem, hogy ugyan már, nem jött -e nekem valami csomagocska.
    "Ja, de itt van, elfelejtettük bedobni az értesítőt..."
    Már vagy 4 napja ott volt a cucc a postán. Fuck!
  • Ramires
    Na, most a posta vert át! TEGNAP, 5.-én jött meg a játék, csak nem kaptunk értesítést...Megint bizonyítottál nekem! :) Nagyon szépen köszönöm!! :))
  • cenobite
    Hmmm... posta néha nagyon suxx. Én a Smackdownra kb. 2 hetet vártam, mire végre kegyeskedtek kihozni. Nem elkeseríteni akartalak ezzel, csak a tényeket közölni.
    Szerintem jövő hét elején azért ott lesz...
  • Ramires
    Oh, köszönöm szépen! :)
  • cenobite
    Sorry hogy így eltűnök néha, de azért ne aggódj! Mint látod, a Wrestlemania XIX útban van Feléd... :)
  • cenobite
    Üdv! Ma adtam fel a játékot, úgyhogy hamarosan már ütheted őket. :) Szerintem csütörtök körül odaér.
  • Ramires
    Most, ezen a héte, vagy még várni kell egy hetet? Most sajnos nagyon eltűntél, és nem tudom kitől kérjek segítséget, nem tudom honnan wrestling games videókat..Remélem Te tudod
  • Ramires
    Na mi a helyzet a játékkal kapcsolatban? Mikor érkezik meg?
  • Ramires
    Cenobite, megtaláltam a No Mercy-t, de a Smack Down! 3-at nem találtam sehol. De remélem jövőhéten megjön a WMXIX!
  • Ramires
    Én még nem játsszom sehol, bár azért megnézném hogy mit hoztak ki belőle!? Cenobite, ha a jövőhéten megjönne a játék az fantasztikus lenne! Kösz előre is!
  • Tom Alien
    xbox-on
  • Ramore
    pc-n? :)
  • Tom Alien
    Játszik valaki rajtam kivül a WWE Raw 2-vel?
  • Ramires
    Kösz!
  • cenobite
    Jahhhhh... sorry! A game szerintem jövő 7en, esetleg utána megérkezik.
    A No Mercy-t én dc++-n láttam már több helyen. Keress rá a n64 rom-okra, stb...!
  • Ramires
    Csak mert már jó lenne hogyha be tudnál számolni a WMXIX-ről jön-e már?!
  • Ramires
    Tán ellopták a neted:)))..Most cserélsz netet?
  • Ramires
    Cenobite! Hol tudnám letölteni a WWF No Mercy-t?
  • Ramires
    Cenobite! Küldtem egy privát üzit, légyszi olvasd el...
  • cenobite
    Vannak. Többek közt azon is, amit itt leírtam.
  • Ramires
    Ez már nem a játékkal kapcsolatos kérdés.Full PPV-k vannak-e valamelyik Hub-on?
  • Ramires
    Csak sajna ezek már megvannak...
  • Ramires
    Köszi!
  • cenobite
    Video1

video2 (több is van)
  • Ramires
    mármint a játékból...
  • Ramires
    Tud valaki ingyen(!)letölthető movie-kat a WMXIX-ből?
  • Ramore
    Az király, nekem is nagy kedvencem volt, elég régóta vadászok egy Warrior figurára, de eddig még nem jött össze.
  • Ramires
    Ceno! Válaszoltam Neked, sőt még kérdeztem is...:)
  • cenobite
    Rami! Küldtem Neked egy privát üzit, nézd már meg légyszíves. Köszi!
  • cenobite
    Most így fejből nem tudom... Nekem 10 giga van megosztva, annyival felenged. Lehet, hogy elég kevesebb is...
  • Ramires
    Köszi! Ahhoz a Hub-hoz hány gigás winchi kell?
  • cenobite
    Nekem egy Ultimate Warrior van. Ő volt a kedvencem régen.
  • cenobite
    wwfsverige.kicks-ass.net:1411

WMXIX ügyben szólok!
  • Ramore
    Van valakinek Titansports által gyártott pankrációs figurája? Nekem van egy Hulk Hogan és egy Tatanka figurám 1990 és 1991-es verziók.
  • Ramires
    Cenobite! A az a kedves ismerősöd megint menne Németo.-ba, akkor beszélj már vele plz hogy kellene ismét egy játék. WMXIX. Ja és tudsz egy hubot mondani, ahonnan töltesz?
  • cenobite
    Most csak parabolával fogható. Ajánlom figyelmedbe a kwp.ini.hu oldalt. Innen tudsz letölteni meccseket és jók az írások is.
    Amúgy én dc++-ról szedem a meccseket, fent van szinte minden.
  • bodesz
    melyik csatornán szoktátok nézni a WWF et mert én régen néztem de már nem emlékszem melyik csatornán volt :(
  • cenobite
    Igen, ezt hallottam... Nagyon sokan meghaltak már a régiek közül... (Yokozuna, British Bulldog, Owen Hart, Rawishing Rick Rude, stb...)

R.I.P.
  • Ramore
    Meghalt a Legion Of Doom (Road Warriors) egyik tagja, Hawk! :(
    A LOD az egyik kedvenc párosom volt!