19179
  • Mossberg
    ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!! ROHADÉK HERVE CAEN !!!
  • Randal
    Fallout 3 NMA

Na, még egy bejegyzés:
    (Ez a Fallout trilógia magyarítás honlapjáról)

Tim Cain:
    Fallout kitalálója és legfőbb guruja… Saját bevallása szerint egy teljes Fallout 3 design dokumentáció fekszik az íróasztalfiókjában, azonban az Interplay hosszas alkudozás után nem volt hajlandó eladni neki a saját maga által kitalált világ jogait…

Na ez utóbbit is be lehetne számítani:)
  • [Jakuza]
    Nem abban egy darab textura nincs vazz. :P
    Az egy sima kep.
    Igy aztan nincs mire huzni texturakat.
  • Sadun Tryst
    mondjuk az embereken akik ott áldigálnak, vagy az a bazinagy plakát ott a faszikák mögött... AZ MIND TEXTÚRA BAZZ!
  • Mossberg
    Azért az Obsidian vagy a Trojka se lett volna annyira rossz...
  • PTW
    1000% hogy lesz PC-n , szerintem ez nem is kerdes...
    en meg nem tartok tole.. ha mar erre a sorsra jutott a Fallout, hogy egy teljesen masik brigad kesziti , szerintem a Bethesda a leheto legjobb valasztas volt!
    Vegre valami tortenik!!! f3 es ELDER 4 ...hmmm woooww jeee
    alig gyozom kivarni
  • Dante2
    Én úgytudom PCre nemfog kijönni. A Bethesda Softworks pedig a Black Isle-hez(RIP)képest 1 nudli cég. Sztem 1 tipikus gagyi a "névből próbáljunk megélni" tipusú játék lesz.
  • [Jakuza]
    Textura ?
    Te itt hol latsz ?
    Ez a nyito menu.
  • Mossberg
    Hehe az NMA-sok meg a Codexesek már megérkeztek a Bethesda fórumra, lesz itt néhány IP ban
    Próbálják elérni hogy a Bethesda foglaljon állást az izometrikus nézet és a SPECIAL rendszer ügyében, valahol igazuk van hiszen ezeket már a fejlesztés legelején el kell dönteni
    Az már tudni hogy Caen (hogy rohadna el) a VanBuren cuccokat is átadta-e a Bethsoftnak? Az közelebb hozná a megjelenést
  • KH
    hát, tettem ki cikkeket az rpgvault.hu-ra
    és arra utalgatnak, hogy Morrwind nézetű lesz a játék, ha már olyan profik benne
  • Sadun Tryst
    1999 és 2000 között voltak ilyen homályos és elmosódott textúrájú játékok... 2004-ben 1 ilyen gém kiadása (főleg F3 személyáben), bűncselekmény lenne. szal ez a kép kb. 1 éves fake pikcsör
  • Carlos
    Az Interplay Entertainment a mai napon bejelentette a Bethesda Softworks-szel kötött licensz szerződést, melynek keretében az Elder Scrolls sorozat készítője fogja fejleszteni és terjeszteni a Fallout 3-at. A munkálatokat a Morrowind atyja, Todd Howard felügyeli, az új Elder Scrolls játékkal egyetemben.
    A Fallout univerzum online és a Fallout szellemi tulajdonának jogait megtartja magának az Interplay, mely egybeesik Herve Cain korábbi nyilatkozatával, miszerint a tulajdonában lévő címeket szeretné az online arénában is próbára tenni.

HARDWIRED
  • lwb
    az a vicc, hogy állítólag párhuzamosan akarják a TES4-gyel kiadni. legalábbis a fórumon ezt rebesgették ...
  • Ron Ragm
    Nekem mindegy hogy melyik játék fejlődésrendszerét (szvsz ezesetben mindkettő a topon van) vagy harcrendszerét (itt már inkább Fallout, de a végére az is mészálás lett) vagy nézetét (szvsz az FPS nézetbe az ember jobban bele tudja magát élni, hogy ő van ott és neki kell a feladatot végrehajtani), ha a hangulat meglesz.
    Egyvalamit biztosra veheetünk: a rengeteg NPC-t és küldetést, valamint a hatalmas szabadságot. (ha tényleg megcsinálják, bár nem hiszem hogy sok dolguk lenne, a TES 4 szvsz még messze van...)
  • lwb
    hadd sírjanak. a fejlesztők kb. százévente egyszer esnek oda be, akkor is magasan szarnak annak a 20 embernek a véleményére, akik ott irogatnak. bár azt is hozzá kell tenni, hogy én egyelőre csak a morrowind fórumának offtopic érszlegében találtam egyetlen threadet erről, de ott senki nem beszélt FP nézetről.

szerintem a bethesda tudja, hogy mi tette igazán sikeressé a falloutot: az izometrikus nézet és a körökre osztott harc (a jó story és a világ mellett). nem hiszem, hogy ezen változtatnának. mondjuk mire kijön... pláne, ha még csak most kezdenek el dolgozni rajta.
  • Carlos
    Szééééép...
    Szóval lesz. Mikor?
  • [Jakuza]
  • KH
    aha, megvették a jogokat, oszt ráülnek
  • Mike at home
    egyebkent szerintem nem lesz F3
  • Mike at home
    ugyse lesz olyan

igazi Fallout izometrikus
  • Sadun Tryst
    öjömbódottá! :)
  • fm
    épp ez az! fps-rpg játékra egy atomkatasztrófa után: erre jó lehet a stalker. de igazi rpg, atomkatasztrófa után, utánozhatatlan fallout hangulattal..az már vmi lenne!!
  • davos80
    Meg lehetne azt jól csinálni, gondolj a Stalkerre : lesz benne elég sok RPG elem is.
    Bár könnyebb elszúrni...
  • KH
    illetve, a franc se tudja, hogy lesz valamit, az talán jó, de k.ra el tudják ám szúrni

a Bethesda fórumon FPS nézetért sírnak (írták az Obsidian fórumon) na most ha ez télleg igaz, akkor halál mindegy, hogy Fallout3 a cím, köze se lesz az első kettő játékhoz
  • KH
    rossz, inkább
  • Mossberg
    Látom NMA-n is megy a sírás, de nem érdekel most fel vagyok dobva majd holnap ha lehiggadtam átgondolom hogy ez most jó vagy rossz hír.
  • KH
    ez hivatalos bejelentés, nem kamu
  • davos80
    Az 1,2 is jó.
  • Mossberg
    HALLELUJA !!!
    Szó szerint sírok az örömtől
    Akik a Morrowind-csodát csinálták azok egy szuper Fallout3-ommal fogják megajándékozni a funokat !!!

(Ha kiderül hogy átverés akkora mészárlást rendezek a felelősök között amekkorát a mongolok óta nem látott a világ!)
    AKAROM A FALLOUT3-at !!!
    AMENNYIT VÁRTUNK RÁ ÉS AMENNYIT HITEGETTEK MEGÉRDEMELJÜK !!!!
  • KH
    ide is beírom, a Bethesda bejelentette a Fallout licensz megvásárlását, és a fejlesztést
    Itt röviden
  • BHK5
    A Fallout rajongók gyülekezőhelye itt található a #Fallout szobában minden nap este 8 után.
    Mindenkit szeretettel várunk!
  • Mossberg
    aki tud angolul nézzen el ide
  • fm
    :(
  • Mossberg
    Az Iply mégis ki tudta fizetni a dolgozóit ebben a hónapban...

Közben rájöttek, hogy hülyeség volt a konzolos cuccokat erőltetni...

Még mindig Herve Caen a főnök...

Az E3-as bejelentésről semmi hír...
  • fm
    engem is érdekelne,de nagyon!
  • Sadun Tryst
    vmi hír nincs a játék felől?
  • Mossberg
    Az tutibiztos, hogy lesz egy game aminek a neve Fallout3 lesz, az viszont sajnos elég valószínű, hogy ez a game nem fogja megütni az előző Fallout-ok mércéjét.
    Herve Caen az rpg-playerek antikrisztusa, amit eddig művelt az minősíthetetlen, nem tudom felfogni, hogy ezt az idiótát miért nem rúgta ki az Interplay (ami a hírek szerint mára gyakorlatilag becsődölt, már a fórumukat sem tudják fenntartani és hazaküldték a dolgozóikat)
  • Stranger
    Ez tutibiztos? Már nagyon sokszor hallottuk, hogy lesz F3 aztán mindig jött egy hír hogy médsem. Van valami konkrét info róla? Hol lehet utána nézni?
  • Sadun Tryst
    e3-ra hivatalos bejelentést igért a kiadó... és azt is mondták, hogy külsős cég készíti majd el a játékot... és azt is mondták, hogy már csinálják a játékot...
  • PTW
    1000 % hogy kamu kep.. meg latszik is hogy a karakterek nem is a kep "reszei" ugy vannak utolag rarakva...

meg hat eddig csak concept art ok vannak fallout3 bol.. szerintem meg egy bitet nem keszitettek el a jatekbol.. csak megy az undorito huzavona es a kdosites..