19179
-
haxoror #271 pl. számszeríjjal vagy tűzgolyókkal erősen javallott a first person nézetből SHOOTER-kedni különben nem találsz el semmit :) -
#270 a morrowind elég különleges ilyen szempontból. belső nézetben csépelsz karddal + hasonlók, de mégis RPG :) -
#269 El vagytok tévedve;) FPS=firs person SHOOTER. Morrowindben hol kell shooterkedni?:) Az FPRPG vagy valami ilyesmi. -
KH #268 kitettem az NMA Fallout 3 FAQ-jának egy szemezgetését, új dolog nincs benne, csak összeszedték az interjuhé információkat
itt -
haxoror #267 Morrowind :) -
#266 Gothic I-II. :) -
Hát igen, a jó öreg fallout... :) -
haxoror #264 francba
-
#263 akkor happy van :) -
Foglaltnick #262 Elnézést de bosszant hogy mindent elrontanak.
de hát piacgazdaságban élünk, azt csinálják, amit az emberek megvesznek.
úgyhogy beáll az ember a sorba, vagy lemorzsolódik... -
Foglaltnick #261 nem is tudom hányszor nyomtam végig a fallout1-2-őt vagy akár a JA2-őt. Mutassanak mán egy olyan játékot az fps kategóriában amit az ember single playerben jó szívvel végigvisz két-három-többször.
Ugyan. -
Foglaltnick #260 Egyébként is szánalmas, hogy minden játékból a következőket tudják csinálni:
a, FPS
b, RTS
c, tökmindegy minden, de 3D-s legyen, mer az jó
Nem, ne legyen 3D-s, és nem, ne legyen fps, és nem, ne legyen real-time a harc. Nem szeretnék a fenti háromféle játék egyikével sem játszani, mert ha ezt akarnám, akkor kategóriánként tízcsilliárdhatmilliókétszázhuszomhat kvadtrillió játék közül választhatnék. És mire az első pálya feléig jutnék, kijönne még kétszer ennyi.
Elég. -
haxoror #259 na mit találtam :)
-
#258 Pontosan, ez adta az igazi Fallout-hangulatot.
Precízen meg lehetett tervezni és kivitelezni minden mozdulatsort előre... Mint az igazi profiknál. -
#257 Ha nem lessz körökre osztott és nem lesznek Perkek elveszti a játék ,azt amiért igazán szerettük. Énis sokszor gondolkodtam azon ,hogy "Hú milyen jó lenne ,ha itt én húzhatnám meg a ravaszt ,de aztán rájöttem ,hogy ennek semmi értelme ,mert a körökre osztottság jó. Az pedig Fps-ben tuti elveszik. -
#256 a bethesdás fo3-é. szal a "sima". -
#255 ez most a sima Fallout 3, vagy pedig az a geci MMORPG? -
haxoror #254 Alot of various sites usually post the release date for a game long before it's set, but here's the first one for Fallout by Bethesda. According to Meristation the release date for Fallout 3 is 10 of November 2005..
by NMA -
#253 Jaja. Ha tudják hozni a jó öreg Fallout feelinget, és egy jó sztorit, akkor nincs baj. -
#252 Szerrintem mindegy milyen a nézet, csak a játék legyen jó. -
#251 nekem a morro nem jött be :( -
#250 jaja
a harc roppant gagyi
ha fallout stílusura akarják csinálni, akkor kb. olyan kell mint a SOF1 (ha már fps-ben gondolkodunk) -
#249 inkább ne legyen fps, mert akkor labdába sem fog rúgni a nagyok mellett -
#248 ilyen ocsmányak lesznek a karakterek? -
#247 ok, tévedtem
nem olvastam -
#246 lesz. Bethesda fogja csinálni (elder scrolls sorozat gyártója, pirates of the caribbean forgalmazója, call of cthulhu fejlesztője). szerintem innentől min. 2 év, mire bármit látunk belőle. egyelőre még semmit nem csináltak, csak a jogokat vették meg. az már biztos, hogy a Van Buren projectet nem fejlesztik, hanem újat kezdenek előről.
szóval röviden: lesz, de nem most. de legalább biztosan lesz. ez jó hír sztem. -
#245 Ettől a kérdésemtől biztos mindenki falra fog mászni, de sebaj.
Most hogy áll a dolog? Lesz FO3 óder nicht? -
#244 jaja. én tudom. nagy Morro fan vagyok. de olvass csak bele az rpgcodex vagy a NMA esetleg a Morro fórumaiba és meglátod, hogy nagyjából ez a bajuk a FO rajongóknak a Morroval. mondjuk én az FO-t is szeretem, de nekem a Gothic is teccet. meg ugyanannyira várom a doom3-at, mint a hl2-őt. valami gáz lehet velem, mer' nem tok "oldalt" választani magamnak. -
#243 Pedig ha belegondolsz szinte ugyan az... annyi a különbség hogy a Morro-ban egy kereskedő nem csak azt kérdezi hogy "Mivel szolgálhatok?" aztán ennyi, hanem tanácst is kérhetsz, meghallgathatod a legújabb pletykákat, az egy dolog hogy ezek szinte ugyanazok. És ha a fejlesztők körül szoktak nézni a modok és játékosok között, akkor a gagyi harc is meg lesz oldva, hisz a Bloodmoon is azért lett jobb mert a fejlesztés megkezdése előtt látták a játékról a kritikát, hogy mit kellene fejleszteni. -
#242 nah, ez itt of, de azért elmondom. a KOTOR 1 echte Bioware és nem Obsidian. a KOTOR 2 Obsidian LESZ (még nincs kint), de az enginehez nagyon ők se nyúlnak, csak a storyval babrálnak. ja, és a KOTOR 100%-ig RPG, a star wars d20 kicsit egyszerűsített verzióján alapszik, amit a 2 majd tovább "bonyolít". a lineárisabb játékmenet és a "fix" (=Revan) karakter nem jelent semmit. különben ezek alapján a Torment sem lehetne pl. rpg, ami hatalmas vicc lenne, hiszen szvsz minden idők legjobb crpgje.
a FO fanoknak a bajuk azzal van, hogy a Morowindben nagyon sablonosak és egysíkúak a dialógusok, gagyi harc, könnyen exploitolható a rencer. szerintük ez a multiplatform miatt lehet. -
#241 Szerintem azert bizalomgerjeszto a Bethesda mert ha pl megnezeds A KOTOR-t (az ugyebar Obsidian), ami egy nagyon jo kis jatek de hat eleg eroteljesen erzodik rajta hogy konzolos sajnos, viszont ottvan a Morrowind ami pl XBox on ugyanolyan mint pc-n.. tehat nem kell attol tartanunk hogy a multiplatform miatt egy butacska leegyszerusitett (kotor-inkabb kaland mint rpg) jatek lesz...
Az mar egy teljesen mas kerdes hogy megvalositas hangulat stb meglesz-e.... en optimista vagyok -
KH #240 kitettem a Gamespot-os interjuéht is, nem is olyan rossz -
KH #239 kitettem két új röppentyűt, szerintem felejtsünk el minden eddigi nyilatkozatot, és várjunk... (két évet, muhaha) -
#238 KURVAISTENFASZÁT! -
#237 a vicc az, hogy a saját játékát sem csinálhatja meg Tim Cain, amihez szerintem Ő ért a legjobban... -
Mossberg #236 Az, hogy az a bajúszfejű szardarab akit csak Herve Caenként emlegetnek (Interplay "manager") volt az aki anno cancel-ezte a VanBurent vagyis a Fallout3-at, ő volt az aki megszüntette a BlackIsle-t és ő volt aki a világra szabadította a FalloutEnforcer-vagy-mi-konzol-szarságot. Most pedig nem hajlandó a már majdnem kész anyagot eladni mert kell a kő-gagyi Fallout MMORPG-jéhez.
Remélem a pokol legmélyén fog ezekért a lelke rohadni az idők végezetéig -
#235 ja. lol. én is épp azt olvastam. szegény bethesda, még nem tudja mit vállalt be. -
#234 Mi a vicc és ki miért rohadék? -
#233 mivel, h fake a kép, tényleg nincs rajta textúra, de ha igazi lenne, akkor megkockáztatom, h a menüben igen is vannak textúrák. mert esetleg mozognak is azok az emeberek...
de ezen kár is vitatkozni... -
#232 ez azért vicc... :(