19179
  • haxoror
    pl. számszeríjjal vagy tűzgolyókkal erősen javallott a first person nézetből SHOOTER-kedni különben nem találsz el semmit :)
  • Sadun Tryst
    a morrowind elég különleges ilyen szempontból. belső nézetben csépelsz karddal + hasonlók, de mégis RPG :)
  • Davidus
    El vagytok tévedve;) FPS=firs person SHOOTER. Morrowindben hol kell shooterkedni?:) Az FPRPG vagy valami ilyesmi.
  • KH
    kitettem az NMA Fallout 3 FAQ-jának egy szemezgetését, új dolog nincs benne, csak összeszedték az interjuhé információkat
    itt
  • haxoror
    Morrowind :)
  • Esrohnoil
    Gothic I-II. :)
  • Esrohnoil

Hát igen, a jó öreg fallout... :)
  • haxoror
    francba
  • Sadun Tryst
    akkor happy van :)
  • Foglaltnick
    Elnézést de bosszant hogy mindent elrontanak.
    de hát piacgazdaságban élünk, azt csinálják, amit az emberek megvesznek.
    úgyhogy beáll az ember a sorba, vagy lemorzsolódik...
  • Foglaltnick
    nem is tudom hányszor nyomtam végig a fallout1-2-őt vagy akár a JA2-őt. Mutassanak mán egy olyan játékot az fps kategóriában amit az ember single playerben jó szívvel végigvisz két-három-többször.
    Ugyan.
  • Foglaltnick
    Egyébként is szánalmas, hogy minden játékból a következőket tudják csinálni:
    a, FPS
    b, RTS
    c, tökmindegy minden, de 3D-s legyen, mer az jó

Nem, ne legyen 3D-s, és nem, ne legyen fps, és nem, ne legyen real-time a harc. Nem szeretnék a fenti háromféle játék egyikével sem játszani, mert ha ezt akarnám, akkor kategóriánként tízcsilliárdhatmilliókétszázhuszomhat kvadtrillió játék közül választhatnék. És mire az első pálya feléig jutnék, kijönne még kétszer ennyi.

Elég.
  • haxoror
    na mit találtam :)
  • Esrohnoil
    Pontosan, ez adta az igazi Fallout-hangulatot.
    Precízen meg lehetett tervezni és kivitelezni minden mozdulatsort előre... Mint az igazi profiknál.
  • CarajoEsp
    Ha nem lessz körökre osztott és nem lesznek Perkek elveszti a játék ,azt amiért igazán szerettük. Énis sokszor gondolkodtam azon ,hogy "Hú milyen jó lenne ,ha itt én húzhatnám meg a ravaszt ,de aztán rájöttem ,hogy ennek semmi értelme ,mert a körökre osztottság jó. Az pedig Fps-ben tuti elveszik.
  • lwb
    a bethesdás fo3-é. szal a "sima".
  • Sadun Tryst
    ez most a sima Fallout 3, vagy pedig az a geci MMORPG?
  • haxoror
    Alot of various sites usually post the release date for a game long before it's set, but here's the first one for Fallout by Bethesda. According to Meristation the release date for Fallout 3 is 10 of November 2005..

by NMA
  • Voltan
    Jaja. Ha tudják hozni a jó öreg Fallout feelinget, és egy jó sztorit, akkor nincs baj.
  • Ron Ragm
    Szerrintem mindegy milyen a nézet, csak a játék legyen jó.
  • Mike
    nekem a morro nem jött be :(
  • Mike
    jaja
    a harc roppant gagyi
    ha fallout stílusura akarják csinálni, akkor kb. olyan kell mint a SOF1 (ha már fps-ben gondolkodunk)
  • Mike
    inkább ne legyen fps, mert akkor labdába sem fog rúgni a nagyok mellett
  • Mike
    ilyen ocsmányak lesznek a karakterek?
  • Mike
    ok, tévedtem
    nem olvastam
  • lwb
    lesz. Bethesda fogja csinálni (elder scrolls sorozat gyártója, pirates of the caribbean forgalmazója, call of cthulhu fejlesztője). szerintem innentől min. 2 év, mire bármit látunk belőle. egyelőre még semmit nem csináltak, csak a jogokat vették meg. az már biztos, hogy a Van Buren projectet nem fejlesztik, hanem újat kezdenek előről.

szóval röviden: lesz, de nem most. de legalább biztosan lesz. ez jó hír sztem.
  • Voltan
    Ettől a kérdésemtől biztos mindenki falra fog mászni, de sebaj.
    Most hogy áll a dolog? Lesz FO3 óder nicht?
  • lwb
    jaja. én tudom. nagy Morro fan vagyok. de olvass csak bele az rpgcodex vagy a NMA esetleg a Morro fórumaiba és meglátod, hogy nagyjából ez a bajuk a FO rajongóknak a Morroval. mondjuk én az FO-t is szeretem, de nekem a Gothic is teccet. meg ugyanannyira várom a doom3-at, mint a hl2-őt. valami gáz lehet velem, mer' nem tok "oldalt" választani magamnak.
  • Ron Ragm
    Pedig ha belegondolsz szinte ugyan az... annyi a különbség hogy a Morro-ban egy kereskedő nem csak azt kérdezi hogy "Mivel szolgálhatok?" aztán ennyi, hanem tanácst is kérhetsz, meghallgathatod a legújabb pletykákat, az egy dolog hogy ezek szinte ugyanazok. És ha a fejlesztők körül szoktak nézni a modok és játékosok között, akkor a gagyi harc is meg lesz oldva, hisz a Bloodmoon is azért lett jobb mert a fejlesztés megkezdése előtt látták a játékról a kritikát, hogy mit kellene fejleszteni.
  • lwb
    nah, ez itt of, de azért elmondom. a KOTOR 1 echte Bioware és nem Obsidian. a KOTOR 2 Obsidian LESZ (még nincs kint), de az enginehez nagyon ők se nyúlnak, csak a storyval babrálnak. ja, és a KOTOR 100%-ig RPG, a star wars d20 kicsit egyszerűsített verzióján alapszik, amit a 2 majd tovább "bonyolít". a lineárisabb játékmenet és a "fix" (=Revan) karakter nem jelent semmit. különben ezek alapján a Torment sem lehetne pl. rpg, ami hatalmas vicc lenne, hiszen szvsz minden idők legjobb crpgje.

a FO fanoknak a bajuk azzal van, hogy a Morowindben nagyon sablonosak és egysíkúak a dialógusok, gagyi harc, könnyen exploitolható a rencer. szerintük ez a multiplatform miatt lehet.
  • PTW
    Szerintem azert bizalomgerjeszto a Bethesda mert ha pl megnezeds A KOTOR-t (az ugyebar Obsidian), ami egy nagyon jo kis jatek de hat eleg eroteljesen erzodik rajta hogy konzolos sajnos, viszont ottvan a Morrowind ami pl XBox on ugyanolyan mint pc-n.. tehat nem kell attol tartanunk hogy a multiplatform miatt egy butacska leegyszerusitett (kotor-inkabb kaland mint rpg) jatek lesz...
    Az mar egy teljesen mas kerdes hogy megvalositas hangulat stb meglesz-e.... en optimista vagyok
  • KH
    kitettem a Gamespot-os interjuéht is, nem is olyan rossz
  • KH
    kitettem két új röppentyűt, szerintem felejtsünk el minden eddigi nyilatkozatot, és várjunk... (két évet, muhaha)
  • Davidus
    KURVAISTENFASZÁT!
  • Sadun Tryst
    a vicc az, hogy a saját játékát sem csinálhatja meg Tim Cain, amihez szerintem Ő ért a legjobban...
  • Mossberg
    Az, hogy az a bajúszfejű szardarab akit csak Herve Caenként emlegetnek (Interplay "manager") volt az aki anno cancel-ezte a VanBurent vagyis a Fallout3-at, ő volt az aki megszüntette a BlackIsle-t és ő volt aki a világra szabadította a FalloutEnforcer-vagy-mi-konzol-szarságot. Most pedig nem hajlandó a már majdnem kész anyagot eladni mert kell a kő-gagyi Fallout MMORPG-jéhez.
    Remélem a pokol legmélyén fog ezekért a lelke rohadni az idők végezetéig
  • lwb
    ja. lol. én is épp azt olvastam. szegény bethesda, még nem tudja mit vállalt be.
  • Randal
    Mi a vicc és ki miért rohadék?
  • Sadun Tryst
    mivel, h fake a kép, tényleg nincs rajta textúra, de ha igazi lenne, akkor megkockáztatom, h a menüben igen is vannak textúrák. mert esetleg mozognak is azok az emeberek...
    de ezen kár is vitatkozni...
  • Sadun Tryst
    ez azért vicc... :(