19179
  • Shiwo
    mikor Lkezdték, még nem számított rondának..
  • Shiwo
  • Sadun Tryst
    fuu. ezek a screenshotok nagyon rondák xD
    gec, ha így nézett volna ki a fallout 3, hát akkor maradtam volna örökre a második résznél, mert még az is fényévekkel szebb ezeknél a képeknél :)

hál isten, h a bethesdás srácok átvették a projectet... ^^
  • Shadow_THH
    :DDDDDDDDD
    pikapika morpheus
  • Shadow_THH
    hmm ok valszeg igy van ahogy mondjátok

mondjuk engem annyira nem zavar, mert mai szemmel ezek már rondák, jó a falloutnál teljesen mindegy hogy hogyan néz ki, de akkor is, a mai játékosoknak kell csinálni nem csak a régi fanoknak mert abból nem térül meg a game
  • Esrohnoil
    Vault 69
    Ez a legjobb. :D
  • haxoror
    Ezek a Van Buren-ből vannak, anno még a BIS féle Fallout3 fejlesztés volt.
    A Bethesda ha jól tudom nulláról kezdte a saját Fallout3 fejlesztését szal ezeket nagy eséllyel nem fogjuk a játékban viszontlátni :(
  • Shiwo
    hát a concept arts még csak-csak, de a screenshotok tuti nem a bethesdás fallout, mert már elég régen láttam őket..
  • Shadow_THH
    mégjobb
  • Shadow_THH
    pár kép de nem tudom hogy ezek valóban f3 concept artok mert már régebben is láttam őket
  • Shadow_THH
    lehet újra nekiállok játszani valamelyik régi résszel
  • Ron Ragm
    Remélem az van hogy nagy munka közepedte nem tudnak a marketinggel foglalkozni
  • Shadow_THH
    semmi hír :(
  • Shadow_THH
    kár hogy nem csöpögtetnek róla infót :(

emlékszem még anno volt petició hogy legyen f3, én is aláírtam. ha tényleg számított valamit ez a beadfvány akkor nem sokára lesz sam and max is :P
  • bigfoot
    huh most hogy játszottam az oblivionnal remélem a fallout3 at nem ilyenre csinálják mert sírva fakadok:(
    egyszerűen nem jön be az a game,mindjárt felteszem újra a fallout 2 t:D
  • Shadow_THH
    TOPIGUP van plusz egy kép ^^
  • haxoror
    Tisztára mintha a faszi meg akarná dobni a srácot egy pitével de az észreveszi és gyorsba tökönlövi lézerrel!
  • Sadun Tryst
    most már csak nomrális screenshotok kellenek, és akkor megnyugodtam :)
  • KH
    bah, el is felejtettem ezt a topikot :-/
    mán belinkelhettem vón'
  • Carlos
  • KH
    That's the spirit!
  • haxoror
    Most hogy kijött az Oblivion (sajnos nem megy a gépemen, talán majd pár patch után ha még lesz kedvem hozzá ránézek) a Fallout3 lett a legjobban várt játékom :)

Francba az kjardokkal meg a buzi elfekkel, ghoulokat, mutánsokat és igazi fegyvereket akarok!
  • KH
    egy PA garázs? fejlesztésről... Bourgeoisie interjuhé részletek
  • Sadun Tryst
    csak tipp volt :P
  • Carlos
    Énis kezdek elkeseredni.
    Majd úgy jár ezis, mint a DukeNukem Forever.
    Majd egyszer 3-5 év múlva esetleg (!) kijön. Talán. Szerintem.
  • Hmuda
    Hát eddig még egyszer se kellett csalódni Bethesdában, minden játékuk csúcsminőség (vannak akiknek nem tetszenek, de ők kevesebben vannak).
  • Atisz #285
    Én már nem hiszek benne. AZ lesz a vége hogy kijön majd a 2 eredetihez hasonló játék Fallout 3 néven, de nagy csalódás lesz...
  • Hmuda
    "...sajnálatos módon nem lesz Fallout 3 az expon. IGN-ék által leshotolt poszter csak tízerposzter volt......viszont egy bethesdas arc szerint aggodalomra semmi ok, a játék fejlesztés alatt áll..."

Forrás: HW

Nem volt semmiféle bemutató.
  • Sadun Tryst
    zártkörű volt a bemutató, így lehet várni az offline magazinokat... :)
  • Esrohnoil
    Talán úgy gondolták h. vmelyik következő E3-on...
  • Zsolo007
    Jókérdés, az E3on nem volt semmi hír róla, érdekes....
  • haxoror
    Akkor most mivan?
  • bigfoot
    pgo-n is még csak ennyi van
  • Kovász
    YEEAHHH!!!
  • Zsolo007
    Fallout 3 az E3-on?
    [2005. május 17. @ 10:30 - kombajn]
    Az IGN oldalán jelent meg egy kép, melyet hűséges szuperkémjeik(nanee, már itt is a Bothanok?) készítettek a los angelesi show egyelőre kihalt helyszínén. A kép magáért beszél, mindennemű további kommentár nélkül:

Forrás: Gamestar
  • KH
    itt egy interjuhé fordítás, végre valami!
  • Esrohnoil
    Bethesdáék programozókat, tervezőket, egyéb munkatársakat keresnek Fallout 3 ill. TES 4. Oblivion c. játékaikhoz...
    Bővebben itt.
  • Sadun Tryst
    az Arx Fatalis és a Stonekeep is ilyen játék mondjuk :)
  • haxoror
    pár cucc az NMA-ról:

AS you guys and gals might remember the guys over at Bethesda said that Fallout 3 would use the same engine as the new Elder Scrolls game...

Fallout 3 turnbased? by Odin - at 11:54
    Comments (5)/Comment me
    Briosafreak informed the DAC guys about a thread (Original thread)on the Elder Scrolls forum which kinda hinted at Fallout 3 being turn based:

caseylantz:
    I would like to see a elder scrolls game that is large and open ended like morrowind but has a turn based battle system put in it. You would play it just like morrowind and be able to customize your character like you want but when you see an enemy and come in contact with it you go into a battle where you have option like attack, magic, items and maybe something else.

MrSmileyFaceDude (Bethesda Dev):
    An Elder Scrolls RPG with turn-based combat would be an Elder Scrolls RPG "in name only."

FilthyMcNasty:
    That was for all the Fallout fans out there.

MrSmileyFaceDude (Bethesda Dev):
    Who rule, by the way. Just my way of saying "TES isn't Fallout, Fallout isn't TES"
    Well take this with a bucket of salt untill Bethesda confirm or deny it..
    Spotted at DAC
  • Voltan
    Nem új keletű dolog ez. Már az Arena is ilyen volt.