19179
![]() |
-
engem az fps nézet annyira nem zavar, biztos érdekes lehet "felnézni" egy szupermutkóra vagy egy power armoros csókára..a grafra nem lesz panasz..(mire kijön, tán találok vmi melót és tom fejleszteni a gépem, hogy meg is nyikkanjon rajta..)
oblivionon nem jácottam, csak morrowindden..
kiváncsi vok, hogy lesz-e a gémben irányítható kocsi vagy motor..azzal jól megtudnák fűszerezni a dolgokat.. körökre osztott harc..háát..vmi olyasmi kéne mint a Baldur's Gate-ben..az eredeti Falloutban mondjuk rüheltem, mikor a képernyőn minden szaros patkány lemozgott 2 rublikányit..a hajam befontam, mire rám került a sor újra..
és egy dolog biztos..ha az introban nem hangzik el, hogy "War. War never changes..", akkor a Bethesdát megkell kövezni... -
Hát ezt valahogy nem osztom. Több Oblivion-os dolgot nem látnék szivesen a Fallout-ban (egyszerűsített párbeszédek, vagy épp a szint függő ellenfelek, vagy akár az Morrowindhez képesti minden területet érintő egyszerűsítések). -
Lásd a 346-os hszben lévő linknél a hozzászólásomat. -
Jajj, általam egyik legjobban várt game :D Bethesda+fallout név együtt csak jót hozhat :)
csak hozza már :P -
Csoder #347 Hö?
Nem is annyira új, + keveri az F2-t a tactics-el, de azért F3 hajráá. :) -
új hírmorzsa a Fallout 3 kapcsán
mondjuk a cikkíró egy
és hülyeséget beszél a végén...
-
Hardwired hír
Nem nagy cucc, csak legyen már valami élet:) -
haxoror #344 East coast, azért ez érdekes mert így nem lesznek a régi városok és karakterek (lehet hogy mutánsok se lesznek, nem emlékszem hogy FEV a keleti parton is volt vagy nem)
"It ain't Fallout unless you can kick a rat in the groin"
Ezen behaltam! :DDD
-
legalább valami... -
KH #342 szóra sem érdemes -
Shadow_THH #341 nem találom meg mert mindig a tony hawkos játékot adja ki -
Shadow_THH #340 jaaaa vágom
/r/ wasteland for GBA torrent
vagy ha találok kell valakinek még? -
jah igen olvastam még régen erről a fallout elődről -
izé..wasteland* -
őő..hol lehet beszerezni ezt a waistland-et :P -
haxoror #336 info -
haxoror #335 Wasteland -> Fallout -> Fallout2 -
Shadow_THH #334 Wasteland? az miaz (szégyelli) -
Hm. Ezek szerint most ők se tudják mi van. Vagy a honlapot cseszik fejleszteni és azóta kotyvasztanak ott valamit.
Mindegy, majd úgyis kapunk valami hírt.
-
Ott rontották el, amikor Brian Fargo -t elhajtották a rákba.
Amióta ő nincs, kaptunk egy harmatos Bard's Tale remake -et oszt' annyi.
Viszont készül a Wasteland remake -je is, ez viszont nagy rajság. -
haxoror #331 Interplay oldaláról:
"We do not currently internally develop new products."
"We seek to publish or license out interactive entertainment software titles..."
Na ennyit az Interplay-ről, nem véletlen hogy a fórumuk "Coming Soon"... -
Nem a teljes Fallout frencsájzot adák el a Bethnek, hanem csak a jogot, hogy felhasználhassák a nevet, meg ami vele jár. Amit emítettek készülő játék az 100%, hogy a Bethesda általá fejlesztett változat. -
nem adta L az egész jogot tudtommal.. -
Vagy az Interplay itt a Fallout MMORPG-re gondolt? Mert azt nem adták el. -
Na, meglestem az NMA honlapját és meglepődtem egy csöppet.
Egy csapat csinál egy cRPG-t amiben voltak Fallout elemek is. Ennek kapcsán írtak az Interplaynek egy levelet, miszerint milyen jogok is vonatkoznak most a cuccra.
A válasz angolul (azé, mer most nemtom hogy jól olvastam-e nagy meglepődésemben vagy mi):
Interplay´s reply reads as follows:
"Well, we are currently developing a sequel to Fallout and feel that additional products based on the franchise could damage it because we won't have sufficient resources to review and approve the concept and design and such. I'll check further and get back to you if management decides otherwise, but you cannot use the Fallout contents or name at this time."
Most akkor az interplay nem adta el az egész jogot a Bethesdának? Vagy közösen csinálják?
Interplay -
Shadow_THH #326 egyébként meg minimális a valószinüsége hogy olyan lesz mint amit vár az ember ugyhogy nem is kell meglepődni -
Shadow_THH #325 nem -
Vagy esetleg azé, mer eccer csak megbukik a Bethesda féle FO3 vagy esetleg a srácok hirtelen kidobják a cuccot free-ként VanBuren név alatt:) -
Shadow_THH #323 nem baj ha nem körökre osztott -> tactics vége felé
nézet váltás -> nem feltétlenül baj ha nem izometrikus, bár én nem örülnék egy first vagy third personnak. Átláthatatlan lenne az egész.
hogy miért küldenek képeket folyamatosan a népnek? annyi elvetemült rajongó van a világon, muszáj őket kicsit lenyugtatni :) komolyan annyi durva fan oldal van a neten, pl a nma ahol majdnem minden nap van új hír még ma is közél 10 év után.
-
A képeket nézve eléggé hajaznak a Tacticsra.
Szerintem elkészült volna időre az FO3, csak a srácokat elpakolgatták a BG2 kiegre, az IWD-re meg ezekre. Őszntén szólva az IWD-t még el is tudnám felejteni, ha lenne helyette FO3... -
igen én is olvastam hogy megvan neki a fiókban az egész....
kár hogy nem jelentetheti meg:(((
egyebként a nézethez már én is hozzánőttem:( -
Ja, az NWN-ben is körökre osztott a harc. De úgyis lesz benne vsz olyan opció mint a FT-ben. Ott is ki lehetett kapcsolni a körökre osztást.
Azért nekem az izometrikus graf nagyon a szívemhez nőtt.
A Vault 69 az télleg jó:)
Egyébként érdekes, hogy miért közölnek képeket a már leállított projektről folyamatosan. Talán csak nem tudnak valamit, hogy milyen lesz a Bethesdáé, és ezzel akarnak vmit elérni, pl fejlesszenek egy másik Falloutot.
Amúgy a fickónak aki kitalálat az egészet megvan az egész FO3 dokumentáció, csak ugye az interplay nem adta el neki a jogokat.
Érdekes lesz majd ha meglátjuk belőle az első képeket. -
mondjuk engem annyira nem zavar, ha nem izometrikus, sztem Oblivion-szerü grafikával elég hangulatossan meglehetne csinálni..
hát a körökre osztott harc..ez mindig érdekes része a dolgoknak.. mondjuk megoldható jól is, pl NWN-ban is láccólag folyamatos... -
Ide is beírom, mielőtt nagyon belelovalnátok magatokat a fikahadjáratba:
"Akkor talán emeljük ki a lényeget, mielőtt megindul a fikalavina:a projekt előmunkálatai ugyanis az Oblivion megjelenése (március 24.) után kezdődtek, s az idei E3 után vágtak bele a fejlesztésbe.
Magyarán örülhetünk ha közelítenek az alfához, ez aztán tényleg tükrözi, hogy mit várhatunk a fullban. De a koronát a következő dolog teszi fel az egészre:...neten cirkuláló pletykák...
Tegye fel a kezét, aki a "neten cirkuláló pletykákat" megbízható hírforrásnak tekinti. Majd akkor kellene elkezdeni temetni az egészet, ha hivatalosan is bejelentik ezeket. Addig pedig marad a várólistán." -
A PC Gamer készített egy mini interjút a Bethesda PR fejesével, Pete Hines-szal a készülő Fallout 3 projektről. Még legalább másfél évig hiába hivogatjuk Dogmeat-et, a projekt előmunkálatai ugyanis az Oblivion megjelenése (március 24.) után kezdődtek, s az idei E3 után vágtak bele a fejlesztésbe.
A neten cirkuláló pletykák szerint a harc nem lesz körökre osztott és az izometrikus nézőpontnak is búcsút inthetünk.
most olvastam hardwired
há basszák meg ha olyanra csinálják mint az oblivion!!!miaz hogy nem körökre osztott????és mi az a nézőpont csere? -
haxoror #316 Nem hogy nem állt rosszul hanem már béta közeli volt amikor az a seggarc mexikói takony leállította fejlesztést, kirúgta a BIS-es srácokat és konzolra kezdett Falloutot fejleszteni ami természetesen full bukás lett de hát ez van, a többit nem írom le mert akkor banolnak rasszizmusért :P -
mondjuk annyira nem zavar..vmikor Baldur 1 után jáccottam a Fallout 2-vel és a BG 2 környékén az 1gyel, mégse zavart.. -
de-de. szerintem már akkor csúnyább volt mint bármelyik fallout rész. :) -
hát ha valamit, mondjuk Brian Fargo-t átvehették volna :)
és morci leszek,ha nem "War. War never changes."-szel fog kezdődni -
Shadow_THH #312 ja megtaláltam már az infókat igazatok volt a bethesda át vette és ujra kezdte az egészet az elejéről
egyébként nagyon sok screenshot volt szóval az első sem állt túl rosszul