19179
  • Kraptor
    Ne feledd, hogy ez 2002-2003-as anyag. Mondjuk szerintem megújulás nem annyira jó, mert az már inkább egy új játék legyen.
  • Shiwo
  • Isegrim

Hát, akkor ez ennyi volt gondolom a részükről. Valahogy azért nem sajnálom, megmondom őszintén a BI féle F3 techdemót kipróbálva inább a róka és az ő bőre volt az érzés.. szerintem nem ártana egy kis megújulás neki, tudom ezért meg fognak kövezni a Fallout fanok mint eretneket, de néha nem árt egy kis fejlődés.
  • Kraptor
    Mindegy nem láttam, hogy volt linkelve cska az nma oldala de nem ebben a témában:)

Kipróbáltam és szerintem hangulatos játék lehetett volna belölle:(:(
  • Shiwo
    nem egészen..ezt még valamikor réges régen kezdte fejleszteni a Fallout-gémek atyja, mikor a Black Isle még egyben volt...csak időközben az interplay becsődölt, meg a BI is, így a játék maaradt félig összehegesztve..elvileg beakarták fejezni és megakarta szerezni VB a jogokat az interplaytől, de végül a Bethesda többet perkált..
  • Shiwo
    az is a demo...a video a #408-ban volt linkelve..
  • Isegrim

Ha jól értem ez valami párhuzamos Fallout feljlesztés, ami végül nem fog megjelenni, helyette lesz a Bethesda féle, ES4:O motorra épülő fallout...?
  • Szabi86
    Na és milyen? Letöltötte már valaki??
  • Kraptor
    De ez nem a videó hanem maga a demo amivel játszani is tudsz:):)
  • Shiwo
    kettővel elötted...
  • Kraptor
    Van Buren tech demo
  • Kraptor
    Pöcsök ezt csekkoljátok:

Van Buren (kinyírt F3 Black Isle project tech demo)

http://www.nma-fallout.com/forum/viewtopic.php?t=35970

• haxoror
    http://fallout.bethsoft.com/
  • Shadow_THH
    linkt plz
  • haxoror
    Nekem a Conan a barbár film jutott eszembe a zenéről!
  • EndreMan
    Csekkoltátok a hivatalos oldalt?
    1 hónap és itt a teaser!!

A kép szerintem egész jó és a zene is tetszik,persze nem főcímnek,de egy csatához,akcióhoz szerintem nagyon jó!
  • Randal
    Most hogy mondod:D
    De azt azért írtam,mert azon nem kellett gondolkodnom annyira alap:D

Térkép meg fellelhető az nma-fallout.com-on.
  • bigfoot
    2003as felfüggesztés
  • bigfoot
    Fallout Tactics ra emlékeztet!
    rip...:((
  • Seth
    nem hinném hogy sokkal jobban nézett volna ki akkoriban mikorra tervezték a megjelenést
  • haxoror
    Mivel alfa volt még csak az egész...
  • Seth
    ezdejó hogy nem jött ki ilyen formában. Gyenge steril 3d, sehol az a lepukkant hangulat ami 1-2 ben volt
  • Shiwo
    rip
  • Alwares
    Szeritnem ezt lessétek meg: http://gamestar.hu/kommentek.php?sid=27593
    A Black Isle régi F3-as projektjéről egy videó...
  • Csoder
    Jaja az frankó, meg a háborús is, mert olyan sok kis mütyűr van a sisakján. :)
  • haxoror
    Szerintem ez a legjobb!
  • feamatar
    BoS páncél a legjobbb foreva :D
  • Sadun Tryst
    engem mindig madárra emlékeztet. a páncél "szájrésze" egy rohadt csőrre emlékeztet :D
    tacticban még csúnyább volt cg. a vázlatokon viszont ott volt a legjobb :)
    [URL=http://www.fallout3.phx.pl/obrazki/render/ft_power%20armor02.JPG]igaz ez is kicsit "madaras", de az artwork szerintem nagyon durván néz ki[/URL]
  • Wanax
    A Fallout 2-s power armor az engem mindis is egy patkány fejre emlékeztetett :) vagy csak lehet hogy már túl futurisztikus? Az első az valahogy jobban néz ki, szerintem...
  • Shiwo
    ez a verzió volt a háborúban... ezt a verziót utána fejlesztette ki elvileg az Enclave..
    meg van az utóbbira hasonlító keleti BoS páncél
  • Esrohnoil
    Szerintem előzménynek poén lenne. :)
    V. nem tetszik az ötlet? :D

A power armor meg gondolom már ki volt fejlesztve mikor a háború dúlt.
    A tactics-ban nekem az óriás csótány tetszett (a legnagyobb persze), meg az, amikor atomtöltettel nyomták be a bunker kapuját. :D
  • Shiwo
    énsem hinném, hogy a háború elött játszódna..a szuper mutkók meg a power armoros ürgék (főleg a 2. verzió) kihagyhatatlanok...jaés persze a deathclawok...amúgy kiv. vok, hogy azok milyenek lesznek...inkább fallout 1-2 vagy a tactics féle kis szőrös alverzió..mondjuk eleinte az fura volt, de a végére megszoktam azt is...
  • haxoror
    Posztapokaliptikus játék az atomcsapások előtt?
  • Esrohnoil
    Hmm... térképet hol láttál? Erről lemaradtam. :D
  • Esrohnoil
    Hajaj. :D

Tényleg, a történetéről lehet tudni vmit?
    Én el tudnám azt is képzelni, ha pont a háború idején, az atomcsapás előtt játszódna, amikor már zavaros és reményteli a helyzet, és te döntenéd el h. milyen szálon alakítod a történetet. (pl. megpróbálod megakadályozni a katasztrófát, v. pont az lenne a cél, h. valahogy a végén bejuthass egy menedékhelyre, ahol átvészelheted a rossz időket (ennél az utolsónál poén vége lenne, mert az egyén részéről sikeres, ha bejutsz, de a záró képsorok meg az atomcsapásokat mutatnák. :D ).)
  • Esrohnoil
    "First person RPG-ből nekem végülis csak a Deus Ex tetsztett (legyen most RPG), a Morro és az Arx Fatalis."

Na szép, látom a Gothicot meg sem említed, pedig mekkora lelkesedéssel álltunk neki fordítani. :D
  • Sadun Tryst
    igaz.
    de azért az is fallout volt, még ha elég gyengécske is.
    és ha úgy vesszük az első 2 részben is elég epikusak voltak az események, még ha nem is a világot mentettük meg, a partszakasznak viszont elég jelentős részét. :)

a moddolhatóságtól én is sokat várok. remélem legalább annyi cucc majd kijön hozzá mint anno morrohoz vagy az oblivionhoz.
  • Randal
    Na meg a tactics az nem igazán Fallout. jó, jó, egy újabb adalékot ad hozzá, de Fallouthoz nagyon köze nincs, csak az a cumó van ráhúzva.
    Amit én pl. a Van Burenből láttam képeket ill. dokumentumokat/ térképet, azok eléggé meggyőzőek voltak és ár maga a térképen lévő helyszínek is sok érdekességgel kecsegtettek.

Végülis ami számomra jó lenne és amihez a Bethesda nagyon ért az egyrészt a világ nagysága és a sok-sok érdekes küldetés (itt inkább a Morrot veszem alapul, mert azt ismerem) és a moddolhatóság.
    Ha pl. pályákat úgy lehetne a világhoz adni mint a Morroban, csak mondjuk nem zárt területhatárra, na, az marha jó lenne.
  • Shiwo
    a tactisben igen, de ott aza alapfelálás az volt, hogy a BoS tagja voltál..akik alapvetően jó fiúk...azért az alap Fallout-okat rosszfiúként is végiglehetett tolni..
  • Sadun Tryst
    az is igaz :)

meg remélem amit ez a kis közvéleménykutatás mutat, nagyon nem lesz másabb a játék. mármint még ha lesz is más nézet, mint az izometrikus, legalább lehessen váltogatni...

a történetet meg leszarom h milyen stílusú, lényeg h emlékezetes legyen és izgalmas és illeszkedjen a fallout világába. :)
    mondjuk ide egy kicsit megjegyezném, hogy azért eddig is elég epikus volt a történet. főleg a tactics-ben.