19179
  • Shiwo
    jól...mert a gatling laser energia-fegyver, ha minden igaz...
  • Sadun Tryst
    egyértelműen az impulse rifle a legjobb energia fegyver a játékban. de ha a big guns-okat nézzük akkor ott a vindicator volt a legerősebb ha jól emlékszem. :)
    Vindicator
  • Shiwo
    miért ? akkor nem csak hangulat elem lenne a leguana-in-a-stick, a pie, meg a többi "nyalánkság" :)
  • Shiwo
    hmm..akkor csak én nyomultam impulzus és plazmafegyverekkel ? o.O
  • Shiwo
    ott is csak 2 között lehetett választani..egy vállasabb, meg egy gernyóbb..de simán lehettél félszerzet varázsló, 8as erővel és tagbaszakadt alkattal, míg 18as erejü girnyó barbár is..
  • ramolito
    hehe télleg az a Guass rifle volt a legjobb fegyver?
    én azt hittem az ami New Caalifornia Republic ban volt mindjárt a bejáratnál a katonáknál valami machinegun azt hiszem 223fmj golyók mentek bele mert én arra a fegyverre gyúrtam az elejétol az emberemet
    nagyon bírtam mikor kozelmentem egy elenfélhez és megsoroztam dejól nézett ki hú azok a szép idók ja meg azt hiszem volt egy jó kis trukk hogy lehetett mindenféle cheat nélkul megszerezni a feketepáncélt azt a powerarmort na azzal aztán mikor elér az ember egy bizonyos szintet talán 8as vagy tobb de nem tudom biztosan na mindegy ha elérte a megfelelo szintet el kellett menni Sanfranciscoba és ott a Brotherhood of Steel tagtól fol kellett venni azt a kuldetést hogy meg kell szerezni a terveket azokról a repulo izékrol...
  • Randal
    Azért asszem az NWN-ben viszonylag jól meg lehetett oldani.
    És tényleg van benne valami amit mondasz, mert az össze kari izmos vékony volt vagy hasonló, de pl. nem indíthattál pufók varázslót vagy 2 méter magas harcost.
    De szerintem oylan szintű megoldás mint a GTA:SA-ban van, az felesleges lenne. Túl gyors. És akkor meg átmenne a karakter mégjobban tamagocsiba, hisz ha nem eteted akkor soványodik, szal folyamatosan tápoztatni kellene.
  • dezsiszabi
    hát ha már izmosodás, akkor ne a gyúrás határozza meg a kari kinézetét, hanem a tulajdonságai. tehát, ha rakok +1-et erőre, akkor legyen izmosabb pl.

egyébként sztem nem nagyon hiényzik ez nekünk :)
  • Shiwo
    azt nem mondtam, hogy mindent vegyenek át, de én a legtöbb rpg-ből mindig is hiányoltam a karihoz passzoló alkatot..
  • haxoror
    A Fable-ban is megcsinálták már ezt, minél jobban rágyúrtál az életerőre annál nagyobb darab lett a karakter, tényleg jópofa megoldás :)
  • haxoror
    Ettől függetlenül totál kilóg smal arms sorból, egy törzsi gekkóvadász vérprofi szinten lövöldözhet a pipe rifle-al és azt a tudását nyilván kamatoztatni is tudja majd ha egy hasonló elven működő sniper kerül a kezébe viszont csak hülyén fog kibámulni a fejéből amikor a betárazott Gauss nem csinál semmit mert nem tud rájönni hogy az interfészen melyik gombokkal kell feltölteni az indukciós tekercseket.

(btw a plasma lövedéke nem energia hanem szuperhevített anyag szal ugyanott vagyunk mint a gaussnál)
  • Shadow_THH
    flém szagot érzek
  • Randal
    Ja, és a Végén a GTA-k lesznek az RPG-k mi?
  • Sadun Tryst
    nem annyira rossz. de már láttunk sokkal jobbat is. szóval kapják össze magukat :)
  • Sadun Tryst
    hja. ez igaz.
    mikor kijött a morrowind és az oblivion, az első modok mindig karakter újratextúrázások voltak. szebb arcok, testek, hajak, stb... :/
    reméljük itt nem lesz ezzel baj
  • Shiwo
    én speciel bírnám, ha olyasmi lenne mint GTA:SA-ban, hogy kilehet gyúrni a karit, ellehet hízni, stb... pl. tök kira lenne, ha kigyurom a karit, akkor kapna +1 bónuszt erőre..elhízva szívóságra, míg gírnyón mozgékonyságra..
  • Kraptor
    Még abban is reménykedjünk, hogy az art az jobbra fog sikeredni mint Olbivionban. Nem tudom, hogy ez direkt ilyen stílust akarnak a művészek, de a karakterek hót rondák és aránytalanok Oblivionba. Nem azt mondom, hogy jól szépek legyenek de jól nézzenek ki.
  • Shiwo
    csakhogy maga a sebzése golyó-alapú, míg lézernél, plazmánál energia
  • Randal
    Talán erre gondoltak a Bethesdások mikor azt mondták Fo1 stílusú gammát készítenek.
    Remélem a fokozatosság meglesz, de azt is remélem, hogy nem annyira durván, hogy a legvégén kapsz egy nagyon jó fegyvert.
  • haxoror
    Idióta karaktermozgásra talán a The Fall a legjobb példa, az Oblivion karaktereivel nekem nem volt semmi bajom.
  • haxoror
    Dehogynem energia alapú, minden ami lőporral működik kémiai energiát használ a Gauss viszont elektromágneses térrel gyorsítja a lövedéket aminek a működéséhez elektromos áram kell, ugyan úgy mint az összes többi energiafegyverhez :P

Másrészről meg a játékmenet szempontjából is béna a FO2-es felállás hogy a Gauss a small arms-ban van mert így az energiafegyverek és a hozzájuk tartozó szkill értelmét vesztik, a hagyományos fegyverekkel simán ki lehet húzni a Gauss megjelenéséig (és a Gauss a LEGJOBB fegyver a játékban) szal mi értelme van az energifegyvereknek?
    Így semmi, kezdéstől a végjátékig small arms FTW...

FO1-ben még megvolt a fokozatosság, a játékos eleinte csak small armhoz jutott hozzá ezért megérte a hozzátartozó szkillt fejleszteni a legjobb small arm a sniper rifle volt.
    Ha valaki viszont ennél is ütősebbet akart akkor később(!) elkezdett az energiafegyverekkel is foglalkozni mert a turbo-plasma volt a legjobb fegyver a játékban.
  • Sadun Tryst
    én 2 dologtól tartok.
    1ik, hogy nem izometrikus nézet lesz (felőlem lehessen zoomolni, forgatni a kameraállást, mint NWN-ban, de a lényeg h ne fps és tps legyen)
    másik, hogy a karakterek mozgása hasonló lesz, mint ami az oblivionban volt. valljuk be nem a legjobb. sőt, kicsit esetlen. igaz a shivering isle-ben egy kicsit jobb lett, de akkor is. remélem nem csak 1 fallout modot kapunk az oblivionra...
  • Randal
    Akkor a Fallout nem a te játékod. És remélem nem is lesz, már bocsi:D
  • Shiwo
    miért kerülne át ? nem energia alapú, golyót lő ki..
  • haxoror
    Remélem a Gauss rifle végre átkerül az energiafegyverekhez...
  • SötétBarom
    Én fps párti vagyok... Ha pedig nem FPS, akkor legyen kézzel rajzolt kalandjáték ;DDDD
  • dezsiszabi
    nagyon remélem, hogy nem :D
    (egyébként ezúton szeretném megjegyezni, hogy a morrowind jobb, mint az oblivion :D)
  • Randal
    Fúúú, lehet itt is lesznek újratermelődő Cliff Racerek?:D:D:D
  • dezsiszabi
    ja most így visszaolvasva van benne némi hiba :D
    mindegy... gyorsan próbáltam begépelni.
  • Randal
    Tudod az ember azért ragaszkodik bizonyos dolgokhoz, mert talán JÓL BEVÁLT.
    Meg a Fallout izometrikus nézet nélkül még elképzelhetetlen. De majd a Bethesda teaseréből úgyis kiderül. Remélem azért gépspecifikációt is írnak, hogy pl Core2Duo, 4GB ram, 2GB videókártya mem, 20GB a vinyón, stb. stb.
  • dezsiszabi
    nagyon remélem, hogy nem szúrják el a bethesdas arcok, mert nagy balhé lesz :)
    egyébként sztem az izometrikus nézetnek búcsút mondhatunk (oblivion engine miatt... bár ki tudja)
    ami nem maradhat ki:
    -Ron Perlman war never changes mondata és narrálása
    -power armor
    -turn based könyörgöm
    -vaultok minden mennyiségben
    -gauss rifle (majdnem elmorzsoltam egy könnycseppet a szemem sarkában, amikor megláttam, hogy a S.T.A.L.K.E.R.-ben megszereztem. bár ott gauss gun volt a neve. de az utalás így is egyértelmű :))
    -S.P.E.C.I.A.L. rendszert szépen békénhagyni és meghagyni :) ő köszöni szépen nagyon jól van. ami bevált azt nem kell cserélni
    -special encounters :D (isteni monty python easter egg :D)
    -PIPBoy 2000 (no comment)
    -Nuka Cola :D:D
    etc etc

a végtelenségig lehetne sorolni. az a baj, hogy a megrögzött rajongók (mint én) ugyanazt akarják látni, mint az eddigiek, ami jó is meg nem is. a bethesda pedig ki fog szedni és bele fog tenni apróságokat a saját szájíze szerint. na de ki tudja, majd meglátjuk ;)
    (ja várjuk a videot nagyon :D)
  • Csoder
    Me' az jobban tetszik, ha bámészkodni akarnék 2 méteres skorpiókban elővennék egy horrorjátékot...
  • Randal
    A Bethsoft honlapján van egy olyan részleg, hogy mit akarzs a Teaserben látni ami kb 1 hónap múlva jön. Jópár emberrle együtt jómagam is bepostoltam a Ron Pearlmant az idézettel.

Shiwo: Ha olyan nagy rajongók lennének a Bethesdánál, akkor ahgyták volna, hogy a Troika vegye meg a licenszt. Vagy legalábbis az eredeti készítők is benne lennének a csapatban.
    Ennyire nagy Fallout rajongók. Megvan a saját ötletük és azt akarják megcsinálni. Megszereztek egy nagy nevet és azzal próbálnak mégtöbb lóvét készíteni.
  • Sadun Tryst
    nah ha őt lecserélik akkor lesz csak igazán lázongás meg nylívános kövezés jehova nevében :)
  • SötétBarom
    Elvileg ő "never changes" szóval...
  • Shiwo
    ha olyan nagy rajongók vannak a bethesdánál, mint amennyire állítják..
    meg sose tudni.. a HL engine-jét is tök ingyen odaadták a troikának, csak azért, mert a HL készítői nagy Fallout-fanok és a troika emberei készítették a Falloutot, mielött troikások lettek...

apropó..sztetek ismét Ron Perlman lesz a narrátor ?
  • Randal
    Belelóg a kezed a bilibe:D
    Láttál te olyat, hogy valaki megvesz egy licenszelt játékot és aztán hagyja más fejlesztőknek megcsinálni az ő verziójukat?
    Max talán fejlesztgetni fogják, de kétlem, mert akkor a Bethesda bepereli azokat akik hozzányúlnak ehhez a techdemóhoz.
  • SötétBarom
    A legjobb az lenne, ha olyan lenne, mint amilyennek a stalker indult.. Túlélés, evés/alvás, járművek, amik ha peched van szétesnek a wasteland közepén..Plusz nekem jólesne, ha meg lehetne látogatni a régi helyszínek közül néhányat.. (pl 13, vagy a falu..)

Az izometrikus nézetet meg szerintem el kellene felejteni minél előbb.. Nem értem mé' ragaszkodik hozzá mindenki ennyire.. Egy másfél méteres radscorpion sztem sokkal meggyőzőbb szemtől szemben, mint 6 hexre tőlem balra..
  • Shiwo
    reménykedjünk abba, hogy a Fallout 3 megjelenése után VB-ék kapnak jogot arra, hogy kiadják az ő Falloutjukat..az agyatlan grafmániások örülhetnek a Bethesdás csili-vilinek, melynek tán tartalma is lesz, mi meg hard-core Fallout-fanok elleszünk az "eredeti feelinges, megkopott VB verzióval :)
  • Kraptor
    MEg ugye volt a Falloutnak egy olyan feelingje amit nem sok más játék tudodd elérni és Van Burenben megvolt ez a feeling ugyanúgy. Elnézve Bethesda honlapját a zenével és a shottal szerintem ők nem erre a Falloutos feelingre mennek (aka 1960-as Amerika:):))