19179
  • Sadun Tryst
    ezzel 100%ig ki is tudnék egyezni. sőt! :)
  • Randal
    Csak hozza. Bár egy felülnézetes, forgathatós-zoomolhatós nézetnek elsősorban jobban örülnék.
    Esetleg egy KotOR féle Fallout. Valszeg hasonló lesz Obli motorral.
  • Ron Ragm
    Személy szerint amíg tutdják hozni a hagulatot és az összetettséget (Morrowind/Oblivion erre kiváló példa, bár a második gyengélkedése az elsőhöz képest hagynak valami kételyt) addig nem zavar hogy milyen nézet lesz.
  • Randal
    Érdemes megnézni a Fallout fórumban kitett szavazásokat. Érdekes dolgokat akarnak megtudni a srácok. Nagyon érdekes lesz.
  • Randal
    Valamennyire én is félek, hogy nem az lesz ami. Bethesdáék titkolózása, a saját útjukon járás, a régi fejlesztők kihagyása. Engem nem érdekelnek a mai high-tech dolgok, se a többi.
    Én a Falloutot Fallout stílusban akarom játszani.
    De lehet hogy Bethesdáék tényleg nagyot alkotnának egy FP/TP nézettel.
    Meglátjuk.

Viszont az NMA-sokat tényleg enm értem, hogy miért fikáznak állandóan. Eddig bírtam őket, de mostmár... Ez az állandó basztatásuk már idegesítő.
  • Ron Ragm
    Amúgy nekem annyira tetszenek ezek az emberek akik már szarozzák a játékot amikor még meg sem jelent, sőt szinte semmit nem tudni róla - aztán ha megjelenik persze egyből rávágják hogy szar, merthát mége mondhatnak maguknak ellent.
  • Randal
    Én úgy vettem észre, hogy a képeken a 3-as és 2-es számon kívül mintha más is lenne.
    A Capitoliumos képen mintha sok helyen olyan foltos lenne a kép, mint ami a 2-es számot is ábrázolja.
    Az előző képen pedig jobb oldalt ott a sziklák és fák között mintha lenne valami. És a középen lévő fák vagy mik is oylan átlátszóak.
    Vagy csak én nem látok rendesen?
  • Sadun Tryst
    és remélem ez a hangulat meg is lesz a játékban amit a képek árasztanak. :)
  • Shadow_THH
    deszép ;_;
  • haxoror
    28 btw új kép!
  • Shadow_THH
    hány nap még? D:
  • feamatar
    őszintén szólva eddig meglehetősen 2ds megjelenítés ellen voltam; de most jobban belemerülve a témába(ismerkedve direct xel) illetve találkozva az Alien Shooter nevezetű gámával; rá kellett jönnöm hogy milyen durva izometrikus gámákat lehetne összehozni...
    már egy ideje hogy 2D vagy 3D; a motort úgy kéne használni mint a Company of Heroes/Warhammer 40k esetében. És azzal egyrészt megfelelő szögből classic FallOut hatás érhető el; h a karakterhez rögzítik a kamerát akkor tökéletes; és így minden megvalósítható; remélem ilyesmi megoldást választanak; s nem sima TPSt; legrosszabb esetben FPS nézetetet;
    vagy olyasmi módon is lehetne mint a Bioware játékoknál; bár a NEverwinter Nights sztem mind grafikailag mind szrotiját tekintve elég gyenge eresztés lett; de a Kotorféle grafikai megvalósítás(itt most kamerakezelésre gondolok; mert egyébként sokminden nem illik a FallOuthoz) elég használható lenne a játékban
  • Sadun Tryst
    nah így már jobban rémlik. :)
  • Randal
    Ahh, kösz a segítséget:D

Zsolo007: Azért szerintem a karakterek csak változtak volna. Hasonlítsd össze a Tactics-szal. Minimum azt a szintet el kellett volna a végkifejletig érnie.
    A Skillelrendezés nem biztos hogy gázos, ha megfigyelted még a körönként használható akciópont is rengeteg volt. Ez vagy nem SPECIAL rendszer volt, vagy valamit azóta ügyködtek rajta.
  • SuperCharger
    X-et tartsd lenyomva, úgy lehet kamerát forgatni.

Legjobb stukker márpedig a Red Ryder BB Gun! Army Depot-ban körönként 1-2 szupermutáns térdel tõle. (szemre célozva)
  • Zsolo007
    Nemhiszem, hogy a modellek több polit kaptak volna, nemhiszem, hogy a textúrák sokkal jobbak lettek volna. Arról nem is beszélve, hogy ezen a ponton még fogalmuk sem volt a fejlesztőknek arról, hogyan is lehetne megoldani a falloutban szokásos halálanimokat. (NMA-as interjúban van)

Amennyire tudom ez lett volna a végeleges skill elrendezés...

Persze az is lehet, hogy bethesda jövőbeli alkotásához képest ez egy nagyszerű játék lett volna :).

Nem tudom meg tundék e barátkozni egy FPS nézettel.... (nem valószínű)
  • Randal
    Végülis ez egy Techdemo volt, szal lehet, hogy változtattak volna képzettségrendszeren. A graf meg a demo jellegből kifolyóan volt béna.
    A nagyítás az nekem tetszett, csak az nem, hogy a kamerát nem lehetett forgatni. Az még jó lett volna.
  • Zsolo007
    Hát nekem nem tetszett. Grafikailag jó volt, megtartotta az izomerikus nézetet...viszont így minek a 3d? 2d-ben sokkal szebben meg lehet csinálni (lásd tactics). A skillegybevonások sem jöttek be. Szerintem tök gáz, hogy a weapon skillek egybekerültek....így könnyű átállni ha jobb fegyvert talál az ember...
  • Randal
    Lentebb szövegeltünk róla.
    De egyébként már készítik. Eddig egy kisebb team ügyködött rajta, most, hogy vége az oblivionnak, mindenki rászállt. Teaser meg olyan 30 napon belül várható.

Plusz: Megnéztem a BIS féle Fallout 3 Techdemót.
    Mit mondjak, erősen hozta a Fallout hangulatot és érezni lehetett, hogyha ez kész lett volna, akkor egy jó játékot kapunk.
    És ezt úgy mondom, hogy a Menedékbe be se tudtam lépni mivel kifagyott!
  • Voltan
    Egyébként tudja valaki, hogy hol tart a Fallout 3?
  • haxoror
  • haxoror
  • Csoder
    Asszem Klamathban vagy hol lehetett lopni a kölköktől.
  • haxoror
    Benne volt a 2-ben is, valamelyik random encounter-nél lehetett összeszedni ha jól emlékszem
  • Randal
    Gomene:D

Esetleg fallout2.ini.hu-n megtalálod az alien blastert.
    Az NMA oldalán pedig egy kis szövegelés van összeszedve a Fallout 3 készítőitől, pl. hogy honnan merítettek inspirációt, hol dolgoztak eddig, stb. stb.

Érdekes, hogy majdnem mindegyik vagy az Oblivion végén kapcsolódott be, vagy teljesen kezdő.
  • Sadun Tryst
    hm, tényleg xD
    arról a pisztolyról teljesen meg is feledkeztem... :/
    az alien blasterről meg még nem is hallottam O_o
  • Shiwo
    meg asszem csak az 1iben lehetett megtalálni...legalábbis a kettőben nem találtam meg..
  • haxoror
    Pisztolyból a Gauss volt a legerősebb, energiapisztolyból meg az Alien Blaster (viszont csak 10-es lőtávja volt )
  • Sadun Tryst
    impulse annál jóval erősebb puska volt.

pisztolyokban meg a solar pistol volt a legerősebb. (spec. encounterben lehetett összeszedni) attól meg a .223 pistol a legerősebb. az energia pisztolyok meg messze nem voltak olyan erősek sajna, mint lehettek volna. :/ nem is emléxem, h valamikor is használtam volna energnia pisztolyt a játékban...
  • Voltan
    Meg az a kis energiapisztoly, amit a lezuhant UFO-nál lehetett találni.
  • Voltan
    Én nem használtam ilyen nagy mordályokat. Volt egy lézer-sniper, az volt a kedvencem.
  • Szid
    upgredes plazma volt a legjobb, amit Algernon szerelt meg Renoban
  • SötétBarom
    Ezt személyes sértésnek vettem.
  • Csoder
    Bozar!! Erősebb, és messzebbre is lő. :)
    Vindicator annyiban jobb, hogy nagyobb sorozatot tud produkálni.
  • bigfoot
    bozar the best:))
  • lerboy
    Még egy szavazat a bozarra :))
  • Sadun Tryst
    mármint arra gondoltam h big gun vagy energy weapon :)
    tudom h melyik fegyver :)
  • Shiwo

ez..

• Sadun Tryst
    a bozar is tényleg erős fegyver, de tapasztalataim szerint a vindicator erősebb. legalábbis én többet szívtam miatta...

a gatling laser meg fingom sincs mi :D
    sose használtam. mindig small arms aztán energia fegyverek. de ha emlékeim nem csalnak, annyira nem volt durva fegyver, csak közelről.
  • Lilithn
    Szerintem meg a bozar.