19179
-
#511 ezzel 100%ig ki is tudnék egyezni. sőt! :) -
#510 Csak hozza. Bár egy felülnézetes, forgathatós-zoomolhatós nézetnek elsősorban jobban örülnék.
Esetleg egy KotOR féle Fallout. Valszeg hasonló lesz Obli motorral.
-
#509 Személy szerint amíg tutdják hozni a hagulatot és az összetettséget (Morrowind/Oblivion erre kiváló példa, bár a második gyengélkedése az elsőhöz képest hagynak valami kételyt) addig nem zavar hogy milyen nézet lesz. -
#508 Érdemes megnézni a Fallout fórumban kitett szavazásokat. Érdekes dolgokat akarnak megtudni a srácok. Nagyon érdekes lesz. -
#507 Valamennyire én is félek, hogy nem az lesz ami. Bethesdáék titkolózása, a saját útjukon járás, a régi fejlesztők kihagyása. Engem nem érdekelnek a mai high-tech dolgok, se a többi.
Én a Falloutot Fallout stílusban akarom játszani.
De lehet hogy Bethesdáék tényleg nagyot alkotnának egy FP/TP nézettel.
Meglátjuk.
Viszont az NMA-sokat tényleg enm értem, hogy miért fikáznak állandóan. Eddig bírtam őket, de mostmár... Ez az állandó basztatásuk már idegesítő. -
#506 Amúgy nekem annyira tetszenek ezek az emberek akik már szarozzák a játékot amikor még meg sem jelent, sőt szinte semmit nem tudni róla - aztán ha megjelenik persze egyből rávágják hogy szar, merthát mége mondhatnak maguknak ellent. -
#505 Én úgy vettem észre, hogy a képeken a 3-as és 2-es számon kívül mintha más is lenne.
A Capitoliumos képen mintha sok helyen olyan foltos lenne a kép, mint ami a 2-es számot is ábrázolja.
Az előző képen pedig jobb oldalt ott a sziklák és fák között mintha lenne valami. És a középen lévő fák vagy mik is oylan átlátszóak.
Vagy csak én nem látok rendesen? -
#504 és remélem ez a hangulat meg is lesz a játékban amit a képek árasztanak. :) -
Shadow_THH #503 deszép ;_; -
haxoror #502 28 btw új kép! -
Shadow_THH #501 hány nap még? D: -
feamatar #500 őszintén szólva eddig meglehetősen 2ds megjelenítés ellen voltam; de most jobban belemerülve a témába(ismerkedve direct xel) illetve találkozva az Alien Shooter nevezetű gámával; rá kellett jönnöm hogy milyen durva izometrikus gámákat lehetne összehozni...
már egy ideje hogy 2D vagy 3D; a motort úgy kéne használni mint a Company of Heroes/Warhammer 40k esetében. És azzal egyrészt megfelelő szögből classic FallOut hatás érhető el; h a karakterhez rögzítik a kamerát akkor tökéletes; és így minden megvalósítható; remélem ilyesmi megoldást választanak; s nem sima TPSt; legrosszabb esetben FPS nézetetet;
vagy olyasmi módon is lehetne mint a Bioware játékoknál; bár a NEverwinter Nights sztem mind grafikailag mind szrotiját tekintve elég gyenge eresztés lett; de a Kotorféle grafikai megvalósítás(itt most kamerakezelésre gondolok; mert egyébként sokminden nem illik a FallOuthoz) elég használható lenne a játékban
-
#499 nah így már jobban rémlik. :) -
#498 Ahh, kösz a segítséget:D
Zsolo007: Azért szerintem a karakterek csak változtak volna. Hasonlítsd össze a Tactics-szal. Minimum azt a szintet el kellett volna a végkifejletig érnie.
A Skillelrendezés nem biztos hogy gázos, ha megfigyelted még a körönként használható akciópont is rengeteg volt. Ez vagy nem SPECIAL rendszer volt, vagy valamit azóta ügyködtek rajta. -
#497 X-et tartsd lenyomva, úgy lehet kamerát forgatni.
Legjobb stukker márpedig a Red Ryder BB Gun! Army Depot-ban körönként 1-2 szupermutáns térdel tõle. (szemre célozva) -
#496 Nemhiszem, hogy a modellek több polit kaptak volna, nemhiszem, hogy a textúrák sokkal jobbak lettek volna. Arról nem is beszélve, hogy ezen a ponton még fogalmuk sem volt a fejlesztőknek arról, hogyan is lehetne megoldani a falloutban szokásos halálanimokat. (NMA-as interjúban van)
Amennyire tudom ez lett volna a végeleges skill elrendezés...
Persze az is lehet, hogy bethesda jövőbeli alkotásához képest ez egy nagyszerű játék lett volna :).
Nem tudom meg tundék e barátkozni egy FPS nézettel.... (nem valószínű) -
#495 Végülis ez egy Techdemo volt, szal lehet, hogy változtattak volna képzettségrendszeren. A graf meg a demo jellegből kifolyóan volt béna.
A nagyítás az nekem tetszett, csak az nem, hogy a kamerát nem lehetett forgatni. Az még jó lett volna.
-
#494 Hát nekem nem tetszett. Grafikailag jó volt, megtartotta az izomerikus nézetet...viszont így minek a 3d? 2d-ben sokkal szebben meg lehet csinálni (lásd tactics). A skillegybevonások sem jöttek be. Szerintem tök gáz, hogy a weapon skillek egybekerültek....így könnyű átállni ha jobb fegyvert talál az ember... -
#493 Lentebb szövegeltünk róla.
De egyébként már készítik. Eddig egy kisebb team ügyködött rajta, most, hogy vége az oblivionnak, mindenki rászállt. Teaser meg olyan 30 napon belül várható.
Plusz: Megnéztem a BIS féle Fallout 3 Techdemót.
Mit mondjak, erősen hozta a Fallout hangulatot és érezni lehetett, hogyha ez kész lett volna, akkor egy jó játékot kapunk.
És ezt úgy mondom, hogy a Menedékbe be se tudtam lépni mivel kifagyott! -
#492 Egyébként tudja valaki, hogy hol tart a Fallout 3?
-
haxoror #491 -
haxoror #490 -
Csoder #489 Asszem Klamathban vagy hol lehetett lopni a kölköktől. -
haxoror #488 Benne volt a 2-ben is, valamelyik random encounter-nél lehetett összeszedni ha jól emlékszem -
#487 Gomene:D
Esetleg fallout2.ini.hu-n megtalálod az alien blastert.
Az NMA oldalán pedig egy kis szövegelés van összeszedve a Fallout 3 készítőitől, pl. hogy honnan merítettek inspirációt, hol dolgoztak eddig, stb. stb.
Érdekes, hogy majdnem mindegyik vagy az Oblivion végén kapcsolódott be, vagy teljesen kezdő.
-
#486 hm, tényleg xD
arról a pisztolyról teljesen meg is feledkeztem... :/
az alien blasterről meg még nem is hallottam O_o -
#485 meg asszem csak az 1iben lehetett megtalálni...legalábbis a kettőben nem találtam meg.. -
haxoror #484 Pisztolyból a Gauss volt a legerősebb, energiapisztolyból meg az Alien Blaster (viszont csak 10-es lőtávja volt ) -
#483 impulse annál jóval erősebb puska volt.
pisztolyokban meg a solar pistol volt a legerősebb. (spec. encounterben lehetett összeszedni) attól meg a .223 pistol a legerősebb. az energia pisztolyok meg messze nem voltak olyan erősek sajna, mint lehettek volna. :/ nem is emléxem, h valamikor is használtam volna energnia pisztolyt a játékban... -
#482 Meg az a kis energiapisztoly, amit a lezuhant UFO-nál lehetett találni. -
#481 Én nem használtam ilyen nagy mordályokat. Volt egy lézer-sniper, az volt a kedvencem. -
Szid #480 upgredes plazma volt a legjobb, amit Algernon szerelt meg Renoban -
#479 Ezt személyes sértésnek vettem. -
Csoder #478 Bozar!! Erősebb, és messzebbre is lő. :)
Vindicator annyiban jobb, hogy nagyobb sorozatot tud produkálni. -
#477 bozar the best:)) -
lerboy #476 Még egy szavazat a bozarra :)) -
#475 mármint arra gondoltam h big gun vagy energy weapon :)
tudom h melyik fegyver :) -
ez..
-
#473 a bozar is tényleg erős fegyver, de tapasztalataim szerint a vindicator erősebb. legalábbis én többet szívtam miatta...
a gatling laser meg fingom sincs mi :D
sose használtam. mindig small arms aztán energia fegyverek. de ha emlékeim nem csalnak, annyira nem volt durva fegyver, csak közelről. -
#472 Szerintem meg a bozar.