19179
-
#551 Érdekes, a zenére hiv. fórumon mindenki azt mondja (és én egyetértek velük), hogy túl "epic", nem falloutos.. -
#550 Nézzetek el az NMA oldalára és ott nézzétek végig a kép fórumát. Ott van benne, hogy mi a nagy bizbasz. Meg a többi cucc is. -
#549 :/
kár. én remélem h lehet majd lehet választani :) -
#548 :D Semmilyen hivatalos infó sincs... Csak PR volt eddig tudtommal -
#547 kérdés:
van arról valami info h lehet majd fajt választani a játék elején?
ghoul, mutáns ill. ember között? -
#546 -
#545 szerintem akár ez
is lehet, oldalnézetből, és kissé "feltupírozva" grafikailag.. -
#544 én a képek alapján jah és a zene,bizakodó vagyok:)) -
#543 Én most töltöttem el fél órát böngészve a hivatalos fórumot....
Az tuti, hogy nem power armor, alapvetően abban megegyeztek, hogy valamiféle metal armor. A főbb vélemények: super-mutáns, de valami új fajta, robot, egy üres páncél.
Ez a modern fegyveres dolog felmerült ott is... -
haxoror #542 Képből ítélve "valódi" fegyverek lesznek a játékban, mi lehet az az izé a négy faszi előtt?
Robot? power armor? -
#541 Jee... Paradise Falls. :)
Találó elnevezés egy szeméttelepnek. :D -
#540 új kép van a honlapon :) -
#539 oks köszi -
#538 Black Isle
teljesen új projectet kezdett a bethesda. -
#537 tényleg a black isle csődbe ment és ennyi?a benne dolgozó fejlesztők hova vándoroltak??
és a van burren project et vették át a bethesdanal vagy teljesene újat csinálnak? -
#536 a hajó arányaival semmi gond, csak alatta a kiszáradt meder nem elég mély..ha lejebb lenne egy fél centivel, akkor jó is lenne.. -
#535 egy 10 emeletes kb 22m... ez a hajó majdnem 2x akkora -
#534 ennek ha jól emlékszem 40 méteres a magassága... -
#533 de nem a szárazföldön :)
amúgy szerintem a hajó simán van ekkora a házakhoz képest. mert nézzétek meg a hidat ami ott van előtte nem sokkal. az jó arány. egy olyan anyahajó ami 70-90 repülőt tud tárolni azért nem kicsi... -
Shadow_THH #532 mér a második részben a hajó nem a város mellett volt?... -
#531 LOL, ekkora hülyét mint te vagy. -
Micsu #530 lol ennyi hülyét, ti azon vitatkoztok bazzeg hogy mi a fa** az a hajó a képen? jóhogynem arról vitáztok hogy a power armor milyen anyagból van bazzeg...:)
hallod haxoror: sztem ne játsz majd vele ha kijön mert a világnézeted összefogja rombolni a játék :D -
#529 Másrészről pedig állomásozhat ott, ahogy a fórumokon olvastam. Ráadásul ez a hely ami a képen van, elég közel van a Bethesda székházához, így elég jó rálátásuk lehet a dologra.
Másrészről viszont ezek a képek bemutathatják a játébkan előforduló helyszíneket.
-
haxoror #528 Egy olyan cunami ami annyit vizet megmozgat hogy egy ekkora hajót besodorjon a szárazföldre az az épületeket is laposra gyalulná és a hajót is összetörné. -
#527 Egy hidrogén bomba nem sodorhatta oda a vízzel együtt? -
#526 Ahogy azt is írták mások, hogy nem is igazán lehet meg, mivel részleteket nem látunk, az egész ilyen elmosott távoli kép. -
#525 Ja, erről is volt már tárgyalás. Hogy miért nem dőlt oldalra, miért van ott, miért ekkora a hajó stb. stb.
A hajó egyébként valóban marha nagy az épületekhez képest. Egyébként ha jól láttam, mintha jobb oldalról meg lenne támasztva és azért nem dől el.
MEg emlegették, hogy ezekben a képekben nincs meg az a '50-es években elképzelt jövőt árasztó hangulat mint a FO1-2-ben.
Hisz azokban legalább a képekben voltak hatalmas szobrok az épületeknél plusz a hasonló dolgok. -
#524 azt én is néztem, hogy érdekes a helye..mert ha megnézitek, hogy kb. mennyire "süllyed" normál esetben bele a vízbe, akkor mikor behajózott, a vízállásnak magasabban kellett lennie, mint a móló és a legtöbb ház bejárata..
szal max akkkor hihető a dolog, ha baromi nagy árvíz volt mielött jött a szárazság és ottragadt a teknő.. -
#523 Ezt tudom. Én arra értettem, hogy a játékban is alóban ez a hajó lesz-e, vagy csak ez alapján csináltak egy hajót.
Ahogy elnézem 3-4 naponta dobnak ki egy-egy új képet. Jó lenne ha egyszer nagyobba is megnézhetnénk. -
#522 Létező, a hivatalos fórumon lévők szerint az egy CV-59 Forrestal osztályú hordozó. wikipediás leírás (angolul) -
#521 Természetesen ha ez egy létező hajó lesz és nem egy kitalált:D -
#520 Ezt az NMA fórumán is kitárgyalták. ráadásul van egy srác aki belinkelt egy montázsolt képet az eredeti hajóról és az artworkről. A poén az, hogy a Bethesdás srác aki festette a képet, rossz helyre rakta a tornyot:D -
#519 Ha elbaktatsz a hivatalos fórumra, ott van magyarázat. Többen is azt mondták, hogy az a Washington Naval Yard. Ha megnézed guglin ott jelenleg is van vagy 3 hordozó...
Szóval simán ottlehetett egy amikor a bombák jöttek. Vagy esetleg utána hajózott be. Ami többek szerint el van baszva az a hajó mérete. Olyan nagy, hogy nem lehetséges, hogy behajózott oda... -
haxoror #518 Ez az új kép nekem nem jön be annyira, mégis hogyan kerülhet egy hordozó a város közepébe? -
#517 bloodlines-re érdemes időt szánni, jó játék. eltekintve a millió bugtól és attól, h hl2 motor muzsikál alatta, mégis csúnya... de a történet, a kidolgozottság, stb az nagyon ott van :)
stalker meg számomra felejtős. a hangulat, a helyszínek és a harcok jók, de a küldetések milyensége az kritikán aluli. (vidd ide, öld meg, ez kell nekem, kapcsold ki - és ezek is a végletekig leegyszerűsítve)
az új képről meg annyit, h odab*sz :) -
#516 Elfogyott a rephordozó alól a víz :) -
#515 Van kinnt egy újabb kép a hivatalos honlapon! Sztem nagyon hangulatos, főleg azzal a hajóval:) -
#514 Bloodlinest nem játszottam. Már az eleje se volt számomra igazi, de lehet adok neki esélyt.
STALKER-hez meg nem elég a gépem szal az felejtős.
Elhiszem én hogy lehet jó FP kinézetű gammát készíteni (végülis az összes Elder Scrolls az), függetlenül a világtól. De azé a Falloutot én még nem akarom úgy elképzelni. -
#513 Kotor harcrendszerében azt nem szerettem igazán hogy szinte semmi beleszólásom nem volt a harcba. Odamentek egymáshoz, kardoztak, néha benyomtam hogy heal vagy hogy gyorsít, ha szerencsém volt pont belefért a következő körben, és egy taktikával végigsöpörtem mindenkit.
Aki meg undorodik az FP nézetból az játsza végig a STALKER-t, majd a Vampire-Bloodlinest és képzelje el valahogy a kettőt összegyúrva. -
lammaer #512 A Stalker végigtolása után, én el tudnék képzelni egy FPS jellegű Falloutot is... pedig eddig eretnekségnek tartottam, és megégettem volna aki ilyesmit mond.