19179
  • Zsolo007
    Érdekes, a zenére hiv. fórumon mindenki azt mondja (és én egyetértek velük), hogy túl "epic", nem falloutos..
  • Randal
    Nézzetek el az NMA oldalára és ott nézzétek végig a kép fórumát. Ott van benne, hogy mi a nagy bizbasz. Meg a többi cucc is.
  • Sadun Tryst
    :/
    kár. én remélem h lehet majd lehet választani :)
  • Zsolo007
    :D Semmilyen hivatalos infó sincs... Csak PR volt eddig tudtommal
  • Sadun Tryst
    kérdés:
    van arról valami info h lehet majd fajt választani a játék elején?
    ghoul, mutáns ill. ember között?
  • Shiwo
  • Shiwo
    szerintem akár ez
    is lehet, oldalnézetből, és kissé "feltupírozva" grafikailag..
  • bigfoot
    én a képek alapján jah és a zene,bizakodó vagyok:))
  • Zsolo007
    Én most töltöttem el fél órát böngészve a hivatalos fórumot....

Az tuti, hogy nem power armor, alapvetően abban megegyeztek, hogy valamiféle metal armor. A főbb vélemények: super-mutáns, de valami új fajta, robot, egy üres páncél.

Ez a modern fegyveres dolog felmerült ott is...
  • haxoror
    Képből ítélve "valódi" fegyverek lesznek a játékban, mi lehet az az izé a négy faszi előtt?
    Robot? power armor?
  • Esrohnoil
    Jee... Paradise Falls. :)
    Találó elnevezés egy szeméttelepnek. :D
  • Sadun Tryst
    új kép van a honlapon :)
  • bigfoot
    oks köszi
  • Sadun Tryst
    Black Isle

teljesen új projectet kezdett a bethesda.
  • bigfoot
    tényleg a black isle csődbe ment és ennyi?a benne dolgozó fejlesztők hova vándoroltak??
    és a van burren project et vették át a bethesdanal vagy teljesene újat csinálnak?
  • Shiwo
    a hajó arányaival semmi gond, csak alatta a kiszáradt meder nem elég mély..ha lejebb lenne egy fél centivel, akkor jó is lenne..
  • Sadun Tryst
    egy 10 emeletes kb 22m... ez a hajó majdnem 2x akkora
  • Zsolo007
    ennek ha jól emlékszem 40 méteres a magassága...
  • Sadun Tryst
    de nem a szárazföldön :)

amúgy szerintem a hajó simán van ekkora a házakhoz képest. mert nézzétek meg a hidat ami ott van előtte nem sokkal. az jó arány. egy olyan anyahajó ami 70-90 repülőt tud tárolni azért nem kicsi...
  • Shadow_THH
    mér a második részben a hajó nem a város mellett volt?...
  • Randal
    LOL, ekkora hülyét mint te vagy.
  • Micsu
    lol ennyi hülyét, ti azon vitatkoztok bazzeg hogy mi a fa** az a hajó a képen? jóhogynem arról vitáztok hogy a power armor milyen anyagból van bazzeg...:)

hallod haxoror: sztem ne játsz majd vele ha kijön mert a világnézeted összefogja rombolni a játék :D
  • Randal
    Másrészről pedig állomásozhat ott, ahogy a fórumokon olvastam. Ráadásul ez a hely ami a képen van, elég közel van a Bethesda székházához, így elég jó rálátásuk lehet a dologra.
    Másrészről viszont ezek a képek bemutathatják a játébkan előforduló helyszíneket.
  • haxoror
    Egy olyan cunami ami annyit vizet megmozgat hogy egy ekkora hajót besodorjon a szárazföldre az az épületeket is laposra gyalulná és a hajót is összetörné.
  • SuperCharger
    Egy hidrogén bomba nem sodorhatta oda a vízzel együtt?
  • Zsolo007
    Ahogy azt is írták mások, hogy nem is igazán lehet meg, mivel részleteket nem látunk, az egész ilyen elmosott távoli kép.
  • Randal
    Ja, erről is volt már tárgyalás. Hogy miért nem dőlt oldalra, miért van ott, miért ekkora a hajó stb. stb.
    A hajó egyébként valóban marha nagy az épületekhez képest. Egyébként ha jól láttam, mintha jobb oldalról meg lenne támasztva és azért nem dől el.
    MEg emlegették, hogy ezekben a képekben nincs meg az a '50-es években elképzelt jövőt árasztó hangulat mint a FO1-2-ben.
    Hisz azokban legalább a képekben voltak hatalmas szobrok az épületeknél plusz a hasonló dolgok.
  • Shiwo
    azt én is néztem, hogy érdekes a helye..mert ha megnézitek, hogy kb. mennyire "süllyed" normál esetben bele a vízbe, akkor mikor behajózott, a vízállásnak magasabban kellett lennie, mint a móló és a legtöbb ház bejárata..

szal max akkkor hihető a dolog, ha baromi nagy árvíz volt mielött jött a szárazság és ottragadt a teknő..
  • Randal
    Ezt tudom. Én arra értettem, hogy a játékban is alóban ez a hajó lesz-e, vagy csak ez alapján csináltak egy hajót.
    Ahogy elnézem 3-4 naponta dobnak ki egy-egy új képet. Jó lenne ha egyszer nagyobba is megnézhetnénk.
  • Zsolo007
    Létező, a hivatalos fórumon lévők szerint az egy CV-59 Forrestal osztályú hordozó. wikipediás leírás (angolul)
  • Randal
    Természetesen ha ez egy létező hajó lesz és nem egy kitalált:D
  • Randal
    Ezt az NMA fórumán is kitárgyalták. ráadásul van egy srác aki belinkelt egy montázsolt képet az eredeti hajóról és az artworkről. A poén az, hogy a Bethesdás srác aki festette a képet, rossz helyre rakta a tornyot:D
  • Zsolo007
    Ha elbaktatsz a hivatalos fórumra, ott van magyarázat. Többen is azt mondták, hogy az a Washington Naval Yard. Ha megnézed guglin ott jelenleg is van vagy 3 hordozó...

Szóval simán ottlehetett egy amikor a bombák jöttek. Vagy esetleg utána hajózott be. Ami többek szerint el van baszva az a hajó mérete. Olyan nagy, hogy nem lehetséges, hogy behajózott oda...
  • haxoror
    Ez az új kép nekem nem jön be annyira, mégis hogyan kerülhet egy hordozó a város közepébe?
  • Sadun Tryst
    bloodlines-re érdemes időt szánni, jó játék. eltekintve a millió bugtól és attól, h hl2 motor muzsikál alatta, mégis csúnya... de a történet, a kidolgozottság, stb az nagyon ott van :)
    stalker meg számomra felejtős. a hangulat, a helyszínek és a harcok jók, de a küldetések milyensége az kritikán aluli. (vidd ide, öld meg, ez kell nekem, kapcsold ki - és ezek is a végletekig leegyszerűsítve)

az új képről meg annyit, h odab*sz :)
  • Zsolo007
    Elfogyott a rephordozó alól a víz :)
  • Myrddraal
    Van kinnt egy újabb kép a hivatalos honlapon! Sztem nagyon hangulatos, főleg azzal a hajóval:)
  • Randal
    Bloodlinest nem játszottam. Már az eleje se volt számomra igazi, de lehet adok neki esélyt.
    STALKER-hez meg nem elég a gépem szal az felejtős.
    Elhiszem én hogy lehet jó FP kinézetű gammát készíteni (végülis az összes Elder Scrolls az), függetlenül a világtól. De azé a Falloutot én még nem akarom úgy elképzelni.
  • Ron Ragm
    Kotor harcrendszerében azt nem szerettem igazán hogy szinte semmi beleszólásom nem volt a harcba. Odamentek egymáshoz, kardoztak, néha benyomtam hogy heal vagy hogy gyorsít, ha szerencsém volt pont belefért a következő körben, és egy taktikával végigsöpörtem mindenkit.
    Aki meg undorodik az FP nézetból az játsza végig a STALKER-t, majd a Vampire-Bloodlinest és képzelje el valahogy a kettőt összegyúrva.
  • lammaer
    A Stalker végigtolása után, én el tudnék képzelni egy FPS jellegű Falloutot is... pedig eddig eretnekségnek tartottam, és megégettem volna aki ilyesmit mond.