19179
  • Ron Ragm
    Gyerekek kitartás, ha eddig kibírtuk ennek a pár órának már meg sem kell kottyannia.
  • Shiwo
    nagyon úgy tűnik :(
  • Randal
    Előfordulhat az is, hogy munkaidőben töltik fel nem? Tehát nekünk olyan 13-15 óra körül. Elvégre nem mondta senki hogy pont éjfélkor.
    Lehetséges hogy már rég fennt van a teaser, csak minket szivatnak, mert meg kell várni a számlálót?
  • Shiwo
    már 00 days-t ír ki..
  • light00
    aham köszi^^
    (illetve a bemutato honlapon, dehát valaki tuti belinkeli, másnem én :D)
  • rotator
    Holnap ugyanekkor legyél itt! ;)
  • light00
    Hát hidd el szivesen végigjárnám megint ezt a négy évet minden rosszal/joval együtt :)
  • light00
    omg láttam itt már ötféle idöpontot légyszi valaki szürje ki nekem a helyeset htx
  • rotator
    Na, mégis éjfél, sorry a floodért. :) GTA 4 trailer is éjfélkor volt, remélem, a Bethesda szerverei jobban bírják majd.
  • rotator
    Ehh, mármint holnap éjjel 2 óra, mivel ennyivel van a Bethesda szervere mögöttünk.
  • rotator
    Bocs, 25 óra, "kicsit" késik a szerver, ahol teszteltem. :)
    Vagyis pont holnap éjfélkor. Addig még valószínűleg egyszer lecserélik a számlálót, mert bugosnak tűnik (számolja az órát, percet is, de nem rakja ki sehova).
  • Shiwo
    ne irigykedj...inkább lennél még diák, vagy már jómunkásember, mint munkanélküli...
  • rotator
    Na szóval úgy néz ki, hogy 26 óra múlva jár le a számláló és jelen állás szerint annyit fog csinálni, hogy elkezd pörögni és - gondolom - eközben valahol máshol fog megjelenni a trailer.
  • Randal
    Való igaz. éna fórumról másoltam. Ehh, holland gyerek nem tud számolni GMT-ből. Bár lehet hogy 5. Tökmindegy.
  • rotator
    Nem volt. Annyi van, hogy úgy indul a flash, hogy stop(). És amikor 0 az idő, akkor play(). Játszogattam egy kicsit vele, de csak annyit sikerült elérnem, hogy összevissza elkezdett a számláló pörögni. :)
  • Shadow_THH
    őőő és link nem volt benne? o_O
  • rotator
    Belekukkantottam a visszaszámlálós flashbe. Az esemény jún. 5-én 24 órakor (tehát jún. 6. hajnali 0 óra) lesz, Bethesdáéknál a szerveridő 1180990543 (timestampben), lehet számolgatni. :)
  • light00
    énmeg ha hazajövök rohat három orás fakultáciorol (minek egy érettségizönek?) akkor fogok berobbanni gép elé igy sajna csak dél körül láthatom

Aki meg tizkor kel az haljon meg :P
  • Shiwo
    én meg felkelek 10kor , és akkor már tuti megtom nézni bárhol :P
  • Shadow_THH
    -6ban vannak
  • Randal
    Mivel Bethesdáék a Keleti parton vannak, így GMT -5 szerint számolj. Mi GMT +1-ben vagyunk.
    Tehát ha itthon reggel 6 van, ott épp éjfél. Szal mikor 8-kor beesek a gép elé akkor már lesz teaser. A honlapon meg a Youtube-on is tutira. Meg mindenhol:)
  • Shadow_THH
    Time is now: 4th June 2007 - 03:36 PM
    most van itt 10:36 PM

tehát 8:24 még azaz reggel 7 ;_;
  • rotator
    Mármint másfél óra múlva vagy még egy egész nap???
  • Randal
    De figyelj arra, hogy szerintem nem a mi időnk vagy a greenwichi idő szerint éjfélkor, hanem a keleti parti idő szerint:)
  • Randal
    A BG is körökre osztott. Sőt szerintem az összes realtime is körökre osztott, mivel az egységeknek adott időközönként cselekednek.
    A körökre osztás alatt én azt értem, hogy az adott cselekvési idő alatt semelyik más egység nem cselekszik.

Az NWN-nél pedig a nézetre gondoltam, nem a harcrendszerére.
    A felszereléseket általában megkapod és hidd el, van esély rá, hogy gyenge lőfegyverképzettséggel is végigvidd. Elvileg valamilyen harcmódot választani ill. fejleszteni fogsz a játék során.
  • light00
    aki nem tudná->itt :P
  • light00
    nem az azt jelenti hogy 00:01-kor feltöltik a videot, de a sok falloutláma rákattan a honlapra, viszont a szerver nem birja ezért lefagy igy csak késöbb, napközben tudod megnézni.
  • Shadow_THH
    az 1 nap az azt jelenti hogy hajnali 1kor már lesz? o_O
  • Ron Ragm
    Az NWN nagyon nem valós idejű. Ugyanolyan körökre osztott, max nem olyan látványosan.

Az meg hogy magas szinten is vannak veszélyes ellenfelek még mindíg nem cáfolja azt amit mondtam - ha nincs meg a kellő felszerelésed és skilled fölösleges mennyit taktikázól, úgysem érsz vele semmit. Persze jó rendszer, egyedi és megadta a startégia illúzióját de azért nem tökéletes. Annak meg hogy rengeteg küldetést meg lehet többféleképpen oldani mi köze van a harcrendszerhez? A Tacticsot meg ne keverjük ide khtx, az nem RPG.
  • rotator
    Egyelőre inkább a Fallout 3 várva várt trailere. :)
  • light00
    Ehh gnodoltam egy kis 'személyes' élménybeszámolora. de mind1, régebben nézegettem már rola trailereket.

Ja és a trailerröl jut eszembe holnap kerül fel a hivatalos oldalra a várva várt Fallout3 trailere :)
  • Randal
    Keress rá a neten. Vagy a Youtube-on és döntsd el:D
  • light00
    Csak nem fogtak enyire mellé? O:
  • Randal
    Nem vesztettetek vele sokat.
  • light00
    Hát sajna nem fogják, csak arra jelent meg :)
    Én is lemaradtam igy róla :((
  • rotator
    Köszi, majd ha portolják PC-re...
    :)
  • Randal
    A major-minor skillrendszer jó ötlet volt. De sajna ott el lett baszva, hogy anélkül nemigen tudtál szintet lépni/fejlődni (Morrowind).
    Szóval ha akartam valamit akkor fejlesztenem kellett mindent. Ehh.
  • grayfox
    ez így van, és ez engem is zavart. a felettébb fura major-minor skill rendszerről nem is beszélve. ez tuti felejtős falloutban.
  • lammaer
    Srácok, az Oblivionban nem úgy van, hogy ahogy erősödik a játékos úgy erősödnek az ellenfelek is? Valahol ezt olvastam, és ez számomra elég visszásnak tűnt... én is azon az állásponton vagyok, hogy persze legyenek nehéz ellenfelek, de akik régebben problémát okoztak, azokat magasabb szinten hadd irtsam már ki becsukott szemmel, hátrakötött kézzel... mert különben nincs fejlődés, csak papiron.
  • light00
    Konzolra jött ki Brotherhood of Steel cimü fps nézetü Fallout