19179
-
#671 A voodoos tényleg jo, hátéiksz az ötletért -
#670 Van fönt minden hülyeség a gépemen, ez nem lehet hiba, nemtommi :\
-
#669 hát nem sokat tudtunk meg ebből! szép renderelt videó, tulajdonképp semmit mondó! de jól meg lett csinálva az tény! ha rákattintotok alul a downloadra, akkor a Voodoo Extreme szerverre menjetek, ott megtudjátok nézni, gyorsan betölti! -
#668 jéé..most látom, mégis van fent quick-timeom...
amúgy mivel is lehet jól lejátszani a mov-okat ? mert ezzel a sz@rral nekem szaggatni szoktak a videók.. -
#667 hmm...fireplanet-en még 18 perc mire elkezdi a letöltést.. -
#666 nálam is ez a helyzet...neked sincs fent quicktime ? :P -
#665 Az jo dolog, hogyha a flash player Q betüjében egy kérdöjel van? :O -
Shadow_THH #664 na jó én nem erőlködök szólj ha neked lejött :3 -
Micsu #663 most szedem a trailert , csak kva lassan jön :S -
#662 igazság szerint inkább a fallout miatt fogott meg, nem a loituma miatt :)
nah de most lépek elfele futni...tán mire hazaérek már lesz valami mozgás bethesdáék háza táján... -
#661 jóhát nem azért mondtam :)
de ha szeretnél még hasonloakat látni... -
#660 nekem még új volt.. -
#659 lol loitumás Marcus :D
láttam már de most nagyon megnevettetett :DDD -
#658 áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá -
#657 Kis unaloműző:
http://img120.imageshack.us/img120/8500/fallout3ea8.swf -
#656 Hát igy egy kicsit gáz. Csak a please stand by feliratu kép maradt meg fehér alapon, az az egész honlap, eléggé szépen néz ki -
#655 Az egész Bethsoft oldal elszállt. Majd olyan 1-2 óra múlva lecsekkolom hátha addigra jó lesz.
Valszeg Bethesdáék nem készültek fel ekkora rohamra, vagy direkt kilőtték a szervert, hogy ne szülessen meg a tizenötmilliomodik Hol van a teaser topic:D -
#654 Fúú ezzel a banneres dologgal megelöztetek fel akartam vetni de már mindegy...
Viszonta a hivatalos oldal megint haldoklik :( -
#653 Shiwo:
Egyszer nekem mikor az NMA oldaláról léptem rá, de szerintem az a régi lap, nem az új.
rotator: Itt is bírta, eddig. Valszeg most nyomták fel a cuccot. -
#652 Ó, istenem... a GTA IV-nél legalább éjfélig bírták a szerverek, csak amikor 0-hoz ért a számláló, akkor olvadtak le... Na mindegy, meglássuk! -
#651 nahmost épp bejött..még mindig plíz sztend báj -
#650 vagy tán most frissítik ,) -
#649 Hehe, nem elérhető az oldal. És a fórum se. Szervertúlterhelés valszeg:D -
#648 tán a teaser után lesznek hivatalos képek is, oszt összeütünk 1 jó bannert.. -
#647 Ahogy most kinéz náluk épp 8:30 van. Reggel. Szal lehet hogy akkor lesz teaser mikor beérnek melóba és megcsinálják. Mondjuk az legyen olyan 9-10 óra körül:)
Az azt jelenti, hogy nekünk olyan 15-16-17 óra magasságában lesz.
-
#646 http://fallout.bethsoft.com/
Amúgy valaki majd rakhatna ki képet ide a fórumcímbe. HA már lesz teaser:D -
haxoror #645 #606 -
Shadow_THH #644 valaki adjon egy linket az oldalra mert már nincs itt az ucssó hszek közt
amugy abban reménykedtem hogy felkelek és lesz trailer ;_; -
#643 Nos hát akkor reméljük a legjobbakat és a leghamarabbiakat^^ -
#642 Ja én csak most látom, hogy már nincs is számláló az oldalon. :) Akkor viszont bármikor jöhet! -
#641 pocsi, érzékeny még az egér -
#640 Figy, csináltam egy kis mini környezetet a számlálónak és ha most 10 és fél órával előreállítom a hekkelt szerverórát (minden induláskor szinkronizál ugyanis a Bethesdával), akkor akad ki a számláló. Nos? -
#639 :(
(vanegyolyanérzésemcsakreggelnézemmeg) -
#638 GMT szerinti idő:)
Akkor nálunk az hajnal 1:(
-
#637 géemté hány? -
#636 A flashben egyértelműen benne van a dátum: 2007-06-05 24:00:00 GMT -
#635 fórumró? O: -
Micsu #634 Join us while we wait for the highly anticipated teaser that will be released sometime on fallout.bethsoft.com within the next 20 hours or so.
Oh, and please don't post misleading youtube links or whatever that doesn't really have anything to do with Fallout 3, thanks. -
#633 Nah mekjöttem :)
Hát legalább már csak please stand by van irva :D
(majd bejátszanak egy fallout2 introt)
már nem lehet sok hátra... -
Meshif #632 Már én is nagyon várom!
Reggel 7:30 óta folyamatosan (kb 20 percenként) figyelem de eddig az a fránya PLEASE STAND BY felirat van csak!!!