19179
  • Shadow_THH
    quicktimehoz nem kell ezer fajta codec
  • haxoror
    copy/pastelték a régi Falloutból
  • Shadow_THH
    de milyen szépen mondja ;____;
  • haxoror
    Hát ez lófasz, semmi ingame nem derült ki belőle :(

(persze hogy quicktime, gondolom az .avi az túl kézefenkvő lett volna...)
  • Shiwo
    amúgy öregszik Ron Perlman...mintha picit rekedtebb lenne a hangja ahogy a "changes"-t mondja...
  • rotator
    Háááát, ebből még bármi lehet. Még csak azt se lehet levenni, hogy milyen nézet lesz. :)
  • Shadow_THH
    én attól félek hogy kiesek egyetemről ha őszre adják ki ;_;
  • Shiwo
    hát, itt szhelyen ma még nem volt vihar..csak tegnap
  • Bladez
    Tetszik jó game lesz ez szerintem.
  • Shadow_THH
    http://lohere.net/storage/f3.wmv
  • light00
    Ez jó gyorsan jön. Jóez, mondjuk csak harmad sebességgel (~350 K), de gyorsan jön :D
    még 2 perc.

A vihar miatt nektek is behalt a net? Egy ideig semmire nem voltam képes, és vagy jó tiz percig halál lassú volt. Kimentem inni és még nem töltött be az oldal :D
  • Shiwo
    szedjétek a http://www.hardwired.hu/-ról..onnan relatíve gyorsan lejött nekem
  • Randal
    Hűűű. Nem rossz.
    Nekem még úgy 15 perc mire lejön.
  • Shiwo
    gyors munka..

• Shadow_THH
    a vihar miatt megy el a netem és mindig ujra kell kezdeni :D
  • light00
    Igen-igen, nézegetem is szorgalmasan....meg ugye szotárazok :D
    Sulájban csak németet tanultam, csak a gémekböl (Diablo^^-ott szotáraztam-tanultam legtöbbet) meg animékböl tanultam meg angolul :S
    Mondjuk szavak mennek, csak a nyelvtannal szivok mindig :(
  • Randal
    Valahol el kell kezdeni:D
    Amúgy is találsz rengeteg oldalt a neten ahol megtanítanak az alapokra.
  • Shadow_THH
    bazdmeg vehetek új rakit meg memóriát őszre

és el fogok bukni több ezer kreditet megint ;_;
  • light00
    Hát inkább ezt az ágamat elteszem téli (vagy nyári? :D) álmot aludni hosszu idejig mig ki nem fejlödik rendesen...
    inkább nem villogok vele :D
  • Shadow_THH
    de kurva rövid volt ;_;

töltöm fel a hr-t 20 perc
  • Shiwo
    lehet sg-ről linkelni, csak megvan a trükkje..
  • Shiwo
    amúgy a videó végén a csávó nekem erősen úgy tűnik, hogy a power armor 1es verziójában feszít..és akkor annó a képen is az hevert a többiek lába elött, mint ahogy állítottam :)
  • light00
    dehogy a linkelést is elszurjam

Rájöttem sg-röl nemjóó linkelni. keresek vmi normális tárhelyet...
  • Ron Ragm
    http://www.youtube.com/watch?v=uxSdbSNckTQ
    Itt lehet még nézni, csak hogy osszuk a sávszélt.
  • light00
    Nem elvileg egy tacticsos human bot...
  • light00
    Sajna videobol vágtam ki az meg ilyen kicsike meg gyenge minöségü. Probálkoztam a szinekkel, vagy már nemtudom milyen szakzsargonos fülekkel, de csak fényesiteni, vagy kockásitani tudtam volna, ugyhogy ezt csak igy sikerült :$

A terminator pedig igy szerepelt eredetileg, ö a kép része volt. :D

(Azért köszi^^)
  • Shiwo
    tacticos páncélos ürge van a kezébe, annyi..
  • Shiwo
    amúgy ha ez a játék grafja, akkor sztem belső nézet lesz..
  • Randal
    Ennek van valami köze az FO3-hoz?
  • Kandurex
    "1. Igen, ez in-engine múvi. Azaz a játékban található texturákat, modelleket felhasználva renderelte le a játékmotor, de nem valós időben, hiszen akkor ingame múviról beszélnénk.
    2. Az aláfestő szám a jó öreg Ink Spots féle "I Don't Want to Set the World On Fire"
    3. A múvi végén nem más, mint a karéjképű Ron Perlman nyomja a szokásos vakert: "War, War never changes""

Hardwired.hu
  • Shiwo
    1) Yes, that's in-engine (in-engine means it's done with game assets in our rendering engine, but isn't done real-time. If it was done in real-time, that'd be gameplay footage. This isn't something, for example, that was sent to some house [e.g. Blue Studios] so they could build assets and render it out, and create something for us to release [e.g. Dawn of War 40K intro cinematic]).
    2) Yes, that's The Ink Spots singing "I Don't Want to Set the World On Fire"
    3) Yes, that's Ron Perlman [voiceover man extraordinaire of Fallout 1 and 2].
  • Shadow_THH
    10 perc és lejön
  • Kandurex
    Kint az in-game movie...szólok..vagy mi ;)
  • Shiwo
    érdemes lenne a törminátor szélét kicsit elmmosni, hogy ne üssön el annyira a háttértől.. én spec úgy szoktam, hogy mikor körbevan jelölve, akkor select - modify - border -t nyomatok, ott megadok egy képmérettől függő értéket (kicsi képnél 1-2, nagynál akár 5 is), majd az így kapott kijelölt területre nyomatok egy kis Gaussian Blur-t..illetve ami miatt csunya, hogy a törmi kezében lévő hulla nagyon elmosódott a nagyítás miatt..bár nemigazán lehetne szépen nagyítani, megoldást max az jelentene, ha találnál belőle nagyobbat..
  • light00
    semmi video a játékból? semmi kép a játékbol? :O
    ...
    (vagy mégis?)
  • Micsu
    hát igen, nemsokat ér a teaser, de azé adja a hangulatot, 1 5 mpnyi ingame videot kár hogy nemtoltak :D
  • light00
    Egy hirtelen jött ötlettől vezérelve csinyáltam ezt a képet.

Kéretik csak modjával fikázni és figyelembe venni, mindössze kéthetes photoshop maratonom van benne, ennyi idö alatt nem igazán tudtam jobban megtanulni kezelni. Föleg hogy csak bogarászni tudtam egy-két dolgot a nethelpböl. thxvm
  • Shiwo
    akkor én meg abba bízom, hogy találok melót és lesz pénzem egy erős gépre, amin eldöcög a gém...
  • DJ Skyline
    hát akkor ehez sem lesz gépem! :D
  • Ron Ragm
    Pont a voodoon írják hogy habár nem valós időben de a játék grafikai motorjával renderelték, szal megfelelő gépen így fog majd kinézni. Én ez után mégjobban bízom a Bethesdás srácokban, nagyon elkúrni csak nem fogják.