19179
  • Shiwo
    tudod mit..inkább csússzanak fél évet - évet, de ne csapják össze a végén, csak mert a kiadók sírnak..
  • kispancsi
    Az a vicces, hogy tényleg már megint a 2. résszel játszok, valami újat próbálok ki benne, közelharcossal szeretnék szétcsapni mindenkit, de idáig egy helyen, egy - forgógépágyús - mutánssal voltak csak nagyobb gondjaim.
  • Shiwo
    nekem akkor se tetszenek az ilyen kijelentések
  • Nuki
    én inkább egy jó jégkorcsolyázástól félek (csúszik a játék készítése, még ráadásul a 2008 Fall-t felalkudják 2009-re és hello) :\
  • kispancsi
    A névvel idáig nem voltak gondok révén, hogy nem nagyképüségből került oda, hanem mert valósnak találtam: fallout2.ini.hu minden eddigi résszel foglalkozik, ez meg próbál inkább a 3-ra koncentrálni (ha nevezhetem így)
    valamint a Titan Quest-es fan oldal is ezen a néven futott :) - ha valamit nem jól látok akkor írd le légyszíves!
  • Shiwo
    sztem pár nap, míg lecseng a teaser, oszt a B kidob valami látványos honlapot a gémhez...
  • light00
    biztos lesz ez idö alatt screenshotok, kis videok, bétateszt videok...lehet reménykedni kis morzsákban
  • Shiwo
    még 20szor végigjátszod az első két részt...
  • light00
    Azt csinálsz amit akarsz, csak felvetettem, hogy onnan gyorsan lehet friss infokat szerezni, ha neem elérhetö vagy nincs kedved megnézni a hivatalos oldalt :)
    Másfél év hosszu idö, de várni kell böcsülettel :D
    (starcraft2nél is ezt teszem^^)
  • kispancsi
    de most komolyan, mi a fenét fogok csinálni másfél évig? :D Már most tűkön ülök! Arra gondoltam, hogy jó most kijön a teaser, de utána max 3hónap és jön a játék (valójában gondoltam h ne mígy lesz de miylen szép dolog álmodozni) és akkor majd cikezhetek, hogy milyen jó vagy éppen milyen rossz. de most másdél évet várathat magára...
  • Shiwo
    mondjuk szerintem "Az első magyar rajongói oldal" sort kivehetnéd..1részt nem feltétlen igaz, másrészt elég nagyképüen hangzik..ha Bethesda által rábolintott hivatalos fan-site lenne, akkor okés, de így..
  • light00
    szerintemse, pont a fallout3rol beszélünk(najo részben:P) :D
    Szo-szo lassan tölt be a végén, az ö korában tényleg nagy igénye volt, tévedtem sry.
  • kispancsi
    Ismerem az odlalt, jómagam is sokszor jártam ott, mikor az előző részeket játszottam. Nem szeretnék konkurenciát csinálni, inkább sok szép érdekes képpel és videóval szeretném elárasztani a tömeget, amire sajnos legalább 1,5 évem van...
  • Shiwo
    kinek mi a flém :) ez még bőven nem az a kategória nálam..
  • Shadow_THH
    igazság

apropó megin szétflémelitek az agyatokat :D
  • Shiwo
    fallout 2-nek is nagy a gépigénye..ha nem akarsz elmenni kávézni, mig betölt, mikor a vége felé jársz :P
  • light00
    Nem erröl van szó. A gépigényröl szóltam. Sorry ha félreértetted, én erre gondoltam (Fallout2 gépigény-ez a gépigény) :)
  • Nuki
    ilyet azért jó tudni :)
  • light00
    Sok jo informácio van (lesz) a fallout magyarosítók honlapján. Nem leszólni akarlak, jo kezdeményezés, de eddig mindenki odajár friss Fallout infokért, a honlapodhoz szerintem te is tedd azt :)
  • Shiwo
    öszintén ? aki csak azért nem ül le elé, mert más a kameranézet, az nem is igazi fallout-fan..egy valódi fan inkább végigszenvedi a játékot, de kijátsza minimum egyszer...
  • light00
    Hát az össze-vissza kamerás amire gondolsz szerintem öt gépet is megzabálna nemhogy egyet. Az brutális lenne. Gondolj bele hány régi fallout-fan tudna leülni elé játszani...
  • Shiwo
    sztem ha hűek akarnak lenni, de újítani is akarnak, akkor lesz egy kívül nézet, ahol ki tudja milyen messze ellehet vinni a kamerát (és ezáltal vmi olyan nézetet összehozni, mint a régiben), és beváltani belső nézetre..

mondjuk ha belső nézetes lesz, akkor sztem nem lesz körökre osztott...vagy max úgy, mint a Baldur's Gate..
  • kispancsi
    oksa, elfelejtettem, egyébként jól bírom az építő jellegü kritikát szóval bátran - off: úgy pörög ez a fórum, hogy már szinte chathez hasonlítanám!
  • Shiwo
    mondjuk majd frissítsd valamikor az oldalad..

(pl bal oldalt : TEASER
    A videó 2007.06.05 -én jelenik meg... lassan átírhatod jelent-re.. :)
  • Randal
    Ha jobban belegondolok a 3 platformba... végülis a FIFA 07 nézete se rossz:D
  • kispancsi
    már elment rég ;)
  • light00
    nézegesd a hivatalos vebszájtot, illetve a Bethesda forumát.
    Vagy az nma-fallout.comot.
    Szorri hogy nem linkeltem öket de már lusta vagyok és késö van ^^
  • kispancsi
    akkor megy a link mellékelve ;) ha tudtok valami hasznos infót, osszátok meg velem szívesen összegyűjtögetem az odlalon!ű
    - kisPocok -
  • kispancsi
    akkor megy a link mellékelve ;) ha tudtok valami hasznos infót, osszátok meg velem szívesen összegyűjtögetem az odlalon!ű
    - kisPocok -
  • Shiwo
    írj Shedónak..lehet megengedi, hogy az ő tárhelyéről linkeld be mint lementhető jó minőségü videó..
  • kispancsi
    Hát sajnos az nem videómegosztós és az oldalam tárhelye nagyon véges:)
    Marad a youtube... de legalább saját magam jó minőségben láthatom majd! :D
    - kisPocok -
  • Kandurex
    Persze nem szükségképpen, szal :) csak egy javaslat
  • Shiwo
    oksi... holnap akarok ugyis 1 jobb képet csinálni, csak most barátnőmnél vok, noteszen gépezem és itt valahogy nem bírok egyenes vonalat húzni az egérrel..
  • Shiwo
    akár beteheted mindkettőt..aki helyben megakarja nézni, az megnézi a kis youtube-oson, aki meg minőségit akar, leszedni a böhöm wmv-t...
  • Kandurex
    Annyit indítványoznák, hogy a képben szereplő Fallout 3 logot, lecserélni, mondjuk erre:

Persze szépen körbevágva...vagy nemtom..:)
  • light00
    Most öszintén mennyivel mondott többet a Fallout; Fallout2; Fallout Tactics trailere/introja?
  • kispancsi
    oké, frissítem! :) Remélem nincs harag a linkér, de az előző rajongói odlalamat is csak itt hírdettem - másik topicban és azt eléggé megszerették! :)

- kisPocok -
  • Shiwo
    szedd le Shedótól (#702-as komment)

sokkal jobb minőség..
  • Shiwo
    gépigényről csak annyit, hogy kutyából nem lesz szalonna, ergó a bethesda nem fog alábbadni az oblivion grafjánál/gépigényénél..
  • hiftu
    Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem ez a teaser egyszerűen kevés volt. Jó persze azt mondták, hogy in-engine renderelt dolog. De akkor is. Végül mindegy mivel csinálták. Semmitmondó. Ilyet már láttam korábbi részekben is. Remélem elkezdik csepegtetni az érdemi infókat is. (Pl: hány szervert kellett beállitani a teaser kiszámolásához, ez mennyi petaflopps, stb..)