19179
-
#831 Ha eddig nem tették...Csaknem fogják pont most elkezdeni.
Ez a gyerekzár nagyon jó szöveg XDDDD -
#830 hús-cafatról jut eszembe...remélem nem lesz "cenzúrázott" a gém..ha akarnak, tegyenek bele gyerekzárat, mint a sima falloutokba, de ne butitsák már le.. -
#829 Huscafat? Ha New Reno akkor egy jo kuplerájt dobjanak elém nem gondolod? :D
(A hust meg adják a kutyáknak) -
#828 Bocs, erre nem gondoltam :$
Nézd meg satelliten. vagy térképen, amugy tényleg van :D -
Nuki #827 poszt-apokaliptikus (vagy poszt-nukleáris... nuke, lol:) játékról beszélünk. mit vártál? :P
igen, new reno-t... az majd később jön, túl sok húscafat lenne amit a rajongók elé dobnának. -
Nuki #826 ez még annál is semmitmondóbb :\ -
#825 Meghagyja a vágyat, megadja, hogy gondolj a játékról, amit akarsz :D
Mondjuk én a Fallout Tacticsról ha nem tudnék róla semmit, az introja alapján még a stratégiai játékok közé is besorolnám :D
Mondjuk ugyanaz a poén harmadszorra már nem ugyanolyan jo, de azért még tetszik^^
(lepusztult város) -
Nuki #824 a név stimmel, és volt ott valamiféle ismerettésgem (osztálytársam apjának nőismerőse ott dolgozott) (light kedvéért: Dani)
1-es villamossal ha jársz-kelsz talán még látsz plakátot :) (feltéve ha pesten laksz) -
#823 beztos..nem ismerem pestet, elég messze lakom tőle.. -
#822 A Városliget sarkánál van pontosabban, asszem az utca neve is Bethesda, de ebben nem vagyok biztos :D -
#821 pedig az se rossz gém..meg a troika is elhullott, hiába a bloodlines.. -
#820 Hát ez az! Ugyanennyit mondott a fallout, meg fallout 2 introja is. Gyakorlatilag csináltak egy ugyanolyat. Semmi innovációt nem látok benne... :(( -
#819 lol..tényleg ? :D -
#818 A nevük még megvan, raméljük arra nem cáfolnak..habár fejlesztök nélkül... Najo, ennyi erövel az én szeméyles véleményem, hogy nálam a Fallout a BLack ISle-vel omlott össze, ök az igaziak....demég az Arcanummal sem sikerült megmenteniük magukat -
#817 tavaly szeptemberben még én is ott tartottam..csak időközben angol-tanfolyam mellé kaptam 1 kis manit, így tudtam "fejleszteni" :) -
Nuki #816 van egy bethesda kórház a hungária körúton :o
...vagy mi... -
#815 Hát testvér menj sirni mert én még nálad is gagyibb vagyok :D
1,8 AMD - 64 Mb GeForce2 - 256 Mb RAM - soroljam még? :D
(És milyen gyönyörü mégis a Battlefront, és a többi csodaerömü) -
#814 az igaz..de az nem bethesda-gém ..
haverral jót is ökörködtünk rajta ketten.. -
Nuki #813 ezt fejtsd ki bővebben! kösz :) -
#812 interplaytől én már nem várok semmit...pláne azok után, hogy a falloutokat készítő emberek már rég nincsenek náluk... -
Nuki #811 Fallout Tactics-ban volt 'multiplayer' nem? -
#810 hát..most épp egy 1,2-es amd-m van, 9600os radeonnal és 768 mega DDR-rel..
de elötte évekig egy 400-as ceeleronom volt 256 mega rammal...azon jáccottam morrowindet meg nfs:underground 1-2 -t.. -
#809 Az interplay csinálja már a Fallout MMO-t mindenki hüen várja aztis:P
Elvileg szerzödés szerint 4évet kaptak rá....hol van az még..[elmereng] -
#808 Valamikor tavaly kerültek az elsö hirek a netre a Fallout3-ról és abban mondták hogy terveznek multit is...dehát az csak ugyanolyan netrumor mint a többi :\ -
#807 Eltudnék képzelni belőle eg yolyan világot mint mondjuk a WOW, de beérném egy Diablóssal is! :) -
#806 Átgondolom a dolgot, igazából idáig sem volt gond, de ha teszek valamit az csak holnap lesz mert addig játszok egy kis COH-t :) -
#805 Hát menö gyerek lehetsz ha az én configomat is alulmulod.
Tényleg nehéz :D -
#804 az is érdekes kérdés, hogy lesz-e hozzá multiplayer...Oblihoz, Morrohoz nem volt.. -
#803 az -
#802 Ezt azért kérdeztem, mert bár szeirntem a fallout -ban ezt csak egész nehezen lehetne megcsinálni de félek, hogy megoldják valahogyan :S
inkább egy újabb résznek örülnék mint egy félig kiegészítő vacaknak ami nem plusz (hasraütve mondom) 1000óra játékidőt ad hanem 100-at, vagy csak 50-et. -
#801 én nem...pl ha holnap kiadnák, akkor nem tudnék jáccani vele, mert vacak gépem van..tán a 1,5 év alatt összetok hozni egy megfelelő vasat... -
#800 jah a sok Morrowind mod nagyon poénosak is vannak
(ték?) -
#799 hát..morrowindnek volt 2 kiegje...oblivionnak nem tom...de a gémeik elég jól modolhatóak, szal ha ők elbsszák, majd a rajongók kijavítják ,) -
#798 Persze
Elder Scroll sorozat legendás
Ismertebben: Morrowind
Oblivionhoz is készült már kieg -
#797 Megfogadom :) Jaj már de játszanék! :D kicsit türelmetlen vagyok, de szeirntem Ti is így vagytok ezzel. -
#796 Sajna azért ez gyakori :( -
#795 sokkal szerényebben hangzana..de sztem egyszerüen "rajongói oldal" a legjobb választás.. -
#794 Nem ismerem nagyon a Bethesda által készített játékokat, ezért lehet hülye kérdést teszek fel: kiegészítőkkel bombázzák a játékaikat? vagy új részeket csinálnak? (lásd:Starcraft +broodwar - csak 1 példa a sok közül.) -
#793 arra ott van Sulik^^
jo golyofogo :D
(tipp: told ki a keményfejü, adrenalin, meg köfal perkeket és tied a világ közelharcban :D) -
#792 és a "Nemhivatalos" szóval már jól hangzana szerinted?