19179
  • light00
    Ha eddig nem tették...Csaknem fogják pont most elkezdeni.
    Ez a gyerekzár nagyon jó szöveg XDDDD
  • Shiwo
    hús-cafatról jut eszembe...remélem nem lesz "cenzúrázott" a gém..ha akarnak, tegyenek bele gyerekzárat, mint a sima falloutokba, de ne butitsák már le..
  • light00
    Huscafat? Ha New Reno akkor egy jo kuplerájt dobjanak elém nem gondolod? :D
    (A hust meg adják a kutyáknak)
  • light00
    Bocs, erre nem gondoltam :$
    Nézd meg satelliten. vagy térképen, amugy tényleg van :D
  • Nuki
    poszt-apokaliptikus (vagy poszt-nukleáris... nuke, lol:) játékról beszélünk. mit vártál? :P
    igen, new reno-t... az majd később jön, túl sok húscafat lenne amit a rajongók elé dobnának.
  • Nuki
    ez még annál is semmitmondóbb :\
  • light00
    Meghagyja a vágyat, megadja, hogy gondolj a játékról, amit akarsz :D
    Mondjuk én a Fallout Tacticsról ha nem tudnék róla semmit, az introja alapján még a stratégiai játékok közé is besorolnám :D

Mondjuk ugyanaz a poén harmadszorra már nem ugyanolyan jo, de azért még tetszik^^
    (lepusztult város)
  • Nuki
    a név stimmel, és volt ott valamiféle ismerettésgem (osztálytársam apjának nőismerőse ott dolgozott) (light kedvéért: Dani)
    1-es villamossal ha jársz-kelsz talán még látsz plakátot :) (feltéve ha pesten laksz)
  • Shiwo
    beztos..nem ismerem pestet, elég messze lakom tőle..
  • light00
    A Városliget sarkánál van pontosabban, asszem az utca neve is Bethesda, de ebben nem vagyok biztos :D
  • Shiwo
    pedig az se rossz gém..meg a troika is elhullott, hiába a bloodlines..
  • hiftu
    Hát ez az! Ugyanennyit mondott a fallout, meg fallout 2 introja is. Gyakorlatilag csináltak egy ugyanolyat. Semmi innovációt nem látok benne... :((
  • Shiwo
    lol..tényleg ? :D
  • light00
    A nevük még megvan, raméljük arra nem cáfolnak..habár fejlesztök nélkül... Najo, ennyi erövel az én szeméyles véleményem, hogy nálam a Fallout a BLack ISle-vel omlott össze, ök az igaziak....demég az Arcanummal sem sikerült megmenteniük magukat
  • Shiwo
    tavaly szeptemberben még én is ott tartottam..csak időközben angol-tanfolyam mellé kaptam 1 kis manit, így tudtam "fejleszteni" :)
  • Nuki
    van egy bethesda kórház a hungária körúton :o
    ...vagy mi...
  • light00
    Hát testvér menj sirni mert én még nálad is gagyibb vagyok :D
    1,8 AMD - 64 Mb GeForce2 - 256 Mb RAM - soroljam még? :D

(És milyen gyönyörü mégis a Battlefront, és a többi csodaerömü)
  • Shiwo
    az igaz..de az nem bethesda-gém ..

haverral jót is ökörködtünk rajta ketten..
  • Nuki
    ezt fejtsd ki bővebben! kösz :)
  • Shiwo
    interplaytől én már nem várok semmit...pláne azok után, hogy a falloutokat készítő emberek már rég nincsenek náluk...
  • Nuki
    Fallout Tactics-ban volt 'multiplayer' nem?
  • Shiwo
    hát..most épp egy 1,2-es amd-m van, 9600os radeonnal és 768 mega DDR-rel..
    de elötte évekig egy 400-as ceeleronom volt 256 mega rammal...azon jáccottam morrowindet meg nfs:underground 1-2 -t..
  • light00
    Az interplay csinálja már a Fallout MMO-t mindenki hüen várja aztis:P
    Elvileg szerzödés szerint 4évet kaptak rá....hol van az még..[elmereng]
  • light00
    Valamikor tavaly kerültek az elsö hirek a netre a Fallout3-ról és abban mondták hogy terveznek multit is...dehát az csak ugyanolyan netrumor mint a többi :\
  • kispancsi
    Eltudnék képzelni belőle eg yolyan világot mint mondjuk a WOW, de beérném egy Diablóssal is! :)
  • kispancsi
    Átgondolom a dolgot, igazából idáig sem volt gond, de ha teszek valamit az csak holnap lesz mert addig játszok egy kis COH-t :)
  • light00
    Hát menö gyerek lehetsz ha az én configomat is alulmulod.
    Tényleg nehéz :D
  • Shiwo
    az is érdekes kérdés, hogy lesz-e hozzá multiplayer...Oblihoz, Morrohoz nem volt..
  • Shiwo
    az
  • kispancsi
    Ezt azért kérdeztem, mert bár szeirntem a fallout -ban ezt csak egész nehezen lehetne megcsinálni de félek, hogy megoldják valahogyan :S
    inkább egy újabb résznek örülnék mint egy félig kiegészítő vacaknak ami nem plusz (hasraütve mondom) 1000óra játékidőt ad hanem 100-at, vagy csak 50-et.
  • Shiwo
    én nem...pl ha holnap kiadnák, akkor nem tudnék jáccani vele, mert vacak gépem van..tán a 1,5 év alatt összetok hozni egy megfelelő vasat...
  • light00
    jah a sok Morrowind mod nagyon poénosak is vannak

(ték?)
  • Shiwo
    hát..morrowindnek volt 2 kiegje...oblivionnak nem tom...de a gémeik elég jól modolhatóak, szal ha ők elbsszák, majd a rajongók kijavítják ,)
  • light00
    Persze
    Elder Scroll sorozat legendás
    Ismertebben: Morrowind
    Oblivionhoz is készült már kieg
  • kispancsi
    Megfogadom :) Jaj már de játszanék! :D kicsit türelmetlen vagyok, de szeirntem Ti is így vagytok ezzel.
  • light00
    Sajna azért ez gyakori :(
  • Shiwo
    sokkal szerényebben hangzana..de sztem egyszerüen "rajongói oldal" a legjobb választás..
  • kispancsi
    Nem ismerem nagyon a Bethesda által készített játékokat, ezért lehet hülye kérdést teszek fel: kiegészítőkkel bombázzák a játékaikat? vagy új részeket csinálnak? (lásd:Starcraft +broodwar - csak 1 példa a sok közül.)
  • light00
    arra ott van Sulik^^
    jo golyofogo :D

(tipp: told ki a keményfejü, adrenalin, meg köfal perkeket és tied a világ közelharcban :D)
  • kispancsi
    és a "Nemhivatalos" szóval már jól hangzana szerinted?