Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kispancsi
Hát sajnos az nem videómegosztós és az oldalam tárhelye nagyon véges😊
Marad a youtube... de legalább saját magam jó minõségben láthatom majd! 😄
- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Kandurex
Persze nem szükségképpen, szal 😊 csak egy javaslat

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Shiwo
oksi... holnap akarok ugyis 1 jobb képet csinálni, csak most barátnõmnél vok, noteszen gépezem és itt valahogy nem bírok egyenes vonalat húzni az egérrel..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
akár beteheted mindkettõt..aki helyben megakarja nézni, az megnézi a kis youtube-oson, aki meg minõségit akar, leszedni a böhöm wmv-t...

Kandurex
Annyit indítványoznák, hogy a képben szereplõ Fallout 3 logot, lecserélni, mondjuk erre:

Persze szépen körbevágva...vagy nemtom..😊

light00
Most öszintén mennyivel mondott többet a Fallout; Fallout2; Fallout Tactics trailere/introja?

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

kispancsi
oké, frissítem! 😊 Remélem nincs harag a linkér, de az elõzõ rajongói odlalamat is csak itt hírdettem - másik topicban és azt eléggé megszerették! 😊

- kisPocok -

[HUN] Titan Quest Fan Site - Az első magyar TQ fan oldal - inmáron fórummal! http://www.mouse.hu/titanquest

Shiwo
szedd le Shedótól (#702-as komment)

sokkal jobb minõség..

Shiwo
gépigényrõl csak annyit, hogy kutyából nem lesz szalonna, ergó a bethesda nem fog alábbadni az oblivion grafjánál/gépigényénél..

hiftu
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de nekem ez a teaser egyszerûen kevés volt. Jó persze azt mondták, hogy in-engine renderelt dolog. De akkor is. Végül mindegy mivel csinálták. Semmitmondó. Ilyet már láttam korábbi részekben is. Remélem elkezdik csepegtetni az érdemi infókat is. (Pl: hány szervert kellett beállitani a teaser kiszámolásához, ez mennyi petaflopps, stb..)

Shiwo
simán..vagy akár hogy nem "négyzetet" látok, hanem a sisak valamennyit kitakar..csakhogy hátránya is legyen 😊

lol

hagyjátok már a hülyeségeket, nem 1 régi játéknak az átvezetõ animjai a játék enginejével készültek mégis ég és föld volt a külömbség a kettõ között, úgyhogy várjuk meg sztem az ingame képeket, meg a várható gépigényt utána találgassunk ne 1 teaser után!

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

light00
Yeah, amolyan predatoros képernyöváltás csak állando szinten? hmm. érdekes felvetés 😊

kispancsi
Megjelent a videó, biztosan sokan láttátok már, de feltettem az oldalra is.
Fallout 3 Teaser - elõzetes videó

- kisPocok -

Shiwo
valyon ha fps lesz, képesek lesznek betenni olyasmit, hogy power armorba mondjuk kis kijelzõ lesz a képen, vagy más "árnyalatban" látja a világot..

precision
:|

Bazinga!

Shiwo
sztem létezik, csak nem nagykereskedelemben és nem "emberi" áron..

Shiwo
ezt nem kell érezni..közölték, hogy azzal készült...

bár sztem a legeleje még nem teljesen, mikor beindul a rádió, hanem sac/kb akkortól, mikor kezd eltávolodni a kis csaj-szobortól és fakóbb lesz a kép..

rotator
Jól érzed, írták is, hogy azzal készült, persze nem valós idõben, mivel még nem létezik olyan hardver, amivel így futna. 😊

Shiwo

precision
hááát, sztem full 3D lesz ez gyerekek...van egy olyan érzésem hogy ez már a játék motorjával készült teaser, és ahogy a grafot elnézem erõs gép kell majd neki :|

Bazinga!

Kandurex
<#wilting>

Shiwo
te lehet..de más modik meg nem..volt akinek 650x150 volt az igénye..

Kandurex
Kizárt, én mindig is a 790 -nes átlag faltól - falig méretû banner híve voltam,..csekk a galériám.

Shiwo
de mingyárt összecsapok 1et ami méretes..

Shiwo
ezt szeretem a modikba..minden témakörben más-más méretü banner az igényük..ahol van házigazda, ott meg marhamindegy a banner mérete...

meg okés, hogy nem túl jó a mérete, de nem koppintás..pár napig elférne, míg nem gyárt valaki tényleg jobbat..Shedó pl. még nem is aktivizálta magát, pedig õ kenterbe ver photoshoppal..

Kandurex
790 X a jóízlés

Kandurex
Legfõképpen, a mérete.

light00
^^

DJ Skyline
köszi

Shiwo
mondj egy méretet Kandúr, hogy mekkora bannere vágysz, és holnap gyártok egyet méretre külön a kedvedért..

light00

DJ Skyline
annyira nem rossz ez a banner! 😊 a gombafelhõs fallout feliratos kép milyen néven szerepel neten? hogy találtál rá? kérném szépen! 😊 vagy ez több képbõl áll ott jobbra?

light00
Egy mutánsnál? o_O hááááááááááááááát...😄

(oké-oké)

Shiwo
mi nem teccik benne ??? túl vastag ? túl vékony ? lehet szörnyû, de legalább saját..még a kép is..saját magam fényképeztem hypersnappal a videóból..

Kandurex
Az még szörnyûbb...😉

light00
Minden tiszteletem, örülök, hogy legalább gondoltál rá, de remélem sikerül hamar lecserélni, vagy legalábbis nem járnak ide a NMA fanok, felölem maradhat 😄D

(De mintha a #698-cal kapcsolatban egy fura deja vu-m lenne igy banner-ügyben....hmm...)

Kandurex
Oké, miután az van, hogy még mindig nincs bannere a topiknak,...gyorsan nyúltam - alakítottam egyet...természetesen várjuk, hogy valaki igényesebbre cserélje.

light00
Hát én az fps-ben nem hiszek.
azt hagyjuk meg az interplaynek, megnézzük mit hoz ki az mmo-jábol. Szerintem célszerübb maradnia a Bethesdanak az eredeti Fallout nézetnél, habár hogy ök csinálták a Morrowindet van rá esély hogy fps lesz belöle. Én nem örülnék neki 😊
De ha mégis hagyományos nézete lesz, hát akkor egy erömü fog kelleni a játékhoz, ha tényleg a játék motorjával készült a teaser :S

Randal
http://www.gameinformer.com/News/Story/200706/N07.0605.1221.21984.htm

Ajánlom figyelmetekbe a PC, PS3 és XBOX360 részt...

szerintem azért ennyire nem kell hogy sötét legyen, inkább több rozsda kéne bele :3

http://www.lohere.net - a MagyarChan

bigfoot
megnéztem,sztem hangulat nagyon ott van😄
én már nagyon várom😊)

Shiwo
I don't want to set the world on fire
I just want to start
A flame in your heart
In my heart I have but one desire
And that one is you
No other will do

I've lost all ambition for worldly acclaim
I just want to be the one you love
And with your admission that you feel the same
I'll have reached the goal I'm dreaming of

Believe me!
I don't want to set the world on fire
I just want to start
A flame in your heart

Shiwo
pláne ha nem késik vele a bethesda...

Hellgate London?

Ráadásul ez 2008 végére jön szal bármi lehet 😊

Shiwo
ha olvasnál, tudnád, hogy annyi "ingém" kiderül, hogy a videót a gém motorjával készítették... és sztem ilyen graft nem csinálnak izometrikus gémhez...ez morrowind szerü first person lesz sztem

Shiwo
akkor régen láttam az intrót..

Ron Ragm
Úgy látszik valaki nincs tisztában a TEASER fogalmával

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Shiwo
szedd le Shedótol...az wmv