Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ron Ragm
Nem.
Amúgy én még mindig azt mondom hogy a lehetõ legjobb kezekbe került, és hogy ne az Oblivion alapján hanem a Morrowind szerint értékeljétek (az ES a saját cuccuk, azt lebútíthatták mert az övék, de kétlem hogy a Fallouttal nagyon mernének baszakodni, tudják mekkora felelõsségük van).

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

bigfoot
hát sztem meg olyan legyen mint az 1-2!!!4
az oblivion nekem egyáltalán nem jött be

light00
"Az Fo3-tól nem azt várom, hogy olyan legyen, mint az 1 v a 2. Én egy Oblivion szerû cuccal is tök jól elleszek."

"De ha lehet szavazni, legyen izometrikus és turn-based"

Lehet egy kérdésem? ez nem ellentmondás véletlenül?

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Sima xboxra is volt egy Fallout. Nekem mondjuk az is tetszett. Izometrikus shoot em' up. De az 1 és 2t is végignyomtam, legjobb PCs RPGk. Nekem az 1 jobban tetszett. Viszont a tacticsban bõvítették egy kicsit a harcrendszert (kúszás pl), szerintem az sokat dobott rajta. Ezzel a rendszerrel egy sima Fo szerû játékot szívesen látnék, de nem hinném, hogy valaha is lesz.

Az Fo3-tól nem azt várom, hogy olyan legyen, mint az 1 v a 2. Én egy Oblivion szerû cuccal is tök jól elleszek. Kicsit kommersz, de ha igazi RPGre vágyok, ott van az 1 v 2.

De ha lehet szavazni, legyen izometrikus és turn-based 😊

light00
Nekem tetszik a kidolgozása, csakhát vajmi köze sincs a Falloutos Power Armorokhoz...

csgery
Hmm, örömmel olvasom, h lesz Fallout 3😄 Fallout Tacticsot régen bátyámmal LANba nyomtuk, régi szép idõk...😊
Randal
Tudom, csak valaki kérdezte hogy milyen, na ilyen XD

Brotherhood of Steel PSX-re = FOS köze nincs a fallouthoz csak a nevén élõsködik

http://www.lohere.net - a MagyarChan

hiftu
Hmm. Elég ronda. Hmm.

Randal
Ja, és itt van a FO:BoS konzolgaméból egy power armor:

http://falloutvault.com/wiki/Image:Fbospower.gif

Randal
Nem hinném hogy ez mûködne. Ha megnáézed már maga a Van Buren is mozgatható kamerás volt, ami nem egy hátrány. Ezt annakidején õk is észrevették, hogy ez elõnyt jelent, hisz így több szemszögbõl tudsz megnézni adott dolgokat ha akarsz, és ugye a kamera is abban a helyzetben maradt amelyikbe tetted. Ez ellen nem kell hadakozni.

Most meg már értem, hogy a konzolok miatt nem lesz a játékban falloutos kezelõfelület, bár a pC-s verzióra igazán hagyhatnák.

precision
az nem baj ha maga motor full 3D, ettõl csak szebb lesz a játék...csak legyen olyan kameraállás mint a fallout 1, 2 -ben volt, és lehessen ugyanúgy játszani vele mindenféle játék közbeni kamerabuhera nélkül 😊

Bazinga!

Randal
Pedig az lesz. Azt is beállíthatod isometrikusra.
Az irányítás és egyéb dolgok megoldása érdekes lesz, lévén hogy 3 platformra dolgoznak majd. De a kameranézet még bármi lehet.
Mindazonáltal az E3-ig felesleges találgatni.

precision
de remélem lesz vmi isometrikus kameraállás...ez a 3D -s ideoda forgatós izé nem jön be nekem...egy falloutnál pláne

Bazinga!

Sephi
Megszolal Fall 2008...van mit varni...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

PS1-en én játszottam (sima) Command & Conquer-el, ezt add össze. 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

szeressük a konzolokat, jók azok, hozzák a zsét... miért, te nem szereted õket?! <#ejnye1> hogy te milyen maradi vagy...
cöcö
<#banplz>

nem vártam én mást egyébként, de valóban nem hangzik jól
de majd meglássuk! (bevettem az optimista pirulákat, csak kitartson még másfél évig)

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

ps3 és xbox 360

MIÉRT? MIÉRT? MIÉRT KELL HOGY MEGJELENJEN KONZOLRA
rosszat sejtek ha kontrollerrel irányitható lesz a játék

http://www.lohere.net - a MagyarChan

ha valakit még érdekel, kitettem a quick time, meg a windmedpl verziót is <#awink>

There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu

Shiwo
megoldható az is, majd csinálok 1 olyan verziót is..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

light00
Najo, srácok, mára zár mókamiki mókatára, majd holnap fojt. köv., korán kell kelnem.
Gúd Nájt mindenkinek!

A Fallout legyen veletek!

light00
Vagy esetleg kis képekben szemléltetni az eddigi három részt, mondjuk menükép, vagy valamilyen jellemzö háttérkép), és egy nagyban a Fallout3at? Rossz ötlet?

Shiwo
itt délután volt tegnap haddelhad..

light00
Hehe...
A mai itt gyors volt, kb 3/4 óra alatt 'elviharzott' (lol, micsoda szojáték<#idiota>)

A tegnapi viszont undorito volt, itt csapkodott a villám és egy auto se tudott kussolni, csak alig 4 órát aludtam este 😞(

Shiwo
apropó..majd írjátok le, hogy ki milyen bannert szeretne..esetleg a muski hogy legyen rajta..minél többet lehessen belõle látni, vagy úgy mint most, ezerrel rázoomolva...vagy mindkét felén legyen egy..egyik teljes alakos, és mondjuk oldalra néz, a másik meg olyan mint ez..az is eszembe jutott, hogy flashbe is meglehetne oldani, mint a forma1 topicban...ha rámész az egérrel, akkor kinagyítja...

Shiwo
a vihar ide is elért idõközben amúgy..most 1 órája tán..

light00
Radioaktiv esöt?<#guluszem1>
Köszi, ez a kis vihar is elég volt ide, a többit megtarthatod^^

Shiwo
helyes, megnyugtattál 😊

Ron Ragm
Direkt kitértek erre anno az egyik interjúnál, és megnyugtattak mindenkit hogy igenis a minimum besorolás az Mature lesz.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

na inkább aludjon mindenki és álmodjon egy falloutot magának 😄

light00
Ha eddig nem tették...Csaknem fogják pont most elkezdeni.
Ez a gyerekzár nagyon jó szöveg XDDDD

Shiwo
hús-cafatról jut eszembe...remélem nem lesz "cenzúrázott" a gém..ha akarnak, tegyenek bele gyerekzárat, mint a sima falloutokba, de ne butitsák már le..

light00
Huscafat? Ha New Reno akkor egy jo kuplerájt dobjanak elém nem gondolod? 😄
(A hust meg adják a kutyáknak)

light00
Bocs, erre nem gondoltam :$
Nézd meg satelliten. vagy térképen, amugy tényleg van 😄

poszt-apokaliptikus (vagy poszt-nukleáris... nuke, lol😊 játékról beszélünk. mit vártál? 😛
igen, new reno-t... az majd késõbb jön, túl sok húscafat lenne amit a rajongók elé dobnának.

ez még annál is semmitmondóbb :\

light00
Meghagyja a vágyat, megadja, hogy gondolj a játékról, amit akarsz 😄
Mondjuk én a Fallout Tacticsról ha nem tudnék róla semmit, az introja alapján még a stratégiai játékok közé is besorolnám 😄

Mondjuk ugyanaz a poén harmadszorra már nem ugyanolyan jo, de azért még tetszik^^
(lepusztult város)

a név stimmel, és volt ott valamiféle ismerettésgem (osztálytársam apjának nõismerõse ott dolgozott) (light kedvéért: Dani)
1-es villamossal ha jársz-kelsz talán még látsz plakátot 😊 (feltéve ha pesten laksz)

Shiwo
beztos..nem ismerem pestet, elég messze lakom tõle..

light00
A Városliget sarkánál van pontosabban, asszem az utca neve is Bethesda, de ebben nem vagyok biztos 😄

Shiwo
pedig az se rossz gém..meg a troika is elhullott, hiába a bloodlines..

hiftu
Hát ez az! Ugyanennyit mondott a fallout, meg fallout 2 introja is. Gyakorlatilag csináltak egy ugyanolyat. Semmi innovációt nem látok benne... 😞(

Shiwo
lol..tényleg ? 😄

light00
A nevük még megvan, raméljük arra nem cáfolnak..habár fejlesztök nélkül... Najo, ennyi erövel az én szeméyles véleményem, hogy nálam a Fallout a BLack ISle-vel omlott össze, ök az igaziak....demég az Arcanummal sem sikerült megmenteniük magukat<#rinya>

Shiwo
tavaly szeptemberben még én is ott tartottam..csak idõközben angol-tanfolyam mellé kaptam 1 kis manit, így tudtam "fejleszteni" 😊

van egy bethesda kórház a hungária körúton :o
...vagy mi...

light00
Hát testvér menj sirni mert én még nálad is gagyibb vagyok 😄
1,8 AMD - 64 Mb GeForce2 - 256 Mb RAM - soroljam még? 😄

(És milyen gyönyörü mégis a Battlefront, és a többi csodaerömü)

Shiwo
az igaz..de az nem bethesda-gém ..

haverral jót is ökörködtünk rajta ketten..

ezt fejtsd ki bõvebben! kösz 😊

Shiwo
interplaytõl én már nem várok semmit...pláne azok után, hogy a falloutokat készítõ emberek már rég nincsenek náluk...