Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
hát kb semmi

Bazinga!

Esrohnoil
1 hétig nem voltam itthon. Utoljára az elõzetest láttam. Van vmi új hír? Sajna nincs idõm visszaolvasni...

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

light00
sorry az offért. befejeztük.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Ron Ragm
Khm.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

light00

és ha vannak pszipontjaim? odalebegtetem a lánynak. mennyivel megnyeröbb. De gyorsan fel kell vennem egy szexuális kulturát legalább alapfokon, nehogy szexrabszolgaként végezzem 😄

Shiwo
de figyel..ezért nem is dobatott próbát 😛

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

light00
lentebb irva volt.
nem figyel a km?<#ejnye1>
--

Shiwo
hát..az a növény típusától függ 😄

ne adj ilyen tanácsokat, mert a km bevezeti 😄

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

light00
Fuh, megnyugodtam. Legalább eröprobát nem kell, hogy le tudom szakitani 😄

Shiwo
dobnod kell 😛 egy herbalizmust, hogy jót szedj, majd egy támadást, hogy eltaláld vele a csajt 😄

Shiwo
hmm..lehet ez a nyitja..azt a kis <#kocsog> elég volt egyszer elviselnem...akkor se húzta sokáig 😊 de úgy tünik, jó idõben volt jó helyen...

light00
És dobnom is kell skillprobát, hogy találok 3szál tulipánt, vagy rozsát? 😄

light00
ajánlom a végigjátszást (nekem pont a végigjátszás szerint NEM jött össze<#hehe>)
Myronnal kell beszélni a jetröl onnantol tudjátok ketten megcsinálni a vaultos orvossal. Tudom, mert a második karim, miután kiismertem a játékot veszett magas orvosi skillel rendelkezett és rengeteg droggal a zsákjában 😄D

Shiwo
ennyire ne akadjatok fent rajta 😄 poénnak szántam a herbalizmusos kommentet 😛 aki játszott valódi szerepjátékot, az ugyis érti ,-D

Sadun Tryst
ahhoz csak magas reputáció kellett. és az elejétõl fogva úgy kellett beszélned vele, mint aki teljesen megbízik benne. ha elsõ beszélgetés nem megy vele jól, akkor utána már nem veheted fel azt a küldetést.

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Shiwo
mondjuk én meg azt nem tom, hogy Vault citybe a doki 1szer megbízott, hogy szerezzek neki jetet, majd utána kikisérletezett valamit, ami leszoktat róla..és soha többet nem sikerült ezt összehozni, hiába volt olyan karim, akinek magas volt a gyógyítása meg a karizmája..

light00
hippi ja, meg ööö...valami gyümölcsös volt, valami child of halál, námtom :C
talán a gyümölcs gyermeke? tényleg elfelejtettem 😄
(olyan meditácios-körberepülö-gyümölcsös képe volt)

Sadun Tryst
asszem a flowerchild-re gondolsz. de az egészen más 😄

\"Bombing for paece is like fucking for virginity.\"

Shiwo
perkbe mintha lett volna valami hasonló 😛

Shiwo
én se, csak azt tom, hogy csajjal összejött a csaj... a faszi meg nem..érdekes..

light00
nincs is ilyen skill<#idiota>

light00
Én pont mindig a férfival bajlodtam O:
ezeket a tulajdonságos dolgokat én nem tudom, azt hiszem meg kell menteni modocot és akkor megy hozzád. Sry, én egész életemben nem tanultam angolt, szotárazva vittem végig a játékot 😛
(mostmár azért fainosan végigtolnám és érteném 😄-najo lehet azért mert legalább 10szer vittem végig😄)

Shiwo
ha van herbalizmusod, szedjél neki virágot 😛

Shiwo
akkor lehez azért..a férfi nem volt annyira karizmatikus 😊

van nekem 250% enerdzsi vepön használatom, nem elég az neki?! ennyire válogatós? <#idiota>

Ron Ragm
A nõ nem adja be könnyen a derekát, neki meg vannak írva hogy mennyinek kell lennie néhány tulajdonságnak minimum hogy összejöhessen.

Shiwo
ehhez képest nekem folyton csak azonos nemüekkel jött össze..mondjuk mikor férfi-karim volt, akkor inkább visszatöltöttem 😄 (az volt elöbb 😊

ill én is úgy voltam, mint Nuki, hogy hiányos angol-tudással játszottam ki elõször..

Ron Ragm
ESRB-re még:

One question for the dev that I always wondered about is what are your stances on violence, mature contents in games? Do you guys have a target audience in mind?
Ricardo Gonzalez: For those ill at ease about the possible lack of mature content in FO3, the devs have a thread on the internal forums titled “Sick S%^& You’d Like To See In the Game”, which contains various uncensored depraved ideas for content / gameplay / dialog, a goodly portion of which are either already implemented or in development. Yeah, I’m not too worried about FO3 being “watered down”…

Azt hiszem nagyon nem kell aggódni.

mentségemre szolgáljon az hogy életemnek olyan szakaszában is játszottam vele amikor még nem volt angoltudásom úgy kiforrva mint most (nem nevetni!) és csak úgy csináltam ami jött...és akkor volt ilyen hogy sûrûn átjárt szomszédom és úgy játszottunk, õ meg sokmindent csinált, szóval lehet hogy egy ilyen is megtörtént... [elég netszes de hátha <#idiota>]

Ron Ragm
Persze, szépen összeszedték a dolgokat, csak a hozzáállással van a gond (Semmi sem jó ami nem tökéletesen ugyanaz mint a Fallout 1/2, fogalmunk sincs milyen lesz a játék de már most egy kalap szar, mindenki hülye csak mi vagyunk villamosok).

light00
nem mondod, hogy sosem házasodtál Modocban.?! Ezért minimum két azonnali teljes végigjátszás a bünti 😛
Poén lehet nö-nö házasság is, és lehet férfi-férfi(!) is, habár ezt csak nagyon nehezen sikerült megcsinálnom, csak segitséggel tudam.😄

light00
remélem ez nem célzás volt...az hogy lentebb irtam h jo oldal, attol még fikázhatják a Bethesdát, de az oldal jo.

nos, igen, unatkozó emberek sajnos léteznek... mennyenek kapálni, támogassák hazájuk mezõgazdaságát inkább.
ja igen: köszi ^^

<#idiota> õ lesz majd a tanú...

Ron Ragm

NMA-fórumivadék? ezt nem értem 😞
(geeknerd nem érthet mindent<#idiota>)

Ron Ragm
Sörétes esküvõre ha a faterja rajtakap.

Ron Ragm
A Bethesek HC Fallout-geeknek mondják magukat, úgyhogy nagyon elbaszni csak nem fogják (persze az ilyen NMA fórumivadékokat ne nézzük, nekik semmi sem felel meg amit a Beth csinál)

a nagy drog és szekszjelenet egy fade-out majd egy fade-in és egy lány-karakter áll melletted. ennyi. ez még megoldható lenne, de már ennyivel nehéz lenne a mai grafikára nyomuló fiatalok és nép követelményeit kielégíteni... úgyhogy nem tudom mire számítsunk...

Shiwo
az meg a másik, hogy szerintem a kutyát nem érdekli a 18+ vagy 21+ felirat, ugyis boldog-boldogtalan gyerek ezzel fog játszani..csak valami nagyokosok ragaszkodnak ahhoz, hogy életkorhoz kötött legyen a játék..

Shiwo
szerintem ha egy GTA:SA-val akkora sikert tud elérni egy csapat, akkor a Bethesda is rájön, hogy felesleges finomkodni, amúgy is viszik mint a cukrot..

light00
igen, lentebb valami "Mature" fokozatot irtak, dehát tudja fene, mit értettek ez alatt...

light00
én abban reménykeem, hogyha szélesebb körben is szeretnék elterjeszteni, legalább a "vérengzés" kapcsolot benne hagyják, hogy aki szeretne élvezetesen játszani, az játszhasson is. (nem, nem vagyok pszichopata, csak a lángszoro a kedvencem-és nagy álmom, hogy megszeliditek egy tüzgekkot<#idiota>)

mondjuk ettöl még elveszthetjük a kurvákat és a drogot, de ha elfogadhato kerettörrénet megmagyarázza hiányukat (pl. Acél Testvériség, vagy egy ujabb világrend, vagy New Reno saját vérébe fulladt 😄D), akkor szemet lehet hunyni felette.

Shiwo
asszem valaki pont itt írta, hogy annó bejelentették, hogy nem fognak finomkodni..max tesznek bele egy gyerekzárat, mint az 1-2be

bigfoot
nem😄😄

SötétBarom
Ami ahhoz fog vezetni (98ban még nem volt ekkora az ipar..), hogy a minnél nagyobb eladások érdekében, minnél szélesebb körhöz juttassák el, így biztos, hogy nem 18+ játékot kapunk.. Ezzel már rengeteg apróságot elbukunk (drogok, kurvák, kõkemény káromkodás, vérengzés..). Nem azért feszülök ezekre, mert perverz vagyok, hanem mert alapvetõen megadják a játék alaphangulatát, komolyságát.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Shiwo
tök jó..fel se tünt, ma hívta fel haver rá a figyelmet, hogy a power armoros csávón ott figyel a Brotherhood of Steel jele...

light00
A nagy broken hillsi szarlapátolot kihagytátok 😉
(vagy csak én voltam ennyire hülye? 😄)

de ha jól megoldják akkor viszont az eddigi játékélményt meghatványozza... gondolj bele, csomó olyan kiaknázatlan lehetõség lehet egy ilyen játék-motor beli változtatáson...én az Oblivionnal nem játszottam még, de ha mondjuk HL2 szerü belsõnézetes lesz(azzal viszont játszottam már😊, akkor ki lehetne hozni belõle jó dolgokat 😉

a sava-borsa részért én is aggódom(Nekem ennyi egyszerre azért nem volt <#idiota>), de ez játékfejlesztõ-kiadói megegyezésen fog alapulni nagyrészben 😞