Fallout 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anchorage, mezõ kiiktatva, de a kínai tábornokot - Jingwei (vagymi) - esélytelen vagyok megölni.....lövöm fejbe, mint állat, különösebben nem érdekli a dolog😄D
Papa01
Köszi az infót, már csak az a DLC hiányzik! 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Ryder62
"Ha fönt van az "ûrhajós" DLC, az idegen epoxi-val javíthatod direktben a fegyvereidet, nem kell hozzá pótalkatrész"

Kösz hogy leírtad sose tudtam mire jó az 😄

Papa01: Point Lookout-ot keresed? Mert az délen van a folyó bal parján szinte a térkép szélén.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Papa01
Sziasztok!

Fuvart keresek The Pitt-bõl Point Lookout-ba.. 😊(Ez lenne az utolsó feladat.) Már két délután óta kóválygok, de semmi eredmény..

Tudnátok segíteni a megoldásban? 😊

Köszönöm!

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Köszönöm. Amúgy most kezdtem. Régóta fent van a gépen, de a WoW minden játékra szánt idõmet elvett....most, hogy meguntam a WoW-ot elkezdtem a Fallout 3-at (hejj, még anno az eggyel mennyit játszottam....hát kicsit más😄DD) az akciópontos harcrendszer nagyon bejön nekem,...hihetetlenül hangulatos😊
Fantusz
Most javítani szeretnéd a fegyvereidet, vagy barkácsolni?
A javításhoz kell egy ugyanolyan fegyver. R-gomb, s a kettõbõl lesz egy (tehát az egyik megsemmisül, a másik viszont jobb minõségû lesz)
Ha fönt van az "ûrhajós" DLC, az idegen epoxi-val javíthatod direktben a fegyvereidet, nem kell hozzá pótalkatrész (a hajón a csajszi pedig 100%-ra képes mindent javítani, ha megfizeted.
Vannak fegyver-mook, amelyekkel különbözõ extrákkal szerelheted fel a fegyvereidet (nagyobb tár, lézeres keresõ, távcsõ), de ezek nekem nem igazán voltak hangulatosak (nagyobb tár oké, de a lézerkeresõ, távcsõ totél fölösleges egy sorozatlövõ fegyverre)

A barkácsolás egy teljesen más mûvelet, nincs köze a fegyver javításához: kell hozzá egy tervrajz, egy munkapad, és különbözõ "hulladákok" - ezekbõl készíthetsz magadnak fegyvereket, amelyeket javítani ugyanúgy kell, mint a többit (R gomb, és javítókészlet)

Köszi. Nem lehet? Akkor valamit félreértelmeztem. Azt mondja, hogy azért jó, mert egyre speciálisabb fegyvereket tudsz összebarkácsolni....no mindegy. Van valami olyan oldal ahol az ilyen kezdõlépések megvannak? Nem igazán találtam jót...
Ahhoz, hogy javíthass valamit kell egy ugyanolyan fegyver vagy ruha, mint amit javítani akarsz! Ruhák esetében vannak alternatívák... néhány ruhát lehet más ruhákkal is javítani!

Új dolgokat nem tudsz a fegyverbe építeni!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Javítás skillhez kérdés: hogyan mûködik? Ugyanúgy kell hozzá valami, mint mondjuk az Oblivionban a kovácskalapács? Hogy tudok egy fegyverbe új dolgokat beépíteni?😊
Megvan....Elég esélyes volt, hogy én vagyok a béna, mert gondolom már többen végigvitték. Egy ajtót nem vettem észre a romok között, mindig elmentem mellette😊))
Á, nincs meg a bejárat a csõbe..na mindegy, keringek még 1-2 órát aztán ha nem lesz meg uninstall😄
Csõben? Na az a baj...lövészárkokban mentem😄 Köszi.
Ryder62
Hát pedig full csõben mész hogy tudsz eltévedni? 😄 Sztem nézz végigjátszási videókat. Kb 5 perc. És ugye ott látod hogy merre kell menni. Youtube beírod: fallout 3 anchorage walkthrough

Kis segítséget kérek - szétbasz már az ideg 3 órája keringek, mint gólyafos a levegõben... - Anchorage-ben csinálom a 3 küldit...Kilátó, Chimera és végül az energiapajzs kiiktatása....na oda nem tudok eljutni, vagy szikla, vagy pajzs....merre van a bejárat? Köszi😊
xblades
Igy van lopni nem lopnak a játékban, kivéve ha harcol és egy jobb fegyvert érzékel a program azt felveszik és használják. Mindegy hogy te tetted-e le vagy valamelyik halott társuktól szedik fel.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Kivétel talán a fegyverek.Nem egyszer láttam, hogy egy elhullott szupermutánstól lenyúlja egy fosztogató a golyószórót és küldi rám az áldást 😄

Ryder62
Gondolom örültek egy kis ajándék csomagnak. Különben is az a táboruk, hova vinnék? 😄 Amúgy csak hülyültem valszeg npc-k nem lopkodnak. Még a fosztogatók se. Sõt még ha el is dobok egy szakadt vagy már rossz állapotban lévõ ruhát a puszta közepén még sokszor több tíz óra múlva is ott van.

Hát akár hiszed, akár nem, volt olyan, amikor kicsináltam minden fosztogatót egy táborban és leléptem onnan, otthagytam némi cuccot az egyik ládában.Amikor visszamentem, persze megint nyüzsögtek arra a fosztogatók, ismét kicsináltam az összeset, de a cuccaim hiánytalanul megvoltak a ládában.No erre varrj gombot.

Ryder62
"Lehetséges, hogy vannak, akik lopkodnak, de ilyennel még nem találkoztam"

Raiders. Még a nevükben is benne van: fosztogatók. <#idiota>

Mert egyébként van olyan hely, ahonnan eltûnhetnek a cuccok?Párszor kitekertem Fo3-at és mindig volt házam Megatonban, viszont néha arra kényszerültem, hogy vadidegen helyen otthagyjam pár holmimat a súly miatt, de eddig mindig hiánytalanul meg volt minden.Lehetséges, hogy vannak, akik lopkodnak, de ilyennel még nem találkoztam, hogy valaki nyúlná a cuccokat bárhonnan is(rajtam kívül persze) <#hehe>

Hecker007
akkor az jól be van biztosítva 😄

Én az aknamezõn a Gibson-házba pakolok. Onnan még nem tûnt el semmi.
Persze négyzetméterenként 1 aknát telepítettem a bejárat elé, egy jó nagy területre...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Hecker007
Vagy ha felrobbantja akkor a Tempeny toronyban kap szobát 😊 és oda is lehet rámolni 😊
De jobb a Megatoni ház szerintem.

Shortstop
Ha hatástalanítottad Megatonban a bombát akkor kapsz egy házat amiben van szekrény bõven, oda lehet rámolni mindent.

Van olyan hely ahova el tudom rakni a cuccaimat s nem fog eltûnni?

Hecker007
ha nincsenek fent a DLC-k akkor nem

Üdv! Ha végigvittem a fõ szálat utána már nem lehet folytatni a játékot?

xblades
A fájlt is emeld ki a mappából, ments utána és már vissza is rakatod a honositást.

Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...

Ryder62
Hát nem tudom, nekem is ezt csinálta és miután kivettem a magyarítást jó lett.

Kikapcsoltam és úgy sem jó 😞
Ryder62
Kapcsold ki a magyarítást a launcherben.

Valaki tudna segiteni?
A Broken steel-es DLC be Amikor beirom a kodot a víztisztitóba azután felkelek a fellegvárba és a quest irja hogy intitsam el a víztisztitót!!
Bebugolt és nem tudok továbbmenni!!!!
HELP
xblades
Ezt olvasd át : Swift Learner

xblades
A magyar verzióhoz internetrõl csak a 1.0.35-ös kiadást tudod letölteni. Mert az 1.7 csak a lemezeken(kieg. Goty) van rajta.

A tehetség perk nem úgy értendõ hogyha legyõzõk egy ellenséget ami pl 10xp-t ér egy ilyen tehetség perk után 11-et kéne kapjak, mivel az 10%-t dob rajta, minden egyes, xp szerzés után?
Csak mert már 2-t tettem rá és ugyanannyi xp-t kapok, mintha nem tette volna rá? Ez bug, vagy nem ilyen a képesség?

perk leírás: Minden ranghoz további 10% tapasztalati pont jár ,amikor tapasztalati pontot kapsz.
Shortstop
közben megoldódott.

Hali, melyik a legújabb patch ami az alaphoz fel lehet tenni?
(Magyar verzióhoz) Mert vannak patchek amik már a dlchez tartoznak, illetve ami angol nyelvhez.
Shortstop
Az megvan. Be is engedtek meg minden de ott a kapu nem nyílik...

xblades
Hello

Oda egy küldetés vezet (ráadásul pont a fõszáll) majd akkor engednek át ha a küldetés szerint mész oda.
Ott már majd egy mellék küldetést kell nekik megcsinálni hogy tovább engedjenek( ha nincs meg a lélekben gyermek perk-ed).(SPOILER név szerint ki kell szabadits két társukat)

Shortstop
Hello!

Miért fordulhat elõ az hogy a Kis Lámpafénybõl nem enged a mészárlás kapuján átjutni? Az emelõt sem tudom használni mert azt írja hogy jelenleg nem használhatom. Lõjem szét a kölköket? 😄 -vagy mi lehet a baj?

köszi a választ megpróbálom.
xblades
A modokat be kell másolni az adott könyvtárba. Inditani meg a Mod managerrel tudod a legkönnyebben amit a Nexuson megtalálsz.
A Dlc-ék meg a megadott küldetések elinditva fognak indulni.

Sziasztok.
Nekem lenne egy kis problematikám.Legyetek szívesek mondjatok okosat!!
Na a lényeg én már végig toltam az alap játékot és a netröl lopott Operation anchorage kiegészítõt. Volt annó felrakva pár mod is ha jól emlékszek.
Tegnap megvettem a Fallout 3 GOTY-t egy a gond a régi mentésembõl pár tárgyat nem használ kiírja az elején hogy azokat nem fogja használni.
PL az az álcázó öltözék stb.
Elfelejtettem hogy mivel kell a modokat felrakni abban segíthetnétek és hogy most a kiegészítõk hogy fognak majd bejönni:S
Teljes letargiába vagyok:'(
xblades
Hali

Ott csak egy küldetés vár rád, a bentiek problémájában segíthetsz dönteni.
Azt hogy mit választasz már rajtad múlik. Részletes leírást találsz a Faq-ban.

hali!
valaki eltudná magyarázni hogy: SPOLIER: ha visszamentem a 101-es menedékbe akkor mit tudok ott csinálni? milyen lehetõségeim vannak? stb?

Husz (Revo)

Köszönöm. Ezt észre vehettem volna magamtól is.<#confused>

Ryder62
Menj át a warez topikba, a fejlécben ott van egy link a magyarosításhoz.

Sziasztok. Légyszi linkelje be valaki nekem az 1GB-os magyarosítás linkjét. nem találom sehol. A full magyarosítás kellene textúra szöveg.
Köszönöm

hopp sikerült megoldani!<#taps>
Ati kártyákkal szokta ezt csinálni és a Catalyst Control Center-ben A Mipmappingot kell átállitani és akkor jo lesz.<#nevetes1><#nevetes1>
az elsõ próbálkozásom az volt hogy átírtam de már azt a progit használom és igyse jo <#shakehead>