Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Kösz hogy leírtad sose tudtam mire jó az 😄
Papa01: Point Lookout-ot keresed? Mert az délen van a folyó bal parján szinte a térkép szélén.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Fuvart keresek The Pitt-bõl Point Lookout-ba.. 😊(Ez lenne az utolsó feladat.) Már két délután óta kóválygok, de semmi eredmény..
Tudnátok segíteni a megoldásban? 😊
Köszönöm!
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
A javításhoz kell egy ugyanolyan fegyver. R-gomb, s a kettõbõl lesz egy (tehát az egyik megsemmisül, a másik viszont jobb minõségû lesz)
Ha fönt van az "ûrhajós" DLC, az idegen epoxi-val javíthatod direktben a fegyvereidet, nem kell hozzá pótalkatrész (a hajón a csajszi pedig 100%-ra képes mindent javítani, ha megfizeted.
Vannak fegyver-mook, amelyekkel különbözõ extrákkal szerelheted fel a fegyvereidet (nagyobb tár, lézeres keresõ, távcsõ), de ezek nekem nem igazán voltak hangulatosak (nagyobb tár oké, de a lézerkeresõ, távcsõ totél fölösleges egy sorozatlövõ fegyverre)
A barkácsolás egy teljesen más mûvelet, nincs köze a fegyver javításához: kell hozzá egy tervrajz, egy munkapad, és különbözõ "hulladákok" - ezekbõl készíthetsz magadnak fegyvereket, amelyeket javítani ugyanúgy kell, mint a többit (R gomb, és javítókészlet)
Új dolgokat nem tudsz a fegyverbe építeni!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Raiders. Még a nevükben is benne van: fosztogatók. <#idiota>#idiota>
Persze négyzetméterenként 1 aknát telepítettem a bejárat elé, egy jó nagy területre...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
De jobb a Megatoni ház szerintem.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
A Broken steel-es DLC be Amikor beirom a kodot a víztisztitóba azután felkelek a fellegvárba és a quest irja hogy intitsam el a víztisztitót!!
Bebugolt és nem tudok továbbmenni!!!!
HELP
Csak mert már 2-t tettem rá és ugyanannyi xp-t kapok, mintha nem tette volna rá? Ez bug, vagy nem ilyen a képesség?
perk leírás: Minden ranghoz további 10% tapasztalati pont jár ,amikor tapasztalati pontot kapsz.
(Magyar verzióhoz) Mert vannak patchek amik már a dlchez tartoznak, illetve ami angol nyelvhez.
Oda egy küldetés vezet (ráadásul pont a fõszáll) majd akkor engednek át ha a küldetés szerint mész oda.
Ott már majd egy mellék küldetést kell nekik megcsinálni hogy tovább engedjenek( ha nincs meg a lélekben gyermek perk-ed).(SPOILER név szerint ki kell szabadits két társukat)
Miért fordulhat elõ az hogy a Kis Lámpafénybõl nem enged a mészárlás kapuján átjutni? Az emelõt sem tudom használni mert azt írja hogy jelenleg nem használhatom. Lõjem szét a kölköket? 😄 -vagy mi lehet a baj?
A Dlc-ék meg a megadott küldetések elinditva fognak indulni.
Nekem lenne egy kis problematikám.Legyetek szívesek mondjatok okosat!!
Na a lényeg én már végig toltam az alap játékot és a netröl lopott Operation anchorage kiegészítõt. Volt annó felrakva pár mod is ha jól emlékszek.
Tegnap megvettem a Fallout 3 GOTY-t egy a gond a régi mentésembõl pár tárgyat nem használ kiírja az elején hogy azokat nem fogja használni.
PL az az álcázó öltözék stb.
Elfelejtettem hogy mivel kell a modokat felrakni abban segíthetnétek és hogy most a kiegészítõk hogy fognak majd bejönni:S
Teljes letargiába vagyok:'(
Ott csak egy küldetés vár rád, a bentiek problémájában segíthetsz dönteni.
Azt hogy mit választasz már rajtad múlik. Részletes leírást találsz a Faq-ban.
valaki eltudná magyarázni hogy: SPOLIER: ha visszamentem a 101-es menedékbe akkor mit tudok ott csinálni? milyen lehetõségeim vannak? stb?
Husz (Revo)
Köszönöm
Ati kártyákkal szokta ezt csinálni és a Catalyst Control Center-ben A Mipmappingot kell átállitani és akkor jo lesz.<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>