Fallout 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Igen, azthiszem igen.
Egyébként van olyan amit érdemes hamarabb felvenni?
- Igen, pl lockpick és science hogy bejuss midnenhova. Barter hogy olcsóbban kapd a cuccokat. Medicine, hogy jobban tudj gazdálkodni az amúgyis kevés gyógyszerbõl. Ezek azok amiket feltétlen maxolni kell szerintem.
Tehát a perk-ek közül bármit választhatok a felvehetõk közül?
- Pontosan. Mindenesetre próbáld azt választani, amit ki is tudsz használni.
Csak a skill-eket kell fejleszteni a perk-eket nem?
- Perkeket is lehet fejleszteni. Megintcsak rajtad múlik hogy újat akarsz vagy erõsíted amid van.
Bocs, ha nagyon lámákat kérdezek de még nem játszottam egy Fallout-al sem.
- Énse. Csak ezzel, a 3. résszel. + tervezem a New Vegas-t.
A Dlc-ket nem úgy kell megvásárolni? Errõl a Broken Stell-rõl még nem is hallottam csak a Operation Anchorage-rõl. Ömm... Nemtudom. Elvileg letölthetõ, ha regelve vagy meg ijesmi. Torrentet talán tudok majd adni nektek.
De ha már megvettem a játékot nem szeretnék rá warezt telepíteni.
- Ha megvetted, elvileg ingyen leszedheted az összes többit.
Térképben valami olyanra gondoltam, amit kinyomtatva nézhetek a játék közben, nagy segítség lenne. Az interaktív tényleg jó de miután fekete alapon zöld esélytelen lenne azt kinyomtatni. Ilyet tudsz ajánlani?
- Nos, az itneraktívat printscreen, photoshopban átszínezed fekete-fehérre, és nagyítva/átméretezve kinyomtatod A4re, vagy bizonyos technikával több A4esbõl rakod össze, és akkor egy normálisbab térkép lessz a markodban. Nemértem h az ami játékban van, miértnem jó.
Módokat pedig elsõ végigjátszásra nem szeretnék játszani, illetve nem is tudom, hogy a magyar verzió melyiket szeretné és melyiket nem.
- Modokkal kapcs elvileg nincs probléma azzal hogy magyarított verzió. a DLC-knél okozhat gubancot ahogy énis itt olvastam picit régebben. A MOD arra van, hogy miután kezded unni a játékot, feldobd vele a dolgokat. Mellesleg a modok nagyrésze abszolút ugyanazt nyújtja amit az alapcuccokból is elérsz. Sõt, alapból több NPCknek szánt cheates fegyó van magában a játékban, mint amennyit összemodolnál.
Modokat láthatsz emitt: http://www.xfire.com/profile/royalpredator/
Fallout3Nexus.com -ról valóak.
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Engedd meg, hogy még néhányat kérdezek!
Jól értem az összes skill-t felvehetem és ki is tudom õket maxolni?
Egyébként van olyan amit érdemes hamarabb felvenni?
Tehát a perk-ek közül bármit választhatok a felvehetõk közül?
Csak a skill-eket kell fejleszteni a perk-eket nem?
Bocs, ha nagyon lámákat kérdezek de még nem játszottam egy Fallout-al sem.
A Dlc-ket nem úgy kell megvásárolni? Errõl a Broken Stell-rõl még nem is hallottam csak a Operation Anchorage-rõl.
De ha már megvettem a játékot nem szeretnék rá warezt telepíteni.
Térképben valami olyanra gondoltam, amit kinyomtatva nézhetek a játék közben, nagy segítség lenne. Az interaktív tényleg jó de miután fekete alapon zöld esélytelen lenne azt kinyomtatni. Ilyet tudsz ajánlani?
Módokat pedig elsõ végigjátszásra nem szeretnék játszani, illetve nem is tudom, hogy a magyar verzió melyiket szeretné és melyiket nem.
20as szint a max, DLCvel 30. Addig próbáld kimaxolni a dolgaidat.
Utána csalsásal 50ig kb elviheted fagyás nélkül, de nemfog változni igazán semmi, direkt gondoltak erre a készítõk.
Hogy mennyit? Hát skilleket elvileg felmaxolhatod mind 100ra lvl30ig. Perk mivel mindig 1et kapsz szintlépéskor, nyilvánvalóan 20 vagy 30.
Hogy meikre skillre raksz, vagy perket veszed meg, rajtad múlik.
A lockpick skillt ajánlatos mihamarabb kimaxolni, illetve a védelmedre gyúrni. Azután már arra raksz amihez kedved van, pl Small guns, Big guns, exps., vagy tudományok, ijesmi. Ezekkel magad is megtudsz csinálni pár feladatot, ill kikerülni kisebb nehézségeket.
Fõküldiben... Ha a Broken Steel DLC- megvan, akkor nyugodtan told végig. Amúgy az utolsó küldik fele, Wasters of life, talán érdemesebb egy kis szünetet tartani, és körülnézni a nagyvilágban, mert akkor még eredeti háborús a helyzet. De ez is rajtad múlik...
Térképet? Szobád falát pingáld ki. V esetleg poster, v nagy nyomtatvány... Darabokban si kinyomtathatod teli A4-esre, de ingame ott a térkép, viszonylag jól hasznlható.
Én vmi PDA szerûség modot fogok használni, elvilg azon szebblessz.
Nekem egy ijen Gamer füzetecském van a gépnél, abba irkálok mindent amit nem kéne elfelejteni.
Szóval csak néhány alapkérdés. Úgy láttam 20-as szintig lehet fejlõdni.
De ez alatt hány skill-t és perk-et lehet felvenni? Van olyan amit mindenképp érdemes? Illetve ha most kezdem a játékot mire kell odafigyelni? Azt már tudom, hogy érdemes csak úgy elindulni és minél több helyet felfedezni, de a fõküldiben meddig érdemes elmenni, hogy a lehetõ legtöbb melléküldit feltudjam venni? Minden tippet szívesen fogadok!
Ezen kívül érdeklõdnék, hogy találok-e valahol olyan térképet amit kinyomtathatok?
Az interaktív térkép nagyon klassz, rengeteg infó van rajta de olyan pici hogy majd kifolyik tõle a szemem.
NPC-k és õrjáratok Itt pontosan bemutatják hogy mûködik az õrjárat.
A lényeg maga a beltér átdolgozása. Egy hihetetlenül jó piacot kéne összedobni, meg egy hangulatos éttermet, ijesmi😄
De mint írtam a nagyobb gond, hogy nem tudom hogy rakhatok le védelmi Turret-et, katonát akik posztolnak a bejáratnál, meg õrjáratoznak és lakosság is kéne, mert nem lenne jó egy szellem város.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
Mondjuk a fegyverraktáram bejáratához leteszek egy-két dolgot.
Vagy ha építek egy plusz "várost" házakkal,fallal,kerítéssel. Mert akkor neki se kezdek.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Ott leírtam hogy kb mi a fenére is gondolok.
A másik részét lazán meg lehetne építeni.
Mien questen dolgozol?
A szinkront nem eröltetem, csak mondom hogy még azt is megtudjuk csinálni. Azért engem zavar ha tátognak a karik.
Emellet kis videó a kecómrol, meg modok.
Samurai Beretta, Mac 10, MP7, AK-47, Dragunov, Tsurugi kard, M249 SAW, FN Fal, G36C, G3, M4, M16, M90, és sorolhatnám miminden jó, de gondolom már ti is régóta toljátok ezeket a modokat. Jah és VATS MP3 Player😄
http://www.xfire.com/video/1382c9/
Big Town-t is vagy öten lakják. Mi benne a nagy?
Én mondjuk ekkora nagyságokban nem is merek gondolkodni. Ehhez túl keveset tudok.
De mondjuk egy olyan város(ka) ahol nem egy rom minden és lakják néhányan az jó lenne. (kétszáz valahány évvel a bombázás után még mindig nem javítják ki a falak hibáit meg nem dobnak össze egy rendes házat?)
Visszakellett menni Rivet City-be hogy a 19 másikból átrakjak 1et a tatyómba.😄
Van mod, hogy minden fegyó amit viszek vagy gombra van nyomva, látszódjon rajtam? kés, pisztoly, AK 1szerre.
Van egy NEW WORLD ORDER. letöltöttem, elég szegényes, mivel megvettem 5k-ért egy jegyet és egy olyan terembe kaptma belépést ahol van 2 nukacola gép, aztán az ajtók nincsenek meg és kiesek a világból.
Ott márvalami megindult... De Megatont szivesen látnám viszont ='(.
És kéne hozzá egy profi csapat akik kenik vágják a Geck-et.
Én mondjuk beérném egy olyan várossal is mint a kettõben Vault City vagy NCR(ÚKK)volt.<#eljen>#eljen> De a Nexuson nem találtam értelmeset,<#shakehead>#shakehead> pedig a várost össze lehetne dobni. Mondjuk az NPC-ket én nem tudom hogy lehetne a városba tenni?(pl. árusokat, orvost, kocsmárost)
Vagy védelmi lövegeket, robotokat akik a városiakat, téged és csapatodat nem de az ellenséget megtámadja. (én amit leraktam az engem is megtámadott, de ez az én tudatlanságom oka)
Én onnan indulok ki, hogy csak tökéletes munkát adok ki a kezeim közül.
Hidd el, lazán meg lehet ezt oldani. Jó mikrofonok, hangkeverés kell hozzá. A storyt szintén meg tudjuk írni, az a legkisebb gond.
Csak már nincs story és magamnak kell generálni... azmeg nem annyira jó.
Mellesleg összefoghatnánk és csinálhantánk egy kis saját, magyar DLC-t😄
Történetet, karakterjellemzést tudok írni, Szinkront is.
A programozásában meg segítek ha tudok^^
Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II
BoS-t jobban szeretem, megvan robotjuk😄 Darabokban...😄
Most van egy gyönyörû házacskám Rivet City-ben, és egy randa penthouseom amit lehet ki is szedek mint a mini hideoutot.
Updateltme a blogot. Igaz most totál hülyén írtam, mert fáradt vagyok.
Látod, nehéz írni ha nincs story.
Holnap majd meglesem hátha van vmi jármû, vagy javítottak e azon a motorbiciklin.
Addigis szükségem van vkire aki egy beléphetõs factiont létrehoz nekem.
Vagy megatont ujjáépítõ modot mutat. Elvileg van mert youtubeon láttam 1x.
Örülnék ha vmi új történetet kapnék kézhez, vagy legalább vmi testvériség tagja lehetnék ingame. A blogot frissítgetem szépen😄
Sharing and Caring C.
A beszélgetés menüben a Friend rész az, ha a középsõ lehetõséget választod.
SCC - Talk to Anyone.esp?
Ezzel nekem kifagy a game már a fõmenüben.
konkrétabban itt
"The trees move. Do you not see it?"
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
Köszi
http://kreativ.try.hu/ - alkalmazott grafika, fotó http://tilos-az-a.hu/ - közösségi szabadidő magazin - művelődés, művészet, játék, utazás, fotó, család...
"The trees move. Do you not see it?"
valahol északra, a Casey's garázsa felett, van egy benzinkút - bementem, - amikor jöttem ki, megjelent egy helikopter a távolban, nem mentem oda, vártam mi lesz. Mentettem egyet, gondoltam újra kijövök, - hátha többet megtudok - hát a helikopter nem jött. Csak kíváncsi vagyok, mivel ez most történt elõször a játékban. Érdemes-e visszatölteni - mert azóta tovább játszottam, nem néztem utána.. - szóval - mi volt ez?
De a bárkit magad mellé tudsz állítani egy mod segítségével, ha tudsz velük beszélni. Bármilyen is a karmád.
A tagok kinézetét meg tudom alkotni, de többet már nem.
Ezek a tagok karmafüggetlen Followers-ek, és mind essential.
Képességük pedig egy Albino Radscorpionéval vetekszik. (Hp, sebzés)
Már el is kezdtem a tagok koncepcióját.
Önmagában az eredeti The Family -t cserélné le, mert elbaxódott a dolog. Robert le se kaksál, így hostile-k, és nem a haverjaim.
2 deathclaw 1 csapásra, ha még a klánom is lenne ingame.
Lehetõ legtöbb információt megtudok adni ha kérsz.
Object window - Items - Key: Itt csinálj egy saját egyedi ID-s kulcsot.
Menj a celládba, keresd meg a bezárni kívánt ajtót, dupla katt, bejön a menü, menj a Lock fülre, bipáld be a Locked-et, ekkor elérhetõvé válnak a rejtett funkciók. A Level résznél a zárszintjét határozhatod meg:
Very Easy - Nagyon könnyû
Easy - Könnyû
Average - Átlagos
Hard - Nehéz
Very Hard - Nagyon nehéz
Requires key - Csak a kulcsával lehet kinyitni
Válaszd ki a szintet, utána menj a Key részre, itt keresd meg a kulcsodat és állítsd be. Utána készítesz egy saját konténert (postaláda, vagy szekrény) megnyitod a konténered, és a Key menüböl áthúzod a kulcsodat a konténeredbe, utána elhelyezed a konténeredet a kívánt cellába. Ennyi <#integet2>#integet2>
A faction alatt mit értesz?
Olyan társakat akarsz akit te szeretnél?
Vagy enclávés katonákat?
Mert ezekre van mod.
Koncentráljunk akkor a: Clovert megvédõ szuperruhára
illetve 1 új factionra, aminek a tagja szeretnék lenni a játékban.
Hát...Akkor egy olyat esetleg, amit elõször mutattam tervrajzon
( http://www.irevolution.extra.hu/paradisehome.jpg ) Baloldali
Wastelander/Raider stílusban, szóval ijen szemétbõl.
FÕ szobában piros perzsaszõnyeg, egy ülhetõ kanapé és egy nagyobbacska TV. Asztalnak pedig za a fadezska ami 4 téglán van. Falon plakátok, és Nukacolás ill egyéb neonreklám, nukakólás óra. Ijen tipikus slavers ház. Pontos abb terveket hamarosan mutatok.
Azt még megírhatnád hogy lehet az ajtókat kulcsra zárni, és a kulcsot berakni egy postaládába vagy dobozba majd betenni a játékba?
RoyalPredator
Nem tudom hogy lehet újat nyitni, csak agy kevés dologgal rendelkezõben törölni mindent majd újakat betenni.
Nem minden teremnek megvan a saját ajtó modulja és ráadásul nem minden lehetõséggel, és más más helyek ajtómodulja nem is passzol egymáshoz, trükõzni kell hogy jó legyen.
Sok mindent meg lehet csinálni de csak a Geck határain belül.
- Az nyitható ajtók átjárhatóvá teszik a falat? Ergo a szobáknak nincs alapból nyílása?
- Tudsz egy új Factiont létrehozni egyedi tagokkal?
- Az elõzõ tervembõl kiindulva meg tudnád valósítani amit szeretnék, ha nagyon pontosan megadom hogy hova mi kell?