492
-
Gregi #85 Kipróbáltam most másik szóval is, azt írtam be "szeretlek" :), de így is elindult.
A hosts nevű file-ba beírtad amiket ír az nfo? -
dashed_ #84 hmm mostmar nem ir 2 betut de amikor beirok barmilyen szot aszondja "Your Free Acces expired
Please use full acces to visit me or try it again later" -
dashed_ #83 hmm 18Mbos beallitassal tenyleg elindul :))
viszont amikor passt keri akkor beirtam hogy purple de nem fogadta el. :( megnezte es minden betut amit leutok ketszer ir be.. de miert??? -
Gregi #82 Huhh! Szóval én is ezt a 16 megás filet szedtem le, és nekem is ez volt először a problémám. Véletlenül jöttem rá, hogy mikor feltelepítettem a hozzá lévő 3DLuder-t, és utána elindítottam a 3DLLauncher-t, akkor nem a videokártyámnak megfelelően állítottam be az értéket, hanem a leggyengébbet, a 16 megásat választottam. Láss csodát ezek után ment.
Jelszónak meg azt írtam be "purple", de szerintem bármilyen szót elfogad, igaz mással még nem próbáltam. -
#81 Ezt szedtem le, de sajnos nem működik. Valószinüleg valamit változtattak az adott oldalon, és emiatt nem űzemel. Ha megnézed, a "Free Trial" tökéletesen üzemel, de ahoz nem kell semmi rendkívűli (le kell tölteni a "ThriXXX" nevű programot, a többit az tölti majd le). Fél estét szórakoztam azzal, hogy összehozzam a hacked-et a trial-os változattal, de nem sikerült zöld ágra vergődni vele
Ezért reménykedem, hátha Gergi elárulja, mi is kell ahoz, hogy műkdöjön... - Persze azonkívűl, hogy előfizetem, mert sajnos a sima Cirrus-Maestro kártyát nem fogadják el, azonkívűl meg 3 napos eléfizu ~2400Ft, a havi pedig ~6000Ft :)
Jól néz ki, meg minden, de nem ennyire :) -
dashed_ #80 hmm ..ezt szedte mar le vki???
"xxx_3dslut.com_WebSite_Hacked_By_DrCOdE_3D_Sex_Experience.zip"16MB
http://www.3dslut.com/
megneztem de azt irja hogy
applicaton update check faild
blahblah http code 404...
pedig jo lenne ez a webes dolog. :)) -
dashed_ #78 3D Slut ot eMulerol hogy szedted le???
mi a file neve es mekkora?? -
#77 Ha sikerült beüzeelned nem "Free Trial" módban, ne habozz megisztani velem, mert nekem csak úgy ment :( -
Gregi #76 Sikerült, rájöttem! Előző üzenet tárgytalan. -
Gregi #75 Lenne egy kis problémám, leszedtem eMule-ról a 3D Slut-ot, de mikor beadja a nőcit, kér egy access code-ot. Nem tudna valaki ebben segíteni? -
#74 Japánul van, annyi biztos, de hogy mennyi szöveg van benne? Tudja a rák, én most kezdtem leszedni az E-mule-vel, de ugye ISDN-el lesz egy-két hét, amíg leér.... -
Sanca #73 Ez a Biko 2 van angolul is? Vagy nincs benne sok szoveg?:))) -
Sanca #72 Amugy van ilyen bug/mittomenmi hogy ha az eladonal sokat alkudozol akar 1-2 millat is adhat a filmekert. -
Sanca #71 Ha jol emlexem en 5 millaval mentem at 3. reszbe. 1bol a legdragabb hazat vettem meg:) Asszem fontos hogy ne csak nagy epuleted legyen, neha a kicsi is hozza a nagy epulet profitjanak felet(ha jo a memoriam:D) A konkurenciara meg itt is ugyelni kell. Erdemes mindig az atomtamadast(vagy mit) valasztani:) -
Sanca #70 En mindig 1-masfel oras filmeket csinaltam 7-8 muvesznovel:) Asszem ha ugyelsz a konkurenciara igy siman lehecc 1. a top10-be. -
Sanca #69 Nekem siman szimulator:) -
#68 Hihi, a Lula-t anno végigjátszottam (mikor játék is volt? 98-as?), de öszítén megvalva grafikus megoldások terén sajnos nem vetekszik a japán játékokkal - persze az is tény, hogy a japán játékok viszont jellemzően vagy bugyuta, vagy szadista/perverz történetekkel vannak tele, míg a Lula tele volt apró gegekkel, és ha grafikailag nem is vetekedhetet a japán adult játékokkal, sokkal szórakoztatóbb volt, mint bármely általam ismert japán játék...
A Lula 3D-re azért leszek kiváncsi, hogy milyen történetett sikerült kikovácsonliuk, mert annyi szent, hogy ha rá is nézek, az nem a grafika miatt lesz :)
Pár link:
Himeya shop - egy japán online bolt, a baloldali menüben az "Adult"-ra érdemes rákattintani, és átnézni, mik is vannak
Biko2 @ Himeya - egy példa, milyen durva grafikájú játékokat hoznak ki a "japók"...
3D Slut - ez már nem japán, egy tisztán az "akcióra" kihegyezett 3D-s program. Viszont a karakterek erősen Poser 4.0 utánérzésüek :)
Akit esetleg érdekelnek az ilyesmik, böngéssze át a linkeket, és keressen rájuk a KaZaa-n, DC-n, E-Donkey-en, és a hasonló p2p programok segítségével, szinte biztos, hogy jópárról lesz találat... -
#67 Nem vesztesz vele sokat!!! :) -
#65 98SE-t használok, sajna nincs 5letem! -
#63 Az nem csalás!
Ha bankban tartod a pénzed, akkor 50 millával is átmehetsz a 3 pályára! -
#61 Hűha...
régen végignyomtam. nem teljesen emléxem, de olyasmi a trükk, hogy szétatombombáztam a konkurenciát a városban! Akkor nyereséges!!! :)
Ez persze nem biztos!
Mennyi pénzzel mentél át 3 pályára? -
#59 Esetleg tud valaki arra megoldást, hogy a szereplőim ne hisztizzenek minden órában kétszer???
Mertmár unom, hogy WC-re kell mennie, nem tudja lehúzni a cipzárt, eltört a foga stb.
Tud valaki valamit ezügyben??? -
#58 Ha valaki nem olvasta volna:
Features:
36-24-36! 3D erotic action-adventure with a tantalizing storyline
Twelve luxuriously-styled main locations with over twenty additional scenes
Total body action: from exotic dancer to tiger-like talons
Lula gives every bad boy just what he wants
Bouncing boobs technology: natural animation using motion capturing
More, more, more! Sexy outfits for Lula include a cowgirl bikini, transparent fashions, and the rubber-slut look
Attention! Intense erotic scenes will really get players going
Busty delights! Over 50 extremely well-stacked characters more than willing to please
Setting tails wagging! Dusty, Lula's faithful friend, watches what's going on using a doggy cam
Engines at full throttle! Hot pursuits with lots of rubber on the asphalt - and elsewhere
Totally relaxed: easy to operate using the mouse
Developer: CDV
Publisher: CDV
Genre: Erotic Action-Advent
Release: Germany: 2nd half 2003 / UK, USA: 2nd half 2003 / France: 2nd half 2003
-
#57 Köszi, próbálgatom!
Mostmár lefekütt az ágyra (még ruhában).
Azért ha valaki tudja, hogy lehet a 2 részben Lulát prücskölni, az írja meg!
Lula 3D megjelenési dátum, valaki? -
Hoz_Hun #56 Arra már nem emlékszem. De onnantól kezdve végig happy. És abban a filmben szerepel amelyikban akarod. -
#55 Köszike!
Meghúzni hogy kell?
Van egy gomb, hogy sex, vagy valami??? -
Hoz_Hun #54 Ajándékokat kell neki venni. Attól jobb kedve lesz. Aztán amint lehet megdöngetni. Attól meg elégedett lesz (mi meg mégannyira ;)).
A zúzosabb ajándékokhoz úgy is pénzmag kell, a lové is fügvénye a hangulatának. Természetesen :). -
#53 Oksa...Hogy lehet LULA-t döngetni?
Csakmert nekem sír állandóan, hogy ne érjek hozzá etc... :)
A csillagokat igértem és csak rohad a stinki stúdióban bla-bla-bla... :) -
Hoz_Hun #52 Ja és csak is hardcor kategoriában, a storyboardot is magad rakd össze. -
Hoz_Hun #51 Eleinte forgalmazót kell találni aki eladja a filmet (azaz ő veszi meg), de ő sokat leszakít magának. Késöbb az irodádban laptopon direktbe nyomhatod a megrendeléseket, na akkor már dől a lé.
Én normál másfél órás filmeket forgattam 4-5 színésszel. Érdemes pár jó paraméterekkel rendelkező színész kikupálni (plasztikai sebész, tréning tábor..stb). Azokat a filmeket busás áron lehet forgalmazni. Ja és a reklámozással sem kell fukarkodni. -
Hoz_Hun #50 Azt hiszem, már egy kis hírnév kell hozzá, de nem vagyok biztos. Bemész hozzá a szobába, jól megdöngölöd, aztán megkérdezed nem akare szerepelni a filmedben. Előbb utób menni fog.
Már nem emlékszem, de mintha lenne egy mutató is oldalt, ami a jókedvét mutatja. Ajándékokat kell neki venni. Szokásos cucc ami a luxus kurvácskéknak kell, jó kocsi, nerc, plüs maci :)... -
#49 Szivesen!!!
Kérdésem még mindig áll:
Hogyan lehet LULA-val filmet forgatni.
(hogy lehet a popularity-t növelni) -
#47 Nos, Dondolom felvettél világítót, rendezőt és operatőrt!!!
Ha nem, tedd meg!
Ha vannak, akkor katt rá az emberekre (ren,op,vil) és jelöld ki nekik a stuiót, mint munkahelyet.
Megjelenik alul a select film, kiválasztot, casting-nál megadod a két szinészt (lehet két lány is (fiúkat nem próbáltam)). Álltalában elég a 10 perces film!!! Utánna START!
Kiírja, hogy még 10 óra és kész a film, utána eladod! Ennyi.
Ha valami nem kerek írj! -
#45 Az addig okés, hogy kiválasztom a filmet, de nem történik semmi! -
#44 Kérdés:
Erre még egyszer sem jöttem rá!
Hogy kell Lulát filmben szerepeltetni????? -
#43 Megveszed a bárban az új papírokat.
Aztán összegyűjtesz 50e-t és mehetsz is! -
#42 A képek alapján nem valami jó a grafja de nem ez a lényeg. -
#40 Engem is érdekelne!!! -
neménvoltam #39 Nincs véletlenül release dátum? -
#38 Egyetértek!!!