33
B&J 2003. aug. 19. in Zenith beach Esztergom
  • CSOCSO
    :)ppffff
  • VinylToy #32

Emberek én inkább hallgatom meg őt, mint Blank & Jones-t, ahahahaha mekkora party lesz :))
  • CSOCSO
    mondom...
    felhívtuk infot hova kell menni.. mondta volánbusszal hogyan kell..de ugy alakult hoygkocsival megyünk..oké..irány esztergom..
    merthogy én csak esztergomra emléxem..
    1 ora alatt leértünk..majd fél ora bolyongás..nagynehezen havertol megszereztük az info számot..3 szor kellett felhivni az embert mert mindg eltévedtünk:)))
    oké megjttünk.. a zene már kintről is álladék volt.. erre odaértünk és elég csöves a hely.. alattad föl.. és fű.. néhol a kis fehér kövek
    bementünk.. blank and jones nem látszott a füsttől:)
    tomboltak vagy 100an.. a csajok nagyon ott voltak a szeren..mármint az a 20.. a többit hagyjuk..biztos falusi csajok vagy nemtom.. lényegtelen.. baloldalt romák.. jobb oldalt kigyurt kopasz állatok, kis cicababákkal..
    a zene jo volt.. a hely 0 pontos...
    tiszta gagyi..nemtom hogy tudták őket meghívni egy ilyen helyre.. ben voltunk 300 an ami már biztos sok...
    300*3000 mint belépő:
    900.000
    szvsz ennyi volt agnelli and nelson és blank and jones meghívása.. ha abbol indulunk ki hogy egy roy és ádám 3kiló alatt meg se mozdul!...
    és akkor mondjuk ittak egy keveset az emberek.. és akkor fizethették az áramot ami nem kevés lehetett...az őröket, asterby-*t stb.. szvsz minuszba jutottak a srácok:)
    hja amgy non stop világos volt a rózsaszin és lila világítástol..szal sux.. azhem ennyi.. többet nem akarom fikázni.. talán jobb lett volna ha megiszok fél üveg jégert..
  • ThePartyFace
    Bovebben?
  • CSOCSO
    NO COMMENT a partirol.. ilyen helyre hogyan lehetett ezeket elrángatni?? jesszusom...
  • CSOCSO
    3000Ft a helyszinen, elővétel 2500
    Volánbusszal a második megálló dorogon.
    Onanntól mindenki megtalálja a bícs et...
  • CSOCSO
    di.fm en többször is lenyomták már
  • CSOCSO
    ja ja:) volánbuszal kimegyünk...
  • CSOCSO
    hahóó tudja valaki hogyan kell ide elmenni és hogy mennyi a belépő?? mert mi nennénk..
  • Ramore
    sajna dc-t nem használok, de talán kazaa-n?
  • OPM
    dc-n biztos megvan vkinek
  • Ramore
    Ismer valaki egy ftp címet, vagy valamelyik mp3-as oldalt, ahol megvan a Blank & Jones - The Mix Volume II komplett album?

Köszi!
  • OPM
    mégiscsak Esztergom? :))
  • CSOCSO
    jesszus jerekek mi lesz itt???.. agnelli and nelson is ott lesz? VÁÁÁÁÁÁ
  • Hype

• Hype
    Ez lesz:
    :: Zenith Pala Beach ::

:: Blank & Jones ::
    :: Agnelli & Nelson ::
    :: Sterbinszky - Szeifert ::

ne kérdezzétek hogy merre van ez a zenith beach mert nem tom
  • neménvoltam
  • CSOCSO
    tök kircsi mostmár hogy mindenki odajár jo lenne tudni mégis hova?... vagy menjek a keleti pályaudvarba és fussak neki az első oszlopnak? hátha a 9 és 3/4 es vágányon van a vonat ami megy a zenith bícsre:)
  • Homaly
    2 eve, amikot ATB eloszor volt Dj-kent Hungary-n, akkor o is az "esztergomi" Zenith Dance Club-ban jatszott!
  • Dani19..
    LOL
  • OPM
    ááá dehogy...
    jólesz az Esztergom vagy Tokodaltáró vagy akárholis :)
  • CSOCSO
    mé nem bp re jönnek?? esetleg ki a szigetfesztiválra:: irjon má vki egy emilt oda
  • OPM
    a Zenith egy híres disco, ami Tokodaltárón van
    lehet, hogy ide jönnek? de akkor miért írtak Esztergomot?
  • CSOCSO
    :)))))))))))
  • OPM
    Zenit folyó :D
  • CSOCSO
    esztergomnál ninsen zenit folyo?
    vagy akámi? lehet hoyg zenit parton akarják nyomni.. csak mi itt bícselünk oszt közben nem is dizsi..amugy meg mé esztergom? mé nem bp??..
  • Homaly
    www.blankandjones.de
  • OPM
    itt lakok esztergom mellett, de még soha nem hallottam ilyenről, hogy Zenith Beach és kérdeztem pár egomi haverom, de ők sem ismerik :))
  • CSOCSO
    nah fejlemény?
  • OPM
    wow, Esztergomban??
    oda én is megyek, akko! engem is érdekelne
  • Homaly
    Most lvastam a Blank & Jones honlapjan, hogy aug. 19-en itt jatszanak a Zenith Beach-en Esztergomban. Bovebb infot szerenek, de nem tudom a club honlapjanak cimet. Aki tud a temaval kapcsolatosan akarmi infot (pl. tovabbi line-up), az kerem ide irjon!!