Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2 db Sony CD 2*100= 200Ft
MSI K8N SLI Fi, A64 3700+ San Diego, Inno 3D 7600GST + Zalman VF-700 AlCu LED, 768 MB DDR 400 RAM. A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas!!
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
(+53e ft az utazás, szállás költsége)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
486 DX-2 66 Mhz, 16 mb ram, herkules monocrome, 10 mb hdd, 5,1/4 360Kb fdd, lehet hogy gagyi, de nem részletre vette anyukám...
Linksys Wireless PCI card 12k
GAS nadrág 17k
Már vágytam gépre, az elõzõt sajnos ellopták 😞
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Zippo benya 2500
3xKék Multi 3x460
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?
HF1L 04/05 szezon 3. helyezett MF1CB 04/05 szezon 2. helyezett
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
A legmerészebb álmok mindig a lehetetlent valósítják meg.
én : bõrkabát, kecskebõrbõl, brando fazon : 30.000
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
2 korsó Zlaty Bazant 50 kr
2 üveg Zlaty Bazant a boltban 28 kr
2 gombóc fagyi 14 kr
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Akciós dvd-k 3000;-