Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Azért dolgozol hogy megélj valahogy, de közben nincs időd élni!
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
3580,-
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
retrock élvasalt nadrág 7500;-
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
és ma vettem 2 hangfalat és egy omnitronic keverõt meg egy 2x100W vékfokot90.000 és a keverõ új meg a hanf...is
340 E HUF
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
írható dvd 10 db
10 db btech ovális cd tok
1 db old spice lagoon dezodor
4017 Ft
Pizza, darálthússal +2tojás ráütve +átsütve finoman
800,-
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
1 db sûrített levegõ
1320 pénz

Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
amúgy én: 2 szenyót 2x 80 FT + ásványvíz 120
!Forza Ferrari!
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
dia elõhívás 2550;-
sennheiser mx 550 fülhallgató 4500;-
2 dvd-r 500;-
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]