Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sopron-bp icjegy 1650;-
bevásárlás mindenféle... 3000;-
bp-sopron icjegy 1200;-
egy szál rózsavirág 450;-
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
ugyanakkor sok szerzõ elég terjengõs
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Világok harca 4999, Tüskevár 1-2. 994+994, Polar Express 3994, Indul a bakterház 991, Macska jaj 994, Vándormadarak 994, Vissza a jövõbe 1-2-3. 4991
ráadás: Peurely Belter 4,99 GBP
Szeretem a vastag könyveket.
Valahogy az olyan tekintélyt parancsoló. VAgymi.
Þór vígi þessi rúnar
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
-.-
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
Alcatel-OT-E159 (muternak)
Casio óra-26 000
X-Site MP3-512MB-52 000
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
Tudod/nád a személyes névmásokat ha másról van szó nagybetûvel illik (nyelvtanilag nem kell) írni: Te, Rólad, Neked.
Tudod/nád saját Személyedet nem illik nagybetûvel írni: én.
Ja, és illik a kérdésre válaszolni:
-Hány éves vagy?
-25.
Látom neked meg a nyelvtan az erõsséged.
Amúgy jó voltam matekból!
Sok puszi!
Þór vígi þessi rúnar
ha '80-ban születtem akkor nem nehéz kiszámolni,hogy hány éves is vagyok...vagy a matek gyengéd volt? sajnállak
pusszantalak
-Hány éves vagy?
-80-ban születtem...
õõõõõõ...
Én nagybetûvel.
õõõõõõ...
Amúgy boldog vagyok, igen!
Þór vígi þessi rúnar
Mert nagyon osztod az észt itt és még a korodat sem vallod be az adatlapodon.
Þór vígi þessi rúnar
Hány éves is vagy?
Csakmert nincs kitöltve ez a rész Nálad!
Þór vígi þessi rúnar