Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tud valaki segíteni?
borito+gerinc 300;-
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Miért legyek én tiszteséges ? Kiterítenek, úgy is! Ha én Józsai ......lehetnék!?
feleségemnek:digitális konyhamérleget:5000ft-aréna polót:1500ft-leértékelve
anyámnak dove készletet:1900ft
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Lenne egy számomra fontos kérdésem, mégpedig
hol lehet Budapesten Ctaerpillar táskát (hátizsákot dry.gif ) venni??
Martens shopban jártam, ott nincs, mondták nézzem meg westendbe, ott van CAT shop. Én már voltam wenstendben, de ott nem talátam sehol ilyen táskát, kifejezetten CAT márkaboltot meg egyáltalán nem találtam! Lehet hogy ott van csak kihagytam?sad.gif
Kérem aki tud segíteni, az tegye meg! smile.gif
Köszi elõre is.
www.sabian.com
BUDA > miskolc.
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
5 db használt diakeret - 50;-
fütölõk 690;-
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
én ezt vettem:
és mivel az egész tetves városban 1 helyen találtam, így frankón átb@sztak a árral, de hát ez van amúgy meg asztali felvevõhöz lesz karácsonyi ajándék.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Panasonic DVD-RAM lemez 1799 HUF
2 db TDK DVD-RAM lemez 1399 HUF
A magyarok mindig mindent jobban tudnak, és mennek a maguk feje után. Nehéz velünk
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Spar
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Dechatlon bevásárlás kb. 24k (ebben volt vízálló kabát meg nadrág és még 1 nike hátitáska 7700-ér)
pohárkészlet 6db-os - 999 Ft
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
M-TRAMP CWU fazonú repülõs dzseki: 8000 Ft
2005 Kecskeméti Repülõnap DVD film: 5000 Ft
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Sivatagi Show DVD 999 HUF
Micimackó DVD 2290 HUF
kiszállítás futárral 999 HUF
BUDA > miskolc.