Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
BUDA > miskolc.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
...sose azt nézd...
vettem két sajtburgert a mekiben 250FT-ért
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
kurva alattomos. eleinte csak simán porszaga van, viszont amikor kifújod az orrod, és "kölcsönhatsba" lép a trutyival, akkor szabályszerûen szar szaga lesz! kurva undorító. nem tudom hogy fejlesztették ki a TESCO vegykutatófejlesztõmérnökei, de komolyan kémia reakció jön létre.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én annyiért már majdnem 55 cm-eset veszek... 😊)
Gigabyte GA X48 ds5 rev2.1| Core2Duo E8200@3,4Ghz | 2x2Gb DDRII OCZ Reaper kit 800Mhz@1020Mhz | Sapphire Radeon 4890 vapor-x 1gb OC | 500Gb WD SataII | FSP Bluestorm II 500W táp
(tüssz-fúj-tüssz-fúj-tüssz-fúj-stb...)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
http://gaborszantai.co.uk/
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
(koktélt...)
http://gaborszantai.co.uk/
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

ilyet keresek Lottoban
http://www.lionsport.hu/catalog/product_info.php?cPath=448&products_id=4317&osCsid=a1ca43d8cc9781b7db94f11944305086
4 db dove szappan - 199 Ft/db
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
kiegészitõ bkv jegy 52