Mit vásároltál legutoljára?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal úgy elhiszem
meg vegyél már egy szakácskönyvet és süss belõle mérleg nélkül
ja és semmivel sem mérhetsz, max szemmérték
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
attól még mis veszünk kenyeret a boltba!!
de azért jobb tudni, hogy mivan a kenyérben szerintem, meg sokkal finomabb!
dehát kinek mi!
órákig süt 1 kib@szott kuglóf alakû kenyeret, inkább lemegyek a boltba és megveszem 100ft-ért kilóját 😄
Azért ott nem mindegy, hogy pl. mennyi élesztõt adunk hozzá..nade mind1 !!
Médiában vett tolósúlyos mérleg 3500Ft (9000 tõl kezdõdött a digit. <#ijedt>#ijedt> )
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
de tök yol elboldogulunk mérleg nélkül is... egyrészt inkább a saját szám ízére hagyatkozom (kvázi izlelgetéssel próbálom, amit lehet) - másrészt amit nem lehet izlelgetni, azt meg szemre... nem dõl össze a világ, ha 5 dkg helyett 6 dkg liszt kerül a cuccba...
meg jól jön a mikor azt írják pl. 4dkg cukor-ot rakjunk a tésztához.
nagyüzemben fõzöl...? szuperponálni kell az 5 adagos leves hozzávalóit 130 fõre??
(nem oltani akar, csak nem érti...)
lehet vissza vinni mert már nem mûködik :S (tescos)
de 1-1 alkalommal yol jön, ha vissza kell keresni, h anno x vagy y cuccot mennyiért vettünk...
(értelmetlen ez a topic ...is )
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
1 korsó pilsner urquell 410.-
2 light kóla (2 decis) 440.-
1 somlói galuska 490.-
in the Kanizsa étterem
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Jó kis leértékelések vannak most.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
1 Túrókockát 120Ft
Van az sajnos 1500is elég sok helyen... bár az is igaz hogy egy ilyennel már elvan az ember egy ideig. Jó sok ideig 😄
Ja egy kis érdekesség: általában ugye 1 spicc rumot szoktak utánnatölteni, miután kiszívtad az alapot. Namost nekem egyszer - nem tudom hogy véletlenül vagy szánt szándékkal - de kettõt töltöttek a pohárba. Képzelheted milyen voltam utánna 😄
tegnap elõtt
adatkábel (mini-US😎: 1100Ft
FotóMozaik újság: 575Ft
http://gaborszantai.co.uk/
Dieu me pardonnera, c\'est son métier! (Heinrich Heine) ja meg: http://spaces.msn.com/placehq/photos/
500 - 2 db diákjegy az ernst múzeumba
2000 - 2 db jegy a planetáriumba
TM-486SPS (3 ISA, 3 PCI)/AWARD 1995-SiS/, AMD 486DX100,100 MHz, 32 (2*16) MB,HD: 1 GB SCSI, FD:1,44 MB, SONY SCSI CD CDU-415, QLogic SCSI, I-A16C (Vibra16c), VGA S3Trio V64+,
5 ezerért....
...sose azt nézd...
vettem egy óriási kókusz golyót nem tom mennyiért, de finya volt