Mit vásároltál legutoljára?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
DVD Magazin 2490 ft

zakika
csokis dzogurt meg makos kifli (ala bri-os)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Taranov
Vigyázz, lecsúszott a gatyád, msákor ne tégy béle annyi pénzt.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

HuAn82
Ja! Majd leesek a székrõl...

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Taranov
😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

PResident Evil
jaja, és Árpi 😄

zaki
biztosss jó munkásember

PResident Evil
lol de jól megy egyeseknek 😛

zaki
he? 😊

Taranov
Ja, fél milla értem, és a 900 az 900 ezer? 😊
Drága 😊)Nekem csak egy TV kéne projektoros 100 centi olyan 300-350 körül 😊

Taranov
hogyért volt???

vizes
Ja és Denon DVD 900.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

vizes
Denon 1803 erõsítõ, Wharfedale Diamod szett (kevlár tölcséres), Wharedale Power Cube 12 sw.

Fél milla.

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

zaki
nem hangzik rosszul 😊 meg lehet kérdezni mi pénzbe került?

Tertovan
Genius optical eger = 2500Ft

vizes
Jajaja. Mélyláda 150w.

zaki
szomszédok legnagyobb örömére

vizes
Denon erõsítõ 6x 120w + hangfalak. Utóbbi idõk legnagyobb beruházása.

Taranov
ja 😞(

Kár 😞(

Egyébként tudom, hogy a projektoros a jobb, mert hát drágább meg midnen, de úgy igazándibõl miben jobb?

Mert nem tudom miben jobb, csak gondoltam, hogyha vennék jövõre, akkor olyan 100 centis projektorosat vennék, de max. ha kitelik 300 ezerbõl.

Igazából mi a különbség a projektoros és a nem projektoros között?

shaba23
Félreértetted 😊 sajnos ez nem projektoros 😞
Taranov
Aha, és ezt hol vettétek? Hol lehet ilyet venni?

Én projektoros tv-bõl mostanság lgolcsóbban egy 98 cm-es LG-t láttam 369 ezerért.

shaba23
SELECO Olász gyártmányú, nálunk nem ismert különösebben, de a Seleco amerikában a 2. legnagyobb projektorforgalmazó cíg, 82 céntímétér képátlóvál, kíp á kípbán funkcijoú, akvalézer, txt, mittoménmilyen homtheathre hangzás, 16:9 és qrvájóú rájtá a számítógépesített filmeket megtekinteni...
Szóval szerintem qrvajó 😊

Most vetettem a barátnõmel 1 üveg unicumot (0,5L) 1799.-
Big Daddy
Orvost a vakbélmûtétemhez!

\"Se az FBI se a NASA se a pláza se az Isten háza Nem tud nyújtani menedéket ha neked szánják a lövedéket\"

Balo
2 kisfröccsöt

„Aki tudja a hogyant, mindig fog találni munkát. Aki ismeri a miértet, mindig a főnöke lesz.” - Emerson

zaki
gz? az mi?

K.András
1gz-t, 2 ropi...

http://druglord.buzz.hu/ ;)

Taranov
Milyen TV? Mekkora meg mindent róla pls.
Én is akarok 80-100 cm közötti TV-t venni lassan.

FtranX
nem boltban vettem, hanem nagykeres ismerõstõl. 😊
Boltban olyan 25 körül van. Szerintem inkább fel fog menni az ára.

shaba23
TV - 149.900.-
zaki
már csak 22 ropi? karácsonyra mennyi lesz szerinted?

FtranX
-Maxtor 120 GB vinyó 22000 Ft
-80 eres IDE kábel 1600 Ft

cenobite
Ásványvíz+chips. Kellékek a terminátor2-höz. 😊

Háromszázvalamennyi volt.

gamertag: kenobita

Taranov
drágadrágadrága 😊)

Lynx_TWL
tequila 5600

๏̯͡๏﴿

RelakSfromhome
gombelem: 400
rágó: 120

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Lynx_TWL
könyvet

๏̯͡๏﴿

zaki
teszkóban nagybevásárlás volt, 9 ropi

Guest
Kolbászos chipset? És abba Intel vagy AMD proci megy? 😊))
I.C.ram
5 db vanilliás Pudingpor 5*69 HUF = 345 HUF + 1db kolbászos (LOL) Chipset, amire nem emlékszem mennyi volt.
traXion
Precision márkás tojást vette! Imported aus Tokyo 😊))

Taranov
Múltkor még 12 Ft volt a tojás

precision
10 db tojás = 210 HUF :-)

Bazinga!

VinylToy
Vasárnapi Blikk

Nyócfan-négy forint! 😊

"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."

Taranov
Még vettem Ausztriában egy Gutten Morgen nevû süteményt, majd elhánytam magam tõle.

Lacc
4 kiló farhátat a kutyának
PResident Evil
vettem egy gyõri Jó reggeltet de jó szar lett tõle a reggelem.

Taranov
Nem, nem csak te vagy 😊)

úgy néz ki nemcsak én vagyok náthás😊
Én Baja- Kecskemét buszjegyet vettem legutoljára 410 Ft

Taranov
Egy feketeribizlis Coldrex Hot Rem
egy doboz Aspro C
egy doboz C vitaminos Plusssz
egy doboz Mebucain Forte

20dkg csirkenyak a macskának
3 szelet disznóhús rántanivaló
1 kg krumpli
3db körte
és más nem 😊

Ruffi
gas farmer 19 pénz

Minden tiszteletem a mentősöké...ök minden nap áldozatot hoznak